Visning av honnrposter for skve
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: basis i kosthold er karbs. Jeg sier: bytt med Fett 23. juni 2007, 20:32
  Fant en interessant artikkel:
  Kjøtt og fete melkeprodukter er sunt
  http://www.woman24.no/vekt_og_kosthold/article32162.ece

  "Til slutt kan det nevnes at fett er en overlegen kilde til energi i forhold til karbohydrater. Kroppen trenger å jobbe mindre for å omdanne fett til energi i kroppen i forhold til karbohydrater. Ved omdanning av fett til energi forsvinner ca to prosent i varmeoverskudd, mens det samme tallet for karbohydrater er ca seks prosent. Kroppen vår er det mest fantastiske "apparatet" som finnes, og den er hele tiden opptatt av å gjøre ting enklest mulig for seg selv. Å bruke karbohydrater som hovedenergikilde ville gjøre at kroppen måtte jobbe mer enn om den brukte fett, og derfor er det heller ikke rart at flere og flere studier viser at et kosthold basert på mye fett og lite karbohydrater er overlegent. Det er også stor forskjell på hvor mye kalorier som finnes i ulike fettsyrer. Mettede fettsyrer inneholder mer energi enn enumettede og flerumettede fettsyrer. Dette er kanskje grunnen til at kroppen selv for det meste velger å produsere mettede fettsyrer."
  Honnr gitt av : kris7, 24. juni 2007, 00:41
  2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: søvn, rar erfaring 23. mai 2007, 13:48
  Det er ikke verre enn at man stiller klokka slik at man har ca 15-30 min på å sovne avhengig av hvor lang tid man bruker. Trenger neppe være helt eksakt

  Har kan man lese om sykluser http://www.glenrhodes.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=9
  Honnr gitt av : Gaffel, 23. mai 2007, 14:00
  3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: søvn, rar erfaring 23. mai 2007, 13:13
  Sover du ordentlig de siste timene, eller ligger du og halvsover? Det kan føre til at man blir mer sliten og trøtt.

  Uansett er det faktisk ikke antall timer man sover som er mest avgjørende for om man føler seg opplagt på morgenen eller ikke. Gjennom hele natta går man gjennom søvnsykluser, som hver varer ca 90 minutter. Altså etter at 90 minutter har gått starter en ny syklus på 90 min og så fortsetter det sånn. Hvis man står opp midt inni en slik syklus har man en tendens til å være ekstra trøtt. Prøv derfor å stå opp rett etter at en av disse søvnsyklusene er ferdig, for eksempel etter 7.5 timer (90 min x 5 = 7.5 t) eller 9 timer. Da vil man sannsynligvis føle seg mer opplagt og våken. Husk at tiden på hver søvnsyklus varier litt fra person til person.

  Hvis du våkner av deg selv om morgenen stå opp umiddelbart i stedet for å slumre, for sannsynligheten for at du da nettopp er ferdig med en syklus er stor.
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 23. mai 2007, 13:26
  4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Er utrent, vente med RYP? 14. mai 2007, 21:40
  Jeg vil nå si at RYP er perfekt for en nybegynner! Det er et helkroppsprogram som trener hele kroppen tre ganger i uka. Den første fasen er ganske lett (vektene starter lett) og det gir god mulighet til å få inn teknikk. Men kan være lurt å ta et par treninger først der du får noen til å lære deg de helt grunnleggende teknikkene først.

  Og ja, fremgang kan man absolutt ha uten tilskudd. Men tran og multivitamin bør du ta uansett. Egg er en god proteinkilde, og det er fisk også. Tunfisk er jo veldig billig da, så du kan jo ta en titt i tunfiskoppskriftstråden her på forumet for noen tips til hvordan du kan få det til å smake bedre (dvs smake mindre tunfisk Wink)
  Honnr gitt av : anon30, 14. mai 2007, 21:44
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!