Visning av honnrposter for UpAndComming
Sider:
 • 1
 • ...
 • 79
 • 80
 • 1186  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Arm programer for byggere! 07. november 2004, 18:38
  Det er ikke mange jeg vil anbefale å bruke de programmene der - det vil være totalt overkill for de aller aller fleste. Men intr. er det jo å lese Smiley.
  Honnr gitt av : Valvoline, 11. november 2004, 19:04
  1187  Generelt / Åpent forum / SV: Menn vs. Kvinner 11. november 2004, 13:30
  Grin Grin
  Honnr gitt av : Eskimo, 11. november 2004, 13:38
  1188  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Bare lurer jeg vettu ;) 04. november 2004, 20:18

  Melk er jo en stor del av kosten min og jeg blir ikke mindre! Grin


  Du er 15 år, og kan vokse på et kosthold bygd opp rundt snickers du.... Wink
  Honnr gitt av : Baahh, 04. november 2004, 22:38
  1189  Trening / Doggcrap / SV: "No questions asked!" 01. november 2004, 05:52
  Grin Grin Grin

  Jeg må innrømme jeg sitter å smiler av deg litt nå HITman. For det første, tror jeg du har misforstått litt. Humoren der inne henger løst, og dette er nok en liten del av den. Dette med at Ronnie ville vært større med DC er nok i beste fall ment som et humoristisk sideslag...

  Det er nok også et image. Og om du spør, vel så får du nok svar - ingen fare. Dette "No questions asked" har jeg jo selv mottatt i mail - men i det ligger det ikke at "du skal f... ikke spørre, bare gjør som jeg sier !!!". Det er mer i retning av at dette må vi gjøre fordi jeg mener dette er et must. For min del så gjelder absolutt det at spør jeg - ja da får jeg svar. Gnåler man derimot, vel da blir de i hvert fall litt mer utålmodige - og det er kanskje ikke så rart.

  Mye av uttrykket du refererer til er også rettet mot de som typisk kan spørre "... jammen jeg pleier å kjøre bicepscurl med litt knekk i knea og føttene litt ut for å treffe ytre hode litt bedre....". Satt på spissen riktignok.

  Men jeg skal gi deg rett i noe. Han kjører en filosofi som han fullt og helt tror på, og som han kan vise gode resultater fra. Og dette er utviklet over mange år. At folk stadig vil sette spørsmål ved dette er jo helt naturlig, men at han ikke vil bruke en masse tid på det har jeg faktisk litt forståelse for. For han og mange med han funker det jo.

  Ellers tror jeg vi to er enige om en ting HITman - det er alltid sundt å ha et kristisk blikk på ting man gjør og leser Smiley. Men fordummende vil jeg ikke si det er der inne, med mindre man er litt dum i utgangspunktet. Noe du i stor grad viser at du ikke er!


  Jada, lager man et treningsprogram for en person, er det greit nok å si at dette bør følges 100% for best resultater, men det må da for pokker også være greit å stille spørsmål omkring det man holder på med for å oppnå størst mulig forståelse og kunnskap!!

  Her er faktisk det geniale, eller genialt og genialt..... , med det som er trainees. De får slike svar for man får mulighet til å føre en dialog på tomannshånd. Man er ikke nødvendigvis enig i alt i utgangspunktet. Men jeg kan si for min egen del at skitt la gå. Jeg gir det 2 måneder og blir ting bra så hvorfor ikke. Men som tidligere nevnt, det er mange om beinet for å være med på 2 måneder. Og jeg tror du er enig i at om du kan velge en som er 100 % dedikert til oppgaven, er oppgående og fornuftig og søker kunnskap er mye lettere å jobbe med enn en som hele tiden kverrulerer og setter deg opp mot veggen. Som mentor hadde jeg faktisk selv også gått videre da.

  Tror forøvrig at du finner svar på det aller meste inne på forumet der egentlig, i hvert fall de grove linjene.

  Men det skal også sies her, at det er mange som trener DC som ikke akkurat gjør det også - eller det jeg mener å si er at det er mange som ikke har fått med seg alle detaljene. Hvorvidt dette har så mye å si kan sikkert diskuteres i det uendelige.

  Skal vel kanskje også legge til at DC ikke er for nybegynneren. Det er mer ment for de som har møtt et platå - og følgelig vil man jo ha opparbeidet seg meninger om mye og mange før man kommer dit. Det er i hvert fall forventet at man har et greit grunnlag og at basics er noe som sitter.

  Tror foresten jeg har til gode å ha hørt eller lest om noen som har vært misfornøyd etter å ha vært med på et slikt opplegg i 2 måneder. At de som er med kanskje har en innstilling til å bli fornøyd er jo en selvfølge, men at ikke en er oppegående nok til å si i fra om han ikke var fornøyd har jeg litt vanskelig for å se for meg.

  Måtte dette bli en artig diskusjon !! Smiley
  Honnr gitt av : HITman, 02. november 2004, 18:56
  1190  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Post Olympia 2004 bilder her! 31. oktober 2004, 08:16
  Following are the final placings of the 2004 Mr. Olympia competition.

  1. Ronnie Coleman- 24 pts.
  2. Jay Cutler- 21 pts.
  3. Gustavo Badell- 13 pts.
  4. Dexter Jackson- 12 pts.
  5. Markus Ruhl- 5 pts.
  6. Gunter Schlierkamp- 1 pt.
  7. Chris Cormier
  8. Dennis James
  9. Victor Martinez
  10. Darrem Charles
  11. Pavol Jablonicky
  12. Kris Dim
  13. Ahmad Haidar
  14. Johnnie Jackson
  15. Troy Alves
  16. Craig Richardson
  17. Mustafa Mohammed
  18. Richard Jones
  19. Claude Groulx

  Honnr gitt av : Deff, 31. oktober 2004, 09:35
  1191  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: "X-rep" trening 24. oktober 2004, 14:34
  HST-brisen som blåste over forumet for litt siden, har stilnet litt nå. DC er for tiden mer en orkan, men har aldri hørt om orkaner som varer evig. Blir spennende å se om et års tid om DC har "tatt over verden" (hvis det er så bra som noen vil ha det til, vil nettopp dette skje), eller om orkanen da har stilnet og DC kun diskuteres i små nisjer rundt omkring.

  Min hypotese er at man med DC - som med alle andre treningssystemer - til slutt vil stagnere uten ytterligere variasjon.

  H

  Jeg er delvis enig og uenig med deg her. Jeg kjørte HST/RyP i 8-9 måneder med veldig god fremgang. Men bytter nå over til DC. Og ikke fordi det er noen vind, var vel heller en av de første her inne som startet med det; men uansett. Det jeg mener er hovedproblemet til RyP er at det blir monotont. Det er ikke noe problem å øke i masse med det treningsopplegget. Man øker bra også !!! Men samme økt 3 ganger i uka i 9 måneder - det blir litt for kjedelig i lengden. I hvert fall etter min smak. Et annet problem er også at det etterhvert blir tungt med RyP (dette er jo individuelt etter hvor tungt man løfter) noe som tvinger en til å splitte øktene i to. Da som en 2 splitt med 6 økter i uka enten 6 dager, eller 2 økter for dagen 3 dager i uka. Jeg er en av de som tåler mye trening ofte ,heldig med genetikken slikt sett, og jeg trente derfor 6 dager i uka siste 10-12 ukene med RyP. Og selv for meg så ble dette drøyt. Man ligger hele tiden å vipper over til å bli overtrent. Utrolig vanskelig å balansere om man ikke kjenner sin egen kropp MEGET godt. Noe jeg gjør heldigvis og kom meg gjennom det hele.

  Men som sagt, det monotone er nok det største problemet. Man kan selvfølgelig bytte øvelser her og, men selv 3 like økter i uka i minst 6 uker - det må man bare ha et avbrekk fra. Tross alt, den viktigste bidragsyter til videre vekst er motivasjon!

  Jeg startet nå med DC med "the real thing" ganske så snart. Da med alt skreddersydd til meg, skikkelig DC-kost - noe svært få, om noen i det hele tatt, her inne kjører. Og det skal bli spennende å se hva jeg får ut av det. Men det som fasiserer meg mest med DC, og Dante personlig, er at han på mange måter drar ting litt tilbake i tid også. Back-to-basics. Ikke noe tull. Ikke noe overanalysering. Men rett å slett å komme seg avgårde, trene og bli sterke og større. Og dette med at man skal slå loggboken - det er faktisk en genial måte å motivere på. I hvert fall for slike som meg som liker å konkurere i hva det måtte være for noe. Alt er en kamp!! I tillegg roterer man øvelsene på en fornuftig måte slik at samme økt kommer igjen hver 3 uke. Motivasjonsmessig mye mye bedre etter min mening.

  Min tese er i hvert fall at DC vil "overleve" mye lenger, siden jeg tror det vil være vanskeligere å bli lei. Grunnprinsippene i treningen er enkle - men selvfølgelig finnes det jo ekstrem stretching osv osv... som ikke alle benytter seg av. Ikke det at jeg på noen måte tror HST vil avgå med døden snarlig, prinisippene der er også fantastisk bra alle sammen. Men må man bruke de på en eller annen måte. For tross alt, ta en titt på folka der du trener og se hvor mange som har god fremgang år etter år etter år. Eller for den sakens skyld; stikk innom SATS å se på folka der og ta en ny tur etter 2 år. Regner med du skjønner hvor jeg vil... Wink

  Som sagt, tren progresivt, bruk baseøvelser, ta pauser fra tid til annen og spis MYE mat. De 4 enkle reglene vil jeg mange utrolig mye bedre fremgang i stedet for å bekymre seg over om hvorden vinklene mellom føttene skal være under bicepscurl for å treffe ytre hodet litt bedre. Eller om det lønner seg å lukke øya eller ikke under benkpress. Nøyaktig når skal man drikke en shake etter trening ? Hvorfor bry seg med alt dette ?? Back-to-basics !!! Ting er ikke så vanskelig egentlig. Og hvorvidt man kaller opplegget for Doggcrap, HST, German volume-training eller hva det heter alt sammen - de få reglene jeg satte opp - følg de og mange vil sette fart i skrotten sin igjen.

  Etter å ha lest MYE Doggcrap den siste tiden, er mitt lille favorittsitat fra mannen selv ganske så enkelt :
  STOP OVERANALYING !
  Honnr gitt av : Baahh, 24. oktober 2004, 15:55
  1192  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: "X-rep" trening 24. oktober 2004, 14:34
  HST-brisen som blåste over forumet for litt siden, har stilnet litt nå. DC er for tiden mer en orkan, men har aldri hørt om orkaner som varer evig. Blir spennende å se om et års tid om DC har "tatt over verden" (hvis det er så bra som noen vil ha det til, vil nettopp dette skje), eller om orkanen da har stilnet og DC kun diskuteres i små nisjer rundt omkring.

  Min hypotese er at man med DC - som med alle andre treningssystemer - til slutt vil stagnere uten ytterligere variasjon.

  H

  Jeg er delvis enig og uenig med deg her. Jeg kjørte HST/RyP i 8-9 måneder med veldig god fremgang. Men bytter nå over til DC. Og ikke fordi det er noen vind, var vel heller en av de første her inne som startet med det; men uansett. Det jeg mener er hovedproblemet til RyP er at det blir monotont. Det er ikke noe problem å øke i masse med det treningsopplegget. Man øker bra også !!! Men samme økt 3 ganger i uka i 9 måneder - det blir litt for kjedelig i lengden. I hvert fall etter min smak. Et annet problem er også at det etterhvert blir tungt med RyP (dette er jo individuelt etter hvor tungt man løfter) noe som tvinger en til å splitte øktene i to. Da som en 2 splitt med 6 økter i uka enten 6 dager, eller 2 økter for dagen 3 dager i uka. Jeg er en av de som tåler mye trening ofte ,heldig med genetikken slikt sett, og jeg trente derfor 6 dager i uka siste 10-12 ukene med RyP. Og selv for meg så ble dette drøyt. Man ligger hele tiden å vipper over til å bli overtrent. Utrolig vanskelig å balansere om man ikke kjenner sin egen kropp MEGET godt. Noe jeg gjør heldigvis og kom meg gjennom det hele.

  Men som sagt, det monotone er nok det største problemet. Man kan selvfølgelig bytte øvelser her og, men selv 3 like økter i uka i minst 6 uker - det må man bare ha et avbrekk fra. Tross alt, den viktigste bidragsyter til videre vekst er motivasjon!

  Jeg startet nå med DC med "the real thing" ganske så snart. Da med alt skreddersydd til meg, skikkelig DC-kost - noe svært få, om noen i det hele tatt, her inne kjører. Og det skal bli spennende å se hva jeg får ut av det. Men det som fasiserer meg mest med DC, og Dante personlig, er at han på mange måter drar ting litt tilbake i tid også. Back-to-basics. Ikke noe tull. Ikke noe overanalysering. Men rett å slett å komme seg avgårde, trene og bli sterke og større. Og dette med at man skal slå loggboken - det er faktisk en genial måte å motivere på. I hvert fall for slike som meg som liker å konkurere i hva det måtte være for noe. Alt er en kamp!! I tillegg roterer man øvelsene på en fornuftig måte slik at samme økt kommer igjen hver 3 uke. Motivasjonsmessig mye mye bedre etter min mening.

  Min tese er i hvert fall at DC vil "overleve" mye lenger, siden jeg tror det vil være vanskeligere å bli lei. Grunnprinsippene i treningen er enkle - men selvfølgelig finnes det jo ekstrem stretching osv osv... som ikke alle benytter seg av. Ikke det at jeg på noen måte tror HST vil avgå med døden snarlig, prinisippene der er også fantastisk bra alle sammen. Men må man bruke de på en eller annen måte. For tross alt, ta en titt på folka der du trener og se hvor mange som har god fremgang år etter år etter år. Eller for den sakens skyld; stikk innom SATS å se på folka der og ta en ny tur etter 2 år. Regner med du skjønner hvor jeg vil... Wink

  Som sagt, tren progresivt, bruk baseøvelser, ta pauser fra tid til annen og spis MYE mat. De 4 enkle reglene vil jeg mange utrolig mye bedre fremgang i stedet for å bekymre seg over om hvorden vinklene mellom føttene skal være under bicepscurl for å treffe ytre hodet litt bedre. Eller om det lønner seg å lukke øya eller ikke under benkpress. Nøyaktig når skal man drikke en shake etter trening ? Hvorfor bry seg med alt dette ?? Back-to-basics !!! Ting er ikke så vanskelig egentlig. Og hvorvidt man kaller opplegget for Doggcrap, HST, German volume-training eller hva det heter alt sammen - de få reglene jeg satte opp - følg de og mange vil sette fart i skrotten sin igjen.

  Etter å ha lest MYE Doggcrap den siste tiden, er mitt lille favorittsitat fra mannen selv ganske så enkelt :
  STOP OVERANALYING !
  Honnr gitt av : Lasse Christoffersen, 24. oktober 2004, 15:22
  1193  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Kvitte seg med litt overflødig fett? Trenger litt hjelp! 20. oktober 2004, 15:46

  hvordan regner man ut makspuls ?

  220 - alder

  Det gir deg i hvert fall et greit estimat.
  Honnr gitt av : noen, 20. oktober 2004, 15:49
  1194  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Protein før trening bra? True or false? 12. oktober 2004, 06:55
  Greit oppsummert i og for seg HITman. Men, er fortsatt litt uenig i dette med å bygge i underskudd. Greit nok, det går nok til en viss grad, men vi er tydeligvis skjønt enige om at særlig effektivt er det ikke.

  Og det er nettopp da jeg syntes det er viktig å fokusere på et par ting. Særlig for en som er ny i gamet. Tross alt, det aller viktigste når en driver med dette (og noen annen idrett for den saks skyld) er å se fremgang. Alle vil ha fremgang, og helst så raskt som mulig. Slik er vi bare. I starten vil bare det at man begynner å trene utgjøre en stor forskjell og kroppen vil forandre seg. Men, desverre, denne effekten tar sørgelig fort slutt. Nybegynneren som har spist som en "dass" vil måtte begynner å gjøre nye ting for å komme videre. Nettopp her er jeg helt klart av den formening om at det er bra å legge seg til gode vaner så tidlig som mulig. Hvis jeg i tillegg forteller en nybegynner som har strevd 1 år, at hadde du gjort som jeg hadde villet, så ville fremgangen din vært mye større. Noe slikt vil selvsagt drepe interessen til vedkommende. Men å lære mye i starten, og få inn gode vaner så tidlig som mulig er jeg helt klart en tilhenger av. Jeg skal dog gi Viten litt støtte i at det første man snakker om er ikke bulk og deff. Det første er å få vedkommende til faktisk å trene og ikke minst trives med det. Men å informere om hva som duger best, hvordan gjøre ting forskjellig, vil etter min mening bare bidra til å gjøre ting mer spennende.

  Bygge i minus er utrolig lite effektivt, styrkemessig og massemessig. Det går til en viss grad om man er utrolig flink med kosthold og trening og forutsettningene for det er til stede. Men hvorfor gjøre ting for vanskelig ? Å streve i motvind er neppe noe som bidrar til økt motivasjon, hverken for nybegynneren eller den erfarne. Det er jo en grunn til at byggerene har en bulkingfase og en deffefase. Og det er vel bare å spørre enhver styrkeløfter her inne om hvordan vedkommende opplever styrkefremgangen sin når de spiser for lite .....
  Honnr gitt av : Baahh, 12. oktober 2004, 10:20
  1195  Generelt / Åpent forum / SV: Finnes det ikke medmenneskelighet lenger..... 09. oktober 2004, 16:56
  PLIKT TIL Å HJELPE 

  - Ser du en trafikkulykke, har du plikt til å hjelpe personer og dyr - hvis det ikke allerede er nok folk på stedet.
  - Den som unnlater å hjelpe ved øyensynlig og overhengende livsfare, kan straffes med bot, eller kortere ubetinget fengsel.
  - Du kan miste førerkortet for alltid hvis du er innblandet i en ulykke uten å hjelpe til.
  - Unnlater man å hindre alvorlige forbrytelser, eller at en uskyldig blir dømt, kan man straffes med bot, eller fengsel i opptil ett år.
  - I nesten ti år har førstehjelp vært ute av trafikkopplæringen. I fjor (denne er muligens noe gammel ??) ble det obligatorisk for 16-åringene. Fra nyttår skal alle lære førstehjelp før de får lappen. 
  Honnr gitt av : Baahh, 09. oktober 2004, 17:05
  1196  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Protein før trening bra? True or false? 08. oktober 2004, 20:27
  3) Det finnes ingen studier som bekrefter at å bygge muskler med kaloriminus ikke lar seg gjøre.

  Logikk er du ikke så god på .... Wink. At det ikke finnes noen medfører ikke at det dermed lar seg gjøre. Du må huske på at den interessen du og jeg har berører bare noen få promille av verdens befolkning, om i det hele tatt vi snakker om promille. Så at du ikke finner noen forsking syntes jeg ikke er så rart, men du må være forsiktig med å trekke konklusjoner av den grunn.

  Prøv heller å finne en vitenskaplig undersøkelse som sier at du KAN bygge i kcal-minus. Og vi skal kanskje legge til, at når man ønsker å bygge, ønsker man vel å bygge mest mulig effektivt ?? Det gjør man ikke i kcal-minus. Der kan du argumentere så mye du vil. Men les litt om hva som skjer med nitrogenbalasen når du er i kcal-minus, så vil du nok skjønner hva jeg mener.
  Honnr gitt av : Hege, 08. oktober 2004, 22:52
  1197  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Armer 08. oktober 2004, 11:31
  Sats på progresjon i stedet !! Det er det som bygger volum. Finnes ikke noe magisk antall sett og reps....
  Honnr gitt av : Baahh, 08. oktober 2004, 15:20
  1198  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: hva skal j ta før morgen kardio? 28. september 2004, 19:53
  §6 - Tegnsetting, ordbruk og spam
  Overdrevet bruk av tegnsetting (utropstegn, spørsmålstegn, punktum osv.) er irriterende og ikke tillatt. Eks.: "noen som kan hjelpe meg?HuhHuh?". Et godt alternativ er: "Er det noen som kan hjelpe meg?". Begrens bruken av store bokstaver da det kan oppfattes som skriking og hyling. SMS-språk og forkortelser (jg, dg, d, u osv.) er ikke tillatt. Benytt komma og punktum der det hører hjemme. Det er ingen som liker å lese èn setning fem ganger for å forstå hva som egentlig står der. Forsøk å holde det grammatiske nivået høyt, les gjennom posten din før du sender den inn. Crewet er også klar over at det finnes dysleksi, og derfor ser vi også at ingen kommer med spydige poster om en skrivefeil. Spamming (unødvendig posting) og gjentatt posting av samme innlegg er ikke tillatt.


  Det var moralen !!


  For å svare på spørsmålet ditt, tar man gjerne litt glutamin og olje før man legge ut på en slik tur. Regner med du mener rolig tur og. Litt protein er heller ikke feil, men ville nå holdt meg til kasein i så fall.

  Lykke til Smiley
  Honnr gitt av : Zoria, 29. september 2004, 12:58
  1199  Generelt / Loggbok Online / SV: UpAndComming, Cutting with Doggcrap 29. september 2004, 08:23
  He he..... må innrømme at jeg stod der litt før 0600 i dag ja.... kvarter før de åpnet. Og jo da, jammen kom det ikke ei søt snill jente som slapp meg inn litt før de åpnet... pluss i boka til henne !!! Cheesy

  Og ikke nok med det, jeg lå å ventet på at klokka i dag skulle ringe... Grin
  Honnr gitt av : Lasse Christoffersen, 29. september 2004, 08:25
  1200  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: russekorttips? :p 28. september 2004, 10:02
  Njaa..... det er nok av kloke hoder her på forumet vel ?? Lar den ligge noen dager jeg, og ser om noen klarer det..... Smiley
  Honnr gitt av : nitro, 28. september 2004, 14:43
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 79
 • 80
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?