Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 154
  • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. juli 2013, 20:27
    Hahaha:-) for en fiskehistorie og fasiten skuffer ikke! Aldri!!!
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 17. juli 2013, 22:45
    Har kuttet ut kaffe nå i tre dager. Tror det er lurt å ha perioder hvor man stopper ting som blir for mye en vane eller uvane. Kjenner det godt. Drikker vanligvis minimum 3 kopper pr dag, og snittet er nok på 5+. Har hodepine i dag, men er litt småsyk så det kan komme av det også. Eller sykdommen kommer pga manglende kaffe! Spiste litt fleskepølse på loffskive nå, og ett glass hmelk. Det hjalp litt.
     
    Vet ikke hvor lenge jeg skal ha kaffestopp. Kanskje 14 dager til.
    Artig det du sier om kaffestopp!

    Jeg sluttet å drikke kaffe "by accident" for to år siden. Jeg var på utenlandsreise uten tid og tilgang til kaffe på 4 dager... Drakk 4-5 kopper om dagen. Etter tre dager uten kaffe fikk jeg utrolig hodepine og følte meg uvel. Bestemte meg for å se hvordan livet var uten kaffe, men det tok om lag 3-4 uker uten kaffe før jeg følte meg noenlunde normal igjen. Hadde faktisk abstinenser, og det hadde jeg ikke trodd! Til sammenligning har jeg slutta å snuse, og det gikk myyyye bedre enn å slutte med kaffe, tro det eller ei...

    Etter et år uten kaffe tok jeg min første kopp igjen i april i år. (høres ut som en heroinist som har satt seg et skudd igjen) Ærlig talt så mener jeg at jeg har det bedre MED kaffe enn uten, sterke greier den kaffegruten! Kommer nok ikke til å "slutte" igjen...
    18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 08. juli 2013, 11:47
    Haha, det hadde vært dødstøft om du stilte i bygging! Da må du love å skildre beretninger om pump, kontakt med muskelen og ikke minst hva du spiser!

    Da ville Fasiten nådd ut til folket i større grad enn i dag. Tv2 ville også laget en totimers dokumentar om deg og veien mot scenen, garantert:-)
    19  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 07. juli 2013, 21:45
    Hvis C-PAPen ikke funker og du må gå ned i vekt så forsvinner et stort spenningsmoment i livet mitt... Tenk om Einar må gå ned i vekt..? Tenk om han ikke lenger kan levere en Fasit med positive lovnader om hvor mye som skal løftes innen det neste halve året..?

    Nei, da kommer livet mitt til å bli annerledes. Jeg vet ikke om Fitness-Einar klarer å fenge i like stor grad..?
    20  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 01. juli 2013, 23:00
    Veldig fine svar til alle som mener noe om deg og din BMI og CPAP osv!

    Når det gjelder overvekten din så har vel denne en funksjon? Du ønsker å løfte mest mulig og da er høy vekt en viktig faktor (med delvis unntak for markløft). Hverdagen din må bestå av mye (tvangs)spising for å holde vekta oppe, og jeg tviler sterkt på at du har problemer med å holde fingrene unna kakefatet og potetgullskåla...

    Men, rent hypotetisk sett? Hvis du må slanke deg for å unngå søvnproblemer, hva er planen din da? Man kan forestille seg 3 mulige scenarioer:

    1. Du må ned til 120kg og kan konkurrere i -125. På denne kroppsvekten sover du normalt/bedre, men det kan bli vanskelig å nå supermannvektene på 360-220-320...

    2. Du må ned til 90kg og har ikke nubbsjans til å nå supermann-målene dine. Men, du har mulighet til å være norges sterkeste i -93kg klassen, og ekstremt sterk i forhold til egen kroppsvekt. Dessuten vil du fronte en bra fysikk rent utseendemessig og være sunn og frisk etter alle målestokker.

    3. Du gir opp all trening i fortvilelse over å ikke nå supermann-målene. Kroppsvekta går ned, men Eleikostanga parkeres for evigheten i knebøy-racket.

    Hva er planen, og hvilken scenario er mest sannsynlig?
    21  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 29. juni 2013, 22:02
    Nå er du alt for ydmyk her Einar!!! Har du bynt å miste trua eller..?! CPAP meg her og CPAP meg der... Du har vekter som skal løftes, at du sover dårlig om natta har ingenting med saken å gjøre. Du er vel ikke på glid til å slanke deg?
    22  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 20. oktober 2012, 00:24
    Jeg synes det holder nå. Einar fremstår for meg som et komplekst menneske som i enkelte situasjoner reagerer annerledes en det som kanskje er normen. Jeg hadde aldri klart Å holde meg så kald og svare mine angripere på en slik måte som Einar gjør. Selv gjennom Internett merkes det godt når noen gir velmenende råd, og når noen ønsker å påpeke noe de selv oppfatter som negativt med andre på en fordekt ufin måte.Einar er den eneste grunnen til at jeg dropper innom tf, ene og alene for å lese fasiten. Der finner jeg en person med substans, til tider riv ruskende "gal" i det han skriver der andre tier. Einar fremstår som en sterk og sårbar person på samme tid, en person jeg mest sannsynlig kunne vært venn med om jeg hadde bodd oppe i bartebyen. Av alle menneskelige feil og mangler han måtte ha, er det nok ingen som er mer bevisst disse en Einar selv. Jeg kan helt ærlig si at av alle ting jeg har lest på nettet, er fasiten kanskje noe av det som har truffet meg mest inn i sjela. Morsomt galskap javel, men for den som leser med de brillene også et sårbart og fint dypdykk i et menneske med stor m.
    Veldig, veldig bra innlegg!!!
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. oktober 2012, 18:13
    Det løftet var i Smith maskin... Men at cyc har mer inne enn Einar er sikkert og visst! Men det må løftes først...
    24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. oktober 2012, 17:04
    det skal du ikke se bort ifra han hadde klart. ned 30 kg i vekt= 30 kg mindre å løfte:P
    Vel, de fleste løfter mer i benk og bøy på høy kroppsvekt. I bøy har man fordel av stor mage, lår og ræv! Man spretter opp på fettet...
    25  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. oktober 2012, 16:57
    Du kunne vel ha gjort det like bra i -120. Å gå ned fra 150 til 120 kilo burde ikke være et problem. I motsetning til CYC så setter du neppe noen verdensrekord eller vinner noe VM noen gang, uansett vektklasse.
    Det her er tøv! Einar har Norges tyngste bøy pr dags dato! Det hadde han aldri klart i -120!
    26  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 16. oktober 2012, 15:42
    Hadde jeg vært deg hadde jeg kjørt på en stund til! Noen år til mens du fortsatt kan bli sterkere... Men å holde på langt opp i 40-åra håper jeg du holder deg for god til... Får du av deg 50-60 kg spekk har du garantert en "deilig" kropp der inne. Må jo friste litt å se bra ut også da, spesielt nå som du er singel?
    27  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Begynne med proteinpulver, eller ikke på: 09. oktober 2012, 08:14
    Hvis du fortsatt er litt tjukk trenger du ikke proteinpulver! Da jeg var tjukk begynte jeg å trene styrke, og ca 6 mnd etterpå hadde fettprosenten gått ned mye. Tro meg, du trenger ikke proteinpulver før fettprosenten er lavere. Jeg blir fort tykk av proteinpulver, eser opp som en ballong av det, men det funker veldig bra for styrken sin del siden jeg går fort opp i vekt når jeg tar det...
    28  Generelt / Åpent forum / Sv: Slette bruker på: 07. oktober 2012, 20:09
    "Dra" alle over en kam har flere treff enn "skjære" på google, men fint forsøk på å spore totalt av når du driter deg ut med din bastante uvitenhet. Crewet i FB er langt ifra dopingliberale. Du skjærer dessverre alle over en kam (som det så fint heter ...) når du sier det. Igjen - klovn.
    Er jeg en klovn når jeg hevder at FB er dopingliberal..? Er det ikke dopingliberalt å hente inn mr. X igjen til å skrive artikler når han tidligere er dømt for omsetning av AAS og nå er siktet i Norges største dopingsak..? Nå sier jeg som man gjør på barneskolen, det er du som er klovn Smiley
    29  Generelt / Åpent forum / Sv: Slette bruker på: 07. oktober 2012, 19:47
    Klovn. Snakker om å dra alle under en kam. Tviler strekt på at du vet hva du snakker om her.
    Hei din språkklovn:

    Det heter
    Skjære alle over én (samme) kam.
    Det var opprinnelig et uttrykk fra hårskjærere, nå har det overført betydning: behandle eller bedømme alle på samme summariske måte, felle samme nedsettende dom over alle.
    Norsk riksmålsordbok viser til sitater fra Ibsen og Dagbladet i 1933.

    Aschehoug og Gyldendals store norske ordbok sier: man kan ikke skjære alle over èn kam. = ikke behandle eller anse alle på samme måte
    http://biblioteksvar.no/arkiv/viewdialog.php?id=18551
    30  Generelt / Åpent forum / Sv: Slette bruker på: 07. oktober 2012, 17:57
    Eneste grunnen til at jeg henger her er for å kommentere i Fasiten og Espen Aunes logg... Forsvinner de loggene forsvinner jeg også!

    Har ikke tenkt til å skifte over til fitnessbloggen pga at de som driver siden der er enda mer dopingliberal enn TF...
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 154
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!