Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 78
  • 79
  • 1171  Trening / RYP / SV: Hva er forskjellen mellom HST og RYP?? på: 17. august 2006, 23:57
    så og si det samme.  kjørte hst program 3 ganger, motiverte meg rett og slett ikke. fullkropp 3 ganger i uka var bare ikke tingen for meg, samnt det ble ikke hardt før mot slutten.  Har trent god gammel dags 3 x fullbody Arthur jones hit og da ble liksom ikke dette noe gøy. men jeg prøvde men ble bare skuffa over dårlig resultat. mulig det var noe mentalt bak det, at jeg syns det var så boring at jeg håpte det ikke funka Grin   

    Doggcrapp derimot... gikk opp som  i størrelse og vekt omtrernt  fra første uke.  aldri vært borte i noe lignende.  Må være rest/pause teknikken som gjør at man tar seg sikkert helt ut, i tillegg strechingen.  Jeg har aldri giddet å tøye ut noe spes før, men den tøyingeen  funker tydeligvis...   

    to dagers split, og siden man har tre øvelser per kroppsdel og kun tar en per trening, blir det nesten som et 6 dagers program... dvs., meget variert. 
    avhengig av å føre logg .   Jeg la inn øktene som notater på mobilen min jeg, så slapp jeg å labbe rundt med fillete loggbok med skjelven håndskrift..

    Men det er ikke for alle, man må kunne trene hardt for dette.  bakgrun fra HIT trening er ikke dumt, fordi jeg har kompiser som rett og slett ikk klarer/orker/gidder å presse seg hardt nok til dette. de kommenterer veksten min, men fortsetter sin egen greie... hvorfor.. orker ikke trene så hardt  Tongue
    1172  Trening / Skader og Smerter / SV: Avrevne muskelfibre i brystet på: 15. august 2006, 21:40
    au, kondoler...   jeg derimot har hatt noen mindre avrivininger opp i årene, men den mest  synlige  et på utsiden av det ene låret.  jeg merka små stikk hver gang det sjedde, og fikk kanskje et lite blåmerke... trodde ikke at jeg rev av for hver gang jeg fikk merke, jeg  visste ikke hva det kunne være....

    så en dag merket jeg at jeg fhadde  en kul på låret da jeg spente det.. trodde jeg haddde fått en svulst eller noe, gikk til legen og fant ut at jeg hadde trolig revet litt og litt for hver gang jeg merket de små stikkene... dvs. noen få fiber per gang, dvs. ikke brydd meg om det, og ført til at jeg bare fikk en større skade..

    Jeg trente som sagt bein hver uke uten å vite hva det var som forårsaket blåmerkene på lårene...   og bare gjort en bitteliten rift bli til en 1/3 avriving -- omtrent samme som Dorian yates dro på låret sitt.  absolutt ikke så visuelt ille som å ta brystet, men kan ikke trene bein tungt, vil ikke skade meg så jeg blir halt heller. må også være drit forsiktig med å plutselig løpe osv... det kan føre til smerte i beinet. Regner med å kjenne denne skaden mere med alderen,

    ps, somregel sjedde skadene etter bein trening, i f.eks rask trappegange ol...


    så ta det piano i god tid,  har man muskelbrist (det vil si at man sprekker fiber, gjerne midt på en muskel, og får en liten blødning, skal man trene lett og tøye mye ganske snart for å hindre oppbygning av smertefult arrvev)  men siden du tydelig har revet av, med "lydeffekt " og nedsatt styrke, så må du ligge unna bryst trening ol i lang tid.  søk på nett, masse legesider med råd og hvile tider... men jeg tror ikke du bør trene bryst tungt på 6mnd...   og ligg unna benkpress med stang, den står for 90% av alle bryst avrivninger!!!     

    selv om smertene går bort, bruker musklene latterlig lang tid på å heles. men du kan sikkert trene resten av  kroppen etter noen ukers pause, og så legge til kjempelett trening av bryst gradvis..

    men ikke vent for kort, du lett dra av flere fiber, og det vil DU IKKE..
    1173  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Blodvolum-trening på: 15. august 2006, 16:43
    blod volum trening er farlig, det gjør deg blodtørsting, og kan føre til at du må kverke noen  hehe >Cheesy

    se hvordan det gikk med titus....
    1174  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Store Armer: Hvor ofte bør de egentlig trenes? på: 15. august 2006, 15:51
    merker dette selv, går opp ca 1 cm rundt armene per kg jeg øker på hele kroppen.  har vært stor fæn av armdager med masse sett, da de ga fin pump og var uken høydepunkt hehe, og litt ekstra størrelse et par dager etterpå, men gradvis funnet ut av at å fokusere på basis øvelser, styrke og mat, og jøss da, da vokser med vekta. 

    Dc trening har gitt meg bra  økning, ikke bar pga program og protein inntak, men et bytte av triceps øvelser,  fra masse kabel øvelser, til å ta smalbenk i smith, smalbenk med omvendt grep i smith og fransk press .
    hender jeg tar noen lette sett med kabel pushdowns for en avlsuttende pump ol... men det har ingen anenn effekt en der og da..

    kan ta livet av bicepts og triceps med all form for supersets og kabel øvelser, men det har aldti hatt en  varig effekt..



    1175  Trening / Skader og Smerter / SV: blå/brun/lilla flekk på biceps?? hvorfor kommer dette? på: 31. juli 2006, 12:05
    ikke akkurat strekk merker,  på meg ser det ut som noen har gitt meg et slag midt på armen... mulig jeg gikk borti noe på treningen eller  no, men ikke strekkmerke eller slike blod utredelser man kan få på skuldrene hvis man tar tung knebøy eller legghev i maskin.    blåmerket var knapt synlig den første dagen... var tydligere dagen etterpå... litt mørkere og synligere.  ca 1x2cm i størrelse.   

    hadde det gjort vondt og sett ut som armen til dorian yates hadde jeg løp til lege lol..

    Blir vel noen lette uker på meg nå for sikkerhets skyld.. føler ikke helt for å max DC stil ....
    1176  Trening / Skader og Smerter / SV: blå/brun/lilla flekk på biceps?? hvorfor kommer dette? på: 31. juli 2006, 11:39
    Fikk lignende selv etter en dc biceps økt om fredagen, tok å tøyde ut dc stil, og så spente jeg biceps. hadde enorm pump, og klemte til. kjente et lite stikk inne i armen. har kjent slikt før når jeg har føtt skikkelig trøkk. men  så la jeg merke til at  jeg hadde et svakt blåmerke  på armen seinere på kvelden.  mellom biceps og triceps. 

     jeg lurer på nå er om jeg har fått en fiber sprenging/brist.  Eller om det rett og slett gikk noen blodkar pga. pumpen...  ser ut som det  er  på brachialisen  blå merket sitter på.   Litt ømt å ta på som alle blåmerker, men ingen smerter ved bruk.  ser heller ikke noen bulker eller hakk, tegn på avriving...,

    Noen med erfaringer der?
    Uansett for sikkerhets skyld legger jeg meg på en to ukers  trenings cruise.....
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 78
  • 79
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!