Visning av honnrposter for Mats_AA
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: legalisering av hasj? 20. september 2010, 21:53
  Om jeg hørtes hissig ut så er det ikke første gangen jeg har hørt det. Er veldig rolig, men er dårlig til å legge inn smileys noe som kan tolkes som aggresiv atferd.

  Det jeg mener er at cannabis røyking gjør deg ikke kriminell selv om mange i kriminelle miljøer røyker cannabis. Røyke cannabis gjør deg rolig og langt fra aggresiv. Alkohol derimot må jeg holde meg langt unna for da får jeg ett lignende roid rage og havner alltid i slosskamp. Det å gjøre cannabis lovlig vil bare senke kriminaliteten i norge og ikke øke den.

  Ok:) Nei, skjønner hva du mener og du har veldig mange gode poeng. Personlig er jeg nok ikke helt for enda, men litt nærmere etter diskusjonen her inne:)
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 21. september 2010, 10:02
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvor viktig er kreatin for en som ønsker å gå opp 5-6kg i muskler 02. september 2010, 23:13
  Jeg kan love deg at du har ikke gått opp 10kg i muskler ved bruk av kreatin. Kreatin drar også inn vann i musklene og derfra vektøking. 

  Du må ligge på kcal overskudd for å bygge, så ja derfor blir det "bulking", men du trenger derimot ikke å ligge så mye over. Derfor slipper du å legge på deg unødvendig fett.
  Ja med 5-6 fotball økter i uka så er det vanskelig å legge på seg.

  Prøv kreatin, det er ikke noe ekstreme greier. Øker du i styrke og føler deg ekstra pigg så er det bra. Da kan du jo bare fortsette med det:)
  Honnr gitt av : Reagan, 04. september 2010, 01:57
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!