Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 178
  • 16  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Lesnar vs Overeem i desember på: 01. januar 2012, 14:48
    "inside info" haha ^^ du stoler på det istedenfor alistair sine egne ord? Som han sier at han var i kanskje sin beste form noensinne? Wink Sjekk intervju på nettet så finner du det.   -- men ja du kan vell høre på rykter istedenfor fra mannen selv ^^

    Dette er fra en kamerat av meg som trener med alistair jevnlig. Det er ikke rykter. Om du vil kan du få navnet hans og spørre han selv Smiley Hva som blir sagt på intervjuer er meh.
    17  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Lesnar vs Overeem i desember på: 31. desember 2011, 21:35
    Bare for å understreke at Brock er ingenting i forhold til Alistair. Ifølge litt inside-info som kom min vei fra  sparringspartneren hans trente Alistair skitlite før denne kampen Smiley
    18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy- strong&not skinny på: 07. desember 2011, 01:07
    Det holder nå.

    Nei, er man moderator og tråkker så ekstremt i salaten som dette. Så er det verdt å dra det utover et par sider til.
    19  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy- strong&not skinny på: 07. desember 2011, 00:46
    Hahaha, fy faen for en episk utvikling dette ble til. Denne moderatoren børe være en fake-profil for ingen klarer å være så evneveik? eller?
    20  Trening / Strongman / Sv: Richard Skog, Norges nye filmstjerne? på: 01. desember 2011, 21:41
    Stilig! Han kledde rollen rent fysisk, så blir spennende å se han i filmen Cheesy
    21  Trening / Styrkeløft / Sv: JR/U - NM på: 24. november 2011, 17:44
    Overbevisende? Synes ikke det i det hele tatt, og fra min vinkel(dønn fra siden) skulle ikke siste marken vært godkjent.. gaanske tvilsom utretting.

    Hva var så tvilsom med denne utrettingen at den skulle blitt underkjent?
    22  Generelt / Åpent forum / Sv: Det er ikke likestilling at kvinner har verneplikt på: 20. november 2011, 13:35
    Ja men de tar jo inn rubb og stubb, og maaange av dem er jo totalt ubruklige i strid! Mange gjør det bare fordi de må, ikke fordi de vil! Jeg vil ha et norsk militær som er villig til å gi jernet om så må gjøres!!

    Er det ikke bedre og ta inn de som virkelig vil dette? Eller hvertfall bare kjøre alle over en kam? Ta alle inn i 3mnd for å sjekke fysikk og psyke? De som ikke vil eller passer kan man sende hjem.. Har jo hørt de villeste historier som gutter kommer med for å slippe unna....

    Eh, nei. De tar ikke inn rubb og stubb. I dagens forsvar er det fåtallet som gjennomfører verneplikt av årskullene. Av kull på rundt 60 000 er det kun 10 000 som blir kalt inn. Idag har man 2 sesjoner, svarer man på den første at man ikke er interessert så hører man som regel lite fra forsvaret. Med mindre man er nyutdannet tannlege eller annet de er interresert i å ha.

    Dagens førstegangstjeneste er noe helt annet enn det var før. D
    23  Trening / Styrkeløft / Sv: JR/U - NM på: 19. november 2011, 20:04
    Hvorfor er ikke du med? Har du lagt opp?

    Har andre ting jeg driver med for tiden, skal inn i militæret straks også. Der kan man ikke være en tjukksak Smiley Dessuten hadde jeg ikke vært annet enn listefyll, hehe  woot
    24  Trening / Styrkeløft / Sv: JR/U - NM på: 19. november 2011, 19:58
    Er ikke rart Bo røk ut, som han selv sa har han hatt tidenes dårligste oppkjøring og har hatt stort fokus på oppussing som tapper en for krefter samt en del skader fra tidligere, han kommer tilbake sterkere enn før, selv om det var leit at han røyk :/. Utifra marken ser det ut som bo dro 300raw, som isåfall er faen så bra Cheesy
    25  Trening / Styrkeløft / Sv: Begynne med styrkeløft på: 02. november 2011, 14:08
    Utstyr er det som gjør styrkeløft til en idrett. Uten utstyr ville alle som har medlemskap på et treningssenter kunnet kalle seg styrkeløftere. Utstyret er den variabelen i løftinga som gjør styrkeløft til noe annet enn bare hobby.

    Her bommer du. Det som gjør styrkeløft til en idrett er ikke utstyret, det er reglene for utførelse av løftene og kvalitetssikringen på de(dommere osv). Det som gjør en styrkeløfter til en styrkeløfter og ikke en vanlig "gymrotte" er det at han deltar på styrkeløftstevner, om utstyret forsvinner vil fortsatt denne forskjellen gjenstå. På samme måte som idag at en gymrotte/strongman som har på seg utstyr på trening for gøy ikke er en styrkeløfter før han melder seg inn og konkurrerer.

    På samme måte som en person med god kondisjon ikke bare kan klikke på seg et par med ski og vinne gull i ski-vm, kan ikke en hvilket som helst sterk person ta på seg utstyr og vinne et styrkeløft-stevne. Dette er jo noe av poenget med å drive med idrett, man er god innenfor sin gren. En RAW-pers er en vekt man er komfortabel med og setter hver eneste gang. Med utstyret beveger du deg utenfor din komfortsone, og utsetter kroppen din for en langt større påkjenning enn ved et RAW-løft. Å løfte med utstyr er en utfordring, og ikke minst gøy (samt veldig vondt da, men det teller kanskje ikke positivt Tongue ).

    En vanlig gymtrenende hadde heller ikke kunnet møte på Raw-vm og tatt gull der, nettopp fordi på gymmet er det ingen dommere eller regler. Det er det på plattingen.

    Det som gjør styrkeløft til en idrett er alle de som legger ned flerfoldige timer i trening, dugnadsarbeid, arrangementer osv. Utstyret gjør lite annet enn å påføre en unødvendig kostnad og komplisere det hele, og i min mening strengt tatt hindrer det fra å bli en større idrett enn det er idag.




    For å begynne med styrkeløft er det bare å ta kontakt med og melde seg inn i en klubb, og betale lisens. Anbefaler deg å begynne, mye morsommere å trene når man har noen konkrete mål å forholde seg til Smiley Når det gjelder nivået er det åpent for alle som vil være med bortsett fra på større stevner som NM, der man må klare visse krav for å få stille. Disse kravene må også være oppnådd på et styrkeløftstevne innenfor en viss frist. 

    Dette medfører riktighet. Jeg tror dog at hadde utstyret vært en saga blott ville rekrutteringen vært større og enklere for folk å begynne med det.  Det er dog bare min mening.
    26  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Effekter av trening med strikker i styrkeløft på: 27. oktober 2011, 21:10
    Hva ser du for deg er forskjellen i effekt mellom reverse bands og bare strikk Hernes?

    Jeg tror bare strikk tærer hardere på muskelen og at man kan trene oftere med reverse bands. Men det er bare subjektive tanker som ikke nødvendigvis stemmer. Hadde vært spennende å se de sammenlignet i en slik studie og hva som gir best effekt!
    27  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Effekter av trening med strikker i styrkeløft på: 27. oktober 2011, 16:21
    Spennende!  jeg kunne tenkt meg å se 4 grupper i denne studien

    En gruppe uten strikk
    En med strikk festet i bunn
    En med strikk festet i topp( såkalt reverse bands)
    En med kjetting

    28  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: "NM" I MARKLØFT!!! på: 24. oktober 2011, 16:38
    hehe, hva mener du om at arild drar med reimer da?Tongue

    Vel, i strongman tillates reimer så greit nok. Skulle helst sett det uten, og jeg har ikke et sekund tvil på at arild greier å holde på 400kg i nevene heller Wink  Gjøres vel som en taktisk ting for å spare grep til andre øvelser kan tenkes.

    Samme som at jeg helst hadde sett styrkeløft raw, men sålenge reglene er slik at drakter er tillatt så får det være slik

    Men ja, belte og magnesium. gogo
    29  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: "NM" I MARKLØFT!!! på: 24. oktober 2011, 16:28
    Nei.

    Jo, markløft er en øvelse som tester styrken i hele kroppen. Ikke bare ryggen.  Vil du finne ut hvor sterk du er i kun erector spinae så finnes det andre egnede øvelser. Markløft er en fullkroppsøvelse der muskulaturen rundt hofter, lår og rumpe er primus motor. Ryggen jobber for det meste isometrisk utenom i siste halvdel av løftet der man bruker ryggen for å nå en fin lockout posisjon.

    Markløft med reimer i konkurranse er litt som ha sex med klær på. Man blir sliten og svett, men man når ikke klimaks.
    30  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 16. september 2011, 18:41
    Og nå skal Espen si gruppe gjøre bøyen på nytt.. Herregud for et opplegg.

    Ja det der virket tafatt. Skulle tro at man i WSM hadde gjennomgått utstyret for å påse at det er mulig å gjøre øvelsen som tiltenkt uten at man må gjøre slik som dette
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 178
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!