Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 1795
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Iceberg taking no prisoners! på: 24. juli 2013, 09:50
  Lurer litt på hva som skjedde med Stian aka BadBoy, Bamse Bjørn og flere av de gamle traverene som kom på forumet samtidig med meg... bare noe jeg kom på.

  Gammel traver eller ikke, men undertegnende veier for tiden 75 kg, løper flere marathon årlig, og har tatt flere NM-gull i en idrett man ikke nødvendigvis flagger høyt på en viss dato i juli.

  Tenke seg til - jeg veier sikkert mindre enn SLUX !!! Men livet er fint alikevel.


  Håper Champagnen smakte forøvirg. Smiley
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Noe med futt i! på: 01. april 2011, 22:19
  Enhver som bruker utsagnet "går på proteinpulver" bør heller se over kostholdet sitt fremfor å kjøpe enda flere kosttilskudd. Få orden på maten din først - det er et velment råd.
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bjørn begynner å komme i form! på: 13. mars 2011, 20:36
  Siden sist søndag har jeg gjort unna 6 løpeturer, så løpeformen begynner å komme seg Smiley Ikke mange ukene til alle løpeøktene mine kan gjøres utendørs Cheesy


  Det er du ikke alene om å glede deg til. Jeg har ca. 1000 km på mølle i vinter og er rimelig lei for å si det forsiktig.

  Noen løpemål i år?
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) på: 19. februar 2011, 21:33
  Dette har jeg "forsket" på - mannfolka går stort sett i to retninger. Det finnes sjelden noen "i mellom der"; enten blir de grinete og sure - ellers er de nesten overhyggelige. Helt merkelig, men jeg har gjentatt observasjonen flere ganger - ikke minst i tidligere jobbsituasjon. Men det er vel slik vi mannfolk gjerne er - enten av eller på...  Grin
  5  Trening / Doggcrap / Sv: Min artikkel om DC-Trening! :-) på: 12. februar 2011, 20:36
  Vil gjerne ha tilbake meldinger eller evnt rettelse av feilinformasjon.


  Ingen direkte feilinformasjon her, men dette blir veldig tynt. Noe av det viktigste med DC er at dette er ikke hugget i stein hvordan det skal gjøre - det er individuelle tilpassninger, til og med tilpassninger for kroppsdel til kroppsdel. Dc er en verktøykasse, og noen deler trenger mer fokus enn andre.

  Men det er ingen tvil om at gutta kan trening - trivelig er de stort sett også. InHuman har også en fantastisk form for humor når du kommer tett nok inn på han. Det var han jeg forholdt meg mest med.

  UaC, ex. DC-trainee.
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) på: 12. februar 2011, 20:29
  lengter etter joggeturer langs kyststien Roll Eyes

  Du er ikke alene om akkurat det. Selv skal jeg legge inn søknad om å få bli trekkfugl i mitt neste liv - alltid varmt vær.
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som nybakt pappa :) på: 02. januar 2011, 14:45
  Ultra?! Du er klar over at mye mat og Ultrabirken ikke er helt forenelig?

  Med andre ord kan jeg kanskje kalle meg for en pioner? Grin

  8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Tran - full av giftstoffer? på: 02. januar 2011, 14:42
  Det kan derfor hende at de høyere IQ-scorene like så godt kommer av arv som av tran.

  Eller bare kanskje arv av kosthold og levemåte?

  Slike sammenhenger som dette er i all hovedsak tuftet på statistikk, og da er det lite verdt fordi man kan ikke si annet enn at det kanskje er en sammenheng, men det fulle bildet vet man lite eller ingenting om. Jo da, man prøver å korrigere for dette men det er fortsatt ikke fullstendig.
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som nybakt pappa :) på: 29. desember 2010, 19:42
  Jeg skjønner - det var noe der jeg ikke fikk til å stemme helt, jeg hadde for meg at det var 7 fjell.

  For meg var den fristende, men datoen passer dessverre dårlig. Men mulig jeg slenger meg med på birken selv i år, da å løpe den (ultra-utgaven). Men det betinger at det blir bra med trening gjennom sommeren.

  Ha en fortsatt fin og matrik jul!  Grin
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som nybakt pappa :) på: 28. desember 2010, 22:42
  De får ikke med seg så mye når de er 10 måneder heller, men du verden så moro det er å åpne traktorer med lyd, biler som kan ristes før de setter av gårde i stor fart. For ikke å snakke om toget Thomas med bane!!  Grin

  Foresten, er dette den fjellturen du har snakket om/vært med på? http://www.styrkeproven-rettvest.org/
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som nybakt pappa :) på: 17. desember 2010, 20:31
  Løpebrodder? Hva slags?

  (en som hovedsaklig løper på mølle for tiden...)
  12  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK på: 27. november 2010, 21:42
  Mye artig i denne tråden, men det er enighet om at Egil ble klippet i filler. Men, var han den eneste som ble klippet i filler? Litt rart å ta det man vil bokstavelig i en sak som dette, men Egil har helt rett i en ting - saken er 2 timer gammel og glemt blant de fleste. Å holde den i live vil ikke bidra positivt på noen måte.

  Det finnes vel et OL-motto som lyder "raskere, høyere, sterkere" - og sammen med dette innslaget kan vi kanskje konkludere hva idrett egentlig handler om?
  13  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK på: 27. november 2010, 21:08
  ]
  Og jeg tror forresten at det svir mer for NRK (og det skal svi når man gjør slike alvorlige tabber) om de får smekk på pungen fra PFU, enn om de fikser opp i det selv.

  Nei, det svir ikke i det hele tatt for NRK. Det å bli felt i PFU er ingenting annet enn en ren vits. Jeg har vunnet der selv, TO ganger. Du kan best sammenligne det med at redaktøren får et brev i form "ikke gjør sånn er du snill", et brev han legger i skuffen og glemmer etter første lunsj.
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: DYRlege på: 23. oktober 2010, 11:45
  Tror jeg må skuffe deg i forhold til pris - dyrlege er dyrt også utenfor de store sentrum. Du kan alltids finne dyrleger som driver mer for seg selv og ikke store kontor, men av og til er det greit å betale litt ekstra i tilfelle det skulle skje noe. Å operere hund på "kjøkkenbordet" er ikke bare moro det heller. Dette kvalifiserer vel uansett under finkirurgi og da er det greit å unngå de som hovedsaklig driver med ku og hest.
  15  Generelt / Treningsforum Open / Sv: Treningsforum Open 2007? på: 04. september 2010, 23:18
  Baggis, du må lese hele setninger. Det står "lille venn". True er fortsatt min "lille venn", selv om han er blitt litt eldre. Men i mine øyne forblir han for alltid kun en søt liten gutt, og de fortjener den oppmerksomheten de kan få. Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 1795
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?