Visning av honnrposter for woodbear
Sider:
 • 1
 • ...
 • 5
 • 6
 • 76  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Gaspari size on 11. juli 2007, 18:37
  testet dette i en mnd nå. smak, artic lemon.
  pris 600-800nok pr mnd.
  tatt det under trening,  og på ikke treningsdager når det har passet på kvelden før leggetid en gang.

  Under trening, gir bra energi. Smaken er relativt god i mindre doser, dvs. den er bedre å drikke litt under trening enn å sluke hele greia etter. Må ristes litt  ca  før hver slurk.

  Effekten på trening osv. virka veldig lovende de første to ukene, men etter det, merka jeg ikke noe stort... heller ekke gitt noe "size" akkurat. Ikke hjulpet vesentlig på styrke eller størrelse. Gikk vel heller ned litt, og kjempet for å få tilbake tapte cm på armene etter at jeg stoppet med annen kreatin og gikk over på denne. Så  begynte å legge til 5-8g creapure  i ettertrenings shaken min f, og allerede etter noe få dager gikk vekta opp, og musklene fullere, akkurat som forventet med kreatin. an vel si at creatine gluconate ikke funket bedre enn mono/cee/krealk.  Kan være tilfeldigheter inne i bildet, men når jeg tester dyre fancy ting, så skal det virkelig funke bra for å bruke om igjen.

  I den siste harde trenings syklusen, da var det muscletech  produkter det gikk i, og til sammenligning, syns jeg  faktisk de funka bedre.  Dette strider mot det meste jeg har lest på nett, som er super neg til muscletech, og veldig positive til Gaspari.

  SIZE ON er hovedsaklig en kreatin pluss sukkermolekyl (creatine gluconate) variant med litt extra i kult i pulver versjonen, men hvis jeg er fullstappa med kreatin fra tidligere produkter, vil jeg ikke få så mye extra fra dette.  Det gir derimot litt mere guffe på treningen en vanlig mono hvis man tar pulver versjonen pga  litt NO forhøyende indrigenser.

  legger ikke noe i veien for at iløpet av et år med dette sammelignet med andre rimligere produkter, at du vil muligens legge på deg mere muskler med denne, pga av alt det andre i burken, men 12mndr size on vil fort koste rundt 10000,-    året rundt med kreatin kommer du ned i ca 600kr.. til sammenligning.

  Så jeg gir meg etter 30 dager og konkluderer med at det ikke er verd å prøve mere av det.  Prøver heller noe annet.

  Anbefales på nåde   å prøve hvis man ikke har merket noe særlig av vanlig kreatin, pluss vil ha energi under trening.

  Men får du max effekt av mono,cee etc... er dette litt vel dyrt i forhold til effekten som i bunn og grunn har vært som all annen kreatin.   Men creatine gluconate kommer i billige varianter snart, så det er et alternativ for de som vil prøve kun creatin typen uten alt det andre. Det blir sikkert fult lov her til lands å selge og.


   
  Honnr gitt av : ThaPumpKing, 08. mai 2010, 00:13
  77  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Ragnarok 05. april 2008, 11:24
  NO shotgun,  men jeg har testet glock17, s&w, walther p22 og får til uka en ekte IMI liten desert eagle å leke med og, men har til gode å skyte med "shotguns"....  lol

  Greit, dårlig vits, men nei, har ikke testet den. Virker på innholdet bra den og.  Målet er vel å  få testa plasmajet fra gaspari etter ragnarokken.....

  Liten kommentar til ragnarok; hvis man nettopp har spist bør man ta 2 sccops, men har man gått noen timer uten mat, så holder det ganske greit med en scoop og. 

  Den påstår på esken at du helst bør ta 2 timer etter mat, og 30-45min før trening... idioti, hvilken bodybuilder orker å trene 3 timer etter siste måltid?

  Men det funker bedre da, fikk testa en scoop på den mpten igår, merka litt mere ubehag og kvalme... litt som 1 liter kaffe på tom mage... men pump effekten var da like bra på en scoop som 2 kort tid etter mat...  og klarte å komme meg gjennom økta uten å få blodsukkert helt i bånn..
  Honnr gitt av : Linseprinsen, 14. september 2009, 21:46
  78  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Pyruvate og Kre-Alkalyn 09. september 2007, 21:23
  bloaten får man  kun av overdosering. enkelt og greit. Lade opp 20g plus creatin om dagen i ei uke er pengesløs og problemskaper, men bloaten gir jo en plutselig størrelse økning da, så gjør man det føler man virkelig at stuffet virker....  men  Man trenger nemlig mindre mono og enn man tidligere trodde.
    Kre alkaly er bra det, men jeg merker ingen forskjell på bloat factor på cee, malate, kre alk, mono-crepure, gluconate og creakic.  Alle bloater og gir deg magebesvær på overdose...  prøv max  doser cee og se hvor bra det går ... trust me... akkurat like herlig som for mye mono.

  5g creapure fra reflex eller myoshop, så betaler du 149 for 3mndr pluss forbruk. Ikke noe bloat eller ubehag.

  At magen ødelegger kreatin er egentlig ganske teit, da kreatinet er meget kort tid i magen før det går inn i tolvfinger tarmen og opptak starter.  rekker ikke å gå til svinne, tar du det med litt carbs, går det enda fortere.

  jeg var en stor forkjemper for fancy kreatin, men har totalt gitt dem opp etter fantastiske resultat fra vanlig mono. 
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 16. juni 2009, 22:40
  79  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Ragnarok 04. april 2008, 13:09
  Ok, brukt ragnarok 6 ganger nå, 2 ganger med dobbel dose, 4 ganger enkel.

  Sammenlignet med Nano vapor, så virker det litt tregere, men har like mange av de gode effektene, men færre av de irriterende effektene av nano vapor.

  DVS, like du nano vapor, er hovedsaklig ragnarok prisen eneste grunn til å bytte.
  Får du ubehag med NV, da er ragz tingen, 

  Smaken er bra, må tilføres vann et par ganger for å få med all guffa, men ikke et problem.

  Effekten, er bra, jeg reagerer ikke så mye på koffeinen i det hele tatt, selv etter 1 liter kaffe iløpet av dagen, , og 2 scoops ragnarok før trening, merka jeg ikke så mye bang effekt til den, selv om det tilsvarer 5 kopper på rappen i dobbel dose.  Jeg er ganske vant til kaffe..., drikker du ikke kaffe, som en kompis av meg som prøvde, regn med å ikke sove på en stund hvis du trener  på kvelden, og bli helt speeda på gymmet... denne inneholder MYE koffein hvis du tar 2 sccops..

  1 scoop gir en greit, subtil boost, ikke noen bivirkninger, bra pump uansett hvordan jeg har følt meg eller spist i forkant.  Blir vanlig litt sliten etter trening, men ingen krasj som jeg får på nano vapor. 

  2 scoops, da har vi sinnsyk effekt, som dobbel dose nano vapor, uten alt det negative.  Kløe, rødt utslett, ekstrem svettetokter osv.. heller ingen krasj.  Føler med topp resten av dagen,  knapt sliten etter trening, men jeg blir ikke koffein speeda.. bare veldig opplagt. 

  Dagen derpå  de to gangen, har jeg vært litt tung i kroppen og hodet... så det tar på litt å være gira en kveld.

  anbefales, effekt og trøkk er vesentlig bedre med 2 scoops kontra 1, men for de fleste er nok 1 scoop greiest, da varer n lenger og bare løfter deg til et normal nivå hvis du er sliten, og gir litt mere puff hvis ikke.  2 sccops, og det går litt over the top... men løfter hverken  mere, lenger eller tyngre... bare litt mere ...gira kanskje. og megapumpen kommer hardere og fortere og varer litt lenger etter trening.. skal eksperimentere litt til, og komme med mere feedback ettersom jeg jobber meg gjennom boksen...

  men hittil, pris og og antall doser, samnt effekten, så anbefales denne mere enn nano vapor og labrada supercharge iallefall.....

  Har ikke prøvd superpump eller NO explode.  Tviler på at NO explode kan måle seg, mens superpump muligens tilsvarende bra..  plasmajet er også noe å vurdere hvis man ikke vil ha koffein.


  indrigensene i raganrok er forresten i bra doser, og ting som faktisk har effekt, og ikke en million ting i for små doser...

  kjøpt her http://www.muscleshop.nu/
  Honnr gitt av : Geir M, 13. april 2008, 21:32
  80  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Carnage, beta alanine, the next big thing? 20. februar 2008, 00:00
  Prøvd carnage fra millenium sports i litt over en mnd.  Det er så og si rent beta alanine.
  Dosert 2 kaplser 3x daglig for en dose på 4,5g.

  Merka litt prikking i starten, men det var bare kult egentlig..

  Styrkeøkning, helt unreal.  Sykt bra faktisk, etter ca 10 dager lurer du på hva fæn som har skjedd, du dytter mere reps i alt..  bør kombineres med kreatin.

  Dette MÅ taes  hver dag, enda viktigere enn kreatin.  Og helst mange små doser fordelt utover dagen. 

  Anbefales så varmt at det nesten tar fyr, spesielt hvis man følger et meget styrke orientert program som DC.

  Synd at det neppe noensinne blir lov i norge siden det er en amino syre.... så da er den enten mailorder, svinsesund turer eller kjøpe under disk som gjelder.  All generell BA er bra, priset omtrent som cee og kre alkalyn.

  Honnr gitt av : PhilLynott, 12. mars 2008, 21:10
  81  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Heavy Duty Training 24. februar 2008, 18:15
  neida, denne gangen hadde det kun med lyst på armdag, ikke sliten, så hev meg igang og knuste vektene idag... hadde bare såååå lyst til pumpe armer, helt til at jeg kom på at det har jeg gjordt uten mål og mening 10år i forveien og kun fått ..1cm eller no ..på 10 år.. og 5cm på 1,5år med den lille armtreniningen i DC...

  Så jeg tok meg sammen og dytta videre, er på uke  6 i denne blasten, så skal nok plage meg selv i 2 uker til
  Honnr gitt av : Børge A. Fagerli, 25. februar 2008, 09:45
  82  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bedre fremgang på 5 splitt en 3 splitt? 07. januar 2008, 00:11
  den raskeste vegen til mere masse er 2 dagers spiltt og trene 3-4 dager i uka uten tvil.  Har prøvd alt, ingenting slår ca 2 x gjennom kroppen per 8 dager for max masse byggning. 

  5 splitt eller 3 splitt blir nesten ett fett, bortsett fra at 5 splittet hjelper litt på fettforbrenning da du trener hver dag og vil kreve mere mat enn 3 split.


  Klart når du blir passe stor (ca 15- 20kg mer enn høyde, dvs 100kg vekt, 180 høyde ) og ikke har behov for annet enn fintuning eller vedlikehold kan du går for å kjøre kroppen gjennom 1 gang per uke..

  Honnr gitt av : Oracle, 07. januar 2008, 01:05
  83  Trening / Doggcrap / DC DVD anbefales 18. desember 2007, 23:37
  http://jasonwojo.com/dvd.html


  Med dagens dollarkurs, små penger for en 3 timer lang dvd med den perfekte DC trenings info, og mye alternative øvelser og stretches som ikke altid er like lette å forstå utifra tekst.

  Den koster mindre en 1-2 uker med proteinpulver , og kan gi deg langt bedre resultater biggrin

  Har selv trent dette i 1,5 år nå, og det var kanskje ikke så veldig mye nytt jeg lærte av den utover de nye øvelsen, men en bekreftelse på at jeg har gjordt det meste riktig. 

  inneholder,  en visning av en a og b trening, pluss en gjennomgang og forklaring av programoppsett med tekst på skjermen (gull verdt for dc newbs)   intervjuer, mat på dc, gode råd og alternative sære  og uvanlige øveleser.

  anbefales. Grin
  Honnr gitt av : Haalvor, 18. desember 2007, 23:47
  84  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilken kreatin monohydrate gir deg ikke diare? 16. desember 2007, 18:16
  slutt å ta dem analt, ja enkelte merker har store kapsler så du kan natuligivs misforstå og tro det er stikkpiller ;-P

  Må vel si de fleste kreatintyper går bra på lave dags doser, 3-5 mono/ cee, 1,5g kre alk...  20 g loading av mono er drepen for de fleste med under 100% perfekt avføringsmønster hehe..
  Honnr gitt av : Erve, 16. desember 2007, 19:02
  85  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin VAR hjerte farlig? 04. juni 2007, 11:28
  far vil heller ha en slapp datanerd enn en trent sønn lol

  Neida, du kommer deg fram fint uten noe. Vent med tilskudd til du flytter hjemmefra og nyt feilinformert fars giver glede, og kos deg  en ny laptop imens..  det hadde jeg gjort.
  Skal ikke si min mening om macbook derimot ....
  Honnr gitt av : mdb, 04. juni 2007, 11:29
  86  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kre alkalyn fra proteinfabrikken. 26. februar 2007, 22:34
   Det viktigste her er å sjekke hvor mye hver kapsel innholder.

  Helt naturlig å ta flere siden hver  kapsel fra PF  er på 500g per kapsel, mens de fra f. eks sci fit er på 750mg på kapsel. 
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 26. februar 2007, 22:36
  87  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Tøyer du etter trening? 26. november 2006, 18:18
  Trener DC, og må si tøyer ekstremt etter hver muskelgruppe trent for få tøyd fibrene når man har max pump... skal vist ha en effekt på muskehinner og muligens splitting av fiber.   det jeg også merker er muskelform har endret seg litt, og jeg kommer meg fortere etter trening.. .samnt pumpen i f.eks biceps etter en 1,5mins smertefull tøy er pumpen enda heftigere enn etter selveste settet, så etter den feelingen, ble utoyingen en del av trening...

  Men vanlig typisk stretching som en god del driver med før eller etter trening, for hele kroppen, det har jeg aldri giddi, og kommer aldri til å gidde så sant jeg skal ned i spagaten eller no


  Honnr gitt av : dunny, 26. november 2006, 20:45
  88  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Nesten Skummelt 24. august 2006, 15:10
  slutta å bry meg om andre for lengst.. etter 10 år pluss med trening har jeg gitt opp... not my problem. konsetrerer meg om min trening og lar andre holde på med sitt.  Lar instruktørene ta seg av det, hvis de gidder.. og det hender der jeg trener iallefall. 

  folk stusser nok litt på noen av DC stretch øvelsene og... føler meg skikkelig utilpass når jeg tar bryststrekken i form av å ligge på en flat benk, med to hantler i bånn ...og etter 30-40 sec blir dette ganske plagsomt... ligger liksom å bare venter på at en "hjelpsom" tufs skal komme bort å "hjelpe meg"  med å få opp vektene..hehe.. 

  Honnr gitt av : MagnusF, 26. august 2006, 10:56
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 5
 • 6
 • Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!

  5 proteinrike smoothies

  Kosthold27.06.2021431

  La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.

  5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?