Visning av honnrposter for MSG
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Zesus test boster kritikk 22. september 2009, 09:16
  Du får 5 pakker med kjøttdeig for samme prisen

  Dyr kjøttdeig altså! Du kan få 17 pakker kyllingkjøttdeig + BÆREPOSER!
  Honnr gitt av : Glucifer, 22. september 2009, 09:18
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Historien bak ditt nick :) 19. august 2009, 20:42
  Historien bak mitt nick er ganske spennende. Jeg ble oppfordret til og skrive her til og med.. Så here goes: MSG er initialene mine  Shocked
  Honnr gitt av : Carnivore, 19. august 2009, 20:43
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mathias sin logg - Trener mot Nasjonalt Jr Stevne 21. juni 2009, 00:10
  Løftet litt på Nasjonalt idag.

  190.0   210.0   220.0
  135.0   140.0   150.0   
  220.0   245.0   255.0

  Kom på første (av 3) i 90 kgs klassen, med 605 totalt.

  Mistet balansen på siste bøyen, og grepet sviktet på siste marken. Stor takk til Jørgen H som kløyp meg i nakken før jeg skulle løfte (og all den andre hjelpen han ga)!

  Neste blir jr NM!
  Honnr gitt av : bergan01, 06. august 2009, 14:57
  4  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Har DU kuttet ut... 25. oktober 2008, 23:56
  Skrev jeg det?

  Nei. Skrev jeg at du skrev det?

  For å kort fremheve poenget mitt: Å gi etter for lyster som f.eks spise godt, tror jeg har mest negative effekter på lang sikt. Jeg tror at det moderne vestlige kostholdet sakte men sikkert har fucka oss opp (mtp. sykdommer og allskens dritt..). Jeg ser ikke poenget med å putte i seg noe som på lang sikt kan ødelegge deg, bare fordi det smaker godt. Jada sikkert ikke skadelig å spise litt snop, men jeg ser ikke vitsen. Du venner deg aldri av med det hvis du alltid "bare spiser litt". Er ikke værre enn å bare slutte, hvis du er litt selvdisiplinert!
  Honnr gitt av : bloodredthrone, 20. april 2009, 18:55
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Nordmenns holdning mot ikke-vestlige innvandrere ( Undersøkelse) 11. januar 2009, 21:05
  Tillater meg å lime inn et innlegg fra VGDebatt:

  Nå er jaggu meg på tide at vi nordmenn får øynene opp ang. det som skjer i landet vårt.

  Nå har gatene i hovedstaden vår blitt rasert, fordi Israleske- og Palestinsavennlige mennesker har braket sammen. De har gjort skader for millioner av kroner, og gitt norske, utenforstående mennesker og butikkeiere en skikkelig støkk. Dette er nok bare begynnelsen. Nordmenn blir stilt mellom barken og veden. Jeg gikk ned Karl Johan for noen dager siden, og ble bombardert av mennesker som ønsket støtteerklæringer og penger som støtte, for den parten av Gaza-konflikten de selv støttet. Men ønskes det offentlige støtteerklæringer? Se på partilederen fra Florø, som ble truet på livet fordi han ønsket å ta et offentlig standpunkt. Det er forkastelig. Jeg så akkurat en reportasje om saken i NRK nyheter, der vi fikk se deler av trusselbrevet. Det helt forkastelig, at nordmenn skal motta trusler fra mennesker som ikke engang kan skrive ordentlig norsk. Men hva skal man gjøre. Vi har da ytringsfrihet her i Norge. Eller har vi det?

  Ja, hva er egentlig dette med at vi har så mye rasisme i Norge? Jo, her i Norge er vi rasister om vi er så frekke å åpne kjeften mot innvandrer, om man er uening eller har andre meninger som man ønsker å ytre. Vi er rasister om vi ikke vil la barna våre hengre sammen med den utlandske gjengen i byen eller bygda, selv dette er fordi denne gjengen ikke har noen anelse om sunn fornuft og etikk i vårt samfunn, og sørger for at barna våre havner på veier hvor de aldri skulle ha gått. Nekter vi barna våre å henge sammen med gjeng med nordmenn, er det ingen som stiller spørsmålstegn. Man er rasist uansett hva man gjør, så lenge det har negativ virkning mot innvandrere eller flyktninger. Men ordet rasisme har mistet sin mening her i Norge. For det første, er det en enkel og simpel måte for utlendinger å beskytte seg på. For det andre, så har det ikke tilbakevirkende kraft. At utlendinger sender skjellsord mot nordmenn, er ting man bare må akseptere. Men synes dere det er riktig da nordmenn, og da spesielt norsk kvinner skal akseptere å bli kalt  vantro hunder, skjøger og horer, da vi er ute en kveld på byen. Og ikke fortell meg at dette ikke forkommer, for jeg selv blitt skjellt ut på byen. Da ble til og med religion blandet inn. Jeg var en jesushore, og ikke verdt en dritt. Skal man akseptere at det norske folk blir behandlet på denne måten? Når skal man innse at det går for langt? Jeg er redd at den dagen mange nok innser dette, er det for sent. Vi er allerede på vei ned en farlig vei.

  For hva er det egentlig som skjer her i landet, når vi som et av verdens rikeste land er i stand til å ta imot jevne strømmer med innvandrere og flyktinger, som skal ha et hjem, de skal ha mat og de skal ha generelle penger, samtidig som norske, jeg repeterer, norske mennesker må ty til Slumstua for å få seg litt julemat. Det er helt forkastelig! Rett og slett grusomt. Og ikke kom å tyt om humanitet og neste kjærlighet, det er sunn fornuft å redde sine egne barn først, før naboen sine, i f.eks en brann. Vi har massevis av penger å sende ned til nødstrengende mennesker, og til øse ut for gi innvandrere og flyktninger et hjem med norsk standard, mens tusenvis av nordmenn allerede lider her i Norge. Er ikke dette et faretegn?!

  Jeg sier ikke at vi skal lukke grensene våre helt for flyktninger, og de som trenger hjelp. Men for at vi virkelig skal kunne hjelpe de som trenger det, må vi begynne å gjøre nåløyet trangere. Kravene for integrering må bli strengere, og det må innføres nulltoleranse for kriminalitet. Ingen soning på norsk jord. For norsk struktur kan bare ta så og så mye. Og det er ikke til å stikke under en stol, at når staten er så dum å gi automatisk statsborgerskap etter så og så mange år, så blir vi ikke kvitt flesteparten av disse innvanderene og flyktingene. Ja, hvorfor er det fortsatt så mange Bosniere i Norge f.eks? Det er da ikke krig i Bosnia lengre. Jo, fordi de har det mye bedre her. Og det er forståelig. Hjemsendig skulle ha blitt informert om det øyeblikk de satt bena på norsk jord, og det skulle ha vært udiskutabelt. Hvis det er ønske om å bli i Norge, skulle dette måtte søkes om med strenge krav.Fordi det finnes virkelig de innvandrere og flyktinger, som virkelig ønsker å tilpasse seg vårt samfunn, og integrere seg. Det er disse vi bør verdsette og ta vare på.

  Vårt såkalte "flerkulturelle" land holder på å gå opp i liminga. Vil vi virkelig være et flerkulturellt land? Eller ønsker vi å holde på våre verdier, vår kultur som har utviklet seg gjennom over tusen år med historie? Øsnker vi virkelig å måtte ta opp en debatt som den vi hadde ifjor, hvor det var spørsmål man skulle flagge med andre flagg på 17. mai? Det burde aldri ha vært et spørsmål engang. Og ikke vil jeg heller vite av min datter har med melding hjem skolen, fordi hun ikke ønsket å ha gymnastikk, da flere av hennes kvinnelige klassekamerater er fritatt gymnastikk pga. religionen sin. Hvis mine flerkulturelle arbeidskolleger skal ha fri på sine helligdager, skal jeg også ha fri på deres helligdager. De har fri på våre. Hvis de kaller mine barn "poteter" og "snømenn" på skolen, vil jeg også ha muligheten til å kalle dem navn. Men det fungerer ikke. Da er det rasisme. Vi mister ytringsfriheten vår, folkens. Tenk på det.

  Dette landet kommer til å gå lukt til helvette, om vi ikke begynner å bli litt mer nasjonalistiske. Det er ikke riktig at dette skal være galt av oss å gjøre. Det burde kreves at våre samfunnsregler følges, akkurat som vi må følge deres om vi ønsker å besøke deres land. Vi kan ikke akseptere at våre gater blir knust i fillebiter for en sak vi nordmenn i utgangspunktet ikke har noen forutsetning for å gjøre noe med. Ikke på lang sikt.

  Vi lager ris til egen ræv. Og ikke kom å fortell meg at jeg er alene om disse synspunktene. Det blir fler og fler nordmenn som begynner å bli lei, og dette bør tas på alvor. Vi burde ikke sitte å være redde for å ytre våre meninger. Da går det den gale veien.

  Så folkens, få øynene opp. Og om det ikke blir gjort... "Siste nordmann ut, tar med seg flagget."

  Jeg er så enig. Det er jo ikke trygt å gå i gatene i denne byen. Vet ikke om det er bare at jeg ikke har fulgt med før, men synes det har blitt litt for mye dritt fra invandrere i det siste. Og jeg tror ikke noe på det der at "det kommer i media fordi de er  invandrere, og nordmenn er like ille." Det er bullshit!
  Honnr gitt av : Mummelmann, 12. januar 2009, 13:39
  6  Trening / Forum for ungdom / Sv: Vont i nakken av knebøy??? 04. november 2008, 18:25
  Du kan finne et rosa håndkle å ha rundt nakken.
  Honnr gitt av : Kampen, 04. november 2008, 18:27
  7  Trening / Strongman / Sv: Arild Haugen legger opp strongman 25. oktober 2008, 15:16
  I'll make him an offer he can't refuse.
  Honnr gitt av : Treningsvitenskap, 25. oktober 2008, 15:53
  8  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hva ville dere ha gjort? 25. august 2008, 20:56
  Spart slaget til han dritten.
  Honnr gitt av : Mr Melk, 25. august 2008, 21:06
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan er det å øke i styrke i militæret? 10. juli 2008, 00:03
  Hvorfor får man spesielt ikkenoe styrke oppgang i jeger tjenesten i forhold til andre avdelinger?

  Det er MASSE fyfo (fysisk fostring) hver dag, da sier det seg selv at du kan ikke kjøre tung styrke i tillegg. Man er MASSE ute i felten og sulter. Det er noe man skal venne seg til som jæger.
  Honnr gitt av : BroadRipple, 10. juli 2008, 00:34
  10  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Protein pulver og kviser? 27. juni 2008, 19:00
  Bare et tips fra meg som har testet ut stort sett alt før jeg gikk til hudlege: det har minimal betydning. Selv om du legger om livsstilen din fullstendig, og isolerer ut alt som kan forårsake kviser, er det ikke sikkert du kommer særlig langt. Trust me - Gå til hudlegen er det beste valget du kan ta mener nå jeg!
  Honnr gitt av : Redigert2.0, 27. juni 2008, 19:11
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Fremtiden innen Bodybuilding 15. mai 2008, 10:34
  Haha, ok jeg skal legge ut bildet jeg... Men skjønner ikke hva som går av deg.

  Edit: har lagt ut bilde nå http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=72447.msg1011493;topicseen#new
  Honnr gitt av : VargThor, 15. mai 2008, 11:05
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Fremtiden innen Bodybuilding 11. mai 2008, 15:23
  We're gonna achieve all this with proper nutrition, proper training (and proper steroid use).
  Honnr gitt av : Unforgiven, 12. mai 2008, 23:03
  13  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Påstand om magetrening 07. mai 2008, 22:58
  Han spiste som ei kjerring - 2 egg til frokost, hehe. Er ikke rart magemusklene blir synlige da.
  Honnr gitt av : OysteinFurnes, 08. mai 2008, 20:52
  14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ned i vekt av Pepsi Max? 27. april 2008, 14:37
  Det som menes med negative kalorier er at kroppen bruker mer energi på fordeøyelse enn det du absorberer av energien i maten/drikken.
  Honnr gitt av : Redigert2.0, 27. april 2008, 14:39
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Frukt = grønnsaker? 21. april 2008, 19:41
  Frukt inneholder generelt mye mer karbohydrater enn grønnsaker. F.eks eple > 10% karbs, gulrot < 5 % karbs, og karbsa i grønnsaker er langsomere også. Frukt inneholder gjerne raske karbohydrater, mens grønnsaker inneholder gjerne noe fiber.

  mao: Frukt != Grønnsaker
  Honnr gitt av : EvidenCe, 23. april 2008, 14:55
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!