Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 62
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: BCAA på: 10. juli 2011, 14:13
  http://www.powergym.mystore.no/ds_product_info.php?cPath=41&products_id=808
  denne bruker jeg selv, meget god smak!
  2  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Trening for Marinejegeropptak! Hjelp til treningsprogram? på: 25. april 2011, 14:43
  ville lagt mest vekt på lange turer med tung oppakning(gå gradvis opp med kg, ikke begynd for hardt!) og sørg for at du har en god sekk, helst en med ramme, ufattelig fort gjort å skade seg vist du ikke har skikkelig utstyr!
  ellers anbefaller jeg å trene mye knebøy og markløft, sterke bein og rygg er et must for en marinejeger!
  når det gjelder push,sit og hang ups, så sørg for at du ligger godt forran kravene for opptaket, utover opptaket er det ikke det som teller, det er seige laaange marsjer!
  anbefaller deg å lese litt på www.milforum.no der får du litt mer spesifikk info fra andre som skal, og har vert på opptak!

  Lykke til!
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Romaskin - concept 2, deres beste tid. på: 24. april 2011, 13:30
  8781 meter på 30 min, på tyngste motstand.
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: MDS - Hardcord på: 10. november 2009, 19:09
  Gårsdagens:

  Benkpress med stop:
  1x8 85kg
  1x6 100kg
  1x5 107,5kg
  1x5 107,5kg
  1x5 107,5kg
  1x5 107,5kg


  Skråbenk uten stop:
  1x5 70kg
  1x5 72,5kg
  1x5 72,5kg
  1x5 72,5kg
  1x5 72,5kg

  Roing med stang:
  1x8 100kg
  1x8 100kg
  1x8 100kg
  1x8 100kg

  4 set random biceps


  Pushpress:
  1x6 72,5kg
  1x5 82,5kg
  1x5 90kg
  1x4 95kg
  1x4 95kg


  Var litt svimmel når eg trente. Var sikkert fordi eg overbelasta hjernen med rekordlang leksegjering på 1time og 40minutt førut.

  Byttar ut pushpressen med rein press framover. Sånne halve bevegelsar for kneet er bad for business. Det kjenner eg idag. Blir intresangt med knebøy seinare ikveld.  Smiley
  skjønna godt du va overbelasta i skallen. 1t 40 min e jo vilt!
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: diett til nm 2009(nytt bilde lagt ut 24. sept) på: 26. september 2009, 03:45
  Perbørt... bare fortsett å plage atle, mange som har prøvd å terge ham på seg... Jeg syns for min del at det er underholdende.

  men samme hva du gjør..ikke møt ham face to face... Siste personen som gjorde det sender de fortsatt ut etterlysninger etter, og røde kors søker fortsatt etter ham i lillomarka.
  Latterlig innlegg.
  du får jo fyren til å høres ut som en drapsmann.
  6  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no på: 07. september 2009, 20:35
  Jeg synes illegalisering er det smarteste man kan gjøre. Hva angår røyk er meg revnende likegyldig i denne sammenhengen. Vi diskuterer steroider, ikke røyk. For all del, det er et poeng i "hvorfor illegalisere steroider og ikke røyk?" osv., men man vet godt at det er annerledes med røyk pga. helt andre faktorer. I begynnelsen trodde man røyk var bra for helsa, og nå er det i praksis utenkelig å se for seg at røyk noen sinne vil bli ulovliggjort pga hvor utbredt det er + grunnene folk har til å bruke det. Det samme kan man si om alkohol - hadde folk begynt å drikke alkohol i dag, hadde det så klart blitt ulovlig på flekken, i likhet med hasj. Alkohol og røyk vil aldri forsvinne. Når det gjelder anabole steroider har vi hele tiden visst at det er farlig. Det er i ferd med å bli et samfunnsproblem og ordet "megarexia" er ikke lenger et like fremmed ord blant massene. Av og til står det frem en og annen som snakker ut om bivirkningene man kan få av det. Illegaliser det. Det høres kanskje drøyt ut å si, men sånn jeg ser det bunner det å være mot illegalisering i kun egoisme, uansett hvordan du legger det frem. Å si at "dette er livet mitt. Skal du ta fra meg noe av det som betyr mest i livet mitt?" holder ikke. Ikke i denne sammenhengen. Da svarer jeg ja, i så fall. Viss man veier opp ens egne fordeler mot samfunnets ulemper av anabole steroider, burde man ganske kjapt kunne resonnere seg frem til hva majoriteten av befolkningen er best tjent med, uansett om det ikke "burde" være et problem fordi folk "burde" vært i stand til å ta bedre valg.

  Det blir litt som med fildeling... Du kan godt ha lastet ned masse musikk uten å være en drittsekk av den grunn, akkurat som at du godt kan være en boler og være verdens kjekkeste kar, men å si at fildeling/steroidebruk burde være lovlig (fordi man selv laster ned musikk og film eller fordi man selv boler) er selvsagt idiotisk. Det er egoistisk. Det handler litt om å forstå hvem man egentlig er, og hva slags valg man har tatt. Begge deler fører til problemer, og begge deler kan til en viss grad gjøres noe med av illegalisering.

  Med det sagt hadde det vært fint om myndighetene ikke var så uærlige når det gjelder anabole steroider. Det er ikke slik at du får en drøss med bivirkninger med en gang du så mye som ser på anabole steroider, og det er heller ikke slik at du ikke kan bruke anabole steroider over lang tid og aldri oppleve bivirkninger. Dette er nok noe av grunnen til at steroidemiljøene rekrutterer nye medlemmer; man blir fortalt at det ikke er så farlig som statens helseorgan skal ha det til, og får høre egenerfaringer som tilsier at dette ikke er så farlig som man kanskje skulle tro osv. Sånn sett skjønner jeg godt at folk som bruker steroider kan bli litt provosert av artikler som denne. Det blir fremstilt som at det nøvendigvis må gå verre med en som boler, enn det realistisk sett ofte vil. Så jeg skjønner at Atle Kielland blir irritert, selv om det er enkelte ting han kunne spart seg for å si.

  det med røyken er bare ett eksempel på att det finst laaangt verre ting her i landet som burde bli tatt hånd om før man snakker om å illegalisere aas, skal det vere lovlig å røyke, drikke alkohol og spise på mcdonalds, så får det faen meg vere lov til å bruke aas, skal 1 ting bort så får enn ta med seg resten også.
  7  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no på: 07. september 2009, 18:22
  jeg mener det blir for dumt å starte å illegalisere aas, når det dør 8000 personer hvert år i Norge pga røyking. få bort røyken først, så kan man evt se på det med aas. har man litt vett i skallen, så kan man bruke aas uten att man dør uka etterpå.
  8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 05. september 2009, 01:54
  Til trådstarter, hvordan fikk du kontraktet Nortura? Skrev du e-mail, eller gikk du personlig til de? Må du hente kjøttet selv der, eller sender de? Smiley
  det var en kompis som skaffa til meg. men han gikk personlig til dem. så skal det også sies att du må vere medlem i nortura, noe som alle bønder som leverer slakt til dem er, for att du skal få biffen til den prisen, vi har fått den for.
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: MDS - Dietmar/Rehab/Teknikk Trening på: 10. august 2009, 19:00
  Takk for det! Cheesy

  Skal opp på 1-2 reps på 200 i 10. veke. Begyndte på 6. veke igår.

  Her er film av bøyen:

  http://www.youtube.com/watch?v=0hyJEhU4GCw#noexternalembed&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fuser%2FMatsDSkre&feature=player_profilepage

  lett!
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 24. juli 2009, 23:12
  Jøss, det var virkelig billg.
  Kjøpte en pakke mørbrad på Rimi her om dagen, 62 spenn for 200 og noe gram.
  ja prisene i butikkhyllene for biff er jo helt sinnsyke..!
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 24. juli 2009, 22:51
  Uavhengig av mengden du kjøpte?

  ja.
  12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 24. juli 2009, 18:16
  Du får (fikk i hvertfall) kjøpt kvarte dyr på Gilde(nortura).. beiner du dem ut selv blir det billig. skal du kjøpe bare biff så er det ikke veldig mye å spare, men det blir jo noen kroner hvis man kjøper endel kilo.. 20+ f.eks.

  man får GODE rabatter på når man jobber der, men kan vel kanskje være litt uaktuelt å bytte jobb for å få litt billig kjøtt??
  nå har jeg fått tak i biff til knallpris fra nortura. 60kr kg for mørbrad og 80 kr kg for biffstrimler.

  evt hvis du kjenner noen som jobber på gilde eller prior.. så får du de til å handle.. er som regel B-varer som er billigst, men dette er like bra kjøtt, bare at de som har skjært det ikke har vært så nøye med det, så det ikke ser like bra ut i pakka, som 1.sortering.

  da er det fort hundrelapper å spare
  nå har jeg fått tak i biff til knallpris fra nortura. 60kr kg for mørbrad og 80 kr kg for biffstrimler.
  13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 22. juli 2009, 21:24
  Har du ei fele kan du bytte den bort...
  har en gitar
  14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 22. juli 2009, 21:03
  Bare av nysgjerrighet; er planen å kjøpe dette til eget bruk Tongue ?
  ja.
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: stort kvanti med biff.. på: 22. juli 2009, 18:30
  Å kontakte Nortura er det som virker mest åpenbart for min del...
  det har jeg tenkt til å gjøre, men ville bare høre om folk her har erfaringer og litt priser.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 62
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.