Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 5
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 10. april 2013, 10:58
  Ser ut som det er umulig å få noe inn til dere jentegutter, dere ser for jævlig ut og er en distraksjon for øye! liker dere Tightsen så bruker dere shorts eller bukse over det igjen, dere er rett og slett en sjenangse for dem fleste! Egoet deres er LITT for stort om dere ikke tror at 80% av studioe syns dere ser helt patetisk ut, regner med at 15% gir faen og 5% der igjen bruker den satans klovne boksa.. 

  Eventuelt kan du slutte å glo på alle som er rundt deg, og gjøre det som skal gjøres på trening som feks å TRENE!

  De som ikke greier å se forskjell på en mann og ei dame i tights bakfra, burde sjekke synet sitt.
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 07. april 2013, 17:28
  Ikke noe å skryte av imo. Du trener på ungdomskolen du går på elns?

  Haha, nei jeg er 29. Trener på Portal SIT Trondheim
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 07. april 2013, 17:26
  Ja, for det er jævlig mange gutter på min høyde som er ripped @ 80 kg... Riktignok vanligvis den letteste vektklassen i bb konkuranser, men ingen av de gutta som stiller der kan kalles små i forhold til det som er normalen ellers.
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 07. april 2013, 17:03
  Pics or it didn't happen.

  178cm, 90kg, 18%Bf. Kommer pics når jeg har deffa ferdig.
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 07. april 2013, 16:43
  Jeg trener i tights når de andre treningsbuksene mine er møkkete, og når jeg er på deff og skal løpe lenge på mølla så jeg slipper å få gnagsår på innsiden av låra. Ellers er jeg opptatt av at det jeg har på meg skal være komfertabelt å trene i. T-skjorte utgår da det strammer alt for mye over skuldre/biceps og dermed minsker bevegeligheten min betraktelig. Store plagg som henger og slenger er ekkelt å ha på seg når man blir svett, så derfor bruker jeg alltid singlet. Singlet + tights ser definitivt ganske gay ut, men jeg er der for å TRENE ikke være et vandrende moteshow.

  Jeg er en av de største på hele senteret, så hva små drittunger som løper i skytteltrafikk mellom benkpress og bicepscurl i full gasp/better bodies outfit tenker om hva jeg har på meg driter jeg hardt i...
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Riktig teknikk, bare tull? på: 29. september 2012, 05:00
  For det første, selv om du bruker bol til det tyter ut av øra på deg betyr ikke det at du kan gjøre hva du vil på trening, hvertfall ikke hvis man har tenkt til å bli proff BB. For det andre virker det helt ulogisk at man har bedre utbytte av å slenge med armer og overkropp når man tar bicepscurl, så fremt man er stor nok.

  Optimal utførelse av øvelser for best mulig muskelvekst er akkurat den samme uansett hvor store muskelene dine er, og da syns jeg det er fryktelig merkelig at proffesjonelle bodybuildere utfører de fleste øvelser, med unntak av baseøvelser, på en måte som får det til å gå kaldt nedover ryggen på enhver PT...
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Riktig teknikk, bare tull? på: 28. september 2012, 15:55
  De fleste er enige om at man skal utføre øvelser kontrollert og med rett teknikk, men etter å ha kikka på en del videoer av bodybuildere som trener, syns jeg det er ekstremt rart at folk som lever av å bygge kropp ofte utfører øvelsene som om de aldri har trent før.

  Eks: http://www.youtube.com/watch?v=5KwSAyG3nBE

  Greit at man skal være forsiktig med bla. markløft og knebøy for å unngå skade, men er det bedre å "jokke" med mye tyngre vekter enn å løfte mindre men riktig? Personlig så har jeg erfart at det er mye lettere å bryte gjennom et platå om man tar noen treninger med jokking og tunge vekter, for så å gå tilbake til rett teknik etterpå.

  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hvordan motivere seg selv når målet på langt vei er nådd? på: 03. mars 2012, 19:05
  Har nå trent styrke i ca 12 år, og i likhet med mange andre har muskelmassen variert som en jojo alt etter som hvor stor motivasjonen har vært. For ca 5 år siden veide jeg 75kg, med en nesten usunn lav fettprosent. Flytta til Trondheim for å studere, og etter å ha bytta ut trening med damer og øl gikk vekta på 2 år ned til 60 kg.

  Rydda opp total i kosthold og trening, og trente\spiste ekstremt bra i 2,5 år ca. Med 5000-6000 kcal og 300-400g proteiner om dagen bikka vekta for et halvt år siden over 90 kg. Vanskelig å stoppe når man har det gøy, og man har konstant framgang. Følte meg aldri spesielt stor, men en dag da jeg var på trening så jeg en fyr med veldig bra fysikk, og jeg tenkte for meg selv at "så store muskler vil jeg også ha." Midt i økta ble vi stående ved siden av hverandre foran speilet i manualområdet, og da så jeg at han var knøttliten i forhold til meg... Det hadde blitt for mye, noe familie\venner kunne bekrefte. Selv om 90+kg på 178cm ikke er så stort i forhold til mange her, var det mer enn det jeg hadde satt meg som mål, og relativt mye i forhold til den jevne nordmann. Har nå brukt de siste 6mnd på å trene av litt fett, og er nede på ca 85kg. Skal få vekk 5 kg til med fett før jeg er helt fornøyd, men ønsker egentlig ikke å bygge særlig mer muskler.

  At jeg snart har ei matchvekt på 80kg med rundt 10%bf har ødelagt all motivasjon for trening. Selv om jeg liker styrketrening, er det ikke det samme når man ikke trener mot et mål. Får ikke den samme gleden av kondisjonstrening, og det er mer et ork et gøy. Trener nå styrke 2-3 ganger i uka for å vedlikeholde, i påvente av at været skal bli bedre så jeg kan jogge ute, men styrkeøktene er rett og slett kjedelige.

  Er det flere i samme båt som meg, eller er det noen som har tips til andre mål man kan sette seg med styrketreninga uten at man nødvendigvis øker noe særlig i muskelmasse?
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: er jeg den eneste som sliter med å få i meg mat ? på: 17. september 2011, 01:36
  Jeg har nylig kjøpt kaldpresset linfrøolje, noen tips til å få ned denne usmakelige oljen på? Litt kjipt at jeg må brekke meg hver gang jeg skal ta 3 SS av dette.

  Bland det ut i en halv dl saft. Ikke mer enn at du klarer å shotte hele driten i en slurk. Smaker mye bedre, og du slipper å få hele munnhulen innsmurt med olje.
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kostholdsråd på: 30. august 2011, 11:19
  Ok. Havregryn med en proteinshake til frokost funker fett. Prøv å få i deg en skikkelig lunsj, gjerne med egg/kylling/tunfisk. Kan godt ha det på brødskiva, så lenge du spiser rikelig med kjøtt. Et par skiver gullsalami er ikke bra nok... Da jeg var student pleide jeg å steke opp kylling og curryris som jeg tok med meg på skolen. Kan bli litt tørt, men har du tilgang på en micro blir det skikkeli snacks Smiley Putter du oppi et par spiseskjeer med olje, får du i deg litt bra fett også.

  Ellers ville jeg ha begrensa inntaket av pulver til 2 proteinshakes om dagen. Gainer er stort sett bare reint sukker, og det vil du IKKE ha i deg. På deff skal du først og fremst kutte karbs.

  Det er greit å starte med 600kcal underskudd, men husk at det da tar ca 12 dager å gå ned 1kg. Det er også slik at 600kcal underskudd i uke 1 ikke nødvendigvis betyr 600kcal underskudd i uke 2. Kroppen er ekstremt flink til å tilpasse metabolismen etter matinntaket, og du må derfor kutte ned på kcal nesten hver uke. Hvor raskt vil du ned i vekt, og hvor mye? Hvis det er snakk om en 10 ukers deff med stort vekttap, kan det hende du må ned i rundt 2000kcal de siste ukene. Du kommer til å føle deg som dritt Smiley

  Hvis du veit hvordan du laster ned torrents, søk på "I want to look like that guy." Det er en underholdningsdokumentar om en fyr med ganske like stats som deg, som kjører en steinhard deff med veldig bra resultat. Kan fungere som motivasjon, samt gi deg noen gode tips når det kommer til kosthold.
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kostholdsråd på: 29. august 2011, 22:09
  2 brødmåltider, ett med skikkelig mat, og resten shake? Tipper du kommer til å bli drittlei shakes i hvertfall...(For å ikke snakke om evig diare.) For å være helt ærlig syns jeg ikke oppsettet ditt var så veldig bra Tongue Foruten 200g kjøtt samt litt pålegg, kommer proteinene dine nesten utelukkende fra shakes. Proteinrik mat inneholder ekstremt mye viktige næringsstoffer som du trenger, så mer skikkelig mat og mindre shakes. Gainer hører heller ikke hjemme i en deffekur. Få i deg karbsene fra kvalitetsmat!

  Edit:

  Du starter heller ikke deffinga med å kutte 1600kcal fra vedlikehold! Ta det gradvis, ellers vil du lett kunne miste mer muskler enn fett...
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 10 kg muskelmasse på 3 mnd! på: 29. august 2011, 15:40
  Det er fordi førstegangsbrukere som regel ligger langt unna sitt genetiske maksimum, og derfor legger på seg mye lettere enn en som har krysset grensa med 40kg+. Blir det samme som da man først begynte å trene seriøst, og gikk opp 10kg med muskler på ett år. Tyngre du blir, jo vanskeligere er det å legge på seg muskler uansett om du trener reint eller ikke. Mange førstegangsbrukere veier mellom 60-80kg, og da kan man få helt ekstreme resultater. Kroppen henter seg som regel også inn igjen relativt raskt, og man får sjelden mange bivirkninger første gangen. Dette gjør at man lettere klarer å beholde det man legger på seg. (Så fremt man vet hva man driver med.)
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Liten tro på fagfolk.. på: 29. august 2011, 15:25
  Når en doktor anbefaler diabetikere å spise som før, minus godteri, kake og brus, hjelper det lite at personen har gått på skole i mange år.(Takket være en forbanna idiotdoktor ble min oldemor nesten helt blind da hun fikk diabetes.) Kommer du med anbefalinger som er helt feil, hjelper det ikke hvor mye utdanning eller hvilken tittel du har. Dessuten har de personene som driver med forskning, og får resultatene sine utgitt gjennom kanaler som kvalitetssikker det de utgir, langt høyere kompetanse innen fagfeltet sitt enn en vanlig fastlege.

  Problemet er at mange fagfolk kommer med påstander og råd som de senere år har blitt tilbakevist med forskning. Staten anbefaler at 14-20% av energiintaket skal komme fra proteiner, eller ca 1g pr kg kroppsvekt. Kjøss meg i rævva sier jeg til det. Det foreligger ekstremt mye forskning som tilsier at man burde ligge 50-100% over anbefalingen til staten selv om man ikke trener. Det motvirker muskelsvinn hos eldre, virker forebyggende mot en rekke kreftformer/fedme/diabetes, samt en lang rekke andre positive effekter.

  Hva mener så "ekspertene" i staten vi skal spise? Jo, litt protein, nesten ikke fett og masse karbohydrater. Ser ut til at kostholdsrådet funker bra, da vi aldri har hatt så mye overvekt, samt at diabetes nå har blitt en sykdom som rammer små barn i større og større grad.

  Derfor hører ikke jeg på "eksperter". Jeg setter min lit til fagfolk som faktisk driver med forskning og er 100% oppdatert innen sitt fagfelt.
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 10 kg muskelmasse på 3 mnd! på: 29. august 2011, 14:55
  Finnes mye steroider der ute..  Ene kompisen min gikk på noe som han gikk opp 18 kilo på 4 uker!  Og han var helt jævla RIPPED.  Så 10kg på 3 mnd er  relativt " lett " med roids.. 

  Husker ikke helt hva det hetet, var noe med mye bivirkninger og dritt, testo greier.. Santhynol eller noe lignende navn ( Ikke synthol /plastisk kirurgi muskler eller no sånn). Tongue

  Jeg veit ikke om jeg skal le eller gråte. Har god oversikt over det meste av steroider, og ALT som er tilgjengelig på det norske markedet. 18kg på 4 uker er mulig for en førstegangsbruker, men det meste er fett og vann. Tipper kompisen din gikk ned 10kg en mnd eller to etter at kuren var over, i tillegg til at fettprosenten hans hadde økt.

  Det kompisen din hadde i seg var sikkert Sustanon, noe som er en testomix. Testo er kjent for å gi deg ekstrem bloat, det vil si: En stor del av vektøkningen er vann. Ta gjerne turen til et forum med steroidebrukere å post en tråd med det resultatet der, så vil du bli latterliggjort og banna for trolling... Det er ikke mulig med 18kg lean muscle gain på 4 uker! I tillegg er det helt usannsynelig vanskelig å oppnå 10kg på 3 mnd med det utgangspunktet Evans hadde fra før, selv med steroider. Som sagt tidligere i tråden, de aller største bodybuilderne i verden legger ikke på seg mer enn 2-5kg med muskler i året, til tross for at de går på ekstreme doser steroider året rundt.
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kviser/Urehund på: 28. august 2011, 06:24
  Jeg har fortsatt acne i en alder av 27. Det som hjelper for meg er å vaske meg med en skrubb så porene ikke tettes. I tillegg virker det alltid med noen soltimer. Ellers får jeg skikkelig utbrudd om jeg spiser for mye sukker. Du får kjøpt en krem på apoteket reseptfritt, som jeg ikke husker navnet på i farta, men det er bare å spørre de som jobber der.

  Hvis jeg var deg ville jeg dratt til legen og fått henvisning til hudlege. Få deg en roucctankur så blir du kvitt kvisene for godt, før huden i trynet ditt blir så skada at det ser ut som om du har blitt skutt i trynet med ei hagle.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 5
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!