Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 154
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. november 2013, 16:27
  Spurt om det før, men spør igjen... Når du er ferdig med styrkeløft og vektløfting, får vi se deg i bygging? Når blir det eventuelt? Det hadde vært veldig veldig tøft!
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 07. september 2013, 19:30
  320kg i raw-bøy!!!?

  Det er sinnsykt gromt!

  Gratulerer, det er en syk syk vekt!
  3  Trening / Strongman / Sv: Atlassteiner 60-300kg til salgs i Sandnes på: 24. august 2013, 00:05
  Hardcore stonemason!
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 21. august 2013, 22:18
  Torulf: Kan du være så snill å slutte å poste i Fasiten? Begynner å bli lei nå...
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 18. august 2013, 18:48
  Zydrunas er vel strengt tatt ikke best i rawbøy?
  Jo da... Ingen over, ingen under... Er en grunn til at Brian Siders har et bilde av Big Z hengende på veggen i gymmen...
  6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bedre kropp! på: 06. august 2013, 15:13
  Kreatin funker det, men i veldig liten grad på meg... Ikke noe vits å ta i starten, da er er tilstrekkelig med trening og kosthold viktigst. Dette må være på plass før man vurderer kreatin.
  7  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bedre kropp! på: 04. august 2013, 12:39
  Meal pro og diet pro vet jeg ikke hva er for noe... Men hvis det er såkalte slankeprodukter så synes jeg de virker mot sin hensikt. Jeg kan ikke forstå hvorfor folk som slanker seg skal spise diettbarer for å gå ned i vekt. En diettbar inneholder masse kalorier, og gir null metthetsfølelse. Når man slanker seg er man sulten og da bør man spise mat som metter uten at man blir tjukk. Spis derfor vanlig mat og dropp tilskudd. Dessuten er slankeprodukter svindyre...
  8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bedre kropp! på: 04. august 2013, 12:33
  Kosttilskudd er strengt tatt unødvendig etter brytetrening. Spar pengene og bruk dem på noe fornuftig, for eksempel sertifikatet:-)

  Hvis du i dag veier nesten 100kg så sier det seg selv at du ikke behøver å tilføre kroppen enda mere næring... Spis vanlig mat og få i deg nok kjøtt, fisk, ost, egg, melk og grønnsaker. Etter trening kan du spise et par bananer, tro meg, det er null vits å innta kosttilskudd etter brytetrening. Skal du ta tilskudd vil jeg anbefale whey, en shake etter styrketrening, eventuelt en om morgenen hvis du ikke spiser nok mat ellers.

  Skal du ned i vekt må du holde deg langt unna alt av gainere, godteri, snacks ol. Lørdagsgodt går fint, men ikke gå bananas.

  Det er mange som sier at man ikke bygge muskler på kaloriunderskudd. Dette er riktig for tynne personer som ikke har et fettlag å tære på. Hvis du har litt ekstra rundt livet kan du fint øke i muskelmasse samtidig som du ligger i et lite kaloriunderskudd. Det er bare å prøve seg fram på egenhånd, sats på å gå ned en kilo i måneden så skal du se at du får langvarige resultater.
  9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bedre kropp! på: 03. august 2013, 22:32
  Bytt ut løpetreningen 2 ganger i uka med styrketrening. Det er eneste måten å få større muskler på.

  Baseøvelser er gull for brytere! Legg inn bøy, benk, mark og ulike chins-varianter og finn deg et program som passer deg.

  Når det gjelder vektkutt er nok ikke kreatin så lurt å ta dagene før konkurranse hvis du må kutte vekt. De andre i bryteklubben er eksperter på vektkutt før konkurranse, hør med dem!

  Edit: Jeg mener ikke at du må slutte å løpe helt, men styrketrening må til for større muskler.

  Du trenger ikke stresse med kosttilskudd den første tiden, vanlig mat duger fint. Kreatin har du lite bruk for i starten, tilskudd legger du til etter et halvt års trening. Lykke til!
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 31. juli 2013, 22:24
  Hahahahahaha, jeg dævver!!! Gilbo du er så sinnsykt konge:-) kjenner igjen gribben du beskriver, fins alltid karer/damer som står klar til å hoppe på når noen blir forlatt i ørkenen!

  Fasiten er på topp! Det er en sann glede å følge med i livet og hodet ditt, og jeg kjenner meg igjen i så å si alt du skriver, men ville ikke turt å skrive det, ei heller å tenke det... Men du er ærligheten selv, og det står det STOR respekt av!!!
  11  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Ultimate kampsport? på: 30. juli 2013, 15:28
  Og ja, jeg ville selvsagt ha valgt å møte en i -57 fremfor en i -86kg på samme nivå. Men i en ren boksekamp ville jeg ha foretrukket å bokse mot en styrkeløfter på 86kg contra en dyktig bokser i -57kg... Det gjør vondt uansett tyngde... En kar på 67kg knakk nesa mi i fjor i boksing, det var ikke noe artig!
  12  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Ultimate kampsport? på: 30. juli 2013, 15:21
  Beklager upresis uttalelse ang styrke og boksing. Styrke er selvsagt kjekt og ha, men min (begrensede) erfaring er at i boksing/kickboksing så har det lite å si hvor mye man løfter i bøy/benk/mark.

  Jeg ville mye heller ha bokset mot en sterk og stor styrkeløfter enn en lett og teknisk dyktig bokser... I sparring får jeg mye mer "juling" av instruktørene på ca 70kg enn de store kara på 100kg++

  Jeg kan ikke uttale meg generelt, men er av den oppfatning at hvis man er sterk har man større sjanser på bakken enn stående.
  13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Ultimate kampsport? på: 28. juli 2013, 09:48
  Forstår ganske kjapt at du ikke driver med noen av delene..  :Smiley

  Jo da, har trent mma siste året med boksing/muay thai hver uke, har trent karate et par år før dette.

  Poenget mitt er at man i stående fighting først og fremst trenger hurtighet og teknikk, og det er ikke like enkelt å omsette stor styrke til bra boksing. Sparkene blir heller ikke mer presise av høye tall i knebøy og i markløft.

  Du kan jo forsøke selv å bryte med en styrkeløfter uten bryteerfaring (som jeg har prøvd) kontra å bokse mot samme personen og vurdere hva vedkommende egner seg best til.
  14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Ultimate kampsport? på: 25. juli 2013, 22:03
  Etter min mening er det en stor fordel å være sterk, spesielt i grappling! Med styrke kan man lettere dominere utøvere på bakken og unngå å gå på en submission fra andre med mer erfaring. Spør du meg er styrkeløft et godt utgangspunkt for å begynne med grappling. Skal man bli god i grappling må man ha teknikk, erfaring og styrke. Man klarer seg overraskende godt mot andre mer erfarne utøvere bare med bakgrunn fra styrkeløft. Selvsagt bør man ha litt kondis også...

  Når det er sagt så får man mongojuling av de som virkelig er dyktige i grappling/bjj. Fikk prøve meg bittelitt mot UFC veteran Dean Lister som er en av verdens beste bjj-utøvere... Da skjønte jeg hvor sinnsykt gode de aller beste er, og at det trengs mange år med trening for å bli veldig dyktig!!!

  Når det gjelder boksing/kickboksing har styrke svært lite å si... Jeg ville gladelig ha bokset mot en styrkeløfter fremfor mer atletiske utøvere som turnere eller håndballspillere. Selv om dette er noe off topic så har styrkeløftere etter min mening størst sjans til å vinne en fight på bakken og satse på ground and pound, evt få inn en choke.
  15  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Ultimate kampsport? på: 21. juli 2013, 21:26
  Det er lett å si at MMA er den ultimate kampsport fordi en dyktig mma-utøver stort sett vil banke opp boksere, brytere osv... Men siden mma består av så mange ulike kampsportgrener kan man vanskelig si at mma er "den" ultimate kampsport siden den består av "alt".

  Selv trener jeg mma tre ganger i uka, men det er delt inn i boksing/muy thai/bryting og bjj/grappling. Av disse ulike stilartene mener jeg boksing/muy thai er best egnet til "vanlig" slåssing som man vanligvis tenker på, feks hvis man havner i bråk ute på byen (lite vits å prøve på en armbar i kebabkøen...) One-on-one uten andre som kan slå med barkrakker og ølflasker er bjj/grappling eller bryting å foretrekke.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 154
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!