Visning av honnrposter for SirWizard
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Det råeste byggerbildet dere noen gang har sett 06. mars 2007, 20:38


  Han fyren her (Cristopher Einang) bor bare noen få kilometer fra meg. Tror han var med på GP i fjor i Oslo. Venner av meg som kjenner han sier at han har trent i ca. 5 år.

  Dette bildet var tatt før han begynte å deffe for GP.
  Honnr gitt av : Einang, 27. februar 2011, 03:18
  2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hvordan si nei takk. 28. september 2009, 22:13
  "Nei takk, vil ikke bli som deg."
  Honnr gitt av : Pans, 28. september 2009, 22:32
  3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: "Fersk" innen trening og trenger litt veilledning... 06. februar 2009, 13:42
  Forstår det slik at du vil ned i vekt, så, here goes.

  Fettforbrenning skjer i hovedsak etter kardio-økten. De første 15 timene er etter kardioøkten er de som har økt fettforbrenning, deretter stabiliserer det seg ut. Hovedregelen for deffing og slanking = du må forbrenne med kcal enn du får i deg. Er ingen ekspert, men vil gjette at om du har en kontorjobb og jogger/går tur om kvelden, brenner du rundt 3000kcal per dag, så du må prøve å ligge under dette. Få i deg nok proteiner, og brems ned på karbohydratene rett før sengetid.

  De sier at den idèelle pulssonen for fettforbrenning er rundt 65-75% av maxpuls, så i ditt tilfelle vil den ideelle sonen være rundt 130 - 150, sånn cirka. Etter hvert som du får bedre kondis vil det bli mulig å øke intensiteten og fortsatt ligge i den ideelle sonen, men jeg vil anbefale deg å starte med en halvtime - times rask gange om morgenen eller kvelden. Husk: Spis mye proteiner, mye umettet fett og mye sunne karbohydrater, og legg kcal-inntaket under forbruket, og du vil gå ned i vekt kjemperaskt! Lykke til Smiley
  Honnr gitt av : Mao, 06. februar 2009, 15:13
  4  Trening / Forum for ungdom / Sv: cm rundt armer :P? 27. april 2007, 23:58
  Vel, om du vil ha STORE bokstaver i tittelen, funker det alltids å skrive mens du holder nede shift eller å trykke på caps lock og skrive.
  Honnr gitt av : Fatamorgana, 23. mars 2008, 15:36
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: R.I.P Cristopher Einang 01. juli 2007, 17:37
  Christopher Einang


  En kjærlig far som lille Celina elsker.  Og en stor mann.  Kvil i fred, kompis.
  Honnr gitt av : A. Holstad, 05. juli 2007, 20:23
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Upassende Treningsmusikk 14. mai 2007, 17:31
  De har begynt å spille den der 'my boobs' eller wtf den heter på aktiven nå... Klarer faen meg nesten ikke en eneste rep i knebøy fordi jeg bryter ut i latter når jeg er på bunnen av reppen...
  Er liksom det at det er fullt av svære folk der som trener til musikken til en silikonhore som har en munter effekt på meg Tongue
  Honnr gitt av : mdb, 19. mai 2007, 12:48
  7  Trening / Forum for ungdom / Sv: trening med vekter! 26. april 2007, 16:39
  Hos oss har vi intruktører som sier at grunnen til at vi har 15 års aldersgrense på vårt treningsstudio er at forsikringen ikke dekker det hvis du f.eks skulle ha et uhell der du får en vektskive over tærne eller noe lignende.
  Vår 15-årsgrense har ingenting med at du kan slutte å vokse, siden dette ikke er vitenskapelig dokumentert. Det som er dokumentert, er at aktiviteter som fotball og friidrett sammen med mange andre er dobbelt eller helst trippelt så belastende for leddene, og dermed større risk for å 'slutte å vokse' om du kan si det sånn.

  Gymlæreren vår, tidligere lagkaptein og trener for Hødd IL sier at folk i alle aldre kan trene ved hjelp av vekter så lenge de har kyndig veiledning og rett teknikk. Vekttrening er er i aller høyeste grad mer skånsom for leddene enn løping f.eks fordi aktiviteten skjer i lav hastighet.

  Hvorfor vekttrening er den store syndebukken for dette gamle svadaet vet jeg ikke, men jeg vil anbefale å ignorere de som sier at det skader vekst/skjelett/ledd/knokler og heller be dem om å skaffe vitenskapelige bevis.

  Det er faktisk blitt bevist opptil flere ganger at ungdom som trener med vekter har sterkere skjelett og knokler eller de som ikke gjør det, så dvs. at hvis du drikker normalt med melk/får i deg nok kalsium og trener normalt med vektene, vil du mest sannsynlig ha sterkere beinbygning enn de som ikke gjør det, og dermed vanskeligere for å få bein/skjelett-skader og beinbrudd.
  Honnr gitt av : Bonnskij, 07. mai 2007, 22:57
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Fettsyrer 30. april 2007, 02:52
  Ler av alle tullingene som finnes her på forumet altså Wink haha. Rotter seg sammen.

  Vi ler av deg og din manglende evne til å diskutere uten å slenge dritt og din mangel på modenhet. Hvis du i det hele tatt vil komme noen vei med 'diskuteringen' din bør du oppføre deg som folk og klare å diskutere uten å begynne å slenge mye usakelig dritt som vi alle, inkludert deg kunne klart oss uten.

  Og indikerer du at mødre er dumme? Du bør vise litt mer respekt for folk som har levd mye lengre enn deg og har mest sannsynelig mye mer erfaring enn deg om visse temaer angående helse. Jeg vil vedde på at det er veldig mange mødre som vet mye mer enn de aller fleste av oss når det kommer til ting som f.eks kosthold og helse.

  Slutt å oppføre deg som en overlegen drittsekk. Den eneste her som blir latterliggjort er deg.
  Honnr gitt av : bjørn`, 30. april 2007, 09:32
  9  Trening / Doggcrap / Sv: Ryggbredde øvelser til DC? 27. april 2007, 20:29
  Ja, du trener mer latissimus dorsi (lats) med bredt grep på chins og roing.
  Og ja, markløft er mest for spinae-muskelen (er ikke helt sikker på hva den heter).
  Det er den muskelen som 'føger' ryggraden oppover fra gluteus maximus til øvre del av trapezius.
  Honnr gitt av : Weigler, 30. april 2007, 08:46
  10  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: SirWizard skal bli stor gutt! 25. april 2007, 22:43
  Hehe, takk takk. Joda, bedre med litt flesk på kroppen ja... men bulken er muligens noe av det beste som noen gang har hendt meg Cheesy

  Har knapt bulket i det hele tatt, men f.eks i dag tok jeg sånne små 'perser' som
  12x3 reps i 100% strikt sidehev, der den gamle rekorden før bulken var 3x10 med samme vekt, pluss at jeg tok 3x7 reps i militærpress der den gamle rekorden var 3x5 med den samme vekten.

  Jeg hadde og store problem med 60kg før i benken, men i går tok jeg 3 reps 60kg og jeg følte at jeg hadde mer inne Wink
  Honnr gitt av : flisaa, 28. april 2007, 12:15
  11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: sjå stor ut til sommeren 28. april 2007, 00:16
  Blablabla, hiss deg ned, ok? Første punkt du bør tenke over hvis du skal bli gigamegaultrahypersuperdupersvær er å sette deg realistiske mål, og det å sikte etter å bli gigamegaultrahypersuperdupersvær på 2 måneder er et heller mindre realistisk mål.

  Hvis du vil trene mest volum, sjekk ut HST - Hypertrophic Spesific Training, med andre ord trening med mest fokus på hypertrofi (hypertrofi = muskelvekst), altså volumtrening.

  Sjekk ut artikkelen som jeg la ut for deg, skrevet av Børge A. Fargerli. Du bør høre på han fremfor de aller fleste her, samt meg fordi vi har rett og slett bare peiling på hvordan du skal bli stor og sterk, ikke hvordan du skal bli gigamegaultrahypersuperdupersvær.
  Honnr gitt av : flisaa, 28. april 2007, 00:18
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: flisaas bilder.. 27. april 2007, 23:56
  Bra mage, men du mangler litt volum på bryst i forhold til resten.
  Honnr gitt av : flisaa, 27. april 2007, 23:57
  13  Trening / Skader og Smerter / Sv: Medlemmer som klager på vondt i ryggen 26. april 2007, 22:54
  godt med svar, men nå er jeg ypen som liker best når folk er enige med meg jeg da:) for å gi litt tilbakemelding da, Ejay, som du sikkert kunne lese påpekte jeg det at interesse var en faktor jeg ikke blandet inn, kun det som var best for kroppen. og den forskeren som mener at vekttrening i en alder av 15 år er bedre enn fotball skulle jeg gjerne ha hatt ett par ord med.
  til sirwizard: helt enig i alt du skriver, hadde det bare vært et snev av hold i det. det jeg mener er at når det er 14,15-åringer inne på forumet som gnåler om at den ene biceps er 0,5 cm større enn den andre, spør om kreatin er farlig og sier de skal deffe ved en kroppsvekt på 67 kg, så vitner ikke det akkurat om god treningskultur slik du beskriver. mulig du er en nål i en høystakk og kan litt om temaet, og hvordan en 15 åring bør trene, det veit jeg ikke, men er du ikke enig i det jeg har skrevet nå, så er du dum.

  Hehe, der er jeg og du nok helt enige, ja. Jeg kan kanskje si at jeg er en nål i en høystakk, men vi er mange nåler i dette forumet. Jeg har prøvd å lære meg litt teori, og det har vist seg at ved å lære seg ikke bare det helt grunnleggende innen trening, men studere trening, kosthold, kroppen, muskulatur og annet ofte ellers har jeg hatt en veldig fin fremgang. Men du har helt rett i det du sier at det er altfor mange på min alder som gnåler for mye om bagateller.

  De fleste på min alder vil bli store og sterke og imponere chixa så raskt som mulig og tror det er gjort over natta, og de fnyser til de som har trent lenge og står der og curler 100kg på gymmet uten å si et ord og bare fokuserer på sin egen trening mens fjortissa står der og må ha hjelp til å curle en 10kg's EZ-stang. Jeg tror ungdommen som er grønn til trening bør fokusere mer på å lære seg teknikk og teori. Bare sider som treningsforum og iform er mer en gode nok til å bli en svært kunnskapsrik person når det kommer til alle sorter fysisk aktivitet og alle tema som er relatert til fitness, kroppsbygging og vektløfting generelt sammen med mange andre flotte idretter.

  Det er helt sant det du sier om dårlig holdning og lignende til treninga blandt fjortissa. Som sagt tidligere vil de ha store muskler og være store og sterke 'badboiz', og de tror at de vil bli like store og sterke som han som tar 300kg i bøy på gymmet over natta, og de gir opp og for å dekke over sin egen idioti og dumhet samt dårlig innsatsvilje slenger de med leppa og sier plutselig at vekttrening er for idioter.  De har så klart ikke tatt seg tid til å lese gjennom det elementære for trening. De flamer rett og slett vekttreningen når de ikke blir gigantiske etter de har trent i 2 uker uten å hverken få i seg nok protein, sover dårlig og spiser enda dårligere.

  Som sagt, jeg er helt enig med deg og jeg skulle ønske at denne dårlige holdningen til alle fjortissa som vil bli store som Arnold ble litt bedre.

  Mye ville forandret seg om de tok seg tid til å studere litt teori. Det er ikke bare å pumpe jern, vettu.
  Honnr gitt av : Segal, 27. april 2007, 00:50
  14  Trening / Forum for ungdom / Sv: trening med vekter! 26. april 2007, 16:39
  Hos oss har vi intruktører som sier at grunnen til at vi har 15 års aldersgrense på vårt treningsstudio er at forsikringen ikke dekker det hvis du f.eks skulle ha et uhell der du får en vektskive over tærne eller noe lignende.
  Vår 15-årsgrense har ingenting med at du kan slutte å vokse, siden dette ikke er vitenskapelig dokumentert. Det som er dokumentert, er at aktiviteter som fotball og friidrett sammen med mange andre er dobbelt eller helst trippelt så belastende for leddene, og dermed større risk for å 'slutte å vokse' om du kan si det sånn.

  Gymlæreren vår, tidligere lagkaptein og trener for Hødd IL sier at folk i alle aldre kan trene ved hjelp av vekter så lenge de har kyndig veiledning og rett teknikk. Vekttrening er er i aller høyeste grad mer skånsom for leddene enn løping f.eks fordi aktiviteten skjer i lav hastighet.

  Hvorfor vekttrening er den store syndebukken for dette gamle svadaet vet jeg ikke, men jeg vil anbefale å ignorere de som sier at det skader vekst/skjelett/ledd/knokler og heller be dem om å skaffe vitenskapelige bevis.

  Det er faktisk blitt bevist opptil flere ganger at ungdom som trener med vekter har sterkere skjelett og knokler eller de som ikke gjør det, så dvs. at hvis du drikker normalt med melk/får i deg nok kalsium og trener normalt med vektene, vil du mest sannsynlig ha sterkere beinbygning enn de som ikke gjør det, og dermed vanskeligere for å få bein/skjelett-skader og beinbrudd.
  Honnr gitt av : anon30, 26. april 2007, 18:06
  15  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hva liker jenter? 22. april 2007, 11:05
  Om du ikke vet hva du skal si, kan du jo prøve dette:

  "Hei, skal vi pule?"
  Honnr gitt av : flisaa, 23. april 2007, 21:51
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!