Visning av honnrposter for viten
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Webshoperfaringer / Sv: Beste proteinbutikken. 16. mai 2008, 16:22
  Hvilken kosttilskuddsbutikk som er best avhenger helt av hvilke kriterier man stiller og hva man ser etter i butikken.

  For meg personlig blir svaret på dette at ej-shop DEFINITIVT er den beste kosttilskuddsbutikken. Har bestilt fra denne siden flere ganger selv og aldri hatt noen problemer med forsinkelser ol som er fint, men dette er ikke den viktigste grunnen til at EJ shop er overlegent sine konkurrenter.

  Det ej shop virkelig knuser resten på er at du kan bestille det BESTE og mest dokumenterte kosttilskuddet derfra i det formatet som fungerer best (og ja, til LAV pris). Så langt har jeg ikke funnet 1 annen side som er "perfekt" i utvaresortiment etter de kriteriene jeg setter, dvs at de har det man trenger istedenfor å ha en hage full av humbug produkter. For at en kosttilskuddsbutikk skal få karakter 6 av meg må den som minimum ha følgende:

  1. Et billig designerprotein enten whey eller blanding whey/kasein av topp kvalitet
  2. Fettsyrer i flytende form, som helst inneholder omega3 av EPA, DPA og DHA.
  3. Kreatin monohydrat i pulverform.
  4. En brukbar ZMA

  Dette er kosttilskudd som er ekstremt populære og har vist seg å faktisk virke på svært mange personer over lang tid, spesielt de 3 første, til å hjelpe folk til å øke i muskelmasse og styrke. Disse tilskuddene er et nivå høyere enn andre typer kosttilskudd slik jeg ser det.

  Ej shop har alt av det jeg nevnte: 90+ protein, selolje, kreatin danlab og ZMA elite.

  90+ er et av markedets billigste proteinpulver av sin type og selvom det er noe delte meninger her syns ihvertfall jeg det smaker DRITdigg (jordbær, blandes i melk)..., seloljen koster kun 99 for 300 ml, 600 gram kreatin monohydrate koster 99 og er dermed definitivt markedets billigste kreatin, og ZMA'n deres er relativt billig nå den og, 175 for 180 kapsler a 150/10/3,6. Maltodextrinen deres er og billig og fin.

  Hva med de andre butikkene? myoshop mangler flytende fett og har dyrere kreatin og zma, tn har dyrere flytende fett, dyrere protein, mangler kreatin i pulverform(?), og norkost mangler flytende fett, og har dyrere kreatin og zma. proteinpulveret deres er bra dog men jeg vil velge 90+ over designerproteinet deres totalt sett likevel.

  Hvis man er mer på jakt etter slankepiller, grønn te, er en ivrig kjøper av cla eller bare er avhengig av spesielle aminosyrer og merkelige kosttilskudd jeg ikke har fått med meg hva gjør engang er det mulig en annen side blir bedre men for mine behov KNUSER ej shop resten. på en 2. plass setter jeg myoshop pga priser og visstnok fantastisk smak på pulverene, som jeg forøvrig skulle ha likt å teste.

  CHEERS ej-shop  biggrin
  Honnr gitt av : Kris, 13. juli 2008, 13:59
  2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Mrlee sin variant av lavt sidespark (en liten video-tutorial) 28. mai 2008, 19:47
  1. haha. du rocka opp påltergeist.. fine fremmedord du klarte å finne frem der. må bare gi deg creds for setninger og ord som de du formulerte ned på starten der =) "submiddelmådige" hahaha. et totalt meningsløst, malplassert ord for å virke 5 iq smartere. søtt å se på folk som driver med sånt enda. at jeg er i mot quotekrig er forøvrig ikke fordi jeg ikke klarer å lese quotes men fordi postene blir eksponensielt (wops) større ettersom man quoter alt den andre sa + skriver nye ting som igjen må quotes osv og det legger fokus på enkeltsetninger/aspekter kontra hovedpoenget i diskusjonen. hvis du har prøvd en quotediskusjon over 2 sider før skjønner du hva jeg mener. å quote 1-2 ganger går bra. nå feks velger jeg helt subjektivt selv hva jeg vil fokusere på og trenger ikke svare på hver eneste setning du skriver, og det ville selvsagt også vært uhensiktsmessig.

  2. dørvakter i belastede områder som trener krav maga har vel ikke direkte sjeldent prøvd annen type kampsport enn krav maga må jeg bare anta... og hmm hva var det vi diskuterte igjen? var det slåssing for 1 mot flere eller hvordan best beskytte seg som dørvakt? er det synonymt i ditt hode? i mitt er det to vidt forskjellige ting.

  3. det er ikke totalt uinteressant å diskutere dørvakt mot 10 sveklinger da dette kan skje. mulig det er uinteressant for deg å finne ut hvor mange gjennomsnittlige vgs elever fedor kunne hamlet opp med... jeg syns det er meget interessant. forøvrig nevnte jeg dette kun for å illustrere et poeng og det var at det IKKE er et fast tall på hvor mange 1 person kan hamle opp med - det er bare et spørsmål om hvor mye mer erfaren/teknisk/sterk/aggressiv osvosv den personen som er alene er i forhold til motstanderne.

  4. ja jeg bruker fjortis som en negativt ladet referanse og jeg våger å kalle deg en.. når du uten noen spess grunn må skrive en diss før hvert argument du sier i et håp om at det skal veie tyngre. det er utrolig fjortiss og er en uvane du burde venne deg av med. jeg syns forsøk på bruk av hersketeknikker blir relativt impotente når du putter inn fremmedord som ikke passer inn der du bruker de og ikke er i tråd med forventet språkføring (et internettforum om trening) der du diskuterer. det ser ut som du prøver HARDT og ønsker så inderlig å bli tatt seriøst/få drittsleningen din til å se kulere ut. jeg skriver ikke konsekvent med stor forbokstav på nett fordi jeg ikke gidder. har ikke noe å tjene på det, er lett å lese pc skrift for andre, og jeg bryr meg ikke om hva personer som deg tenker om det... gud hvorfor skulle jeg. aktuelt. så skriver det akkurat der jeg føler for.

  og jeg skriver selvsagt i msn style når jeg diskuterer noe random på treningsforum.no (legg merke til åssen denne setningen er bygd opp feks). at du velger å prøve å imponere meg med språkføringen din og hakke ned på min, når det er helt åpenbart at jeg prøver ca 1,3% så hardt som deg....... og kjapp deg for guds skyld med å sitere dette og skriv "ja der har du noe å skylde på ja lollolol unnskyldninger".

  Sitat
  Du er dog velkommen til en friøkt med undertegnede, Shemhazai og co dersom du ønsker å imponere oss med dine selvforsvarsteknikker. Ta kontakt per PM ved interesse!

  haha... nok en hersketeknikk. var dette relevant for noe vi diskuterte her? ler meg ihjel av stilen din. kan rett og slett ikke få understreket godt nok hvor mye jeg ser ned på personer som går inn i en diskusjon og STARTER å slenge dritt random i hytt og pine fordi de har et dårlig selvbilde, noen syke behover eller rett og slett ikke vet å diskutere på noen annen måte.

  og du den tilgivelsen trenger du ikke be om gutten min =)

  tror det er ganske åpenbart at ingen av vet hva vi diskuterer nå lenger (foruten hvem som skriver best norsk, er dummest etc).. du må jo gjerne argumentere litt mer for at krav maga er the shit men det blir litt nytteløst når den du argumenterer mot er enig i mesteparten av det innlysende du skriver. skulle du derimot ha noen nye argumenter for hvorfor det ikke er mulig å banke mer enn eksakt 4 personer, eller du vil underbygge å anbefale en noob å starte med krav maga så han kan banke opp flere folk på byen, FØR han har lært seg å slåss mot 1, er det stadig interessant å høre om akkurat det.
  Honnr gitt av : Apelars!, 28. mai 2008, 23:49
  3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Mrlee sin variant av lavt sidespark (en liten video-tutorial) 21. mai 2008, 19:53
  Haha... her har vi treningsforum i sitt ess. en ihugget krav maga tilhenger med 5 års rutine på norske internettdiskusjoner, med fremdeles de gamle hersketeknikkene som funket da de første fjortenåringene fikk forums på internett. skal kaste meg med på nivået ditt med en gang jeg.

  Sitat
  Jo, definitivt.

  Haha.. Nei definitivt ikke? Skal du quote dette igjen nå og skrive jo definitivt igjen?

  Sitat
  Hehe, noe sier meg at jeg har langt bedre innsikt i vitenskapsmetode enn deg.

  Hehe, noe sier meg at jeg har større penis enn deg! men pappan din er kanskje sterkere enn pappan min eller? så da vinner du jo 2-1 =[

  Sitat
  Krav Maga ble utviklet på 40-tallet, som en pragmatisk selforsvarsyssystem laget for å kunne forsvare seg helt uten regelbegrensinger. Systemet ble utviklet i Israel, der politi- og militærstyrker til enhver tid har opplevd en hverdag preget av grov og potensielt livsfarlig voldsbruk. Hvis du vil trekke vitenskapsanalogien videre, har man altså til enhver tid testet og forkastet hypoteser, med tanke på hva som faktisk fungerer i gatekamp på liv og død. Å forsvare seg mot flere angripere har bestandig vært et relevant aspekt å trene på i Krav Maga, så man kan trygt si at også denne feltspesifikke kampvitenskapen har hatt god tid til å utvikle seg. Faktisk betydelig lengre tid enn MMA i sin moderne form ....

  Alt dette er jo stort sett urelevant.. Du blander deg inn i en diskusjon om slåsskamper der 1 person slåss mot flere. Våpen eller militære har aldri vært diskutert. Likevel kommer du med argumentene om at politi og militærstyrker har brukt det i områder med livsfarlig voldsbruk blabla. Samtlige av de områdene innebærer kamp som er totalt irrelevant for det vi disktuerer her.

  Sitat
  Her har vi tydelig å gjøre med et intellekt i ypperste verdensklasse!

  ja og her har vi tydeligvis med et treningsforum.no nerdetøy i ypperste klasse å gjøre. merket det på første posten du skrev. standard mentaliteten med hersketeknikk-quotened-starte-alle-innlegg-med-en-fornærmelse som de første fjortenåringene som fikk internett utviklet.

  ang det du faktisk quotet er det jo rimelig absurd at du velger å putte den random trashtalken din inn akkurat der av alle steder. det jeg skrev er en ekstremt standard ting som blir skrevet i sånn 1000 diskusjoner per dag for å skrive et tilfeldig tall. poenget mitt som du tydeligvis ikke skjønner at du ikke skjønner er at du må lære deg å slåss mot 1 før du kan slåss mot fler, og at spesialtrening på 1vX fighting må prioriteres bak å trene på vanlig slåssing.

  Sitat
  Hehe, du er åpenbart glad i å pakke selvfølgeligheter inn i klønete formuleringer.

  Blablabla. Du er åpenbart glad i å .. eh.. spise bæsj! begynner å gå tom for fantasi her =)

  Sitat
  Blir du angripet av seks stykker, er det eneste rasjonelle stort sett å komme seg unna.

  Må jo bare... "Her har vi tydelig å gjøre med et intellekt i ypperste verdensklasse!" !

  Blir du som dørvakt angrepet av 6 karer, er oddsen ganske stor for at dette er personer som har vært i et basketak før og er langt over gjennomsnittlig klare for en slåsskamp. Jeg sier ikke at det er realistisk å havne i slåsskamp mot 6 noobs eller 1 million babyer: jeg diskuterer dette teoretisk! hvor mange mennesker kan 1 menneske banke opp, gitt forskjellige faktorer? hadde vært veldig fint om du prøvde litt hardere å forstå hva jeg mener før du går berserk.

  Sitat
  Her kommer du jo ikke med noen argumenter. Hvorfor er en sportskontekst en optimal testing av hva som fungerer?

  Kan faktisk gi deg fornuftig respons på akkurat den der, og det er fordi jeg så på det som ganske innlysende og forventet ikke at noen skulle spørre etter argumenter. Jeg mener en kampsport med få regler er det nærmeste man i moderne tidsalder kan komme god testing av hvilke kampsporter som fungerer. Dvs: MMA. Lekesparring på trening på krav maga kan aldri vise hva som virker i praksis: en mma kamp viser faktisk teknikker som fungerer effektivt for en mot en der begge gir alt og vil ta den andre. Med kun noen få begrensninger.

  Sitat
  Et langt mer legitimt argument -- som du selvsagt utelater -- er at man gjerne har tilgang til langt mer kompetente sparringspartnere i MMA-sammenheng, i forhold til hva man har i en gjennomsnittlig krav maga-klubb.

  haha.. "som du selvsagt utelater"... den sinte tonen kler deg så godt gutten min =)

  men godt poeng det - jeg er imidlertid mer fokusert på at man i mma faktisk FÅR sparre hardt, OG får gå kamper der man kan gjøre absolutt hva man vil innenfor regelsettet som er meget begrenset. dvs du kan slå, sparke, albue, knee, bruke submissions, bryte, dytte, herje så hardt og godt du kan i stor grad utenom enkelte ting som angrep mot skritt, bakhode eller spark mot hode i mange mma organisasjoner. dette mener jeg gjør at man virkelig får testet hvem som er best, og hva en utøver har som en annen ikke har. takket være disse rammene fikk BJJ sitt gjennomslag i mma, og takket være disse rammene ble BJJ så bra som det er i seg selv - fordi de graplet og graplet med max intensitet og fikk se hva som virket. 1vx slåssing er imo så avansert og fullt av muligheter at det kunne vært utviklet mange egne sporter, bare for det - HVIS det var gjennomførbart som sport. krav maga er antageligvis MMA'ns svar på boksing =) ikke helt alvorlig ment, men hva vet vi - det er ikke testet i konkurranse - og det er ingen som bryr seg om hva som funker for 1vx fighting. så teoretisk sett kan krav maga være så effektivt for 1vx fighting som boksing er for slåssing - dvs meget begrenset. (mangler spark, knær, albuer, bryting, subs) i MMA derimot vet vi at teknikkene som brukes er tilnærmet de mest effektive: eller ihvertfall langt på vei.

  hvor skulle du få testet effektiviteten til krav maga i en kamp mellom 1 og flere personer der man ikke brukte våpen? i krigsherjede områder fordi politiet med våpen og megaskjold rydder opp i områder, og har litt krav maga erfaring under beltet, eller blant det militære? ca så urelevant som du kan få som testing av hva vi diskuterer her. så jeg skjønner ikke at du henger deg opp i det.

  det du misforstår i diskusjonen vår er at vi ikke diskuterer hva som er selvforsvar og best for å overleve på byen. det jeg skrev som mitt innspill angående å slåss mot flere - og som forhåpentligvis var det du prøvde å respondere på - handlet utelukkende om slåssing der 1 person slåss mot flere, og det ikke er blandet inn våpen, asfalt, uventede som blander seg inn i slåsskampen og slikt som man har på gata i virkeligheten. ikke minst misforstår du jo totalt fordi du faktisk ikke skjønner at jeg mener krav maga er noe en person som vil være forberedt på å face flere motstandere, burde trene på. men jeg står for at det er absurd å trene på dette før du når et relativt godt nivå i boksing/thai boksing + BJJ eller bryting. nettopp fordi det blir som å starte med å lære seg blindsteal strategier eller å 3bette regulars i poker før du kan håndrangeringen. forstår du dette poenget?? eller blir det vanskelig for deg? (haha.. legg merke til at jeg brukte en av dine egne hersketeknikker der!)

  takk for et usaklig og spew innlegg forøvrig.. det oser jo faktisk frustrasjon og aggresjon av deg helt hit... kanskje du burde ta deg en ny krav maga time og få ut litt stress? quote-manien er forferdelig å lese btw.. lær deg å aldri gjøre sånn med en diskusjon. og ikke prøv å benekte at du begynte med usaklighetene er du snill =) eller si at det er fordi jeg blablabla -> legge det over på meg. innse at det er fordi du er fiendtlig innstilt og vant til å slenge med leppa på internett når noen er uenig med deg.

  skal forsåvidt innrømme at det hadde blitt svært vanskelig å oppfatte eventuelle smarte poenger i innlegget ditt når du pakker det inn i quotes og talentløse forsøk på diss =) så tilgi meg om jeg har misset noe. og jeg forventer ikke at du skal skjønne hva jeg mener når du leser det her heller.  jeg har vært i nok diskusjoner på internett, og lest mangfoldig fler, og jeg vet med sikkerhet at det aldri har blitt gjennomført en diskusjon i formatet Quote-Krig som har ført til enighet eller noen god belysning av poenger - de fører bare til at man må svare på flere og flere småtekster og gjenta seg selv i evigheten. så gg nytteverdien av denne diskusjonen. du banket opp denne tråden... alene. ca 1v7. its possible! grattis

  men ha en fin dag! nussnuss!
  Honnr gitt av : Apelars!, 22. mai 2008, 15:45
  4  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Mrlee sin variant av lavt sidespark (en liten video-tutorial) 19. mai 2008, 02:59
  Shemhazai: Nå påsto jeg ikke at en sport der en person konkurrerte mot flere i kampsportsammenheng er realistisk eller en god idè. Det er jo så å si ugjennomførbart. Skulle man konkurrert i dette måtte de i så fall hatt faste, betalte teams av mindre utøvere som gikk mot større enkeltpersoner og sett hvor gode teams enkeltpersonene kunne vunnet over. Men også dette virker søkt og komplisert. Og jeg tipper skaderisikoen ville vært høy, så vi får neppe se dette i nærmeste fremtid som seriøs sport.

  En naturlig konsekvens av at 1vX fighting ikke er noen sport er imidlertid at ingen forsøker å finne opp potensielle ultimate teknikker og utforske muligheter. Og uten at noen er motivert til å finne ut av dette vil det aldri oppstå systemer som er tilnærmet optimale. MMA ville aldri vært så utviklet som det er i dag, hvis det ikke var for at sporten faktisk arrangeres og konkurreres i jevnlig. Dersom det ble forbudt etter UFC 1 ville ingen sett noen utøver på nivå med GSP eller Anderson Silva i forhold til deres vektklasse i dag. Av denne grunn finnes det ikke fullt utviklede teknikker for å slåss 1 mot flere, og nytteverdien blir dermed ikke like høy ved å trene spesifikt for dette formålet som nytteverdien av å trene mma for en 1 mot 1 kamp.

  Når det er sagt så er det helt sikkert noe å hente på å trene på de teknikkene man faktisk har i sporter som krav maga. Men å kun fokusere på dette blir et skudd i mørket imo. Jeg tror egentlig vi er ganske enige her
  Honnr gitt av : toxic, 19. mai 2008, 22:01
  5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Mrlee sin variant av lavt sidespark (en liten video-tutorial) 18. mai 2008, 01:17
  et slikt sidespark mot kneet vil antageligvis ikke treffe rent, dvs skli av benet eller ved at personen løfter opp beinet eller flytter på seg... og følgelig vil skaden på kneet være minimal.

  et perfekt treff kan nok poppe et kne men det er ekstremt usannsynlig.

  hadde aldri prøvd på et sånt spark i en mma kamp eller på gata og det ser ikke ut til at det er mange mma utøvere som gjør det heller... som noen skrev lenger opp her

  ang. slåss mot flere diskusjonen så mener jeg det er fullt mulig å vinne over svært mange personer selvom du er alene. alt fra 2 til 6 personer er realistisk. og det er ikke noen grense der heller. det bunner bare i et spørsmål om hvor mye mer kampdyktig du er enn de som er mot deg. håper ingen her betviler at fedor hadde banket et 17 mai tog av barneskoleunger?

  tror fedor skulle greid en gjennomsnittlig russebuss med 20 vgs elever og!

  mot personer som er nærmere din størrelse og rundt ca samme alder men folk uten kampsporterfaring tror jeg 5-6 personer burde gå for en harding. spørs hvor motiverte og samarbeidsdyktige folkene var. hvis de nærmest stiller seg opp i kø for å få bank og ikke flyr rett på trenger du ikke rare edgen per person for å ta en hel haug av dem.

  dog ikke tolk dette dithen at jeg mener det er lett å slåss mot mange. det hersker latterlig liten tvil om at hvis 2 mma fightere ble matchet opp på lag mot en jevngod annen fighter ville det vært peace of cake for de som var 2. vil tro 2 welterweights hadde tatt en heavyweight enkelt og. men når nivåforskjellen på de som deltar i kampen blir stor hjelper det mindre og mindre å være flere etterhvert.

  tipper teknikkene for å beherske slike situasjoner ikke er trent opp maksimalt enda, i og med det ikke finnes noen sport der det konkurreres fullkontakt med 1 utøver vs flere. tviler på at krav maga er i nærheten av optimal trening for å slåss mot flere. først når det evnt kommer en slik sport og folk virkelig forsøker å maksimere mulighetene til personen som er alene vil man få se de beste teknikkene der og få utøvere som faktisk er spesifikt dyktige på å slåss mot flere.
  Honnr gitt av : toxic, 18. mai 2008, 18:20
  6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: steroider i MMA? (ufc/pride) 06. februar 2006, 14:44
  synes ikke min egen tolkning av setningen din er så ille,  i og med at jeg trakk konklusjonen min etter å ha fått svar på et spørsmål på internett (dvs: på en data)

  jeg vet utmerket godt at data er fakta/informasjon, og at jeg er smartere og mer selvstendig tenkende enn deg som ikke klarer å tenke deg frem til at det er dopingbruk i MMA sier seg vel egentlig selv, så tar meg ikke bryet med å argumentere for det

  men siden vi først er i gang, tror du ikke det er dopingbruk i mma? eller vet du det like godt som meg bare at hjernen din er programmert til å ikke erkjenne en sannhet hvis du ikke har håndfaste bevis forran deg?

  må være trist å være deg

  "ingen avis vil trykke det retardede oppgulpet ditt", okei, flink du er ugleguffen som har fått med deg at aviser ikke siterer tilfeldige påstander fra et forum

  hr.thyve: dette er jo helt irrelevant. deres påstand er at man skal ha bevis før man fastslår at noe er tilfelle, så da tar jeg det for gitt at dere ikke mistenker ronnie coleman noe mer for dopingbruk enn randy couture? men siden du spør, så er likheten at han er ekstremt trent innenfor noe (bygging av muskelmasse).

  ja kan komme med rasjonelle årsaker til at man skulle dope seg i mma, akkurat som i alle andre sporter

  * Det er penger i sporten
  * Folk ønsker å vinne delvis pga pengene, og delvis pga annen vinning
  * Doping kan gjøre deg til en bedre utøver, og dette gjelder i stor, stor grad i mma der man som nevnt er avhengig av styrke, utholdenhet, eksplosivitet mm på et høyt nivå
  Honnr gitt av : Vidis, 06. februar 2006, 17:09
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hvor intens trening for maximal muskelvekst? 09. oktober 2005, 18:45
  hva kverrulerer dere for ? roingen her tar jo helt av? hello, at helheten og 1000 faktorer til sammen avgør ditt treningsutbytte sier jo seg selv! jeg har ALDRI så mye som hintet til at progresjon er noe magisk og tøft som ved riktig bruk vil forandre din treningshverdag drastisk.

   tricepsmann sin opprinnelige påstand - og hva han 99% sikkert mente -var at den spesifikke og ene faktoren progresjon, som en av tusenvis av faktorer, ikke var noe man trengte å tenke over - fordi "progresjon kommer uansett om man trener fornuftig". dette er en total misoppfatning av hva ordet progresjon betyr. han mener at progresjon bare er en betegnelse på at man ved riktig trening ellers og nok mat osv gradvis vil bli sterkere, og at det er dette som er progresjonen....... dvs noe som sier seg selv: når du blir sterkere, må du også benytte deg av tyngre vekter for å fortsette fremgangen.

  progresjon handler om noe  helt annet. det handler om å -ikke- gi full gass på første treningsøkt i et nytt program, men å heller sørge for en kontinuerlig progresjon med litt og litt mer vekter, til du kommer over ditt forrige nivå. dette er noe VELDIG mange merker at bidrar mye til at deres trening gir mer avkastning, og at de blir sterkere. det er rett og slett noe man burde anbefale folk flest.

  man kan øke muskelmasse uten å tenke på dette (gi alt og ta LANG restitusjonstid), trene benk 1 gang i uka og gi alt denne gangen og "håpe på" at du øker etterhvert om du spiser nok og sover godt nok og alt det der.... selvfølgelig. men de aller aller fleste, særlig nybegynnere (tenker da på folk som har trent i max 3 år) vil ikke få noe utbytte av å klemme til i benken så hodet eksploderer hver gang, det vil bare være netbrytende og bortkastet. at tricepsmann mener denne treningsmåten er det som er fornuftig og at å tenke på progresjon er bortkastet kan jeg ikke fatte og begripe.

  å tenke over progresjon er noe som vil kunne øke fremgangen til veldig mange flere enn ved å gruble over om du skal spise 350 eller 450 gram proteiner om dagen, om du skal gå over til flyes fra pecdec eller om du skal redusere pausen mellom settene dine i knebøy med 30 sekunder - dvs hva folk som tricepsmann selv trolig grubler over isteden for progresjon. for noe må man jo gruble over og? og progresjon er noe av det aller første man burde tenke på i et treningsprogram, det er en meget viktig faktor. derfor er jeg helt uenig i det du skrev tricepsmann, og undres over hvorfor uac alltid skal jatte etter treningsguruene på dette forumet som deg og fitnessjanne og sånn. ser bare dumt ut
  Honnr gitt av : Grungern, 09. oktober 2005, 21:03
  8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Påstand for å lage litt liv 15. august 2004, 09:12
  Kaloriinntaket er mye viktigere enn de forbanna mengdene med protein alle her har beregnet at de "trenger for optimal muskelvekst".

  Si meg, dere som har funnet ut at dere vokser mer ved å øke proteininntaket (ikke så unaturlig...), har dere forsøkt å etter de standard 2 gram protein pr kg kroppsvekt heller øke -karb- inntaket og sammenliknet forskjellen? Kanskje det er de ekstra kaloriene du trengte og ikke absolutt proteinene??

  Rent teknisk sett kan jeg ikke forstå hvordan kroppen skal bruke 400 gram proteiner til muskelbygging på en dag uansett.

  Jeg var fryktelig opptatt av disse proteinene en periode, men har nå forsøkt å heller tenke på å "få i meg nok mat", og havregrynen viste seg å være EKSTREMT mye viktigere enn de jævla eggene og kyllingfileeten.
  Honnr gitt av : lillekristian, 09. september 2005, 08:52
  9  Kosthold / Kosttilskudd / SV: ZMA, tidenes sjukeste tilskudd..? 14. august 2005, 13:14
  Vil dere anbefale at jeg kjøper ZMA til pappa i bursdag som "søvnmiddel" =)?
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 14. august 2005, 13:36
  10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Biceps, muskel fra h*lvete? 05. juni 2005, 23:21
  Warlock du gjør meg bare frustrert av denne postingen. Kanskje du kødder med oss? Hvis du starter med å ta ta en lang hvilepause på biceps og spiser nok til at du øker i kroppsvekt og øker i alle øvelser og har prøvd alle mulige programmer og kjører strikt med progresjon osvosv kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor du ikke vokser i bicepsen din.

  Egentlig tror jeg du lurer deg selv og ikke har trent/spist så prektig som du skal ha det til. Dessuten tror jeg ikke bicepsen din har stagnert 100% om du har økt med 0,5 kg i hantelcurl siste 5. månedene.
  Honnr gitt av : Baahh, 06. juni 2005, 03:10
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Realistisk håp? 22. februar 2005, 17:12
  Jepp, men du får også større muskler =] (med mindre du ligger i senga og ikke rører på deg utover de daglige toalettbesøkene, da)
  Honnr gitt av : MagnusF, 22. februar 2005, 22:13
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Skuldre og bryst på bekostning av hverandre? 15. desember 2004, 12:02
  "Har hørt mange steder at stående roing fører skuldrene i en unaturlig posisjon, og at den dermed kan lett fremkalle skader."

  Jepp, er fascinerende hvordan det besteborgerlige SATS-medlem konsekvent holder seg unna knebøy, markløft, stangroing, militærpress osv for å "holde seg unna skader." Er de redde for å svette når man trener?

  /V
  Honnr gitt av : Kikki, 15. desember 2004, 13:12
  13  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Bra eller ikke så bra ? 31. august 2004, 21:49
  Hvorfor bruke protein som energi når karbohydrater er mye billigere og enklere for kroppen å bruke? -_-
  Honnr gitt av : Baahh, 31. august 2004, 21:51
  14  Trening / Olympisk vektløfting / SV: Vektløftere tatt i doping i Athen 22. august 2004, 12:34
  Jeg tror mangelen på selvinnsikt ovenfor hobbyen deres er ganske stor om dere ikke kan innse at styrkeløft er i en egen liga når det gjelder forutsigbarhet. Underholdningsverdien er minimal, siden man på forhånd kan annslå med rimelig stor sikkerhet hva en er i stand til å løfte med et ikke så alt for stort avvik.

  Fotball er verdens mest populære sport fordi det dårligste laget ofte vinner. Styrkeløft er ingen populær sport dels fordi den er fersk, men desvere også fordi den er stikk motsatt som fotball.

  Alt det utrolig dumme utstyret dere pakker på dere for å løfte mer gjør sporten også mindre jordnær og forståelig for den normale sportsinteresserte.

  Strongman derimot vil vel være ca en fantasilliard ganger mer morsomt å se på på tv, og jeg håper det blir OL gren.
  Honnr gitt av : Jo1, 29. august 2004, 16:29
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Havregryn 15. august 2004, 09:18
  "Regner kun med proteiner fra såkalte proteinkilder....kjøtt, fugl, fisk, proteinpulver, cottage cheese....osv.....for oss som konkurrerer er havregryn kilde for karbohydrater......ikke proteiner. "

  Haha, du fitnessjanne, må si det sjokkerer meg at navnet ditt i seg selv er nok til å hindre den lange hetsebølgen du fortjente for dette utrolig dumme utsagnet... =) Nesten flaut å se på!

  "Men det er jo du som kan dette"
  Pføy!! Fyssjameg!!! Ryggrad er en fin bil!

  Ha en fin dag!
  Honnr gitt av : Baahh, 15. august 2004, 11:24
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!