Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 116
  • 117
  • 1741  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: Jeg %&/()¤#¤” hater storparten av dagens musikk på: 23. september 2006, 05:55
    For meg som just har krøpet inn i dette forumet, og fortsatt jobber som en gal for å reise meg, så var dette innlegget nyheter denne natten på jobb (i statens tjeneste). Det var deilig å se at noen hadde tatt seg bryderiet med å sette ordene jeg har tenkt, mang en gang, ned på "papiret".

    Det er helt fantastisk hvordan det er mulig å spille så mye slushpop, når det er så mye god musikk der ute. Etter en liten time, med signaler som med en frekvens rundt de 100MHz har ruslet gjennom luften, besudlet min antenne og forpestet min radio, er ikke "smaken" av e-stoffer til å overse. Søtt, klissete og produsert av en feit, skjeggete kar med nese for profitt og som må tørke den svette barten når han omgås disse tøsete jentene som ikke kan synge (nok av mannlige artister som stinker også, men her ble det de stakkars jentene som fikk gjennomgå. Skulle det befinne seg noen rødstrømper her inne så må jeg bare beklage.).

    Jeg befinner meg heldigvis ikke i en situasjon der jeg må lide meg gjennom time etter uke med hårreisende radiomusikk. Når mine småkresne trommehinner skal settes i sving så faller gjerne valget på noe i min egen dyrekjøpte platesamling. Og det skal alle vite, at den er verdt hver eneste krone.

    Vil benytte anledningen til å takke for et makaløst innlegg.
    1742  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: lei av hobby bolere på: 23. september 2006, 04:52
    Det kan være frustrerende å trene sammen med slike ja. Når du har trent noen år og det kommer en kar og trener et snaut år og gror fra deg. Har en kompis som trener fra mars og til juni hvert år. La dem holde på sier nå jeg. Sluttet å tenke på det for lenge siden. Fant ut at det var bedre å holde fokus på meg selv.

    Synes denne komentaren om at fremgangen din var en svært sjelden vare hørtes langt mer frustrerende ut enn at andre bråfinner formen ved hjelp av idrettsmedisin. Høres nesten ut som om du burde gjøre noen forandringer når det kommer til egen trening dry.
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 116
  • 117
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!