for kjomork
  Visning av honnørposter for kjomork
Sider:
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 76  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Sexysexy 11. februar 2007, 03:39
    Marzia Prince

























    Honnør gitt av : Omar, 11. februar 2007, 09:25
    77  Generelt / Antidoping / Anabole steroider "the facts" 28. januar 2007, 00:28
    Synes det er litt mye uvitenhet ute å går her med hensyn til AS og tenkte muligens dette kan klare opp litt.
    Er enda litt usikker på hvor grensene går med hensyn til snakk om doping. Holder meg unna doser, hyllest og manualer, men syns som på alle andre områder at ingen tjener i lengden på skremselspropaganda eller direkte løyn. Nå skal det sies at jeg ikke innehar noen form for praktisk erfaring når det gjelder bruk av AS, så min kunnskap bygger på to faktorer, hva jeg leser av forskning og hva jeg har sett/hørt på forum og i bolemiljøer. Alt her er rettet mot sunne menn i 22+ alderen.

    Som det er delvis sagt her er det stor forskjell på bruk og missbruk. I Norge er det veldig få som kommer under ”bruk” kategorien. Dette er fordi all bruk av AS utenom i medisinsk behandling, som dvergvekst, kreft, muskelsvinn, osv..., er ansett som missbruk. Jeg vil heller kalle det normal bruk og overforbruk. Som med alle andre stoffer vil menneskekroppen reagere negativt om man gir den en overdose, jo større overdose jo mer negativt. Pakk i deg 2 paracett og du fikser en hodepine og feber, pakk i deg 10 og du vil sannsynligvis skade leveren, pakk i deg 100 og du vil kollapse, falle i koma og dø om du ikke får motgift veldig fort.

    Jeg liker å skille mellom 2 forskjellige typer stoffer/rusmidler/stimulanser. Man har dem som ikke skader deg(fysisk) ved en normal brukerdose(alkohol, paracett), så har man dem som skader selv ved hva som er anerkjent normal brukerdose og lavere(Røyk, heroin). Dette er for meg skillet mellom stoffer man kan kalle stoffer og hva man kan kalle skadestoffer. For eksempel er en vanlig brukerdose røyk vanligvis mellom 15 til 25 sigaretter. Dette skader deg, og det skader deg veldig. Du vil faktisk være 1 av 2 som dør av det, og du vil korte ned livet ditt med gjennomsnittlig 10 år!

    Så hvor er da AS?
    Jeg har til nå ikke sett en eneste forskningsrapport eller undersøkelse som klart og tydelig viser at AS i normale doser er skadelig, selv ved langvarig bruk. Jeg har heller sett at test etter test som er utført for å bevise skadevirkningene har kommet til kort og funnet få om overhode noen. Nå er det jo litt vanskelig å si hva som er vanlig brukerdose av de forskjellige stoffene siden vi rett å slett ikke har noen offentlig instans som setter dem. Jeg setter derfor grensen ved der hvor stoffet vil ha god utnyttelse uten å skade deg. Når stoffet i utgangspunktet har denne egenskapen sier det seg selv at det faller under ”stoffer” kategorien min. Det finnes ingen forskning som viser at AS i normale doser og vettig bruk vil gi deg: Liten tiss, permanent mindre tesstikler, kvinnebryster, kreft, blodpropp, sukkersyke, hjerneskade, leversvikt, synsskader, magesår, beinmargsskader, muskelsvinn, osv...

    Men hvorfor ikke bare hive seg på AS bølgen da?
    Ja, i utgangspunktet vil det vel se ut som det er ingenting å tape på det. Men det er fem uhyre viktige faktorer som spiller inn her.

    Hjernen!
    AS kan gi deg mindre opp og nedturer psykisk når man går av og på kur. Dette i sin tur kan påvirke deg til å gjøre uønskede ting som for eksempelt å finne ut at det ikke er så farlig å ta bare litt til og så litt til og litt til, og til slutt er du langt over normal dose. Som i sin tur mest sannsynligvis vil skade deg, avhengig av hvor mye over du er! Dette er den vanligste årsaken til overdoser og skader i forbindelse med AS. To andre faktor er avhengighet(1) og gigantomani(2). 1. De fleste AS fungerer slik at når man er ferdig på kur så faller man tilbake meget raskt. Dette vil de fleste like dårlig, spesielt hvis man har lav testosteronmengde i kroppen grunnet svekket egenproduksjon. Man vil derfor bumpe en kur, altså kjøre en kur til fortere enn man burde og dette kan skade deg. 2. Når man blir større og større og plutselig ikke får fremgang så vil man gjerne fortsette å vokse. Hva gjør man da? Da setter man større doser som kan skade deg! Man gjør alt for å bli større uavhengig av skadevirkningene!

    Sikkerhet!
    AS er i dag i alle fall i Norge en svartebørsvare. Du kan aldri være sikker på hva du får! Hvem vet om han på treningsstudioet som du kjøpte av, som kjente en fyr som kjøpte fra Bergen som kjørte over grensa og kjøpte av han fra polen som kjøpte fra Tyrkia som kjøpte fra en lastebil fra russland som hadde vært innom en undergrunnslabb og kjøpt noe av en fyr, viste hva det var i det du kjøpte(?) Det du stikker inn i låret eller armen kan like godt være kjøleveske fra en reaktor som testosteron! Dette fins det xxx eksempler på og poenget er at du vil ALDRI vite!

    Kunnskap!
    AS er som oftest ganske kompliserte stoffer og krever relativt store kunnskaper for å kunne bruke sikkert. Du kan ikke ta det du hører på treningsstudioet for sikker fisk! Heller ikke det du leser på forum. Man må lese mye og vanskelig stoff for å forstå hvordan man skal bruke AS. Forskningsrapporter, biokjemi studier, anatomi, osv... Jeg vedder for at under 1% av de som bruker AS vet hva de driver med og kan med sikkerhet si hvilke funksjoner i kroppen det de pakker i seg har.

    Idrett!
    Tenk deg at du har jobbet hardt i 12 år av ditt liv og så er det en som slår deg lett i noe selv om han bare har trent 2 år. Jeg føler at selv i dag er idretten ødelagt, i alle fall styrkeidretter. Det finnes ingen tester som kan ta designerdop, IGF og MGF i dag, så hvordan kan man vite at disse stoffene ikke blir brukt? Det er vel også et etablert fakta at i idretter som bodybuilding bruker alle AS. Selv dommerne begynner nå å bli lei av det man kaller Coleman-mage. (oppblåst mage grunnet overdrevet bruk av HGH eller IGF) Det å bruke AS i idrett er rett å slett feigt!

    Kriminelle!
    Ved å kjøpe AS støtter man i dag organiserte kriminelle. Dette kan være de samme kriminelle som sørger for at søsteren eller kompisen din får skuddet med heroin hver dag. Eller de som banker opp moren eller lillebroren din fordi de var på feil sted til feil tid. Og ikke mist kan det være nøyaktig de samme folkene som slakter ned hundrevis av sivile i Sør-Amerika eller Afrika! Er dette virkelig folk man ønsker å hjelpe?
     

    Så hva ender vi opp med her?
    Det finnes ingen forskning som entydig viser at vettig bruk ved normale doser av AS er skadelig, heller det stikk motsatte. Forskning viser derimot at uvettig bruk med for høye doser er ekstremt skadelig!
    Så før du stikker nåla i låre tenk på dette!

    Vil du greie de psykiske opp og nedturene, vil du ikke falle for fristelsen å ta litt mer, vil du ikke føle deg uovervinnelig og tro ingenting skader deg!
    Vet du hva det er du trøkker i låre? Er det HGH eller er det forurenset vann? Er du HELT sikker?
    Vet du egentlig hvor mye du skal ta og hvordan kroppen din reagerer på det? Vet du hvordan du kan vite at du stakk i en åre og ikke i muskelen? Vet du hva det betyr om det kommer litt blod ut der du stakk?
    Vil du virkelig gå rundt å vite at du jukser? Vil du se vennene dine inn i øynene når de ikke forstår hva de gjør galt siden du er så mye sterkere? Vil du risikere å bli tatt og aldri få delta igjen?
    Vil du virkelig støtte de samme folka som deler ut heroin til ungdommer? Hva med de som tvinger jenter ned til 12 år inn i prostitusjon?

    Så, hvis du nå er SIKKER på at stoffet du kjører inn i låret er rent, VET hvor og når du skal stikke, GREIER å lyve for venner og trenere, TAKLER de psykiske påkjenningene og ØNSKER å støtte kriminelle, for all del kjør i vei!

    Knut J
    Honnør gitt av : minimaSS, 02. februar 2007, 17:55
    78  Trening / Forum for ungdom / Sv: hva liker gutter? 30. januar 2007, 19:22
    Meg mener da hovedsaklig at skjønnheten kommer innenfra...


    Men fy faen så fin du er. Whoo-hoo! Så fin leilighet, så fine møbler. Jævla bra pupper. Fy faen så god du er til å ta bilder av deg selv med den nye, fine, dyre mobilen din. Jævla tøff Playboybunny-tatovering.
    Stilige bilder fra fylla i St. Tropez. Killer antrekk!

    Selvportretter i rosa til hvit gradient, trykt oppp i speilet, med trutmunnen fremme. Pass på - hånda på veggen, len deg inntil. Du er så vakker!

    Kule venner. Treningsglade gutter med dollartegn rundt halsen. Bling. Bling. Dritbra muskler, tøfft lys på badet! Hvor kjøpte du den tank-toppen? Jeg vil også ha. Oioi, ikke smile! Ikke smile vedsiden av den nye bmw"en din! Usj så kjedelig det er på VIP-fester!
    Honnør gitt av : Schultz-, 30. januar 2007, 23:52
    79  Generelt / Antidoping / Anabole steroider "the facts" 28. januar 2007, 00:28
    Synes det er litt mye uvitenhet ute å går her med hensyn til AS og tenkte muligens dette kan klare opp litt.
    Er enda litt usikker på hvor grensene går med hensyn til snakk om doping. Holder meg unna doser, hyllest og manualer, men syns som på alle andre områder at ingen tjener i lengden på skremselspropaganda eller direkte løyn. Nå skal det sies at jeg ikke innehar noen form for praktisk erfaring når det gjelder bruk av AS, så min kunnskap bygger på to faktorer, hva jeg leser av forskning og hva jeg har sett/hørt på forum og i bolemiljøer. Alt her er rettet mot sunne menn i 22+ alderen.

    Som det er delvis sagt her er det stor forskjell på bruk og missbruk. I Norge er det veldig få som kommer under ”bruk” kategorien. Dette er fordi all bruk av AS utenom i medisinsk behandling, som dvergvekst, kreft, muskelsvinn, osv..., er ansett som missbruk. Jeg vil heller kalle det normal bruk og overforbruk. Som med alle andre stoffer vil menneskekroppen reagere negativt om man gir den en overdose, jo større overdose jo mer negativt. Pakk i deg 2 paracett og du fikser en hodepine og feber, pakk i deg 10 og du vil sannsynligvis skade leveren, pakk i deg 100 og du vil kollapse, falle i koma og dø om du ikke får motgift veldig fort.

    Jeg liker å skille mellom 2 forskjellige typer stoffer/rusmidler/stimulanser. Man har dem som ikke skader deg(fysisk) ved en normal brukerdose(alkohol, paracett), så har man dem som skader selv ved hva som er anerkjent normal brukerdose og lavere(Røyk, heroin). Dette er for meg skillet mellom stoffer man kan kalle stoffer og hva man kan kalle skadestoffer. For eksempel er en vanlig brukerdose røyk vanligvis mellom 15 til 25 sigaretter. Dette skader deg, og det skader deg veldig. Du vil faktisk være 1 av 2 som dør av det, og du vil korte ned livet ditt med gjennomsnittlig 10 år!

    Så hvor er da AS?
    Jeg har til nå ikke sett en eneste forskningsrapport eller undersøkelse som klart og tydelig viser at AS i normale doser er skadelig, selv ved langvarig bruk. Jeg har heller sett at test etter test som er utført for å bevise skadevirkningene har kommet til kort og funnet få om overhode noen. Nå er det jo litt vanskelig å si hva som er vanlig brukerdose av de forskjellige stoffene siden vi rett å slett ikke har noen offentlig instans som setter dem. Jeg setter derfor grensen ved der hvor stoffet vil ha god utnyttelse uten å skade deg. Når stoffet i utgangspunktet har denne egenskapen sier det seg selv at det faller under ”stoffer” kategorien min. Det finnes ingen forskning som viser at AS i normale doser og vettig bruk vil gi deg: Liten tiss, permanent mindre tesstikler, kvinnebryster, kreft, blodpropp, sukkersyke, hjerneskade, leversvikt, synsskader, magesår, beinmargsskader, muskelsvinn, osv...

    Men hvorfor ikke bare hive seg på AS bølgen da?
    Ja, i utgangspunktet vil det vel se ut som det er ingenting å tape på det. Men det er fem uhyre viktige faktorer som spiller inn her.

    Hjernen!
    AS kan gi deg mindre opp og nedturer psykisk når man går av og på kur. Dette i sin tur kan påvirke deg til å gjøre uønskede ting som for eksempelt å finne ut at det ikke er så farlig å ta bare litt til og så litt til og litt til, og til slutt er du langt over normal dose. Som i sin tur mest sannsynligvis vil skade deg, avhengig av hvor mye over du er! Dette er den vanligste årsaken til overdoser og skader i forbindelse med AS. To andre faktor er avhengighet(1) og gigantomani(2). 1. De fleste AS fungerer slik at når man er ferdig på kur så faller man tilbake meget raskt. Dette vil de fleste like dårlig, spesielt hvis man har lav testosteronmengde i kroppen grunnet svekket egenproduksjon. Man vil derfor bumpe en kur, altså kjøre en kur til fortere enn man burde og dette kan skade deg. 2. Når man blir større og større og plutselig ikke får fremgang så vil man gjerne fortsette å vokse. Hva gjør man da? Da setter man større doser som kan skade deg! Man gjør alt for å bli større uavhengig av skadevirkningene!

    Sikkerhet!
    AS er i dag i alle fall i Norge en svartebørsvare. Du kan aldri være sikker på hva du får! Hvem vet om han på treningsstudioet som du kjøpte av, som kjente en fyr som kjøpte fra Bergen som kjørte over grensa og kjøpte av han fra polen som kjøpte fra Tyrkia som kjøpte fra en lastebil fra russland som hadde vært innom en undergrunnslabb og kjøpt noe av en fyr, viste hva det var i det du kjøpte(?) Det du stikker inn i låret eller armen kan like godt være kjøleveske fra en reaktor som testosteron! Dette fins det xxx eksempler på og poenget er at du vil ALDRI vite!

    Kunnskap!
    AS er som oftest ganske kompliserte stoffer og krever relativt store kunnskaper for å kunne bruke sikkert. Du kan ikke ta det du hører på treningsstudioet for sikker fisk! Heller ikke det du leser på forum. Man må lese mye og vanskelig stoff for å forstå hvordan man skal bruke AS. Forskningsrapporter, biokjemi studier, anatomi, osv... Jeg vedder for at under 1% av de som bruker AS vet hva de driver med og kan med sikkerhet si hvilke funksjoner i kroppen det de pakker i seg har.

    Idrett!
    Tenk deg at du har jobbet hardt i 12 år av ditt liv og så er det en som slår deg lett i noe selv om han bare har trent 2 år. Jeg føler at selv i dag er idretten ødelagt, i alle fall styrkeidretter. Det finnes ingen tester som kan ta designerdop, IGF og MGF i dag, så hvordan kan man vite at disse stoffene ikke blir brukt? Det er vel også et etablert fakta at i idretter som bodybuilding bruker alle AS. Selv dommerne begynner nå å bli lei av det man kaller Coleman-mage. (oppblåst mage grunnet overdrevet bruk av HGH eller IGF) Det å bruke AS i idrett er rett å slett feigt!

    Kriminelle!
    Ved å kjøpe AS støtter man i dag organiserte kriminelle. Dette kan være de samme kriminelle som sørger for at søsteren eller kompisen din får skuddet med heroin hver dag. Eller de som banker opp moren eller lillebroren din fordi de var på feil sted til feil tid. Og ikke mist kan det være nøyaktig de samme folkene som slakter ned hundrevis av sivile i Sør-Amerika eller Afrika! Er dette virkelig folk man ønsker å hjelpe?
     

    Så hva ender vi opp med her?
    Det finnes ingen forskning som entydig viser at vettig bruk ved normale doser av AS er skadelig, heller det stikk motsatte. Forskning viser derimot at uvettig bruk med for høye doser er ekstremt skadelig!
    Så før du stikker nåla i låre tenk på dette!

    Vil du greie de psykiske opp og nedturene, vil du ikke falle for fristelsen å ta litt mer, vil du ikke føle deg uovervinnelig og tro ingenting skader deg!
    Vet du hva det er du trøkker i låre? Er det HGH eller er det forurenset vann? Er du HELT sikker?
    Vet du egentlig hvor mye du skal ta og hvordan kroppen din reagerer på det? Vet du hvordan du kan vite at du stakk i en åre og ikke i muskelen? Vet du hva det betyr om det kommer litt blod ut der du stakk?
    Vil du virkelig gå rundt å vite at du jukser? Vil du se vennene dine inn i øynene når de ikke forstår hva de gjør galt siden du er så mye sterkere? Vil du risikere å bli tatt og aldri få delta igjen?
    Vil du virkelig støtte de samme folka som deler ut heroin til ungdommer? Hva med de som tvinger jenter ned til 12 år inn i prostitusjon?

    Så, hvis du nå er SIKKER på at stoffet du kjører inn i låret er rent, VET hvor og når du skal stikke, GREIER å lyve for venner og trenere, TAKLER de psykiske påkjenningene og ØNSKER å støtte kriminelle, for all del kjør i vei!

    Knut J
    Honnør gitt av : MagnusF, 29. januar 2007, 23:37
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!