Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Steinar Fredheim - Analyserer VM og Dietmar på: 08. november 2009, 01:25
    Med tanke på at du til stadighet, både videresender mailer jeg har sendt deg, for å bemerke hvilke menneske jeg er. (Jeg har ved ett tilfelle kalt deg KLOVN)

    Og at du nå har brukt alle dine innlegg her på treningsforum for å bemerke det samme, så ser det ut til å være særdeles viktig for deg å så tvil om min integritet

    Dette er i bunn og grunn flott, og styrker kun min tro på at jeg har rett.



    He he!

    Når du, som er styremedlem i Styrkeløftforbundet, sender ut mail til klubbleder / regionsleder, med nedsettende kommentarer og ett språkbruk som er direkte fornærmende, synes jeg det er absolutt riktig å videresende dette til både forbundskontor, styremedlemmer og andre klubbledere. Det er viktig å gjøre folk i styrkeløftmiljøet oppmerksom på hvordan du oppfører deg, av flere grunner.
    Ligeså er det viktig å formidle til Treningsforums debattanter at du trekker inn Steinar Fredheims helsetilstand / sykdom, og hans fortid, for å sverte ham. Som sagt tidligere, det er viktig å få satt fingen på hvilken ynkelig liten person du er i denne aledning.  rofl

    At du først benekter at du har skrevet noe nedlatende til Steinar, men prøver å vinkle det annerledes, for deretter beklage at du har sagt de tingene jeg påpeker, viser i hvertfall at du skjønner at du har gått langt over streken.

    Hva du tror du har rett i, skjønner jeg ikke.

    Tvert imot viser dine innlegg helt klart at i stedet for å diskutere meningene Steinar kommer med, og holde deg til det, går du til angrep på person på en måte som er totalt uakseptabel.
    Som sagt tidligere, så er du meg totalt uvesentlig som person. Men når noen, uansett hvem det er, anngriper min gode venn Steinar Fredheim på en slik feig og ekkel måte som du gjør, så står jeg opp for han. Hele veien!

    Nå synes jeg at vi skal spare Treningsforums medlemmer for ytterligere personlig krangel mellom oss to.
    Jeg liker ikke deg og du liker ikke meg. Jeg har ingen problemer med det.
    Dersom du skulle ha ønske om å diskutere noe mere med meg, så er det bare å ringe. Jeg bor ti minutters gange fra deg, og kan møte deg hvor som helst for å diskutere akkurat det du ville ønske... Når som helst!

    Og med dette er jeg ferdig med å diskutere denne tråden.

    Bård.
    2  Trening / Styrkeløft / Sv: Steinar Fredheim - Analyserer VM og Dietmar på: 07. november 2009, 21:53
    Sitat Kirketeig: "Hadde det ikke vært for det, så hadde jo ikke du fått en ny mulighet til å påvise verden hvilket grusomt menneske jeg er. Slik sett bør du vel egentlig takke meg. Om brukerne av Treningsforum skal finne ut hvilke mennesker vi er, så kan de jo bare google navnene våre, en vil i de fleste tilfeller få en relativt grei oversikt over en persons liv da. Og det tror jeg de fleste brukerne av forumet er smarte nok til å forstå." sitat slutt.

    1. Dersom du tror at det viktigste er å påvise noe om deg, Kirketeig, så tar du skammelig feil.
        Det viktige for meg er å støtte Steinar. Både fordi han blir utsatt for makabre angrep, langt
        under beltestedet, fra deg. Og selvfølgelig fordi jeg er enig med han i hans kritikk av
        uttakskriterier.

    2. Dersom du innbiller deg at man kan Google seg fram til hvilke mennesker vi er, så er dette
        bare trist. Visst du i tillegg tror at man på Google får "en relativt grei oversikt over en persons
        liv", blir jeg skremt av nivået ditt. Og i motsetning til deg, både tror og håper jeg at folkene
        her på Treningsforum er smartere enn som så...



     
    Sitat Kirketeig: "Eg tro vi kan v ære enige om en ting, vi vil nok ulike meninger om det meste som omhandler styrkeløft og ikke umulig alt annet i livet. Vi er nok begge fornøyd med den situasjonen. I alle fall jeg.

    Som sagt, om min største synd er å ha kalt deg en klov, så tror og håper jeg at samfunnet vil tilgi meg akkurat det. Om du føler det er en ære, så kan jeg fortsette med det.

    Kan ikke du heller starte en egen tråd om hvorfor verden burde hate meg, så kan vi få en diskusjon om hva som var bedre på 80 tallet og hvilke grep Steinar ville tatt for å sikre Norges beste løfter videre fremgang i denne tråden." sitat slutt.


    Igjen, Kirketeig, du er ikke viktig. For meg er du en ubetydelighet. Du vil aldri være verdt en egen tråd.

    [/quote]
    Du har helt rett i at jeg ikke hadde trengt å skrive dette for å svekke Steinar troverdighet, og for det ber jeg om unnskyldning til Steinar. Dette var unødvendig og tar bort innholdet i innlegget mitt. Spørsmålet har Steinar fortsatt ikke svart på..

    Hadde det ikke vært for det, så hadde jo ikke du fått en ny mulighet til å påvise verden hvilket grusomt menneske jeg er. Slik sett bør du vel egentlig takke meg. Om brukerne av Treningsforum skal finne ut hvilke mennesker vi er, så kan de jo bare google navnene våre, en vil i de fleste tilfeller få en relativt grei oversikt over en persons liv da. Og det tror jeg de fleste brukerne av forumet er smarte nok til å forstå.

    Eg tro vi kan være enige om en ting, vi vil nok ulike meninger om det meste som omhandler styrkeløft og ikke umulig alt annet i livet. Vi er nok begge fornøyd med den situasjonen. I alle fall jeg.

    Som sagt, om min største synd er å ha kalt deg en klov, så tror og håper jeg at samfunnet vil tilgi meg akkurat det. Om du føler det er en ære, så kan jeg fortsette med det.

    Kan ikke du heller starte en egen tråd om hvorfor verden burde hate meg, så kan vi få en diskusjon om hva som var bedre på 80 tallet og hvilke grep Steinar ville tatt for å sikre Norges beste løfter videre fremgang i denne tråden.




    3  Trening / Styrkeløft / Sv: Steinar Fredheim - Analyserer VM og Dietmar på: 07. november 2009, 20:22
    Jeg vil tro at i alle idretter så ønsker treneren at utøveren skal følge trenerens opplegg.  Hvis ikke er man jo ikke trener.  I styrkeløft jobber alle løftere som er på høyt plan/eller går skole,  de er spredd over hele landet, styrkeløft har små ressurser og er en liten idrett så og si uten sponsorer.  Alt dette fører til at treneren ikke treffer løfteren så ofte, og måten man skal holde kontroll på ting på bør jo gjøres ved at man følger en treners opplegg...
    Dietmar tilpasser programmene til hver enkelt utøver, det finnes ikke kun ett Dietmarprogram... :Smiley

    Soning og hjerteproblemer har ikke noe i debatten å gjøre, er helt enig i det.  
    Er du denne Bård Havnerås?
    http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/7764.html

    Hei.

    Poenget til Steinar, slik jeg forstår det, er at det finnes flere veier til ett godt resultat. Dersom noen mener at Dietmar er den ultimate fasit på hva som er rett treningsopplegg for enhver styrkeløfter, så er de vel i sin rett til å mene det. Men er det riktig?
    Problemet, slik både Steinar, jeg og flere ser det, er at man MÅ trene etter Dietmars opplegg for å komme på landslaget. Som sagt før, synes jeg at dette blir feil.
    Visst jeg trener ett opplegg som gjør at jeg er norges sterkeste løfter i min vektklasse, så bør vel jeg få anledning til å konkurrere internasjonalt? Uansett hvem som står bak treningsopplegget mitt? Dette burde jo være en selvfølge.

    Men, jeg får nok aldri representere Norge igjen jeg da. For da jeg var en dum ung mann i 1986 brukte jeg i en liten periode ulovlige midler. Så da har de samme ufeilbare personene som tvinger folk til å følge Dietmar bestemt at denne dummheten min skal forfølge meg resten av livet.....  Ikke er 2 år nok, ikke er 5 år nok, ikke 10, ikke 20, ikke 30 eller 40. Men livet ut.
    Det er skremmende hvordan disse trangsynte personene får lov til å dominere og styre på slik som de gjør.

    Men er de sikker på at alle de som sitter i styrkeløftforbundets styre er plettfrie?.... Erter

    PS! Ja, jeg er den Bård Havnerås som du spør etter, Aktiviteten.

    Og til slutt en liten oppfordring til deg og mange andre her på Treningsforum; presenter dere med eget navn, ikke de tullette navnene , Pingle, Mr. Benkpress, Traktoren, Dildoen osv..
    Ha baller nok til å stå fram som den du er i diskusjonene, eller hold dere unna.

    Ha en fin kveld!


    Bård.  bodybuilder
    4  Trening / Styrkeløft / Sv: Steinar Fredheim - Analyserer VM og Dietmar på: 07. november 2009, 19:16
    Jeg har aldri påpekt at Steinar har hatt hjertesykdom, jeg påpekte at Inger ikke har hatt det.
    At Steinar har vært utilgjengelig i en del år, var mer som enn unnskyldning for at han ikke følger med i utviklingen.

    At jeg kom med disse to setningene var jo heldig for deg, slik at du kunne få henge deg på en tråd til. Jeg og du kommer aldri til å bli enig, og det tror jeg må være ett av mine sterkeste karaktertrekk.

    Om Steinar har tatt seg nær av dette, beklager jeg til Steinar.
    Om Steinar kan se forbi mine utsagn om at Inger ikke har hatt infarkt og at han selv var utilgjengelig noen år.

    Så lurer jeg fortsatt på hva Steiner ville gjort annerledes, hvor lenge man kan forvent å utvikle seg som løfter?

    Steinar kommer med en del påstander, som han ikke videre begrunner
    Steinar nevner to kvinnelige løftere med LANGE karrierer bak seg og hevder de ikke har utviklet seg tilstrekkelig. Hvor mye burde disse ha utviklet seg de siste årene, og hvilke grep vil han ta for sikre deres videre utvikling?

    Jeg skjønner heller ikke hvor han vil med debatten, men håper den har sitt utspring i sin interesse for Styrkeløft generelt.



    He he he...
    Så du, Mr. Kirketeig, mener at noe skal tro at du med å peke på hjeteinfarkt og "utilgjengelig i noen år" ikke peker på Steinars sykdom og hans tilbakelagte soning? Hvor dum tror du at brukerne av dette forumet er? Du kan prøve å ro så mye du vil, men fakta er at du som så altfor ofte kommer med dritt om / til personer du diskuterer med. Det du kommer med om Steinar er lavmål, og jeg håper at brukerne på Treningsforum nå har fått øynene opp for vilken type menneske du er.
    Er man ikke enig med deg, kan man forvente alt, tydeligvis.

    At du i en mail kaller meg klovn, tar jeg som en ære. At vi ikke er enig i alt, er jeg stolt av.


    God bedring!

    Bård.
    5  Trening / Styrkeløft / Sv: Steinar Fredheim - Analyserer VM og Dietmar på: 06. november 2009, 22:25
    Men du tok deg allikevel tid til å svare....
    Hvorfor stille spørsmåtegn ved kompetansen til Norges fremste ekspert på styrktrening uten å komme med noen alternativer? Og få det til å fremstå som det er stor missnøye med det systemet som finnes i dag, når det ikke er det!
    Det er det Fredheim gjør her. Han nevner ingen erstatning/alternativ og han kan ikke komme med noen uttøvere som har problemer med å trene Dietmar. Han har også blitt arrestert på at løfterene til Dietmar ikke har fremgang. Løftere på toppnivå perser fremdeles.




    Jævla mange som bommer her!...

    Steinar stiller ikke nødvendigvis spørsmål om Dietmars kompetanse eller trenings opplegg. Han stiller vel mer spørsmål om regelen som sier at du MÅ trene Dietmars opplegg for å kunne representere Norge.
    Og dette spørsmålet ev vel betinget å stille? For meg minner denne regelen forbundstyret har innført om rent diktatur.
    Steinar sier vel at det KAN være at andre treningsopplegg en det Dietmar lager kan være bedre, for noen?

    Nå har jo man fått inn bare Dietmar elever i forbundsstyret, så det skal jo ikke bli enklere å få forståelse for at man ønsker å trene annerledes. Det er dumt.

    Og, er det ikke noen som har problemer med å trene opplegget til Dietmar? Eller er det slik at de som HAR problemer, og ikke den framgangen det ønsker og forventer, ikke TØR å si ifra, da de da vil ryke ut av landslaget? Samtaler jeg har hatt med utøvere tyder på at dette er tilfellet.

    Og igjen, at noen av dere, som f.eks. Aleksander Kirketeig, trekker inn i diskusjonen antydninger om at Steinar har sonet og har hjertesykdom, er direkte lavmål! Dere burde være jævlig flau, og dere står igjen som noen idioter her forran hele Treningsforum!
    Fy fan`for noen drittsekker!!!
    6  Trening / Styrkeløft / Sv: Steinar Fredheim - Analyserer VM og Dietmar på: 06. november 2009, 17:59
    For det første. Det er få her i landet som besitter den trenings kompetansen som Steinar Fredheim har. Mannen er jo dobbelt verdensmester i styrkeløft også.
    Det Steinar, så riktig, prøver å formidle her, er at det finnes andre måter å trene på enn det Dietmar Wolf predikerer. Og for mange vil alternative treningsmetoder gi vel så gode resultater. At en tidligere øst-tysker har peiling på mye og mangt om trening, m.m., overrasker vel ingen med litt historisk perspektiv....
    Det er klart at Dietmar kan mye, han også.

    Du, som kaller deg Mr. Benkpress, men heter Aleksander Kirketeig, har jo røket ut av konnkurranse på de fleste internasjonale stevner du har deltat på. Uten den benkeskjorten er du vel ikke i nærheten av å oppnå resultater i norgestoppen?  Å da kalle seg selv Mr. Benkpress blir jo bare latterlig.
    At du, Aleksander Kirketeig, her går fram ved å bemerke Steinar Fredheim sin hjerte lidelse som en del av denne diskusjonen, viser bare hvilket lavmål du befinner deg på. Hva fan`har det med saken å gjøre???  Du har jo også tidligere kommet med nedlatende kommentarer om folk i styrkeløftmiljøet, og har en tendens til å være nedlatende mot alle som har en annen oppfattning enn deg.
    Du skal være forsiktig med dette, av flere grunner.
    Som jeg har sagt tidligere, i andre forum, så synes jeg at det er en tragedie at slike personer som deg er blitt valgt inn i styrkeløftforbundets styre.

    Sportslig hilsen

    Bård A. Havnerås
    7  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: NYHET! Benkpressforbund - RAW! på: 29. mai 2008, 23:18
    "Alexander the Great,
    His name struck fear into hearts of men,
    Alexander the Great,
    Became a god amongst mortal men." ...... HuhHuh?


    Den gangen benk skjorten ble godtatt på styrkeløft tinget, var dette med en stemmes ovvervekt.....

    Beklager at jeg ikk var der....

    8  Trening / Styrkeløft / SV: Bruk av drakt i styrkeløft. på: 14. oktober 2006, 22:07
     >Cheesy Hei alle sammen! Mitt navn er Bård Havnerås. Egentlig er jeg ikke interressert i slike forum som dette, men logget meg inn fordi det var så mange som hadde uttalt seg om meg her.......
    Vel. Drakt bruken i styrkeløft er IKKE pga. skade begrensing. Den saken er klinkende klar. Drakter og knebind fører til at man løfter mer en det man egentlig er god for, og derfor har man innenfor sporten konsentrert seg om å utvikle bedre utstyr som gir mer hjelp, i mange år. Knebindene er blitt kjukkere og gir enda mer hjelp, og det samme gjelder drakter. Egne markløft drakter er "oppfunnet", og benk skjortene er innført, og gjøres bedre og bedre (til å løfte vektene for deg....). Bakgrunnen for dette er bla. at hoved sponsoren til det internasjonale styrkeløft forbundet (IPF) er en drakt produsent.....
    Her snakker vi altså om million butikk. Tenk dere hva disse produsentene ville tapt dersom styrkeløfterne måtte tørre å løfte vektene selv....

    Alvorlig. Det blir etterhvert for dumt.
    Løftere som uten drakt knapt klarer 200 kg i knebøy, løfter oppunder 300 kg med drakt og knebind, klarer du 150 i benken, er det bare å kjøpe en benk skjorte, så er du en 200 mann....
    Dette bli etterhvert latterlig. Folket på gym`ene og "grasrota" får etterhvert ikke noe reelt å forholde seg til. Man vet ikke lenger hva folket "egentlig" løfter, og man får en feil framstilling av nivået. Noe som kan gjøre at rekrutteringen blir skremt vekk av urealistiske høye resultater. Men det som er gjerne mest skremmende er at det synes tydelig at det er så mange som lyster å løfte med disse draktene, for så å fortelle hvor sterk de er...(ikke!!!)

    Det er tydelig at det er mange som lyster å framstille seg som sterkere enn de er...., og dere er en nytelse å se på i de draktene......

    Vel, Steinar Hoen, se opp!, for her kommer eg me trampoline på neste NM
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!