Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 88
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Går ikke ned i vekt på kaloriunderskudd på: 20. mai 2016, 13:56
    Ikke fokuser så mye på vekten. Det som er mer interessant er lean mass vs. fat % (muskler vs. fett %). Du sier du trener styrke, så det er naturlig du ikke går mer ned i vekt da a). kroppen vender seg fort til kcal underskuddet ditt og finner måter å utnytte den energien den får på og b). muskler veier mer enn fett, så hvis du legger på deg muskler vil du veie mer / ikke gå ned i vekt.

    Har du prøvd å legge inn en spisedag? Dvs. en dag i uken hvor du "karber" opp (kanskje 2000 kcal) slik at kroppen får litt "sjokk" for å så gå tilbake til regimet med 1500 kcal?
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Fettbrenner? Hjelp! på: 20. mai 2016, 13:51
    De fleste (lovlige) fettforbrennere inneholder bare store mengder koffein, så hvis du vil spare penger kan du bare drikke 2-3 kopper kaffe før trening Smiley Den beste fettforbrenneren jeg har testet fikk jeg av en kompis. Den het BURN! eller noe sånn, og inneholdt yohimbe og synephrine, men dette er desverre ikke lovlig i Norge Sad
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Pre workout på: 20. mai 2016, 13:45
    Kjøpte Jack 3D i fjor sommer jeg ikke har fått brukt før nå og er VELDIG fornøyd med denne! Får veldig bra energi og pump av denne. Tar i tillegg Agmatine og Creatine før trening. Merk: den Jack 3D jeg kjøpte er UTEN 1,3 DMMA!

    Har prøvd Anabolic Beast fra Gymgrossisten men tror ikke de selger denne lenger og den ga meg heller ikke ønsket effekt. Hørt bra ting om N.O.Xplode og C4, men kan ikke si noe om disse da jeg ikke har testet dem selv. Du får imidlertid kjøpt dem på nett (lovlig i Norge).
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PWO før cardio/tabata på: 12. januar 2014, 19:25
    Kjører selv Anabolic Beast som de hadde på gymgrossisten før. Funker bra Smiley
    5  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Få bort de siste kiloene rundt magen på: 12. januar 2014, 19:20
    Etter to år med treningsstopp er jeg i gang med samme prosjekt som TS, få bort noe fett. Av kosttilskudd tar jeg proteinpulver, ZMA, en PWO, proteinsjokolader, Alpha burn, Glucosamine, Multivitamin og Creatine xplode (på dager med styrke). Har også noe koffein piller liggende til dagene med lite kaffe Smiley
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvordan er kostholdet mitt, for mye pulver? på: 30. oktober 2011, 11:30
    Som noen andre nevner her kunne du nok hatt godt av litt brødmat. Hvor er karbohydratene? Ser nesten bare proteiner her (kanskje du kjører en lavkarbo diett?) - husk at hjernen trives best på karbs! Smiley
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PWO anbeflinger og lovlighet på: 30. oktober 2011, 11:19
    Ikke meningen å jacke tråden men er Mesomorph lovlig? (Se her: http://bit.ly/vjuLEw ) - og er den å foretrekke fremfor Jack 3D og / eller N.O Xplode?

    n0c
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hjelp - Nytt treningsopplegg? på: 31. desember 2004, 12:45
    Halla folkens!

    Har et spm - eller mer et "problem" - det har seg slik at jeg i det herrens år 2004 har utelukkende trent HST og 4-dagers splitt. Jeg har variert mellom disse to treningsmetodene, men lagt mest vekt på HST, og det har hjulpet ganske bra. HST har tatt opp 3/4 av treningsåret, mens 4-dagerssplitten har tatt opp 1/4. (Å si at jeg har "variert" mellom disse blir egentlig litt feil, da jeg bare har gjort det en gang eller to mellom hver HST runde).

    I 2005 vil jeg gjerne starte med et nytt opplegg, og spør dere derfor om forslag til treningsopplegg. Mange nye medlemmer her siden sist jeg var innom ser jeg - så kan si litt om meg: 22 år. Trent i 6 år, hvorav 3 1/2 har vært mer eller mindre seriøst med riktig kosthold og faste treningsøkter i uka. Veier nå 75 kg og er ca. 1.68 høy. Målet er å øke i styrke først og fremst Tongue

    Har tenkt å kjøre V12+Kreatin Monohydrat nå i Jan/Feb. og et nytt opplegg hadde vært knall i den forbindelse. Jeg har ingenting i mot å være prøvekanin for nye opplegg som ingen har prøvd ut heller - så gi meg det dere har  Wink

    Tre ting helt til slutt:

    1). Jeg foretrekker om jeg slipper å trene MER en 3 dager i uka, da dette har fungert utmerket sammen med skolearbeid og sosialisering, men som sagt, gi meg det dere har av gode program for styrke økning og muskelvekst.

    2). Det andre er at jeg trives best på lave reps. har jeg funnet ut, så dette er noe jeg har lyst å eksperimentere mer med Smiley

    3). Baksiden og sidene av skuldrene henger litt etter forhold til fremsiden, og det samme gjelder ryggen (korsrygg og vinger) - så fokus på disse muskelgruppene er ikke å forakte!

    Takk for all hjelp og godt nyttår!

    mvh.

    -Noc-
    9  Generelt / Åpent forum / SV: BB-gym på sandnes? på: 31. desember 2004, 12:13
    Tror City ligger på baksiden av kulturhuset i Sandnes - hvis ikke så ligger det i den gata som fortsetter mot Hana, men som det er forbudt å kjøre gjennom - rundt havneområdet der mao.

    -Noc-
    10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Hva skal man spise når man er på byen? på: 10. august 2004, 23:52
    Pakker alltid med meg litt mat (minst ett måltid) om jeg vet at jeg ikke kommer til å rekke neste måltid. Har da med meg en shake og noe karbs i form av brød eller litt ris m/ grønnsaker o.l. Forstår problemet men mitt er litt annerledes. Nå henger jeg for det meste med folk med samme innteresse for trening som meg, og de vennene av meg som ikke har samme innteresse forstår det sånn noenlunde etter mye forklaring fra min side (en ironisk kommentar må jeg nok tåle i ny og ne for det!) Problemet mitt er at for vegetarianere er det et snevert tilbud ute på byen. Er jeg heldig blir det en bakt potet eller en McFlurry. Jeg vet det ikke innholder mye prot. men som Schwarzenegger89 sa, NOE er bedre enn INGENTING!

    I det siste har jeg investert i proteinbarer. Det er lettvint å ha med seg, sundt og etter min mening - veldig godt  Grin Så har du penger kan det være verdt å kjøpe seg det...

    -Noc-
    11  Generelt / Åpent forum / SV: Ros til alle på forumet på: 08. august 2004, 11:19
    Bump!  Wink
    12  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Priser på kosttilskudd!!! på: 08. august 2004, 11:11
    Jeg vet ikke helt, at Power Bars er produsert i Egypt er sant (det står på esken) og når man spiser PowerBars er det jammen så vidt man tror man nettopp har fått i seg 20gr. proteiner. Kunne gjerne tenkt meg at noen sjekket det virkelige næringsinnholdet i den sjokoladen via en lab-analyse eller noe.

    Når det er sagt er det ikke umulig at noe som smaker så godt ikke skal være sunt også  Spise

    -Noc-
    13  Generelt / Åpent forum / SV: Drømmekvinnen Hawaii på: 06. august 2004, 12:57
    Forstod heller ikke vitsen med å dumpe henne bare fordi hun var eksen til Fabio. So what om han ikke er den skarpeste kniven i skuffen eller at han er på forsiden av alle erotiske noveller på Narvesen, se på dama da mann!!  woot

    -Noc-

    P.S - Så reklame for det nye reality showet "Next Action Hero" med Joel Silver som Jury, det så kult ut det! Kunne tenkt meg å vært med på det ja...  Smiley
    14  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Kreatin før v12 ? på: 06. august 2004, 12:18
    Sitat
    Mulig det, men jeg drar i hvert fall vann på V12. En rask vektoppgang på V12 er da rimelig vanlig det, og hva annet enn vann kan det være ??

    Nei jeg vet ikke jeg - muskler kanskje? :Smiley Hehe, nei - men i Teorien skal man ikke dra på seg vann av V12, eller noe som helst Tricitrate produkt for den saks skyld. Hvor mye gikk du opp og hvor fort?

    -Noc-
    15  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Kreatin før v12 ? på: 06. august 2004, 12:09
    Sitat
    Jeg syntes at styrken kommer raskere med Swole V2 enn med V12. Du drar heller ikke på deg vann på samme måte med Swole V2. Innholdet er jo også litt forskjellig da.

    Personlig har jeg helt klart en forkjærlighet for Swole V2 i forhold til V12, men dette er sikkert litt smak og behag da.

    Hm, man skal jo i teorien IKKE dra på seg vann med V12 da det inneholder et tricitrate og ikke et monohydrat. Forstår ikke helt hva du mener...?

    -Noc-
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 88
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!