Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 30
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Marthe`s bildeprofil - film 29.nov, bilde 14.des: på: 16. desember 2010, 12:30
  Hmm.. det var faktisk bare en vennlig info om at vi er flere jenter på Frisken som trener bra (håper jeg). Kunne kanskje føyd på "du burde trene der" så hadde det ikke virket så.. negativt..?

  Ikke verre enn det;)
  2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Marthe`s bildeprofil - film 29.nov, bilde 14.des: på: 16. desember 2010, 10:53
  For det å se at en jente f.eks ta knebøy har jeg aldri opplevd, verken på diablo gym eller på friskhuset ved city nord (som jeg har trena på før jeg flytta sørover for 6 år siden, under ferier, eller nå når jeg er der via jobben).

  Da har du ikke vært på Friskhuset... der bøyes det bra, og jeg tror ikke jentene er utrent akkurat...
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tonks trener mot kalottkampen på: 11. august 2010, 10:34
  Nei nei nei. Ingen vektklasser. Er det ikke på tide å vise gutta at også mindre jenter kan, Tonks?? Wink Jeg skal heie på deg!
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tonks trener mot kalottkampen på: 08. august 2010, 19:09
  Hahaha!! God tanke!  Grin

  Greit, jeg skal komme å se på!

  GRIZZLY mot Tonks! Blir bra!
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tonks trener mot kalottkampen på: 08. august 2010, 17:43
  Hva skjer under en kotelettkamp?
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tonks trener mot kalottkampen på: 07. august 2010, 19:37
  Så bra! Da kan du spise sukkerfri ketchup med god samvittighet:P
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tonks trener mot kalottkampen på: 07. august 2010, 19:09
  Haha GRIZZLY!! Du tenker for mye på mat?Smiley

  ders: Det var ikke å ta hardt i, det var høy pers på bare 3 mnd! Wink
  8  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløft og Utstyrsbruk på: 03. juli 2010, 12:07
  *En ting jeg synes er rart er at folk ikke ser det innlysende her.
   I mange idretter er du avhengig av nyeste teknologi, helt korrekt. Men, dette er idretter som er basert på utstyret. Hvis du er avhengig av utstyr for å i det hele tatt kunne utføre idretten, sier det seg jo selv at man vil perfeksjonere dette på elitenivå.

   For å utføre idretten styrkeløft er du overhodet ikke avhengig av det vi omtaler som utstyr. Du trenger en stang, vektskiver og stativ. Utstyret er bare noe som er innført for å øke prestasjonen drastisk.


  Friidrett er beste idrett for å se etter paraleller, og forskjellen mellom stav og høyde passer perfekt for å symbolisere det som er feil. I den ene idretten er det om å hoppe høyest. I den andre er det om å hoppe høyest ved bruk av utstyr som hjelper utøveren komme høyere. Begge deler er selvfølgelig fullgode idretter, men du kaller ikke stavsprang for høydehopp, og høydehopp for "raw-høyde."

  Styrkeløft burde vært raw, for å bestemme hvem som er sterkest, noe som er ideen bak selve idretten. Så kunne man hatt utstyrsløft som en egen idrett/gren, gjerne innenfor samme forbund og på samme stevner.

  *Jeg har enda til gode å se noen bruke prisen som et seriøst mot-argument.

   
  Ellers, ikke rettet til deg spesielt, men det er litt todelt å oppfordre folk til å ta tak selv. På den ene siden er det nok en nødvendighet om man ønsker å oppnå noe, da folkene på toppen ikke tar tak selv. På den andre siden må det være lov å ha en mening om hvordan en idrett kan forbedre seg, uten å måtte bruke livet sitt på faktisk å kjempe for det, for å sette det litt på spissen:)
  Jeg vil også påpeke at det er begrenset hva et rykende ferskt nsf medlem kan oppnå. Landslagsløfterne sitter med langt større makt, og man er nok avhengig av at de også våger seg utpå som "pro-raw."

  Mange bruker også det at man nå kan få registrert raw løfting som et argument; at det er få som faktisk benytter seg av dette. Selvfølgelig er det ikke noe morsomt å konkurere raw mot andre som bruker utstyr, og en stjerne er alt for liten kompensasjon. Ingen gidder trene mange år, dag ut og dag inn, for en 6. plass med stjerne, i stedet for en medalje.

  Kan du forklare meg hvorfor du er så i mot utstyr egentlig?? Er det urettferdig?  Like urettferdig som at Hushovd har en sykkel til 200.000 og jeg har en til 2.000? Eller at sprinterne løper med piggsko og har bedre "grep" på bakken, enn mine slitte joggesko??

  Styrkeløft er faktisk med utstyr! Gymløft er noe annet.
  Like interessangt å diskutere det, som at jorda faktisk er rund.. Godta det bare, ok?
  9  Trening / Styrkeløft / Hjelp søkes til NM, fredag kl 14 på: 02. juni 2010, 16:42
  Hei!

  Blir usedvanlig glad om noen kan hjelpe meg med surring og noe drakthjelp på NM, fredag. Jeg løfter i klasse 90 og starter løftingen min kl 14:00.
  Gir selvfølgelig hjelp tilbake!

  mvh
  Håvard Horn
  10  Generelt / Antidoping / Sv: Hvilke Bivirkninger Har Du Fått Av Dopingmidler?? på: 30. september 2008, 22:22
  Hehe.. enei, overhodet ikke. Jeg får utdype meg litt klarere: Til de som ønsker å ta valget/har tatt valget å bruke steroider; Gjør hva dere vil, bare ikke gå inn i en organisert idrett eller dra med dere unge ugjennomtenkte gutter som vil bli stor i morgen. Ok?Smiley

  Jeg har da aldri påstått at de som ikke er "fanatisk motstander" er en bruker har jeg vel? Da må jeg i så fall be om unnskyldning.

  Har jeg lyvet om bivirkninger? Jeg er helt enig om at doping best bekjempes med sannhet og en åpen diskusjon. Jeg har aldri brukt selv, så jeg har kanskje ikke mye jeg skulle sagt om akkurat det, men jeg har sett andre brukere få div bivirkninger som ikke har vært helt ønskelig. Det er ikke løgn..
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Andreas trener av og til! på: 30. september 2008, 22:07
  Mr. Dolega: Du KAN gjøre de lette øktene litt tyngre ved å fokusere 110% på strikt teknikk og eksplosivitet. De har noe for seg vettu, selv om du kanskje ikke helt får til å svelge det akkurat i dag. Been there, done that;)
  12  Generelt / Antidoping / Sv: Hvilke Bivirkninger Har Du Fått Av Dopingmidler?? på: 30. september 2008, 21:09
  eh... det ER lovlig allerede. Som alt det andre skadelige som nevnes.

  Ok, det var dårlig formulert av meg:) Men det er ikke lovlig å kjøpe og selge, ikke sant?

  Men lovlig eller ikke lovlig, gjør akkurat hva dere vil med kroppene deres:) Bare hold dere unna organisert idrett!

  13  Generelt / Antidoping / Sv: Hvilke Bivirkninger Har Du Fått Av Dopingmidler?? på: 30. september 2008, 20:48
  Vel, jeg synes det er helt bak mål å trekke inn sigaretter inn i en diskusjon om dopingmidler.  Ja, det er skadelig. Det er mye som er skadelig her i verden.
  Jeg har selv sett utviklingen til en på steroider, med sinne og alt som hører med,  jeg har vært på utallige foredrag av gamle "dopere" og det samme går igjen hos alle; "Doping ER skadelig, og jeg angrer på mine valg!". Jeg kan bare ikke fatte at det er så himla ønskelig å utsette kroppen sin for slike ting, og for hva? En fin kropp å vise fram på en egotrip på stranda? Som bergan01 sier, så er dette til en viss grad mulig med strikt kosthold og trening. Jeg bare opplever mange på dette forumet som nesten barnslig opptatt av dette å dytte på alle at AAS burde vært lovlig.
  14  Generelt / Antidoping / Sv: Hvilke Bivirkninger Har Du Fått Av Dopingmidler?? på: 30. september 2008, 20:27
  Jeg er så enig! Synes det er helt flaut å se voksne mennesker sitte her og argumentere for at AAS er så lite skadelig, og forsvare det i hytt og pine at man skal bruke det.
  Ja, det er skadelig å sitte hjemme og spise seg fet, men hva i allverden er dette for et argument?!  Når du stikker på butikken for å kjøpe mat, er man i hvertfall ikke med å påvirke det kriminelle markedet!

  Jeg hadde egentlig ikke tenkt å legge igjen noen av mine meninger her, fordi jeg vet det er som å stange i en murvegg. Men.. Jeg lurer på en ting; Hvorfor bruker dere steroider? Jeg kan ikke fatte og begripe at det kan være noe særlig stats å se på seg selv i speilet og vite innerst inne at "dette har jeg klar, MED steroider!"  Og for hvilken pris?! 
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Eirik kaster skrot over hodet og på skuldrene på: 30. september 2008, 19:17
  Ingen som har gidda å svare deg?
  Kjør pushdown eller franskpress eller noe annet lurt, og det er ikke noe poeng i å trene deg sønder og sammen på disse såkalte støtteøvelsene. Men du kan sikkert ta litt i Wink
  Jeg bruker stangroing, synes det er bedre enn kabelroing og t-bar.

  Kjempemoro å trene med deg også:)

  Du skal opp i vekt du også? Smiley Jeg sliiiiter med å få til det samme.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 30
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!