Visning av honnrposter for Toggen
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Nynorsk/bokmål 10. mars 2008, 17:34
  At det går an å være så latterlig forbanna på at man må lære nynorsk, er for meg totalt uforståelig. Stort sett var det bare de idiotene som knapt klarte å lese og skrive bokmål som ropte høyest, så det kan vel fort vekk ha en sammenheng. Det er kanskje ikke så jævla spennende, men det er ikke norskfaget i seg selv uansett. Å lære nynorsk er kun en berikelse for selvsentrerte østlendinger. Det beriker språket og gjør oss enda bedre i bokmål.

  eg vet ikkje om nogen eg kjenne så lige nynorsk. Heilt enig med fleksnes Cheesy Drittspråk!! hvorfor gidder folk å bry seg om kulturarv og "mister vi språket mister vi vår identitet" WTF. Hvorfor bryr folk seg om engelske ord kommer inn i det norske språket??? Språk er til for å kommunisere med, og dermed trenger man ikke nynorsk siden alle normenn forstår bokmål og kan kommunusere med det. Man lager ikke skriftspråk av alle dialektene, så hvorfor ha en dialekt som skriftspråk?? Glad det ikke bare er meg som er irritert...!!!

  - Jeg vet ikke om en eneste en som synes stavangerdialekt er noe fint.
  - Nuff said.
  - Du har jo tydeligvis laget et skriftspråk av den dialekta du har fått utlevert
  Honnr gitt av : Down and coming, 10. mars 2008, 20:23
  17  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Penisen. 27. februar 2008, 23:12
  Du må "straffe" penisen hver gang den reiser seg. For eksempel kan du stikke den med en passer eller trykke den hardt på pulten med tomlene. Dette vil mest sannsynlig løse problemet.
  Honnr gitt av : proteingutn, 28. februar 2008, 00:33
  18  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Penisen. 27. februar 2008, 23:12
  Du må "straffe" penisen hver gang den reiser seg. For eksempel kan du stikke den med en passer eller trykke den hardt på pulten med tomlene. Dette vil mest sannsynlig løse problemet.
  Honnr gitt av : Mr. Regresjon, 27. februar 2008, 23:23
  19  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Sterk kaffe med kreatin 25. februar 2008, 18:15
  Sitat
  Det du derimot ikke bør blande kreatin med er kaffe, og drikker med lav ph. Dette fører til at det blir brutt ned til kreatinin, og derav havner i urinen.

  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=6691.0

  Det er vel heller ingen god ide, pga det er vanndrivende som du sier. Jeg går mer på do av et par kopper kaffi enn når jeg drikker øl, så det er jo et helt klart tegn på at kreatinen ikke får den effekten den kunne hatt.

  Honnr gitt av : A. Holstad, 25. februar 2008, 18:25
  20  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: En Silje krysser sine spor- med beinbilder 179 04. februar 2008, 00:56
  Et par muskuløse bein der altså.. gratulerer  Cheesy

  Ikke så Ivrig nå, Pingle Tongue
  Honnr gitt av : EvidenCe, 19. februar 2008, 21:24
  21  Trening / Doggcrap / Sv: Burde jeg starte med DC? 19. februar 2008, 12:48
  Svært så utålmodig du var med å få svar da Smiley kan ikke forvente at folk skal svare innen en time etter posting.
  Men over til spørsmålet. Jeg har ikke greie på DC, men etter hva jeg har lest om det selv, så regner jeg med at du får svaret "nei, du er ikke klar for det". Med tanke på at du bare har trent seks måneder, og at du ikke virker helt villig til å følge programmet når du sier at du ikke har råd til proteiner. Dette skal, etter hva jeg har forstått, være et svært tøft program, og det vile være nødvendig med mye mat og mye proteiner.
  Avhengig av alder og generell erfaring innen fysisk aktivitet vil vel anbefalingen være å prøve andre programmer først og å få seg litt erfaring Smiley

  Mvh T
  Honnr gitt av : Leifbjørn, 19. februar 2008, 12:51
  22  Generelt / Antidoping / Sv: ADN slår til med skremselspropaganda igjen! 06. februar 2008, 16:42
  sorry. positiv...

  det var ikke argumentasjon imot.. det var en faktaopplysning...


  Veldig saklig sådan.. sikkert ikke så mange narkiser som ikke har prøvd lettmelk heller
  Honnr gitt av : kenboy, 06. februar 2008, 16:43
  23  Generelt / Loggbok Online / Sv: j88 Mindre fett% takk ;) bilder s: 1,4 31. januar 2008, 23:54
  skjønner at den kommentaren sikkert var uinteressant for deg, men jeg syns det var trivelig Smiley er jo kritikk man er ute etter iallefall en del og man prøver jo å ta imot både negative og positive ting. jeg liker skryt jæh Wink (sjokk!) hoho

  Selvfølgelig, men så synes jeg også hele bildeprofilen din bærer preg av dette. For all del, jeg gråter ikke tunge tårer over dette, men jeg synes faktisk poenget med treningsforum skal være treningsrelatert og ikke 110% utseende og skjønnhet. Det går fint an å gi komplimenter på en måte som inkluderer treningsaspektet også.
  Honnr gitt av : Tonks, 02. februar 2008, 17:02
  24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok 24. desember 2007, 15:18
  Mandag 24. desember 2007

  Wehey, da var'e julaften igjen da gitt. Åh, jeg merker ribba roper på meg.. i kveld skal det feites opp. Kroppsvekta er pinlig lav for tiden, så her må det jobbes. Fått mer matlyst etter jeg kom hjem igjen, så vi får håpe jeg klarer å gå opp et par kilo. Trening blir det ikke så mye av om dagen, men satser på en godøkt med Kim andre dag.
  Ellers var Kim og jeg en tur på Ulefoss på fredag og kjørte litt benk. Fikk opp hundre igjen, og det var gode greier da det har blitt dårlig med trening og mat de siste ukene, samt at en god forkjølelse hadde sneket seg på. Satser på å få opp hvertfall 102,5 i løpet av jula. Fikk også hilst på Frode Rui og en kar som het Freddy. Svært trivelige folk, og det er moro for en jypling som meg å prøve benksjorte med Frode Rui som spotter Grin
  Med det sier jeg god jul til alle. Håper dere spiser godt og griser skikkelig i kveld, det har dere fortjent.

  Juleklem fra Mr. T
  Honnr gitt av : Down and coming, 25. desember 2007, 02:52
  25  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Prosjekt "KJØTT PÅ BEINET" (Bilder side 1 og 2) 08. desember 2007, 17:04
  Hey..
  Tenkte jeg for en gangs skyld kunne kommentere noens bildeprofil Tongue
  Ser du er '88-er og veier 87,3kg. Hvor høy er du?
  Synes du ser bra ut ja, et bra grunnlag å bygge på her. Ser ut som en ''sunn'' kropp Smiley Vi har begge som mål å ''få kjøtt på beina'' så lykke til med det.. enklere sagt en gjort føler nå jeg. Bra mage der, og sammenliknet med meg ser det ut til at du har mer kjøtt på beina enn meg.
  Ser også at du vil ha mer muskler på kassa, noe vi alle vil.. jeg ser den Smiley Men noe ''kyllingbryst'' synes jeg ikke det er. Er bare å kjøre på med benken. For min del synes jeg cable cross er en flott øvelse, men mulig det bare er psykisk pga pumpen hehe. Variasjon er hvertfall ikke dumt, virker som brystmusklene responderer godt på det.
  Ellers tror jeg du har mye å gå på rygg. Beklager hvis jeg sammenlikner for mye med meg selv, men vi er ikke så alt for ulike. Lett for meg å si, siden ryggen er den delen jeg er mest fornøyd med hos meg selv, men når jeg ser hvordan fronten din er tror jeg du har godt potensiale Wink vet ikke hvordan markløften din er, men det er nok der arbeidet ligger. Chins, markløft og stående stangroing så får du ei solid tavle før du aner det Wink Dette vil jo også gi deg mer solid traps, som ser litt ''liten'' ut i forhold til de solide skuldrene og armene
  Hva tar du i bøy, benk og mark forresten? ..hvis det er greit jeg spør Tongue

  Men som sagt; bra kropp.. du skal være fornøyd med fysikken.

  Mvh Torgeir
  Honnr gitt av : Slakteren, 16. desember 2007, 04:56
  26  Generelt / Åpent forum / Sv: Rå vold... 10. november 2007, 16:20
  Toggen:

  Jeg har møtt flere slike som deg. Ordene og intensjonene er fine og gode, helt til man blir utsatt for noe selv, eller opplever virkeligheten slik den er...

  Men du får leve med utopiske drømmer enn så lenge, realiteten når deg forhåpentligvis etterhvert. Smiley

  Synes ikke morni var rasistisk i det hele tatt, skjønte godt hva hun mente.

  Jeg ser det poenget veldig godt. Det er lett for meg å være idealist når man har vært heldig og levd relativt beskyttet hele livet. Drømmen er kanskje utopisk, men jeg velger å kjempe for mine verdier og jeg velger å kjempe mot hatske holdninger og det jeg mener (som forsåvidt også stemmer med definisjonen av ordet) er rasisme. Så får du mene det du mener.
  Jeg synes det er verdt å merke seg at det i mange tilfeller (uten å nødvendigvis trekke sammenlikninger med dette tilfellet) blir mer negative kommentarer mot Person A når han beskylder Person B for å være rasist etter at Person B har kommet med rasistiske uttalelser, enn negative kommentarer mot Person B for å faktisk ha kommet med rasistiske uttalelser.

  Idealismen er ikke død.. istedenfor å bygge opp murer mellom mennesker og grupper med hat og brutale definisjoner, hvorfor ikke heller søke forklaringer og kunnskap på hvorfor slike forferdelige ting skjer. Store forfattere, musikere, politikere og generelt intellektuelle har brukt livet sitt på å bryte ned barrierer og fordommer. Og for guds skyld: la rettsvesenet ta seg av straffeutdelingen. USA har dødstraff.. det er vel ingen som kan si at denne middelalderske hevnmåten har gjort USA til et bedre og tryggere land.
  Honnr gitt av : JanB Diddl etc, 10. november 2007, 18:08
  27  Generelt / Åpent forum / Sv: Rå vold... 10. november 2007, 16:20
  Toggen:

  Jeg har møtt flere slike som deg. Ordene og intensjonene er fine og gode, helt til man blir utsatt for noe selv, eller opplever virkeligheten slik den er...

  Men du får leve med utopiske drømmer enn så lenge, realiteten når deg forhåpentligvis etterhvert. Smiley

  Synes ikke morni var rasistisk i det hele tatt, skjønte godt hva hun mente.

  Jeg ser det poenget veldig godt. Det er lett for meg å være idealist når man har vært heldig og levd relativt beskyttet hele livet. Drømmen er kanskje utopisk, men jeg velger å kjempe for mine verdier og jeg velger å kjempe mot hatske holdninger og det jeg mener (som forsåvidt også stemmer med definisjonen av ordet) er rasisme. Så får du mene det du mener.
  Jeg synes det er verdt å merke seg at det i mange tilfeller (uten å nødvendigvis trekke sammenlikninger med dette tilfellet) blir mer negative kommentarer mot Person A når han beskylder Person B for å være rasist etter at Person B har kommet med rasistiske uttalelser, enn negative kommentarer mot Person B for å faktisk ha kommet med rasistiske uttalelser.

  Idealismen er ikke død.. istedenfor å bygge opp murer mellom mennesker og grupper med hat og brutale definisjoner, hvorfor ikke heller søke forklaringer og kunnskap på hvorfor slike forferdelige ting skjer. Store forfattere, musikere, politikere og generelt intellektuelle har brukt livet sitt på å bryte ned barrierer og fordommer. Og for guds skyld: la rettsvesenet ta seg av straffeutdelingen. USA har dødstraff.. det er vel ingen som kan si at denne middelalderske hevnmåten har gjort USA til et bedre og tryggere land.
  Honnr gitt av : Leifbjørn, 10. november 2007, 16:31
  28  Generelt / Åpent forum / Sv: Rå vold... 10. november 2007, 13:34
  En utlending er ingen rase....

  Jeg kan strekke meg til å si det faktisk fins empiri som støtter det morni så taktløst og politisk ukorrekt sier...
  Nei, det er ingen rase. Men det sier seg jo selv at morni ikke mente ''kanadiere elsker å slåss og stikke og skjære og viser så totalt lite respekt for andre menneskeliv''. Det er rasisme å komme med så generaliserende og nedsettende beskrivelser av en gruppe mennesker.
  Ja, det er jo empiri som taler for det. Men det er da vitterlig empiri som taler for at det kanskje er dypereliggende forklaringer. Jeg er ikke uenig i at det eksisterer et problem, men å si noe så forkastelig som ''Utlendinger elsker å slåss og stikke og skjære og viser så totalt lite respekt for andre menneskeliv'' er jo totalt meningsløst og det gavner ikke samfunnet vårt at man godtar slike forenklede, generaliserende og rasistiske utsagn.

  Enkelte av våre nye landsmenn har et forskrudd syn på både ære, rettferdighet og FORHOLD mellom det noen har "gjort" mot dem  og hva de da med rette kan gjøre tilbake...

  Man er ikke rasist selv om man ser tendenser som er så tydelige som feks overrepresenteringen av utlendinger i straffesaker i forhold til hvor mange det er i landet....
  Det er en aldri så liten forskjell mellom å hevde at enkelte av våre nye landsmenn har et forskrudd syn på ære og rettferdighet, og å hevde at utlendinger elsker å slåss og stikke og skjære og viser så totalt lite respekt for andre menneskeliv. Men det er kanskje bare jeg som merket den ørlille nyansen der..
  Man er ikke rasist om man ser tendensene i det nei, men man er rasist når man tror at den eneste årsaken bak det er rasen og kulturen 'rem ses (som Atle Antonsen så fint pleier å si det). Og hvis det var tendensene i statistikken man sikter til, så bør man kanskje gå inn og se på norskkunnskapene og hvordan man skal formulere gode setninger.

  TAKK! Som jeg skreiv i innlegget mitt så driter jeg en lang marsj i om noen kaller meg rasist! Om man blir det for å si meninga si, så javel , så er jeg det da. Men jeg er pokker meg ikke redd for å SI MENINGA MI !
  Ja, det er greit da. Jeg vil bare kalle en spade for en spade. Og jeg ville bare fortelle deg at JEG ikke driter i at folk slenger rundt seg med rasistiske holdninger. Denne motbydelige holdningen til andre mennesker skal debateres vekk fra jordens overflate.

  Og en ting til ....jeg drar ikke alle over en kam....bare de som utøver denne volden , som ER utlendinger. Jeg kjenner mange av utenlandsk opprinnelse som jeg veit aldri ville finne på å gjøre slikt som vi har lest om nå. Når de i tillegg sjøl mener at slik vold er forkastelig...hva kalles de da? Å ja...send dem også til Bjørnøya !
  Jo, du drar alle over en kam.. Hvis du mener kun dem, så bør du jo kanskje skrive det da og ikke utlendinger (ubestemt form, flertall!!) Hvis du kjenner mange av utenlands opprinnelse som du vet aldri ville gjort noe sånt, så bør du kanskje gjøre dem den lille tjenesten å ikke dra dem inn i din fine beskrivelse: ''Utlendinger elsker å slåss og stikke og skjære og viser så totalt lite respekt for andre menneskeliv''.
  Honnr gitt av : kiko_Va, 10. november 2007, 16:25
  29  Generelt / Åpent forum / Sv: Rå vold... 10. november 2007, 13:54
  Bra presisering, Toggen! Du har lov til å ha din mening, og du forklarer den bra! Det er en nobel holdning.

  Hvis nå både du og morni kan skrive; "SKJÆRE ALLE OVER EN KAM", så kan vi få diskusjonen om semantikk og språk ut av tråden! Wink

  Man sparer seg mange rasismeanklager ved å putte ord som "mange", "ofte", "Flere" osv foran ordet "Utlendinger". Smiley

  Selvfølgelig er det en bra presisering Tongue jeg leker ikke student Grin Poenget er jo bare at man må kunne ha muligheten til å starte med en kort provoserende setning, det funker jo som regel utmerket.

  Vi er kanskje ikke helt enige om akkurat dette, men vi er hvertfall enige om at det er godt vi har en domstol som straffer folk. En honnør for:
  Du er virkelig ute å sykle..... det drittlandet du snakker om er heldigvis styrt av folk med mere perspektiv enn det du innehar.

  Jeg vil råde deg til å lese mer, lytte mer og skrive mindre.

  Den der ''jævla nisselandet Norge''-holdninga enkelte har klart å pådra seg er så gjennomført idiotisk og viser en total mangel på innsikt i hvor godt fungerende dette landet er. Som bevis på at ''mannen i gata'' ikke har innsikt og evne til å dømme folk er vel egentlig debatten om å avskaffe juryordningen. Folk skal dømmes etter loven og ikke etter følelser. ''Les mer, lytt mer og skriv mindre'' blir dagens sitat for min del.

  Uhm, ja.. Skjære alle over en kam Grin jeg skylder på morni, jeg brukte bare hennes sitat Tongue
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 10. november 2007, 13:55
  30  Generelt / Åpent forum / Sv: Kjenner du denne mannen? 09. oktober 2007, 16:24
  Som jeg tidligere skrev i denne tråden; når de har foto/videobevis, bør de legge ut bilde så sant de ikke klarer å ta overgriperen uten dette. ( uten at det går flere år )

  Synes jeg.

  Vel, det har fremdeles noe med at man lever i et demokrati og at man, tro det eller ei, skal sørge for rettsikkerheten til alle. Det er jo nok av tendenser til at folk søker å ta saken i egne hender og lynsje jævelen fremfor å la politiet ta seg av det.

  Istedenfor å være ''tøffest'' og rope høyest om hvor smertefull straff pedofile bør få hvis ''jeg hadde fått kloa i dem'' bør man heller som sivilisert menneske ønske å få dem inn til livsvarig psykisk behandling. Dette er i stort sett alle tilfeller mennesker som selv har blitt misbrukt og verden kommer ikke et jævla steg videre om folk skriker etter lynsjing som om vi skulle levd på 1100-tallet
  Honnr gitt av : True, 09. oktober 2007, 16:34
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.