Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 42
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: FRP; En vits slik jeg ser det.:: på: 01. september 2009, 01:33
  Pripps the svetjkalj:

  Kult at du kommenterer grundig og konkret på ting her. Jeg mener ikke at alle disse tingene er saker jeg er uenig i, blandt annet at landbruket er subsidiert i huet og ræva. Men poenget er mer hvordan FrP kan ha såpass bred støtte når de ønsker å gjøre til de grader store forandringer i samfunnet, er for meg uforståelig. For eksempel ville jeg tro bønder flest ikke er så gira på å miste subsidiene sine. Min teori er at folk egentlig ikke setter seg detaljert inn i saker, men går for de fem viktigste sakene FrP snakker om og glemmer resten. Jeg kan godt diskutere enkeltsakene (hvertfall de jeg "kan" og mener noe om), men akkurat nå er det mer interessant å diskutere den helhetlige politikken til FrP som jeg mener strider mot alt vi nordmenn egentlig ønsker.

  oiii.. honnør! mange her i bygda som støtter frp.. men de vet ikkje disse tinga (enda;))! takker!

  Vel, den bekymringen deler jeg med deg og.. jeg tror faktisk ikke folk vet hva FrP står for og hvilke konsekvenser det kan ha.

  Du glemte minste-pensjonister og uføre, de vil jo få det flott.

  Absolutt ikke glemt i mitt hode, lista blei bare så lang at jeg glemte å nevne det. Men takk for at du underbygger poenget mitt hehe.. Jesus, det kommer til å bli krise.
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: FRP; En vits slik jeg ser det.:: på: 31. august 2009, 00:09
  Jeg skal prøve å ikke slenge dritt og være nedlatende, men jeg syntes det var såpass mange usakligheter i denne tråden (spesielt i begynnelsen) og meninger som bare er basert på synsing om det norske samfunnet, om norsk politikk og generelt om synet på verden at jeg ikke orket å lese mer. Ja, jeg er svært i mot FrP. Jeg vil faktisk hevde at det er lite jeg er mer i mot enn FrP. Så da er det sagt.

  Her følger en liste over hundre ting FrP er for eller mot, skrevet av en Arbeiderparti-kar. Men det er konkrete ting som er enkle å sjekke opp mot fakta. Svært mange av disse tingene er skremmende og er elementer som svært få snakker om når de sier at de stemmer FrP (Det er faktisk ført referanser nederst). Svært mange av disse vil ramme folk som stemmer FrP.

  Her er mitt sammendrag:
  Slik jeg ser det bør bønder være i harnisk fordi det norske landbruket skal så godt som avskaffes. Folk i distriktene bør være i harnisk fordi FrP vil stoppe økonomiske utjevninger mellom kommuner i Norge senke støtte til regional utvikling og nyskapning. Arbeidere bør være i harnisk fordi FrP vil fjerne rettigheter som har blitt kjempet frem av våre besteforeldre og oldeforeldre gjennom mange tiår. Kriminelle bør være i harnisk fordi de vil bli møtt med mye hardere straff fremfor sårt trengt behandling og hjelp til å komme seg ut av en kriminell tilværelse. Kulturarbeidere og frivillige bør være i harnisk fordi Frp vil kutte i økonomiske overføringer til frivillige kulturarrangører og kunstnere. Samer bør være i harnisk fordi FrP vil legge ned Samtinget og så og si kutte all økonomisk støtte. Aleneforeldre bør være i harnisk fordi stønader til enslige foreldre skal kuttes ned. Enslige bør være i harnisk fordi FrP på generelt grunnlag setter samboere/gifte/kjernefamilien høyere enn mennesker som lever alene. Familier bør være i harnisk fordi FrP vil kutte grunnskolen med ett år, skolefritidsordninger skal selvkostfinansieres av foreldrene samt at drift av skolefritidsordningene skal overlates til foreldre og frivillige. Homofile bør være i harnisk fordi FrP vil fjerne felles ekteskapslov. Studenter bør være i harnisk fordi FrP vil avskaffe Lånekassen og privatisere studielånet.
  Folk flest bør være i harnisk fordi FrP vil at Politiutdannelsen skal være ettårig, avskaffe UP, gjøre alkohol billigere og lettere tilgjengelig til større deler av døgnets tider slik at vi får enda flere alkoholikere og alkoholrelaterte voldsepisoder, og sist men jaggu ikke minst: selge olja og vannkraften (les: Statoil og Statkraft) som er kilden til våre enorme rikdom. Og det er ikke alt.
  Jeg klarer ikke se hvem i himmelens navn som skal tjene på dette. Folket som helhet? For (enkelt)grupper må jaggu ofre mye.

  Bare les det, les partiprogrammer og gjør opp en egen mening. Godt valg!

  http://www.aftenbladet.no/innenriks/politikk/1070483/100_innvendringer_mot_Frp.html

  så for et annet syn på saken: http://www.frp.no/?module=Files;action=File.getFile;ID=32006
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: Hardcore Hip-Hop treningsmusikk! på: 27. august 2009, 01:34
  2pac - Hit 'em up (usensurert selvfølgelig)
  Nas - Ether

  Viktig å bli litt forbanna når man løfter, disse får det til. Litt sånn cocky-forbanna  Grin
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Norrøna Reconpack Vs. Bergans Powerframe (130 liter) på: 27. august 2009, 01:10
  Gammel tråd, men man kan jo dele erfaring likevel, siden noen ønsket tilbakemelding.
  Gjorde et kupp på Powerframe 130litern her i Bergen før jul.. 2500kr. Testa den syv dager i Femundsmarka i sommer, og jeg kan ikke si annet enn at den består testen. Med såpass mange kilo på ryggen til en så skjør kar som meg, skal jeg ikke hevde at det var digg. Ikke har jeg så mye sammenlikningsgrunnlag heller. Men det er en solid sekk og jeg kan ikke skjønne at den ikke skal være god nok. Når den er såpass mye rimeligere enn Reconpack'en til Norrøna òg, så er jo det et stort fortrinn.
  En god kamerat av meg som er fjellvant, har jobbet mange år i sportsforretning og brukt Reconpacken mye i førstegangstjenesten mente på at han heller ville valgt Powerframen, uavhengig av pris. Powerframen var vel også (en av) sekken(e) Lars Monsen brukte da han krysset Canada.

  I en så stor sekk så er det jo naturligvis alfa og omega at man pakker riktig, men det veit dere jo fra før Wink Den blei jævlig vinglete å bære den ene gangen jeg var litt slapp med pakkinga. Den er jo ganske høy, så tyngdepunktet kan fort bli litt feil. Den er noe vanskelig å sette fra seg på bakken pga ramma, men man får bare støtte den mot et tre ellerno. Ellers er den svært praktisk bygget med avtagbare lommer, todelt hovedrom om ønskelig og gode innstillingsmuligheter. Tåler bra med nedbør uten regntrekk også. Anbefales

  http://bergans.no/sider/sekker_detalje.asp?modID=3810
  http://www.klikk.no/reise/friluftsliv/article388413.ece
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Gundersen™ - gull på Jr. NM og tre NM-gull totalt i 2008! på: 16. november 2008, 22:29
  Gratulerer så mye, Kim. Det er som alltid gøy å følge med på dine prestasjoner. Jeg kan jo ikke si annet enn at det var synd du ikke fikk dytta opp 181,5 i benk, det hadde liksom vært det store. Men nå er det bare å dundre på videre med målene dine og heller bruke det du presterte som motivasjon.

  Jobb hardt videre.. gleder meg til å se hvordan det går Smiley
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 20. oktober 2008, 16:49
  130, og forsøk på 140 kg er ikke værst! Du tar det snart med litt kontinuitet Wink

  Ja, litt kontinuitet hadde faen meg vært fint. Og litt matlyst. Veier ca 73 kg enda. Nuvel.. jeg skal klare å skrape sammen noen akseptable treningsøkter videre, så får vi bare vente på frelse Smiley Pers er uansett aldri feil
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 20. oktober 2008, 16:27
  Mandag 20. oktober 2007

  - benkpress: 5x5 80kg
  - cable cross: 3x10 12,5kg
  - markløft: 4x8 80kg
  - en sånn romaskin: 3x8
  - hantelroing: 3x10 20kg

  grei økt.. litt mye roing men

  Oj, se på mannen som løfter store tall! Hvor nært var du på 140?
  Pff Tongue det er vel ikke så fryktelig store tall. Det var et stykke igjen, men på en god dag kanskje Smiley
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 17. oktober 2008, 13:41
  Fredag 17. oktober 2008

  - knebøy: 1x120 - 1x130 - 0x140 - 5x100
  - smalbenk: 5x5 60kg
  - dips: 3x10
  - div. mage
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Slux, the perfection project på: 17. oktober 2008, 11:53
  Maks 4 pr pers, og jeg fikk ikke kjøpt selv, men fikk med noen som hadde overskudd og var så snille å tenke på meg istedenfor profitt (takk Torgeir og Pia Wink ). Hadde nok gjort det samme i første omgang om jeg hadde fått kjøpt 4 selv Wink

  Det var Pia som gjorde jobben Wink Men det er jo gøy å spre det gode budskap til flest mulig. Fy flette jeg gleder meg..

  Du skulle kjøpt 10-15 billetter så solgt de på Finn.no for dobbel pris. Smiley Ching ching!

  Folk som gjør slikt er avskum fra helvete og må dø sakte og smertefullt
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 17. oktober 2008, 11:46
  Fredag 10. oktober 2008

  - benkpress: 3x8 60kg
  - knebøy: 5x5 90kg
  - andre ting jeg ikke husker

  Onsdag 15. oktober

  - benkpress: 5x5 75kg
  - markløft: 5x5 100kg
  - frontpress: 3x8 40kg
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Jente kalte pakistaner for pakkis, pakistaner slår ned og går fri på: 05. oktober 2008, 19:33
  ..og jeg kjenner atter en gang at jeg er svært takknemlig for at rettsvesenet i Norge er styrt av jurister og at lovverket har blitt utviklet gjennom politiske prosesser fremfor at folka på tf skulle tatt seg av det.
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 03. oktober 2008, 18:04
  Fredag 3. oktober 2008

  - knebøy: 5x5 90kg
  - chins: 10-8-8
  - stående roing: 8x40kg - 6x60 - 8x50
  - smalbenk: 3x8 60kg
  - franskpress: 3x8 30kg

  litt lite krutt i dag også gitt.. håper neste uke blir bra.
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 01. oktober 2008, 14:38
  Onsdag 1. oktober 2008

  - benkpress: 5x5 75kg
  - markløft: 3x8 100kg
  - frontpress: 3x8 35kg
  - preachercurl: 3x10 25kg
  - litt mage

  helt grei økt, litt lite futt
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 25. september 2008, 00:47
  Torsdag 18. september 2008

  - benkpress: 5x5 70kg
  - skrå hantelpress: 3x6 26kg
  - cable cross: 3x8 12,5kg
  - franskpress: 3x8 30kg
  - dips: 3x8-10ish
  - mage

  fin treningsøkt med Magnus Smiley

  Mandag 22. september

  - markløft: 5x5 110kg
  - chins: 3x8
  - liggende sidehev: 3x10 8kg
  - preachercurl: 3x6 30kg

  Onsdag 24. september

  - benkpress: 5x5 80kg
  - cable cross: 3x10 10kg
  - triceps nedpress: 3x10 med forskjellig
  - knebøy: 4x3 100kg

  husker ikke alle detaljer på de to første øktene, da jeg glemmer dem etter noen dager. men treninga går relativt bra om dagen, jeg føler spesielt jeg har fått bøyen litt mer inn i blodet. teknikken er langt bedre og jeg tør å prøve meg litt frem. 80 i benken gikk ikke helt bra, men for tre uker siden var 75 tyngre, så neste uke går 5x5 80 lett.
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Torgeirs treningsdagbok på: 15. september 2008, 15:36
  Mandag 15. september 2008

  - benkpress: 5x5 75kg
  - cable cross: 3x10 10 og 12,5kg
  - sittende hantelpress: 3x10 12kg
  - preachercurl m/hantel: 3x10 12kg
  - zercher bøy: 3x8 60kg

  finfin økt, benk på glid  Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 42
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!