Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gainer på: 22. januar 2007, 19:21
    Denne gaineren smaker dritt, for å være helt ærlig. Noen som har tips til å få den ned uten å måtte bruke et helt kvarter på det? Grin Takk på forhånd!
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gainer på: 07. januar 2007, 19:29
    Ser du et 4-tall ved siden av der eller? :Smiley
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gainer på: 07. januar 2007, 19:23
    Er det så forbanna vanskelig eller?

    3 stk shakes à 125g gainer + 4-5dl vann/melk

    "Bland 125g Big Mass Gainer i 3 - 4 dl vann eller melk." Er dét så forbanna vanskelig å lese eller? Forskjell på et 4-tall og et 5-tall, vet du.

    Takk for hjelpen forresten. Til deg også Benpressmannen Grin
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Gainer på: 07. januar 2007, 19:09
    Heisann!

    Jeg har nå gått til innkjøp av Big Mass Gainer fra Proteinfabrikken. Altså følgende gainer. Det står følgende om anbefalt dosering: Bland 125g Big Mass Gainer i 3 - 4 dl vann eller melk. Bruk Big Mass Gainer som mellommåltid 2-3 ganger daglig. Dette vil hjelpe deg til å nå det høye kalorinivået du trenger pr dag for å øke i vekt.
    Husk at det er meget viktig å ta en vektøkningsdrikk rett etter fysisk aktivitet/trening.


    Så spørsmålet mitt er: Mener de at man skal blande 125g Big Mass Gainer i 3-4 dl vann/melk og drikke dette på en dag, eller er dette pr. servering? Altså at man blander 125g Big Mass Gainer i 3-4 dl vann/melk 2-3 ganger daglig og drikker det? Dvs. skal man drikke 375 g Big Mass Gainer i rundt. 12 dl vann pr. dag, eller 125 g Big Mass Gainer i ca. 4 dl vann pr. dag?

    Setter pris på hjelp - og raske svar! Grin
    5  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: trene hver dag på: 07. januar 2007, 17:24
    Hvor mye du må hvile før hver trening kommer jo ann på hvor hardt du trente på sist trening. Trener du veldig hardt, trenger musklene dine en pause. Hvor hardt trener du da? Kjenner du at du er støl før du begynner en treningsøkt? I såfall bør du hvile mer. Tror du bør kjenne det litt ann på kroppen din om du bør trene hver dag eller ei. Personlig så trener jeg hardt med vekter 3 dager i uken, og på "hviledagene" blir det noen lette økter med jogging for å holde kondisjonen - som jeg ikke blir fullt så sliten av.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Bil, styling, felger`n`shit på: 07. januar 2007, 16:55
    Jeg ville anbefalt deg å gå på noen auksjoner og se på biler der. Er du heldig kan du få gjort et røverkjøp der, og dermed har du penger til overs som du kan bruke på styling. Men vær forsiktig med å kjøpe en altfor dårlig bil og pøse på med styling. Det ser sjeldent fint ut, med mindre du har gode kunnskaper når det gjelder bil og kan gjøre en del med bilen. Let også etter biler eid av privatpersoner ettersom det er mye enklere å prute på disse enn hos en forhandler (du får dog ikke med garanti på bilen...).

    Du sier du ikke har noen kriterier til merker. Da bør du ta en titt på Mitsubishi sine biler. De passer veldig bra med styling og holder seg bra. Dersom du vil ha billig styling bør du gå for de mest populære modellene/merkene.
    7  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Sjulven, building up på: 05. januar 2007, 15:48
    Ser ut som om du har en bra fremgang vektmessig. Hvordan ser kostholdet ditt ut? Bred rygg også forresten, minnet litt om David Höök sin.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!