for V.M
  Visning av honnørposter for V.M
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 16  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det du ikke visste om melk 13. februar 2009, 11:38
    yepp det sier vel det meste...og legger man til landsoversiktene samt flere store og seriøse studier innad i landene som jeg nevnte over så er det vel liten tvil om at melk er en elendig kalsiumkilde og mer skadelig en helsebringende. Folk som hardnakket påstår noe annet nå er i beste fall sta og uvitende.

    forresten et langt men bra innlegg av ute av drift. Honnør for det

    vidar
    Honnør gitt av : Walter, 13. februar 2009, 12:25
    17  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Det du ikke visste om melk 13. februar 2009, 01:06
    Nå har jeg ikke lest mellom alle innleggene her men at melk er sunt er jeg rimelig sikker på er en stor løgn. Melk er bra for benbyggningen sies det....vel det er vel faktisk heller det motsatte som er tilfelle. I tilegg blir melkedrikking linket til diabetes. Selv om det er kalsium i melk betyr ikke det at det automatisk gir bedre benbyggning eller hindrer benskjørhet....det er flere faktorer som spiller inn, blant annet hvordan menneskekroppen nyttegjør seg kalsium fra forskjellige kalsiumkilder. I tilegg om kilden er syredannende noe som i seg selv vil kunne tappe kroppen for basiske mineraler som kalsium og nettoeffekten blir da dårligere.

    Hvorfor påstår jeg at melk er en elendig kalsiumkilde. Vel hvis vi ser på landsoversiktene så ser vi at de to land hvor befolkningen drikker mest melk er USA og Norge...og i hvilke land finnes det mest benskjørhet, jo USA og Norge. Er dette tilfeldig ? Neppe. Og noe som ytterligere bekrefter dette er flere store undersøkelser innad i de enkelte land. Blant annet et i USA med hele 70000 sykepleiere over en tiårs periode som visste klart at jo mer melk en drakk jo høyere rate av benskjørhet. Flere store studier i andre land viser det samme så det viser klart at melk gir benskjørhet og påstanden om at det er viktig for skjelettet er ikke noe annet enn en stor løgn. Dessuten diabetes som er linket til melkedrikking....Norge er nå faktisk nummer en i verden når det gjelder diabetes...med USA rett bak..og hvor drikker man mest melk Huh

    Det finnes heller ingen andre næringstoffer i melk som ikke enkelt kan skaffes fra andre sunnere matkilder.

    vidar
    Honnør gitt av : ubertass, 13. februar 2009, 08:36
    18  Generelt / Saker fra media / Sv: KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 17:33
    Helt klart at kjøtt er syredannende i motsetning til proteiner fra planteriket. En faktor som også teller her er at animalsk mat inneholder langt større konsentrasjoner av toxiner som kan være meget syredannende for kroppen. Faktisk opptil flere tusen ganger større konsentrasjoner enn i plantekost. Noen grep for å unngå sur ph i kroppscellene

    1 UnngÃ¥ de aller sureste drikkene.  Cola (ph 2,6) kaffe (ph 3,5) brus (ph 5) samt selvfølgelig alkohol.  UnngÃ¥ ogsÃ¥ raffinert sukker
       
    2 Erstatt endel av kjøttet med plantekost ( belgfrukt sammen med korn er faktisk bedre proteinkilder enn mange tror )

    3 Spis sitron som får bukspyttkjertelen til å produsere ekstra med bikarbonate. Dette er et veldig godt hjelpemiddel til å alkalisere kroppen

    4 Spis mye råkost ( dette gir basiske mineraler og hindrer også mangel på enzymer som i motsetning til vitaminer ikke overlever varmebehandling. Mange som lever på kokt/stekt mat har enzymmangler og mange funksjoner som er avgjørende for et godt immunforsvar går da i stå

    5 Unngå mangel på jern som øker kreftfaren ved at lavere blodprosent gir mindre oksygen til cellene og
       lavere ph

    6 Unngå mangel på omega 3 da det er viktig for å få nok oksygen inn i cellene

    7 Drikk masse vann ( gjerne med litt sjøsalt som har mye basiske mineraler )og unngå dehydrering da nok vann vil presse ut toxiner og syreoverskudd i cellene

    8 Få nok frisk luft og unngå munnpusting ( Vi skal puste med nesen. Munnen har vi for å kunne spise og snakke )

    9  Vær aktiv og særlig i form av aerobic trening

    10 Sørg for å få minimum 7 timer med kvalitetsøvn

    Matens ph er altså bare en av mange faktorer som vil kunne spille inn på kropscellenes ph. Man kan nok ha mulighet til å opprettholde en ok ph verdi selv om man spiser endel kjøtt sålenge man tar hensyn til andre avgjørende faktorer. Men ved mye animalsk mat blir det selvsagt vanskeligere og grunnen til dette er at det i animalske kjøtt er mye toxiner som er syredannende

    En annen ting som kan være viktig å nevne er kolesterol. Mange som har høyt kolesterol idag har det pga mye toxiner i kroppen. Leveren begynner derfor (såfremt den er frisk ) og øke kolesterolmengden da kolesterol trengs for å uskadeligjøre toxiner og skadelige mikroorganismer. LDL eller det såkalte dårlige kolesterolet har denne viktige oppgaven. Ved å ta kolesterolsenkende ødelegger man en meget viktig del av kroppens forsvar med det resultat at mer toxiner og skadelige mikroorganismer lagres noe som igjen betyr en lavere ph i cellene. Man ser at folk med veldig lavt kolesterolnivå langt oftere får kreft og infeksjoner enn personer med høyt kolesterol og grunnen til dette er åpenbar. Mange studier viser også nå at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor i det hele tatt når det gjelder hjerte og karsykdommer.
    Honnør gitt av : P@L, 14. september 2008, 22:26
    19  Generelt / Saker fra media / KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 15:20
    Jeg har tidligere tatt opp viktigheten av riktig ph ballanse i kroppens celler. Og når det gjelder utviklingen av kreft så er syre/base ballansen meget viktig

    1 Alle kroppens celler er avhengige av oksygen for å leve, men dette gjelder ikke for kreftcellene som faktisk hater oksygen og er kun avhengig av glykose for å utvikle seg

    2 Kreftcellene trives og vokser best i et surt miljø (som betyr at cellene inneholder lite oksygen) og vil faktisk ikke kunne utvikle seg i et basisk miljø som betyr høyt innehold av oksygen i cellene

    3 Nøytral Ph er 7, og bortsett fra mavesyren og urin så vil cellene fungere best i et svakt basisk miljø. Studier har derimot vist at de aller fleste har en ph mellom 4-6,5 og dette gir grobunn for kreften til vokse. Ved en ph på 8,5 derimot vil ikke kreftcellene kunne overleve

    Det som nå er interesant er at dr Simoncini mener å ha funnet årsaken til kreft, nemlig sopp. All kreft inneholder sopp og vanlig oppfatning er ar kreften kom først, deretter soppen. Dette mener han er feil,og at det faktisk er soppen som ved å gå løs på kroppsvev starter en reaksjon hvor kroppens celler omringer og innkapsler soppen slik at den ikke kan ødelegge mer vev. Kreften er alltid hvit pga sopp. Når man tar biopsi tar man bare en liten bit av ytre lag av kreftsvulsten slik at man aldri ser hva som er inne i sentrum, som alltid inneholder sopp. Det som er enda mer interesant er at han har kurert alle kreftpasientene med sodiumbikarbonate sprøytet rett på kreftsvulstene og de har forsvunnet i løpet av få dager. Dette stoffet er meget basisk og vil derfor ødelegge vekstvilkårene for sopp og kreft

    SÃ¥ Ã¥rsaken til kreft kan altsÃ¥ være sopp. Og hva er sÃ¥ Ã¥rsaken til at sopp utvikler seg ? Jo et surt miljø. Og hvordan fÃ¥r vi en sur ph i kroppen ? Det er det flere Ã¥rsaker til men for mye syredannende toxiner som med tiden samler seg opp visse steder i kroppen , for mye syredannende mat og drikke samt for lite basiske mineraler til Ã¥ nøytralisere syreoverskuddet. For lite frisk luft, feilpusting (munnpusting) og innaktivitet. Mangel pÃ¥ viktige næringstofer som er viktig for oksygentransporten, blant annet omega 3 og jern hvor sistnevnte er viktig for blodprosenten. Og til slutt dehydrering. De aller fleste er idag kronisk mildt dehydrerete. Hvis man derimot fÃ¥r nok vann vil celllene øke i størrelse og vannet presser ut toxiske og syredannende  gifter slik at rett ph lettere kan oppnÃ¥s. De aller fleste kreftpasienter viser seg Ã¥ være dehydrerte, og fÃ¥ drikker noe særlig vann. De fleste drikker derimot brus, te og kaffe som er dehydrerende.En grunn til at mange blir friske ved Ã¥ drikke mye vann er at det hjelper cellene til Ã¥ fjerne syre, men det er som sagt bare en av flere ting som er viktig for at cellene skal inneholde nok oksygen.


    http://nl.youtube.com/watch?v=HQuODiMlUsc&feature=related

    http://nl.youtube.com/watch?v=ri-C8VvF3Rs&feature=related
    Honnør gitt av : Mr T76, 10. september 2008, 22:24
    20  Generelt / Saker fra media / Sv: KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 17:33
    Helt klart at kjøtt er syredannende i motsetning til proteiner fra planteriket. En faktor som også teller her er at animalsk mat inneholder langt større konsentrasjoner av toxiner som kan være meget syredannende for kroppen. Faktisk opptil flere tusen ganger større konsentrasjoner enn i plantekost. Noen grep for å unngå sur ph i kroppscellene

    1 UnngÃ¥ de aller sureste drikkene.  Cola (ph 2,6) kaffe (ph 3,5) brus (ph 5) samt selvfølgelig alkohol.  UnngÃ¥ ogsÃ¥ raffinert sukker
       
    2 Erstatt endel av kjøttet med plantekost ( belgfrukt sammen med korn er faktisk bedre proteinkilder enn mange tror )

    3 Spis sitron som får bukspyttkjertelen til å produsere ekstra med bikarbonate. Dette er et veldig godt hjelpemiddel til å alkalisere kroppen

    4 Spis mye råkost ( dette gir basiske mineraler og hindrer også mangel på enzymer som i motsetning til vitaminer ikke overlever varmebehandling. Mange som lever på kokt/stekt mat har enzymmangler og mange funksjoner som er avgjørende for et godt immunforsvar går da i stå

    5 Unngå mangel på jern som øker kreftfaren ved at lavere blodprosent gir mindre oksygen til cellene og
       lavere ph

    6 Unngå mangel på omega 3 da det er viktig for å få nok oksygen inn i cellene

    7 Drikk masse vann ( gjerne med litt sjøsalt som har mye basiske mineraler )og unngå dehydrering da nok vann vil presse ut toxiner og syreoverskudd i cellene

    8 Få nok frisk luft og unngå munnpusting ( Vi skal puste med nesen. Munnen har vi for å kunne spise og snakke )

    9  Vær aktiv og særlig i form av aerobic trening

    10 Sørg for å få minimum 7 timer med kvalitetsøvn

    Matens ph er altså bare en av mange faktorer som vil kunne spille inn på kropscellenes ph. Man kan nok ha mulighet til å opprettholde en ok ph verdi selv om man spiser endel kjøtt sålenge man tar hensyn til andre avgjørende faktorer. Men ved mye animalsk mat blir det selvsagt vanskeligere og grunnen til dette er at det i animalske kjøtt er mye toxiner som er syredannende

    En annen ting som kan være viktig å nevne er kolesterol. Mange som har høyt kolesterol idag har det pga mye toxiner i kroppen. Leveren begynner derfor (såfremt den er frisk ) og øke kolesterolmengden da kolesterol trengs for å uskadeligjøre toxiner og skadelige mikroorganismer. LDL eller det såkalte dårlige kolesterolet har denne viktige oppgaven. Ved å ta kolesterolsenkende ødelegger man en meget viktig del av kroppens forsvar med det resultat at mer toxiner og skadelige mikroorganismer lagres noe som igjen betyr en lavere ph i cellene. Man ser at folk med veldig lavt kolesterolnivå langt oftere får kreft og infeksjoner enn personer med høyt kolesterol og grunnen til dette er åpenbar. Mange studier viser også nå at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor i det hele tatt når det gjelder hjerte og karsykdommer.
    Honnør gitt av : Crudeoil, 06. september 2008, 23:04
    21  Generelt / Saker fra media / KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 15:20
    Jeg har tidligere tatt opp viktigheten av riktig ph ballanse i kroppens celler. Og når det gjelder utviklingen av kreft så er syre/base ballansen meget viktig

    1 Alle kroppens celler er avhengige av oksygen for å leve, men dette gjelder ikke for kreftcellene som faktisk hater oksygen og er kun avhengig av glykose for å utvikle seg

    2 Kreftcellene trives og vokser best i et surt miljø (som betyr at cellene inneholder lite oksygen) og vil faktisk ikke kunne utvikle seg i et basisk miljø som betyr høyt innehold av oksygen i cellene

    3 Nøytral Ph er 7, og bortsett fra mavesyren og urin så vil cellene fungere best i et svakt basisk miljø. Studier har derimot vist at de aller fleste har en ph mellom 4-6,5 og dette gir grobunn for kreften til vokse. Ved en ph på 8,5 derimot vil ikke kreftcellene kunne overleve

    Det som nå er interesant er at dr Simoncini mener å ha funnet årsaken til kreft, nemlig sopp. All kreft inneholder sopp og vanlig oppfatning er ar kreften kom først, deretter soppen. Dette mener han er feil,og at det faktisk er soppen som ved å gå løs på kroppsvev starter en reaksjon hvor kroppens celler omringer og innkapsler soppen slik at den ikke kan ødelegge mer vev. Kreften er alltid hvit pga sopp. Når man tar biopsi tar man bare en liten bit av ytre lag av kreftsvulsten slik at man aldri ser hva som er inne i sentrum, som alltid inneholder sopp. Det som er enda mer interesant er at han har kurert alle kreftpasientene med sodiumbikarbonate sprøytet rett på kreftsvulstene og de har forsvunnet i løpet av få dager. Dette stoffet er meget basisk og vil derfor ødelegge vekstvilkårene for sopp og kreft

    SÃ¥ Ã¥rsaken til kreft kan altsÃ¥ være sopp. Og hva er sÃ¥ Ã¥rsaken til at sopp utvikler seg ? Jo et surt miljø. Og hvordan fÃ¥r vi en sur ph i kroppen ? Det er det flere Ã¥rsaker til men for mye syredannende toxiner som med tiden samler seg opp visse steder i kroppen , for mye syredannende mat og drikke samt for lite basiske mineraler til Ã¥ nøytralisere syreoverskuddet. For lite frisk luft, feilpusting (munnpusting) og innaktivitet. Mangel pÃ¥ viktige næringstofer som er viktig for oksygentransporten, blant annet omega 3 og jern hvor sistnevnte er viktig for blodprosenten. Og til slutt dehydrering. De aller fleste er idag kronisk mildt dehydrerete. Hvis man derimot fÃ¥r nok vann vil celllene øke i størrelse og vannet presser ut toxiske og syredannende  gifter slik at rett ph lettere kan oppnÃ¥s. De aller fleste kreftpasienter viser seg Ã¥ være dehydrerte, og fÃ¥ drikker noe særlig vann. De fleste drikker derimot brus, te og kaffe som er dehydrerende.En grunn til at mange blir friske ved Ã¥ drikke mye vann er at det hjelper cellene til Ã¥ fjerne syre, men det er som sagt bare en av flere ting som er viktig for at cellene skal inneholde nok oksygen.


    http://nl.youtube.com/watch?v=HQuODiMlUsc&feature=related

    http://nl.youtube.com/watch?v=ri-C8VvF3Rs&feature=related
    Honnør gitt av : tattooholica, 06. september 2008, 19:08
    22  Generelt / Saker fra media / Sv: KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 17:33
    Helt klart at kjøtt er syredannende i motsetning til proteiner fra planteriket. En faktor som også teller her er at animalsk mat inneholder langt større konsentrasjoner av toxiner som kan være meget syredannende for kroppen. Faktisk opptil flere tusen ganger større konsentrasjoner enn i plantekost. Noen grep for å unngå sur ph i kroppscellene

    1 UnngÃ¥ de aller sureste drikkene.  Cola (ph 2,6) kaffe (ph 3,5) brus (ph 5) samt selvfølgelig alkohol.  UnngÃ¥ ogsÃ¥ raffinert sukker
       
    2 Erstatt endel av kjøttet med plantekost ( belgfrukt sammen med korn er faktisk bedre proteinkilder enn mange tror )

    3 Spis sitron som får bukspyttkjertelen til å produsere ekstra med bikarbonate. Dette er et veldig godt hjelpemiddel til å alkalisere kroppen

    4 Spis mye råkost ( dette gir basiske mineraler og hindrer også mangel på enzymer som i motsetning til vitaminer ikke overlever varmebehandling. Mange som lever på kokt/stekt mat har enzymmangler og mange funksjoner som er avgjørende for et godt immunforsvar går da i stå

    5 Unngå mangel på jern som øker kreftfaren ved at lavere blodprosent gir mindre oksygen til cellene og
       lavere ph

    6 Unngå mangel på omega 3 da det er viktig for å få nok oksygen inn i cellene

    7 Drikk masse vann ( gjerne med litt sjøsalt som har mye basiske mineraler )og unngå dehydrering da nok vann vil presse ut toxiner og syreoverskudd i cellene

    8 Få nok frisk luft og unngå munnpusting ( Vi skal puste med nesen. Munnen har vi for å kunne spise og snakke )

    9  Vær aktiv og særlig i form av aerobic trening

    10 Sørg for å få minimum 7 timer med kvalitetsøvn

    Matens ph er altså bare en av mange faktorer som vil kunne spille inn på kropscellenes ph. Man kan nok ha mulighet til å opprettholde en ok ph verdi selv om man spiser endel kjøtt sålenge man tar hensyn til andre avgjørende faktorer. Men ved mye animalsk mat blir det selvsagt vanskeligere og grunnen til dette er at det i animalske kjøtt er mye toxiner som er syredannende

    En annen ting som kan være viktig å nevne er kolesterol. Mange som har høyt kolesterol idag har det pga mye toxiner i kroppen. Leveren begynner derfor (såfremt den er frisk ) og øke kolesterolmengden da kolesterol trengs for å uskadeligjøre toxiner og skadelige mikroorganismer. LDL eller det såkalte dårlige kolesterolet har denne viktige oppgaven. Ved å ta kolesterolsenkende ødelegger man en meget viktig del av kroppens forsvar med det resultat at mer toxiner og skadelige mikroorganismer lagres noe som igjen betyr en lavere ph i cellene. Man ser at folk med veldig lavt kolesterolnivå langt oftere får kreft og infeksjoner enn personer med høyt kolesterol og grunnen til dette er åpenbar. Mange studier viser også nå at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor i det hele tatt når det gjelder hjerte og karsykdommer.
    Honnør gitt av : theGriiivshow, 27. august 2008, 17:37
    23  Generelt / Saker fra media / Sv: KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 17:33
    Helt klart at kjøtt er syredannende i motsetning til proteiner fra planteriket. En faktor som også teller her er at animalsk mat inneholder langt større konsentrasjoner av toxiner som kan være meget syredannende for kroppen. Faktisk opptil flere tusen ganger større konsentrasjoner enn i plantekost. Noen grep for å unngå sur ph i kroppscellene

    1 UnngÃ¥ de aller sureste drikkene.  Cola (ph 2,6) kaffe (ph 3,5) brus (ph 5) samt selvfølgelig alkohol.  UnngÃ¥ ogsÃ¥ raffinert sukker
       
    2 Erstatt endel av kjøttet med plantekost ( belgfrukt sammen med korn er faktisk bedre proteinkilder enn mange tror )

    3 Spis sitron som får bukspyttkjertelen til å produsere ekstra med bikarbonate. Dette er et veldig godt hjelpemiddel til å alkalisere kroppen

    4 Spis mye råkost ( dette gir basiske mineraler og hindrer også mangel på enzymer som i motsetning til vitaminer ikke overlever varmebehandling. Mange som lever på kokt/stekt mat har enzymmangler og mange funksjoner som er avgjørende for et godt immunforsvar går da i stå

    5 Unngå mangel på jern som øker kreftfaren ved at lavere blodprosent gir mindre oksygen til cellene og
       lavere ph

    6 Unngå mangel på omega 3 da det er viktig for å få nok oksygen inn i cellene

    7 Drikk masse vann ( gjerne med litt sjøsalt som har mye basiske mineraler )og unngå dehydrering da nok vann vil presse ut toxiner og syreoverskudd i cellene

    8 Få nok frisk luft og unngå munnpusting ( Vi skal puste med nesen. Munnen har vi for å kunne spise og snakke )

    9  Vær aktiv og særlig i form av aerobic trening

    10 Sørg for å få minimum 7 timer med kvalitetsøvn

    Matens ph er altså bare en av mange faktorer som vil kunne spille inn på kropscellenes ph. Man kan nok ha mulighet til å opprettholde en ok ph verdi selv om man spiser endel kjøtt sålenge man tar hensyn til andre avgjørende faktorer. Men ved mye animalsk mat blir det selvsagt vanskeligere og grunnen til dette er at det i animalske kjøtt er mye toxiner som er syredannende

    En annen ting som kan være viktig å nevne er kolesterol. Mange som har høyt kolesterol idag har det pga mye toxiner i kroppen. Leveren begynner derfor (såfremt den er frisk ) og øke kolesterolmengden da kolesterol trengs for å uskadeligjøre toxiner og skadelige mikroorganismer. LDL eller det såkalte dårlige kolesterolet har denne viktige oppgaven. Ved å ta kolesterolsenkende ødelegger man en meget viktig del av kroppens forsvar med det resultat at mer toxiner og skadelige mikroorganismer lagres noe som igjen betyr en lavere ph i cellene. Man ser at folk med veldig lavt kolesterolnivå langt oftere får kreft og infeksjoner enn personer med høyt kolesterol og grunnen til dette er åpenbar. Mange studier viser også nå at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor i det hele tatt når det gjelder hjerte og karsykdommer.
    Honnør gitt av : Hege, 26. august 2008, 22:33
    24  Generelt / Saker fra media / KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 15:20
    Jeg har tidligere tatt opp viktigheten av riktig ph ballanse i kroppens celler. Og når det gjelder utviklingen av kreft så er syre/base ballansen meget viktig

    1 Alle kroppens celler er avhengige av oksygen for å leve, men dette gjelder ikke for kreftcellene som faktisk hater oksygen og er kun avhengig av glykose for å utvikle seg

    2 Kreftcellene trives og vokser best i et surt miljø (som betyr at cellene inneholder lite oksygen) og vil faktisk ikke kunne utvikle seg i et basisk miljø som betyr høyt innehold av oksygen i cellene

    3 Nøytral Ph er 7, og bortsett fra mavesyren og urin så vil cellene fungere best i et svakt basisk miljø. Studier har derimot vist at de aller fleste har en ph mellom 4-6,5 og dette gir grobunn for kreften til vokse. Ved en ph på 8,5 derimot vil ikke kreftcellene kunne overleve

    Det som nå er interesant er at dr Simoncini mener å ha funnet årsaken til kreft, nemlig sopp. All kreft inneholder sopp og vanlig oppfatning er ar kreften kom først, deretter soppen. Dette mener han er feil,og at det faktisk er soppen som ved å gå løs på kroppsvev starter en reaksjon hvor kroppens celler omringer og innkapsler soppen slik at den ikke kan ødelegge mer vev. Kreften er alltid hvit pga sopp. Når man tar biopsi tar man bare en liten bit av ytre lag av kreftsvulsten slik at man aldri ser hva som er inne i sentrum, som alltid inneholder sopp. Det som er enda mer interesant er at han har kurert alle kreftpasientene med sodiumbikarbonate sprøytet rett på kreftsvulstene og de har forsvunnet i løpet av få dager. Dette stoffet er meget basisk og vil derfor ødelegge vekstvilkårene for sopp og kreft

    SÃ¥ Ã¥rsaken til kreft kan altsÃ¥ være sopp. Og hva er sÃ¥ Ã¥rsaken til at sopp utvikler seg ? Jo et surt miljø. Og hvordan fÃ¥r vi en sur ph i kroppen ? Det er det flere Ã¥rsaker til men for mye syredannende toxiner som med tiden samler seg opp visse steder i kroppen , for mye syredannende mat og drikke samt for lite basiske mineraler til Ã¥ nøytralisere syreoverskuddet. For lite frisk luft, feilpusting (munnpusting) og innaktivitet. Mangel pÃ¥ viktige næringstofer som er viktig for oksygentransporten, blant annet omega 3 og jern hvor sistnevnte er viktig for blodprosenten. Og til slutt dehydrering. De aller fleste er idag kronisk mildt dehydrerete. Hvis man derimot fÃ¥r nok vann vil celllene øke i størrelse og vannet presser ut toxiske og syredannende  gifter slik at rett ph lettere kan oppnÃ¥s. De aller fleste kreftpasienter viser seg Ã¥ være dehydrerte, og fÃ¥ drikker noe særlig vann. De fleste drikker derimot brus, te og kaffe som er dehydrerende.En grunn til at mange blir friske ved Ã¥ drikke mye vann er at det hjelper cellene til Ã¥ fjerne syre, men det er som sagt bare en av flere ting som er viktig for at cellene skal inneholde nok oksygen.


    http://nl.youtube.com/watch?v=HQuODiMlUsc&feature=related

    http://nl.youtube.com/watch?v=ri-C8VvF3Rs&feature=related
    Honnør gitt av : Walter, 25. august 2008, 23:19
    25  Generelt / Saker fra media / KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 15:20
    Jeg har tidligere tatt opp viktigheten av riktig ph ballanse i kroppens celler. Og når det gjelder utviklingen av kreft så er syre/base ballansen meget viktig

    1 Alle kroppens celler er avhengige av oksygen for å leve, men dette gjelder ikke for kreftcellene som faktisk hater oksygen og er kun avhengig av glykose for å utvikle seg

    2 Kreftcellene trives og vokser best i et surt miljø (som betyr at cellene inneholder lite oksygen) og vil faktisk ikke kunne utvikle seg i et basisk miljø som betyr høyt innehold av oksygen i cellene

    3 Nøytral Ph er 7, og bortsett fra mavesyren og urin så vil cellene fungere best i et svakt basisk miljø. Studier har derimot vist at de aller fleste har en ph mellom 4-6,5 og dette gir grobunn for kreften til vokse. Ved en ph på 8,5 derimot vil ikke kreftcellene kunne overleve

    Det som nå er interesant er at dr Simoncini mener å ha funnet årsaken til kreft, nemlig sopp. All kreft inneholder sopp og vanlig oppfatning er ar kreften kom først, deretter soppen. Dette mener han er feil,og at det faktisk er soppen som ved å gå løs på kroppsvev starter en reaksjon hvor kroppens celler omringer og innkapsler soppen slik at den ikke kan ødelegge mer vev. Kreften er alltid hvit pga sopp. Når man tar biopsi tar man bare en liten bit av ytre lag av kreftsvulsten slik at man aldri ser hva som er inne i sentrum, som alltid inneholder sopp. Det som er enda mer interesant er at han har kurert alle kreftpasientene med sodiumbikarbonate sprøytet rett på kreftsvulstene og de har forsvunnet i løpet av få dager. Dette stoffet er meget basisk og vil derfor ødelegge vekstvilkårene for sopp og kreft

    SÃ¥ Ã¥rsaken til kreft kan altsÃ¥ være sopp. Og hva er sÃ¥ Ã¥rsaken til at sopp utvikler seg ? Jo et surt miljø. Og hvordan fÃ¥r vi en sur ph i kroppen ? Det er det flere Ã¥rsaker til men for mye syredannende toxiner som med tiden samler seg opp visse steder i kroppen , for mye syredannende mat og drikke samt for lite basiske mineraler til Ã¥ nøytralisere syreoverskuddet. For lite frisk luft, feilpusting (munnpusting) og innaktivitet. Mangel pÃ¥ viktige næringstofer som er viktig for oksygentransporten, blant annet omega 3 og jern hvor sistnevnte er viktig for blodprosenten. Og til slutt dehydrering. De aller fleste er idag kronisk mildt dehydrerete. Hvis man derimot fÃ¥r nok vann vil celllene øke i størrelse og vannet presser ut toxiske og syredannende  gifter slik at rett ph lettere kan oppnÃ¥s. De aller fleste kreftpasienter viser seg Ã¥ være dehydrerte, og fÃ¥ drikker noe særlig vann. De fleste drikker derimot brus, te og kaffe som er dehydrerende.En grunn til at mange blir friske ved Ã¥ drikke mye vann er at det hjelper cellene til Ã¥ fjerne syre, men det er som sagt bare en av flere ting som er viktig for at cellene skal inneholde nok oksygen.


    http://nl.youtube.com/watch?v=HQuODiMlUsc&feature=related

    http://nl.youtube.com/watch?v=ri-C8VvF3Rs&feature=related
    Honnør gitt av : PhilLynott, 25. august 2008, 17:43
    26  Generelt / Saker fra media / KreftgÃ¥ten løst, sopp er synderen 25. august 2008, 15:20
    Jeg har tidligere tatt opp viktigheten av riktig ph ballanse i kroppens celler. Og når det gjelder utviklingen av kreft så er syre/base ballansen meget viktig

    1 Alle kroppens celler er avhengige av oksygen for å leve, men dette gjelder ikke for kreftcellene som faktisk hater oksygen og er kun avhengig av glykose for å utvikle seg

    2 Kreftcellene trives og vokser best i et surt miljø (som betyr at cellene inneholder lite oksygen) og vil faktisk ikke kunne utvikle seg i et basisk miljø som betyr høyt innehold av oksygen i cellene

    3 Nøytral Ph er 7, og bortsett fra mavesyren og urin så vil cellene fungere best i et svakt basisk miljø. Studier har derimot vist at de aller fleste har en ph mellom 4-6,5 og dette gir grobunn for kreften til vokse. Ved en ph på 8,5 derimot vil ikke kreftcellene kunne overleve

    Det som nå er interesant er at dr Simoncini mener å ha funnet årsaken til kreft, nemlig sopp. All kreft inneholder sopp og vanlig oppfatning er ar kreften kom først, deretter soppen. Dette mener han er feil,og at det faktisk er soppen som ved å gå løs på kroppsvev starter en reaksjon hvor kroppens celler omringer og innkapsler soppen slik at den ikke kan ødelegge mer vev. Kreften er alltid hvit pga sopp. Når man tar biopsi tar man bare en liten bit av ytre lag av kreftsvulsten slik at man aldri ser hva som er inne i sentrum, som alltid inneholder sopp. Det som er enda mer interesant er at han har kurert alle kreftpasientene med sodiumbikarbonate sprøytet rett på kreftsvulstene og de har forsvunnet i løpet av få dager. Dette stoffet er meget basisk og vil derfor ødelegge vekstvilkårene for sopp og kreft

    SÃ¥ Ã¥rsaken til kreft kan altsÃ¥ være sopp. Og hva er sÃ¥ Ã¥rsaken til at sopp utvikler seg ? Jo et surt miljø. Og hvordan fÃ¥r vi en sur ph i kroppen ? Det er det flere Ã¥rsaker til men for mye syredannende toxiner som med tiden samler seg opp visse steder i kroppen , for mye syredannende mat og drikke samt for lite basiske mineraler til Ã¥ nøytralisere syreoverskuddet. For lite frisk luft, feilpusting (munnpusting) og innaktivitet. Mangel pÃ¥ viktige næringstofer som er viktig for oksygentransporten, blant annet omega 3 og jern hvor sistnevnte er viktig for blodprosenten. Og til slutt dehydrering. De aller fleste er idag kronisk mildt dehydrerete. Hvis man derimot fÃ¥r nok vann vil celllene øke i størrelse og vannet presser ut toxiske og syredannende  gifter slik at rett ph lettere kan oppnÃ¥s. De aller fleste kreftpasienter viser seg Ã¥ være dehydrerte, og fÃ¥ drikker noe særlig vann. De fleste drikker derimot brus, te og kaffe som er dehydrerende.En grunn til at mange blir friske ved Ã¥ drikke mye vann er at det hjelper cellene til Ã¥ fjerne syre, men det er som sagt bare en av flere ting som er viktig for at cellene skal inneholde nok oksygen.


    http://nl.youtube.com/watch?v=HQuODiMlUsc&feature=related

    http://nl.youtube.com/watch?v=ri-C8VvF3Rs&feature=related
    Honnør gitt av : Explosive, 25. august 2008, 17:38
    27  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / 16 essensielle Ã¥rsaker til alvorlige livstilssykdommer 28. februar 2008, 21:46
    Flere og flere mennesker utvikler idag alvorlige kreftsykdommer og autoimmune sykdommer som MS og diabetes. Det positive er at den medisinske behandlingen og da spesielt for flere typer kreft er blitt mye bedre de senere årene. Det som er enda mer interesant er at kroppen har en fantastisk evne til å helbrede seg selv fra de alvorligste sykdommer såfremt det legges til rette for dette. Dette har ofte visst seg å være langt mer effektivt enn den medisinske behandlingen, og mange som har fått dødsdommen av legen har blitt friske. Det er endel veldig essensielle faktorer som påvirker sykdomsutvikling/tilfriskning av alvorlige sykdommer. Noen er mer direkte da de ødelegger celler som senere kan mutere og utvikle seg til kreft etc, mens andre faktorer har med immunforsvaret å gjøre. Problemet er at nesten alle bryter ikke bare en, men flere av disse faktorene. Og for en som allerede er alvorlig syk betyr det at kroppen får en langt vanskeligere oppgave med å bli frisk enn den burde hatt. Jeg vil nå kort ta for meg disse viktige faktorene.

    1 TANNHELSE ( Almagan og rotfyllinger )
    Det hevdes blant flere forskere og behandlere at opptil 50% av dagens helselidelser kan stamme fra tennene.Det er kanskje litt i overkant når vi vet hvor mange lidelser bare røyk/alkohol samt skadelige mikroorganismer alene står for. Men at det er årsak til mye elendighet er det liten tvil om. Det ene problemet er almagan som inneholder kvikksølv som regnes som verdens farligste miljøgift. Dette har vist seg å fordampe når vi spiser og drikker etc og under prosessen dannes metylkvikkslv som er mange ganger farligere enn kvikksølv. Dette vil lagre seg opp i hjernen og andre steder og fosteret vil også kunne ta stor skade av dette og bli født forgiftet når moren har almagan i munnen. Kvikksølv er en klar årsak til kreft og nervesykdommer som ms samt Parkinson og ADHD. Rotfyllinger er det andre problemet da de aller fleste av disse vil skape betennelser som man ikke vil merke noe til. Bakteriene som oppstår her kan være meget skadelige da de via stoffskiftet produserer giftige stoffer som kan vandre til andre steder i kroppen og gjøre stor skade og skape mange alvorlige helselidelser. Kronisk øyebetennelse er ofte pga slike betennelser og isåfall blir man kvitt symptomene nesten øyeblikkelig etter å ha fjernet rotfylling og betennelsen. Man har også funnet kreftceller i slike betennelser noe som betyr at årsaken til kreft i flere tilfeller kan stamme fra rotfyllingen. Plutselig hjertedød og andre alvorlige lidelser vil også kunne stamme fra rotfyllinger.

    2 LAVT KOLESTEROL
    Dette vil vel komme som en overaskelse på noen, men lavt kolesterol er langt mer skadelig en høyt kolesterol. Faktisk vil en med veldig lavt kolesterol ha mange ganger større mulighet til å utvikle infeksjoner og kreft. Dette er det ingen tvil om og utallige undersøkelser bekrefter dette. Blant annet en stor undersøkelse med 300000 hiv positive viste at de som hadde lavt kolesterol ( under 4,2 ) utviklet aids mer enn fire ganger så ofte som de med høyt kolesterol (over 6,4). Kolesterol beskytter kroppen mot infeksjoner og toxiner som øker kreftfaren. Hvis det trengs vil leveren respondere med å øke kroppens kolesterolnivå. Desverre vil legen da sette mange pasienter på kolesterolsenkende medisiner noe som betyr at man etterhvert kan få virkelig store problemer da man fjerner mye av beskyttelsen mot toxiner, bakterier etc. Et av mange eks på dette var en helt frisk dame som hadde 20 almaganfyllinger og kolesterolnivå på 12. Leveren hadde her respondert med å øke kolesterolet for å beskytte seg mot kvikksølvet fra alle almaganfyllingene. Legen gav pasienten tre kolesterolsenkende medisiner som fikk kolesterolet kraftig ned, men etter bare tre måneder hade pasienten utviklet MS.

    NÃ¥r det gjelder kolesterol og hjertesykdommer sÃ¥ viser mange undersøkelser at høyt kolesterol ikke er noen risikofaktor. Blant eldre viser det seg faktisk at de med høyt kolesterol fÃ¥r mindre hjerteproblemer enn de med lavt. Hvis man ser pÃ¥ forskjellige land sÃ¥ er Sveits  landet hvor befolkningen har det høyeste gjennomsnittskolesterolet i verden, men samtidig har de veldig lav dødelighet pga hjerte og karsykdommer. Aborginerne i Australia har veldig lave kolesterolnivÃ¥er men alikevel høyest dødelighet i verden pga hjertesykdommer.

    3 FOR LITE RENT VANN
    Å drikke mye vann er veldig viktig av to grunner. For det første renser det kroppen for avfallstoffer og skadelige miljøgifter. For det andre er de aller fleste av oss kronisk mildt dehydrerte. Når cellene er bare litt dehydrerte fungerer de også dårligere og det er langt større mulighet for å utvikle kreft etc

    4 FOR LITE NÆRINGSTOFFER ( SPESIELT ENZYMER OG SYKDOMSBEKJEMPENDE MOLEKYLER )
    De fleste vet at det er viktig Ã¥ fÃ¥ i seg nok vitaminer, mineraler, proteiner og essensielle fettsyrer. Det største problemet i dag er mangelen pÃ¥ enzymer og sykdomsbekjempende molekyler. Kroppen produserer selv enzymer men er alikevel avhengig Ã¥ fÃ¥ tilført dette via maten for Ã¥ fungere optimalt. Enzymer er meget kreftbekjempende og man fÃ¥r disse kun ved Ã¥ spise rÃ¥kost. Nyere forskning har ogsÃ¥ vist at det i noen matvarer finnes endel meget kreftbekjempende molekyler. Disse har faktisk alene vist seg Ã¥ ha bedre effekt enn merdisiner i kreftbehandling. Noen av disse molekylene virker ved blant annet Ã¥ ødelegge blodkarnettet til svulstene slik at de ikke fÃ¥r næring og dør, mens andre gÃ¥r rett inn Ã¥ dreper selve kreftcellene. Har man kreft sÃ¥ lønner det seg selvfølgelig Ã¥ fÃ¥ i seg matsorter som tilsammen inneholder  molekyler som angriper kreften fra begge mÃ¥tene. Disse molekylene finnes hovedsaklig i visse typer grønnsaker, frukt og bær og tÃ¥ler heller ikke særlig oppvarming.

    5. MEDISINER
    Medisiner er grunnen til mange helselidelser idag. Mange blir prakket på medisiner helt uten grunn ( feks kolesterolsenkende medisiner ). Problemet er to ting. For det første så hjelper medisinene ofte kun mot symptomene man har og ikke årsaken til problemet (gjelder ikke antibiotika mot bakterieinfeksjoner etc) For det andre så medfører gjerne medisiner nye symptomer pga bivirkninger. Deretter går mange til legen og får mer medisin for å bli kvitt bivirkningene fra den første medisinen. Når man blir syk så er det pga en ubalanse i kroppen som inntreffer av forskjellige årsaker. Når man tar medisiner så gjør man sjelden noe med årsakene til uballansen men fikser kun på symptomene. Etterhvert og siden man ikke gjør noe med årsaken vil ubalansen i kroppen bare bli større, og godt hjulpet av masse medisiner vil dette kunne føre til kreft etc. Man vet jo at mange medisiner øker faren for kreft og at endel dødsfall er direkte linket til medisinbruk. Men antakelig er tallene for alvorlig sykdom og dødsfall grunnet medisinbruk langt høyere
    enn antatt.

    6 MILJØGIFTER
    At miljøgifter er skadelig er vel ingen bombe. Desverre er det nå også endel kvikksølv i fisk og andre miljøgifter i fisk. Jo høyere opp i næringskjeden jo mer gift er det i fisken. Man bør derfor unngå de største rovfiskene som feks tunfisk. Har man fått kreft og mistenker kvikksølv som grunnen bør man unngå all sjømat. Om man alikevel velger å spise fisk kan man feks ta et par kulltabletter før måltidet og dette vil suge til seg og ufarliggjøre store mengder tungmetaller.

    7 SKADELIGE NYTELSESMIDLER ( RØYK,ALKOHOL ETC )
    Trenger vel ikke nærmere forklaring. Over 30% av krefttilfellene kan krediteres røyking alene. Å både drikke og røyke øker mulighetene for kreft mer enn om man legger de to enkelte risikofaktorene sammen.

    8 SKADELIGE MIKROORGANISMER

    9 FOR LITE SOL
    Å få nok sol er viktig og man ser at immunforsvaret ofte svekkes etter lengre tid uten å bli eksponert for solen. Pasienter med kreft som starter behandling i perioder hvor det er lenge siden de har fått sol har langt dårligere resultat enn pasienter som har blitt eksponert for solen den siste tiden.

    10 INAKTIVITET

    11 PSYKISK HELSE
    Stress, bekymringer, depresjoner, sinne og angst er alle negative tilstander som over tid vil svekke imunforsvaret og øke mulighetene for alvorlige sykdommer. Motsatt så er positivitet og gode tilbakemeldinger oppbyggende da endorfin nivået i kroppen øker.

    12 LITE FRISK LUFT ( FEILPUSTING )
    Mange puster feil og dette i seg selv kan øke mulighetene for astma etc. Å puste med munnen blir feil for systemet og gjør at man også lettere får lungebetennelser etc da dette ikke har beskyttelsen som nesepusting har i form av å regulere kald og varm luft. Folk som feks har søvnapne og astma har blitt kurert kun ved å sette en teip over munnen når de sover slik at de blir tvunget til å puste som de bør, nemlig mellom nesen.

    13 LITE KVALITETSSØVN

    14 FOR MYE UNATURLIG OG DØD MAT
    I kosten bør vi unngå transfett og for mye stekt og fritert mat. Man bør også spise mest mulig ren mat slik at man unngår de store mengdene med kunstige stoffer.

    15 STRÃ…LING
    Man vet at stråling i store doser er skadelige. Når det gjelde stråling fra mikrobølgeovner og mobiltelefoner er man usikre på farene. Uansett kan det være en fordel å vise forsiktighet.

    16 SKADER I SPINALEN
    I den siste tiden har man sett sammenheng med skader og trykk på nerver i ryggen og helselidelser. Flere helselidelser viser seg å kunne stamme fra ryggen. Problemet er når press på nerver sørger for dårligere nervetilførsel til diverse kroppsdeler. Personer med prostatakreft som har hatt trykk på flere av skivene i ryggen har blitt friske fra kreften etter at man har ordnet ryggproblemet.


    De fleste av faktorene ovenfor pÃ¥virker ogsÃ¥ den utrolig viktige syre/base balansen. De fleste kroppsceller fungerer best ved en ph pÃ¥ ca 7. NÃ¥r vi over tid har en syredannende livstil og spiser/drikker mye sur mat kan ogsÃ¥ ph i kroppsceller/væske synke.  Dette betyr at de ikke fÃ¥r det oksygenet de trenger for Ã¥ fungere optimalt og kroppen er langt mer motakelig for Ã¥ fÃ¥ infeksjoner, kreft etc. En undersøkelse i USA visste at gjennomsnittspersonen hadde en ph i kroppscellene ( mÃ¥lt ved biopsi ) pÃ¥ lave 5,5. Det pÃ¥stÃ¥s blant forskere at kreft kun kan oppstÃ¥ nÃ¥r cellene har en ph pÃ¥ under 6. Lite rent vann, syredannende mat og drikke, inaktivitet, dÃ¥rlig psykisk helse. dÃ¥rlig søvnkvalitet og feilpusting etc vil alle kunne virke negativt inn pÃ¥ syre/base balansen. Vi fÃ¥r ogsÃ¥ i oss altfor lite basemat.

    Hva skjer når vi drikker et glass cola som er ekstremt syredannende ( ph på lave 2,6 ). Jo blodet som skal ha en konstant ph på 7,4 begynner å falle til 7,39 7,38 etc men når den kommer til 7,35 blir det full katastrofealarm i kroppen ( vi vil dø om den kommer så lavt som 7,2 ). Kroppen har flere buffere og en er fosfatbufferen som betyr å hente fosfater, hovedsaklig kalsiumfosfat fra benbyggningen da disse er meget basiske og derfor nøytraliserer syreoverskuddet i blodet. Selv om vi gang på gang redder livet i denne prosessen vil et annet stort problem kunne oppstå. Når fosfatet er frigjort vil kalsiumet bli ubrukelig og en gift for kroppen. Det som ikke skilles ut i urinen vil kunne samle seg med annet plakk å forkalke blodårer, nyrer, galle, hjerne etc. Kolesterol er sannsynlig uskyldig i våre hjerte og karsykdommer. Årsakene starter ved at blodåren først skades av toxiner eller skadelige mikroorganismer som deretter skaper betennelser i blodåreveggen. Det neste problemet er store mengder fritt kalsium som vil blande seg med LDL kolesterolet og øke sjangsen for forkalkninger og blodpropper. LDL kolesterolet beskytter blodårene før og etter skade og vil derfor samle seg nær skadene. At LDL kolesterolet som er livsviktig for kroppen skal få betegnelsen skadelig kolesterol og være en årsak til hjertesykdommer er ganske utrolig
    Honnør gitt av : Mr T76, 01. mars 2008, 16:32
    28  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: 16 essensielle Ã¥rsaker til alvorlige livstilssykdommer 28. februar 2008, 23:22
    Dette er vel den eneste av faktorene jeg selv føler meg usikker på. Grunnen til at jeg tok med denne faktoren er at man flere steder har sett at folk er blitt friske fra tom kreft etter å ha fikset på ryggplagene. Flere mener at tilfriskningen skyldes at nervetilførselen normaliseres igjen til den syke kroppsdelen. I teorien så kan selvfølgelig disse menneskene ha blitt friske uten å gjøre noe med ryggen.
    Honnør gitt av : Walter, 29. februar 2008, 04:16
    29  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Helseskadelig av for mye melk? 01. februar 2008, 23:27
    Hvis melk er så bra for benbyggningen så kan man jo lure på hvorfor land som Norge og USA med høyest melkeforbruk også topper listen for benskjørhet. Flere store studier, blant annet ett fra USA med hele 70000 sykepleiere over en 10 års periode visste klart at jo mer melk man drakk jo høyere grad av benskjørhet.

    En av hovedårsakene til hjertelidelser er forkalkninger i blodårene som igjen vil kunne komme av en syredannende kost og livstil som frigjør kalsium fra skjelettet. det vil da kunne flyte rundt store mengder "fritt" kalsium i blodet som gir forkalkninger og fare for blodpropper etc. Flere mener at kalsium fra melk har en langt dårligere evne til å bli tatt opp av skjelettet enn kalsium fra andre kilder og ved stort melkeinntak vil det kunne bli stort overskudd i blod. Tilsammen vil en syredannende livstil ( med mye fritt kalsium ) samt mye melkedrikking gi veldig store mengder kalsium i blodet noe som øker faren for forkalkninger dramatisk.
    Honnør gitt av : HeatoN85, 01. februar 2008, 23:39
    30  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Aspartam ansees Ã¥ være fullstendig trygt 28. november 2007, 19:04
    Sitat
    Hvordan i alle dager kan du etterspørre studier når hele diskusjonen baserer seg på en gigantisk review av omtrent alle relevante studier på området, og ikke minst når studier og linker har blitt dratt fram underveis i hele tråden? Du har jo timesvis med lesing der.

    Jeg linket til National Cancer Institute for å illustrere at når de ikke stiller seg kritisk til aspartam burde det bety noe, men enkelte her ser ut til å ha hodet alt for godt begravd i anti-aspartamsider og konspirasjoner til å ha bevart et snev av noe som ligner kritisk sans.

     

    Ja hvordan kan jeg det ? Det er du som har startet artikkelen om at aspartam er helt ufarlig. Og da er det vel interessant å se hvilke studier du mener er klare bevis for din påstand. Du er jo selv flink til å gå i strupen på studier som går imot din oppfatning om aspartam, og det er helt greit. Men hva er det første "beviset" du kommer med. En totalt ubrukelig studie som sier absolutt ingenting om langtids bivirkninger på aspartam.

    Ærlig talt, testpersonene her var godt voksne mennesker som ble eksponert for aspartam i veldig kort tid og uten å vite noe om deres eventuelt tidligere forbruk av stoffet. Totalt sett kan jo faktisk kontrollgrupen gjennomsnittlig ha fått i seg mer aspartam enn testpersonene, og ikke nok med det. Ingen av testpersonene har blitt utsatt for dette stoffet i yngre dager da man lettere vil kunne få skader av dette, mens en god del av personene utenom testgruppen faktisk har blitt eksponert for dette i flere av sine yngre år.

    Og, nei jeg er ikke fanatiker eller en sterk aspartam motstander men hvis du klarer å se noe form for bevis som styrker din påstand i en så elendig studie, ja da skjønner man hvor landet ligger.
    Honnør gitt av : Mr T76, 28. november 2007, 19:11
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!