Visning av honnrposter for amj_ciron
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingtatt fitnessuttøver 13. januar 2014, 23:02
  Ja det kan kanskje fungere like bra det, bare ser for meg at det er noen sterke krefter som overhodet ikk evil ha det i BB. 8-10 tester. +- 70000 nok. Går an det ved å øke påmeldingen:P

  Tror jeg må komme meg inn på det tinget der snart, bare bli ferdig med å bygge hus;) Snakkes Silver;)
  Honnr gitt av : SilverFox, 14. januar 2014, 09:08
  2  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingtatt fitnessuttøver 12. januar 2014, 17:30
  Litt komiskt at et østblokkland er på et helt annet nivå enn "moral-norge" på dette punktet.
  Det er som du sier en utopi at NKF skal bli tatt opp i NIF eller få et lignende regime. Og du har nok helt rett i at testing på annonsert stevne er veldig lett å unngå. Signalet forbundet sender vil allikevel være bra, og det vil ikke minst være en start. Å teste 1 av 3 i hver klasse er noe som ikke vil resultere i en enorm utgift, så det bør være gjennomførbart.

  Fort regnet ble jo 5 av 7 tester på nordisk positive. Selv om jeg mistenker at det var en del folk som ikke var klar over testingen, viser jo dette at det skaper et usikkerhetsmoment for brukerne?
  Honnr gitt av : SilverFox, 12. januar 2014, 17:43
  3  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingtatt fitnessuttøver 11. januar 2014, 16:42
  Meg? ikke er jeg flintskalla, ei har jeg konkurrert i 2013. Du kommer heller ikke til å se meg på en slik liste;)
  Honnr gitt av : Staggere, 11. januar 2014, 16:57
  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Veien videre mot NM2012, AF+175 08. oktober 2012, 11:03
  Sant så sant! Jeg tenker det går an å være dedikert, selv om en ikke legger alle eggene i en kurv. Viktig å kunne ta seg en tur i elva for å kaste flue, eller ha noe annet å ty til. Blir litt som aksjespekulering, må spre kapitalen litt selv om en har en favoritt. På samme måte må en vel spre sin mentale aksjekapital?

  Likte tanken du hadde i bakrommet Ken: "Nå skal jeg skaffe meg dame!!"  Grin Grin
  Honnr gitt av : steele, 08. oktober 2012, 11:07
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut 2012. 4. PLASS I NM:))) 07. oktober 2012, 10:37
  Hipp hurra for meg!!!
  Ble en 4. plass i Nm og strålende fornøyd. Kunne rett og slett ikke gått så mye bedre. Satt poseringene litt bedre enn sist helg, litt bedre på styrke og litt bedre på roinga. Litt skuffet over at jeg fikk 2 underkjente i pullupsen igjen pga samme feil; dultet borti stativet med foten på vei opp... unødvendig.

  Det ble 24 godkjente pull, 51 godkjente dips (klasseseier) og 3.00.6 (tror jeg) på 1000m. Hadde et håp om å ta selveste Landsem da han rodde før meg på 2.59.9, men de siste 100 ble for tunge. Uansett 2. plass:)

  Ettersom jeg er helt i tetsjiktet på styrke/ro-rundene vil nok fokus bli å jobbe med skulderpartiet og generell masse til neste år. Da bør pallplass være innenfor rekkevidde:) Men ettersom jeg synes roing er gøy kommer jeg nok til å legge ned et betydlig stykke arbeid på å komme meg et godt stykke under 6.20 på 2000 slik at jeg kan delta på Nm der og. Mange nye mål, det er viktig:)

  Emy: er 184, så var blant de laveste i finalen:P
  Opererte ryggen sist Januar, og har ikke vært helt bra. Av den grunn har mark og bøy vært aktuellt.
  Hadde før det perser på 172.5 i bøy, 212.5 i sumo og 145 i benk. Helt på det evne vil jeg tro. Vet noen av Af-gutta er oppe i 180 benk, 200 i bøy og 250 i mark, men det er nok virkelig blant de sterkeste, og absolutt ikke nødvendig for å være med;)

  Honnr gitt av : Qvasi, 07. oktober 2012, 22:17
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: amj_ciron - Debut athletic fitness til høsten! 04. juli 2012, 11:36
  Da har jeg blitt med Christian Egner sitt team som skal stille til høstens konkurranser. Hadde en hyggelig samtale med han i går, hvor jeg forstod at det er 8-10 uttøvere som skal stille, slik at det etterhvert blir ukentlige målinger og testinger. Med andre ord et felleskap og miljø for å sammen heve nivået-  just the way i want it:)

  Kort update:
  Opererte prolaps i desember, trent greit siden det, men mye støtteøvelser etc. Er nesten symptomfri, men har nedsatt styrke i venstre ben. Ved løping over en viss intensitet forsterkes dette slik at noe seriøs løpetrening ikke har noen funksjon bortsett fra generell cardio. Har helt klart en svakhet i ryggen, da jeg for ca en mnd siden fikk et lite tilbakefall. Må bare innse at mark/knebøy etc er uaktuelt i overskuelig fremtid:(
  Kommer til å jobbe endel med Siggvar i FastForm aka "Sigg1" på forumet for å forbedre bevegelighet og unngå nye skader.

  Perser:
  51 dips
  24 pullups
  3.00.9 på 1000m roing

  Selvfølgelig alltid et usikkerhetsmoment om hvor mange av pullups/dips som er godkjent. Med min utholdenhetsbakgrunn så er roingen den øvelsen som forhåpentligvis sikrer at jeg ikke får bunnotering til konkurransene biggrin
  Har rodd i drøye 8 uker, så spennende å se hvor mye jeg kan gå ned når jeg cardio/spenstøktene går mer fra løping til roing.

  Mål i konkurranse er moderate. Har aldri vært så lavt på fettprosent, så vet ikke hva jeg vil tape av styrke. Samtidig skal jeg vel fort ned 8-10kg fra dagens 94kg. Spennende!

  Mål til høsten:
  45 godkjente dips
  22 godkjente pullups
  2.59 1000m roing

  I symmetridelen aner jeg ikke. Egner sa jeg hadde en bra ramme, men at skuldrene var underutviklet.

  Jeg anser dette som et læringsår. Langsiktig mål i et 3 års perspektiv vil være deltagelse i et internasjonalt mesterskap uten bruk av preparater som står på Wadas liste. jeg ønsker ikke på noen måte å henge ut noen som evnt bruker, men mener at det er fullt mulig å oppnå et godt resultat uten bruk i denne klassen. En drøm hadde selvfølgelig vært om dette utviklet seg til et eget forbund under NIF Smiley

  Hovedsaklig skriver jeg her fordi det "binder" meg til deltagelse, for å knytte kontakter, samt at jeg ønsker å øke informasjonsmengden rundt sporten og på den måten forhåpentligvis bidra til rekrutteringen.

  Kommer med trening, kostholds og bildeupdate om ikke lenge!:)

  Honnr gitt av : Carl P., 05. oktober 2012, 17:17
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Anders M Jacobsen - AF debut gjennomført 2012!! 03. oktober 2012, 18:54
  Ble et laaaaaaaangt opphold på logginga her. Dette skyldtes mye pga jobb, men også pga stor usikkerhet rundt ryggen og  gjennomføringen. Har hatt noen smeller siden operasjonen i vinter, men har nå gjennomført Norawy Open med en finfin 6. Plass!! Grin Grin Veldig fornøyd med det!

  Det var 27 deltagere, mens bare 15 gikk videre etter innledende "cut" som gikk på symmetri. Symmetrien er vel mitt svakeste punkt. Kanskje ikke symmetrien, men mest størrelse og hardhet. Var av den grunn litt nervøs for at jeg ikke skulle gå videre. Må vel også innrømme at en del av poseringene ikke satt, noe jeg virkelig må og kan forbedre til NM!!

  Gikk videre og styrkerundene kunne begynne. Jeg visste at jeg her ville gjøre det bedre enn på symmetrien, og så skjedde. 25 godkjente pullups med 1 underkjent, samt 50!! godkjente dips med 2 underkjent. Veldig fornøyd med begge to, og klatret betraktelig på lista etter det!:)

  Deretter var det egentlig duket for mitt antatt sterkeste kort- roingen. Ettersom jeg kommer fra utholdenhetsiden har jeg nok en fordel på denne grenen som varer pluss-minus 3 min. En slags type mellomdistanse, akkurat som 800m på friidretten som jeg konkurrerte i for 10 år siden;)

  Det var denne øvelsen jeg var usikker på om jeg fikk fullført pga ryggen. Hadde fått trent bra inntil 3 uker før, men da smalt det. Det ble 3 uker uten roing, uten cardio og uten noe styrke på beina. Dette tatt i betraktning er jeg fornøyd med 3.01 og 3. plass. Det var ingen ringere enn verdensrekordholder Håvard Landsem og europamester Christian Egner som kom 3 og 0.5 sek før meg. Spesielt artig var det å ro side om side med christian ettersom vi veksla hele veien om å lede. Gale speakere og høylydte publikum gjorde dette til en super opplevelse!!:)) Hadde en test for 4 uker siden som antydet vesentlig bedre tid, men ser meg allikevel fornøyd med dette. En annen ting er vel også at energinivået de siste 4 ukene har tært på styrken, så det er nok også en medvirkende årsak, noe som gjelder fler enn meg vil jeg tro:P

  Uansett en artig men slitsom opplevelse med mange hyggelige mennesker. Veldig imponert over noen av deltagerne, og veldig glad for at jeg har funnet et team som fungerer. Et team som har profiler som Christian Egner og Håvard Landsem, men også vanlige "dødelige" jordnære folk.

  Til slutt noen bilder;
  Honnr gitt av : Qvasi, 04. oktober 2012, 20:39
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132 26. juli 2012, 19:09
  Ligger på 230 til 250 her, så mange veier til rom. (selv om det bare er en vei til mekka, og det er min;)
  Honnr gitt av : steele, 26. juli 2012, 23:09
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Veien fra bleikfeit mars 2011 til OGP 2012 11. juni 2012, 21:18
  Ja ikke sant! Tror du vil tjene mer på roingen denne gangen, samt bedre på bedømming bare for the blothedness;) Synes du skal stille. Da for du mer innblikk i hva evnt mangler/plusser du har med det nye programmet, samt at du kan avslutte året med en god deff. Da vil du jo vite hvoirdan du treffer til neste år, både med energi og prosent:) Jeg regner i allefall ikke med at jeg vil prestere ordentlig bra før 2. til 3. sesong/deff:)
  Honnr gitt av : steele, 12. juni 2012, 09:21
  10  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 24. mai 2012, 21:38
  Ja det er bra økning!!!:) MIn erfaring og kunnskap sier at muskelceller ikke bygges på så kort tid, så økningen kommer nok av uthvilte muskler som har tilstrekkelig næring(endelig) og nevral tilpasning.
  Leste en artikkel på pubmed en gang i tiden at under langvarig diett vil det ikke nødvendigvis være muskelsvinn som fører til tap av styrke, men en nevral tilpasning for å tilpasse seg underskuddet. Kn prøve å finne den!
  Hva har du i pers fra før? Om du har type 140-145 vil vel veien opp dit være ganske grei. Etter det så må vel du også jobbe litt mer for fremgangen tipper jeg;)

  Objektivt med et kritisk blikk( som den gode vennen jeg er;):
  Armene dine er er helt klart ditt sterkeste kort, og slik som jeg ser dem så begynner de å bli store nok, spesielt skulderpartiet. Samtidig synes jeg ikke de skal være noe mindre, da du også har ganske lange armer. Mao er de mer enn store nok, kan sikkert bli litt større(ikke skulder), men ikke akkurat omrpdet du bør fokusere på?

  Ryggen din er og bra, men brystet og spesielt beinet henger etter. Det er vel ikke noe nytt forsåvidt, men da tror jeg du vil se veldig bra ut etterhvert!!:))

  En annen ting er jo også hva må du prestere bedre i i styrkemomentene?

  Du ligger litt bak de beste i dips, og en god del bak de beste i pullups. Kanskje ha et per prestasjonsfokus på overkroppen, da den allerede er ganske utviklet. Bena kan vel med fordel kjøres utelukkende for økt volum?
  Just my 2 cents mate;)
  Honnr gitt av : Sigg1, 24. mai 2012, 22:23
  11  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 23. mai 2012, 15:38
  Hmm, ikke rart du slår meg på 1 min:P høyeste her er 1:12 dry Ikke noe annet å gjøre enn å jobbe med det:) Hva har du av høyeste fart Sigg?
  Honnr gitt av : steele, 23. mai 2012, 15:40
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Veien fra bleikfeit mars 2011 til OGP 2012 28. april 2012, 16:45
  Nei for min del så er jo jeg ferdig med studier og kan leve litt mer normalt. Blir opplæring på ny enhet i jobben fra høsten, men det skal gå greit å kombinere. Trener for fullt, men må bygge litt mer masse føler jeg. Det skulle vel være mulig frem til oktober. Går på overskudd fom. neste uke, så får se hvordan utvilkingen er i mai/juni/juli før jeg tar en avgjørelse 1. august. det som er kjedelig for meg som er debutant er vel at det bare er et stevne til høsten?  Hva tenker dere?
  Honnr gitt av : steele, 28. april 2012, 16:50
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 mot GP! Bilder s.14/17/23/28/44/46/84/94/97/105/111/115/116/119 21. april 2012, 12:33
  Hahaha, inni enhver macho AF-gutt er det en moshy-gutt som ringer mor når det stormer som verst;) Bra jobba Sigg, følger med live fra Bodø!! KJør på!!!
  Honnr gitt av : zenurai, 21. april 2012, 21:51
  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 mot GP! Bilder s.14/17/23/28/44/46/84/94/97/105/111/115/116/119 21. april 2012, 12:33
  Hahaha, inni enhver macho AF-gutt er det en moshy-gutt som ringer mor når det stormer som verst;) Bra jobba Sigg, følger med live fra Bodø!! KJør på!!!
  Honnr gitt av : Sigg1, 21. april 2012, 13:08
  15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sigg1 mot Sf. Open og GP.Bilder s.14/17/23/28/44/46/84/94/97/105/111/115/116/119 10. april 2012, 15:04
  haha, kanskje dietten din har endret hromonproduksjonen din steel, ettersom du syter som ei jente. Ikke bra for oss romerikinger Grin Grin
  Honnr gitt av : Sigg1, 10. april 2012, 15:25
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!