Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 23
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness på: 06. oktober 2009, 12:33
    Sårende, unnskyldning? Dette for noe da?

     Tok vel ikke dette opp fordu jeg skulle unnskylde like etter vel.
    Alle tar vel sin egen beslutning om når de vil stille og i dette tilfellet syns jeg topp 2 var preget av lite grunnarbeide og kvalitet.

    Det er skrevet tidligere hun unge: -Hun har et vanvittig potensiale pga de flotte rammene sine!.
    Det kan jeg være enig i, men du går ikke hen å tar 2. plassen i nm for det!!

    Og ang innlegget rettet mot nann, det er jo ikke til å stikke under en stol at du har et litt frynsete rykte, så jeg ville ikke sett så stygt på det var jeg deg.
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness på: 06. oktober 2009, 12:02
    Spurte ikke deg da, du skjønner jo hverfall ingen ting.
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness på: 06. oktober 2009, 11:54
    Kan noen være så snill å forklare meg hvorfor hun Rikke på 17-18 år som overhodet ikke ser ut som har trent engang kommer på en andre plass?? Kan ikke navnene på andre av de som stilte utenom weber og hun syntes jeg heller ikke fortjente plassen sin. Var jo faktisk mange som så skikkelig bra ut der. MYE bedre en 2. plassen. Hun så faktisk bløt ut også. Folk blir sjarmert av et søtt ansikt og store, senete, flaggermusaktige lats! Tror ingen hadde stusset spesielt mye på om lista hadde blitt snudd på hodete engang. Er det ved å putte fingeren i lufta folk dømmer det greiene her eller? da blir det jo ikke noe moro.
    4  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no på: 08. september 2009, 07:17
    Jeg er imponert over all vitenskapen og ekpertisen her inne som enkelte innehar.
    Dere har sikkert helt riktig i det dere sier. Legene tar naturligvis helt feil og Kjell Robin har spist på seg defekt endetarm og massvis av andre ting pga. usunnt kosthold som f.eks. cola og is.
     Jeg synes dere kan ta telefonen å ringe til Kjell Robin for å helbrede han (for når Snåsamannen klarer det er jeg ikke i tvil om at dere også klarer det) så kanskje han slipper å være syk som ender med så stygg omtale i media. Det er helt tydelig at enkelte av dere kjenner han som persjon og personlighet veldig godt.  what

    Gud hjelpe meg for en gjeng.  woot

    Etter å ha lest artikkelen og fått opplevd en ganske trist og gripende historie sitter jeg igjen med en positiv oppfatning av mannen som velger å stå frem i media med sine plager for å si sin versjon av livet sitt, den i mine øyne riktige versjonen vel og merke.
    Han fremstår som veldig ydmyk og kanskje litt angrende i min oppfattelse av han.

    Tror nesten du har brukt opp alle forsøkene dine på å være fornuftig bestefar her inne på forumet når du kommer med et så tafatt forsøk på å avvæpne alle de som har bidratt i denne diskusjonen.

    Til en annen ting..
    Den røde tråden gjennom hele artikkelserien om Kjell (også den nye med søsteren innblandet) handler om at de savner et apparat som skal hjelpe dopmisbrukerne og de pårørende. Hva er det de egentlig etterlyser? Som jeg ser det finnes det tjukt med helsesentere der gratis terapi tilbys, sykehusene våre koster ikke allverdens å beøke de heller og politiet er ikke sene om å gripe inn hvis "roid-ragen" utspiller seg i det offentlige rom.

    For meg virker hendelsesforløpet slik som dette:
    Mann føler han er for liten --> Mann bruker medisinske hjelpemidler for å bli større --> Mann er dum i hodet og bruker altfor mye hjelpemidler --> Mann får plutselig størrelse/vekt tilsvarende 2 menn inne i seg som organene skal forsørge, dette går jo selvfølgelig ikke = Syk mann som går til media

    Hadde de medsinske hjelpemidlene blitt tatt ut av regnestykket hadde vi sluppet denne VG-artikkelen.
    En intreressant ting er at dersom "Dum mann"-biten også hadde blitt tatt ut hadde vi sluppet denne artikkelen.

    Det apparatet Kjell søker er muligens han gamle traveren på gymmet som hører til steroidebrukernes grand old men som faktisk vet hvordan dette skal brukes og kan gi tips og råd. For at man kan bruke streoider trygt er det jo ingen verdens tvil om, det er jo hele dette forumet et levende bevis på. Lite dødsfall som nevnes i trådene her (unntatt DeMayo da).

    5  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no på: 07. september 2009, 15:00
    Å hetse steroider på treningsforum.no er som å drive antiruspropaganda hjemme hos michael jackson ( for 6 mnd siden vel og merke)
    6  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Harila`s videoer og bilder. U can`t stop a hurricane! :) nytt bein bilde ;) på: 17. juli 2009, 00:53
    du ligner på erling havnå
    7  Trening / Strongman / Sv: VIKING POWER CHALLENGE 2009!! på: 07. juni 2009, 00:52
    Misha ser ut som verdens største baby og er bare knallsøt!  Grin Travis ser ut som han egentlig er en amishgutt - helt til han tar av seg på overkroppen .... Jimmy er svær - og komplett umulig å forstå når han virkelig begynner å skravle. Og Richard .... Richard er bare rå!

    Guttene er fantastisk trivelige, og alle er veldig fornøyd med dagens arrangement. Om alle er like fornøyd med egen innsats er noe helt annet, men de er mektig imponert over at det faktisk er mulig å arrangere en konkurranse som bare tar drøye fire timer. Wink

    Dusj nå, skifte til litt penere klær og så skal Vilja og jeg på bankett.
    Muskelgroupie!
    8  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Kvinnelige kroppsbyggere #2 (Cornelia Brandt) på: 01. juni 2009, 19:31
    Jo helt grei, men milevis fra de beste jeg har sett.
    9  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Kvinnelige kroppsbyggere #2 (Cornelia Brandt) på: 01. juni 2009, 19:20
    Da har ikke du sett mye bra..
    10  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Arild Haugen deltar på NSM på: 12. mai 2009, 10:13
    Arild vinner lett i år også! Ingen tvil! Han er jo gal i hodet og det er sånne typer som vinner ikke sånne mutte typer som de andre er.
    11  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: 21 år gamle Alexey Lesukov på: 25. mars 2009, 14:00
    Sykt heldig med bicepsfestet sitt!
    12  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Kai Greene vinner Arnold Classic 2009 på: 19. mars 2009, 18:58
    Syns Rodney St. så bedre ut jeg men... har han gjort noe stort siden dette ble filmet?
    13  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Clash of Titans på: 17. desember 2008, 15:16
    Så mye sunnere og bedre arild så ut 17 kg lettere. Og likevel klarer han å straffe Aune:D Lars har jeg alltid ment kom til å bli best. Han skulle fulgt opp siste showlift i k.sand med å vinne nsm. Men det klarer han vel i Bø.
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Harila`s videoer og bilder.. Markløft 240 kg video @ 74 kg på: 04. desember 2008, 18:11
    Jeg vet selvfølgelig ikke åssen du trener, og jeg dømmer ikke annet enn det jeg ser du leverer, men for å si det sånn da. Er ikke jeg som legger ut ørten videoer i mnd hvor jeg stanger hue i veggen og perser.
    15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Harila`s videoer og bilder.. Markløft 240 kg video @ 74 kg på: 04. desember 2008, 16:35
    Merker jo at der lite som går inn hos deg da, men det er i forsåvidt greit. Koser meg heller med det ene av de svarene du gav meg.

    at jørgen trener med beltet når han trener markløft er fakta (tror jeg også jørgen kan bekrefte)
    påstår du at jørgen ikke har grunnstyrke?

    Dette klarte du faktisk å få ut av det jeg skrev! haha..

    Men bare for å mitt på det tørre ang Jørgen Hansen. Han er vel den styrkeløfteren på forumet jeg syns har den aller beste løfteteknikken av alle. Av det jeg har sett av filmer av han på youtube er det han jeg beundrer mest hva angår trening. Så fine, korrekte og uanstrengte løft skal en lete lenge etter.

    snodig type du, kanskje ikke veldig intelligent, men glad i å perse med dårlig teknikk og forsvare det med at siden andre løfter med dårlig teknikk så hvorfor skulle ikke du:)
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 23
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!