for blupp
  Visning av honnørposter for blupp
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 2 fantastiske sanger 16. november 2009, 02:54
    Denne er jo epic!

    http://www.youtube.com/watch?v=j8xAeBOAC8U#noexternalembed
    Honnør gitt av : proteingutn, 16. november 2009, 03:19
    2  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 824 mill. for en fotballspiller 15. juni 2009, 00:46
    Tror folk skal lære seg litt historie før de uttaler seg om hvordan Real Madrid skaffer seg penger. Perez er et økonomisk geni og la grunnlag for Real Madrids sterke økonomi i sin forrige presidentperiode.

    De som sier Real Madrid ikke driver med talentutvikling tar litt feil. Hva med Raul, Guti, Casillas, Sergio Ramos, Marcelo, Higuain osv. Enkelte av disse ble så klart kjøpt når det var 17-18år og store talenter. Men hvilken klubb gjør ikke dette? De fleste klubber kjøper store talenter fra småklubbene og skryter senere på seg at avla opp et talent selv.

    Men over til C.Ronaldo kjøpet. Perez ser på dette som en stor mulighet til å tjene penger. Alle spillere som signerer for Real Madrid må si ifra seg 50% av personlige sponsoravtaler som går til klubben. De selger mye mer drakter, men det må selger ca 30.mill for å finansiere kjøpet av Ronaldo og Kaka. Det blir mer atraktivt å dra på kamp, ergo de kan heve bilettprisen. Merkenavnet Real Madrid blir mye mer atraktivt. Dermed blir det mer sponsordpenger i klubbkassa.

    Innkjøpspolitikken til Perez går ut på å kjøpe internasjonale verdensklassespillere, spanske storspillere eller satse på egne. Dette er kjente som Zidanes, Amacios y Raúles. Du kan lese mer om dette her http://www.realmadrid.no/Nyhet.aspx?nyhetID=13244

    Les mer om historien om Real Madrids rikdom her http://realmadrid.no/Nyhet.aspx?nyhetID=10397
    Honnør gitt av : xXUnknownXx, 15. juni 2009, 00:49
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: For lite!? 30. mai 2008, 17:25
    Bullshit... jo mer du spiser bra mat, jo mer muskler legger du på deg. Det er ingen grense for hvor mye du bør spise. Eller kanskje, men ingen klarer å nå opp dit alikevel.

    Blir som å si, det er unødvendig å legge på seg for mye muskler.

    Alle som vil bygge muskler er interrisert i den kjappeste veien fra A til B når det gjelder nettopp dette, det som sier de ikke er det, bortsett fra de som har helt spesielle årsaker. Lyver...

    Vet ikke om jeg misforstår etter eller annet med ironi ved dette innlegget, men er veldig uenig i det du sier. Man bygger ikke mer muskler jo mer man spiser. Kroppen kan bare bygge en viss mengde muskler per dag, per uke, per måned osv. Og denne mengden blir ikke større av å jo mer man spiser. Man kan selvfølgelig optimalisere kosten slik at man kommer så tett opp mot den grensen som mulig, men passerer man den grensen så blir det nok fett som kommer på kroppen istedefor muskler.
    Honnør gitt av : Eirik Dolega, 30. mai 2008, 19:38
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!