Visning av honnrposter for viten
Sider:
 • 1
 • 2
 • 16  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Påstand for å lage litt liv 15. august 2004, 09:12
  Kaloriinntaket er mye viktigere enn de forbanna mengdene med protein alle her har beregnet at de "trenger for optimal muskelvekst".

  Si meg, dere som har funnet ut at dere vokser mer ved å øke proteininntaket (ikke så unaturlig...), har dere forsøkt å etter de standard 2 gram protein pr kg kroppsvekt heller øke -karb- inntaket og sammenliknet forskjellen? Kanskje det er de ekstra kaloriene du trengte og ikke absolutt proteinene??

  Rent teknisk sett kan jeg ikke forstå hvordan kroppen skal bruke 400 gram proteiner til muskelbygging på en dag uansett.

  Jeg var fryktelig opptatt av disse proteinene en periode, men har nå forsøkt å heller tenke på å "få i meg nok mat", og havregrynen viste seg å være EKSTREMT mye viktigere enn de jævla eggene og kyllingfileeten.
  Honnr gitt av : Baahh, 15. august 2004, 10:59
  17  Trening / Treningsprogrammer / SV: RYP eller HST? 30. juni 2004, 04:41
  Nei? Vi lever i en stor verden med mye fysikk! All annen fysikk omtaler intensitet som noe, det èr et generelt begrep, og det har ingen verdens ting med % av "1rm" å gjøre kan jeg love deg. At ordet har en "egen" definisjon i denne verdenen er forsåvidt ok, men da kan man ikke henge ut folk som skriver at de "trener intensivt" ved å ta få pauser og unnagjøre økta på kort tid.
  Honnr gitt av : Baahh, 30. juni 2004, 10:53
  18  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: bol 21. juni 2004, 07:15
  Durabolin:

  1) Unødvendig å ha meninger om folk som boler? Personlig sak? Her tror jeg ikke du har skjønt mye. Det er jo helt innlysende at det er GRUSOMT demotiverende at folk på gymmet ditt øker muskelmassen dobbelt så raskt som deg selv fordi de driver med div. snuskerier. Bol er også koplet til aggresjon m.m som i praksis kan skade andre og ikke bare dem selv. Steroider er ikke bra for helsen din. Havner du på sykehus som en følge av steroidebruken er det samfunnets ressurser - mine penger - de bruker. Derfor vil jeg generelt hevde at man har rett til å oppfordre alle som driver med direkte helseskadelig virksomhet til å kutte ut. Det innebærer selvfølgelig bol.

  2) Blir det samme som å si at alle røykere er dumme? Å ha en mening om en boler og å si at en røyker er dum er vel ganske langt fra hverandre så vidt jeg kan se. Det som imidlertid er sant er at røykerne utsetter ikke-røykerne for passiv røyking/gruppepress m.m, at de øker sjansene sine for alvorlige sykdommer og dermed igjen stjeler sykehusplassene våre, donnorlagrene i forbindelse med ødelagte lunger osv. Røyking er helt meningsløst og har så å si kun negative effekter. Å misslike at røyk eksisterer er ikke noen dum ting.
  - Det er ingen som kaller røykerne dumme forde.

  (Men ja, det er bevist at arbeiderklassen røyker mye mer enn de velstående i de fleste land.. apropos apropos ;P så kanskje de er dumme?)

  3) Uten å selv ha vært borti det? Jeg vet at det gir ekstreme fordeler mht treningen, og at det ikke på noen måte kan kalles sunt. Det er også helt unaturlig og etter de flestes mening umoralskt. Det holder i massevis. Å si at man må ha bola selv for å kunne gjøre seg opp en mening om bol er like dumt som å si at man må ha prøvd å rane en bank før man kan fordømme bankranere man leser om i avisene. Eller ha blitt provosert nok til å spytte en fotballspiller i trynet før man kan vise avsky for Totti. (......Jeg håper leserne av dette punktet forstår at poenget her ikke er at bol er ca like slemt og dumt og teit og ukult som å rane banker.....)

  Det primære problemet jeg ser med steroider/dopingbruk er at effekten er så kolosal, at ingen på noen måte kan konkurrere med brukerne av preparatene uten å selv ta de i bruk. Ergo "tvinger" man alle som vil ha maksimale resultater og konkurrere på høyt nivå til å bruke doping, som som nevnt både er dyrt og helseskadelig og umoralskt.

  Det siste var mer rettet mot dopingbruk generelt enn spesifikt for kroppsbygging.
  Honnr gitt av : jossiii, 21. juni 2004, 15:34
  19  Trening / Treningsprogrammer / SV: RYP eller HST? 20. juni 2004, 22:26
  Lillegull? Nei? Intensitet er også et fysisk begrep. Mye arbeid over kort tid = høy intensitet. Det er et ekstremt viktig poeng for hit-tilhengerne at man ikke skal vandre rundt på gymmet og prate med treningspartneren i en time, men holde øktene nede til 25-45 min.
  Honnr gitt av : Baahh, 21. juni 2004, 09:26
  20  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Slutte å trene triceps? 12. juni 2004, 18:19
  Hvorfor skal jeg gidde å trene triceps med egne øvelser (og hvorfor gidder DU det), når jeg har skulder og bryst på forskjellige dager og inkluderer øvelser der triceps er det sviktende leddet i løpet av begge disse øktene?

  Er det ikke overkill å gå fra benkpress, manualpress og brede dips til pushdowns og franskpress?

  Tricepsen er også mindre enn bryst/skulder, ergo burde den få MINDRE juling enn de andre, ikke omvendt.

  Så si meg, bryst-tri økten din er halveis.. du har slitt ut både tricepsen og brystet, men har enda ikke kommet til triceps-fasen... hvorfor tar du noen serier smalbenk, franskpress og triceps-dips?

  Jeg vil også benytte anlednignen til å hevde at 90% av alle som får god fremgang på bryst men ikke vokser rundt arma, overbelaster armene og burde kutte ned på volumet. Ikke øke.
  Honnr gitt av : Baahh, 13. juni 2004, 20:22
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!