Visning av honnrposter for Ejay
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: hjelper det å slutte med snus? 14. september 2009, 00:22
  Skjer med at ironi har blitt så jævlig in på tf nå for tiden.
  Honnr gitt av : Stormbringer, 14. september 2009, 22:09
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Gutta i Kongo 31. august 2009, 22:33
  Hvorfor burde jeg det?
  uskyldig til det motsatte er bevist osv? Men er jo ikke alle som er tilhenger av sånt.
  Honnr gitt av : .......1, 31. august 2009, 22:34
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ejays bildeprofil 18. august 2009, 22:47
  Pump!
  Honnr gitt av : Kavring1, 20. august 2009, 00:48
  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Fløte og bacon er sunn mat 11. juli 2009, 02:59
  Folk må da faen meg ha jerne til å tenke selv mener nå jeg.
  Honnr gitt av : Treningsvitenskap, 11. juli 2009, 05:44
  5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: sjå stor ut til sommeren 28. april 2007, 13:37
  stor , som i  masse muskler..

  hvor langt er et tau?
  Honnr gitt av : Gaffel, 15. juli 2007, 00:33
  6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: sjå stor ut til sommeren 28. april 2007, 13:37
  stor , som i  masse muskler..

  hvor langt er et tau?
  Honnr gitt av : proteingutn, 28. april 2007, 20:59
  7  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ejays ***Mål side 4!!!*** 12. april 2007, 21:25
  Siden ingen svarte på spørsmålet mitt  så må jeg jo nesten slenge opp noen flere bilder da  biggrin

  Hvor mye tror dere jeg vil veie på et fettprosent som gjør at jeg får definerte muskler og en grei six pack?

  Veier ca 94kg morgenvekt nå startet på 105kg (Ble litt tull i påsken:P)

  Blir alltid glad for kommentarer på bildene også!
  Honnr gitt av : Binais, 25. april 2007, 18:27
  8  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Mage hver dag? 14. april 2007, 19:28
  Alt man trenger å gjøre for å få sixpack er å deffe bort fettet? Vel, hvis du ikke trener mage, og bare har lite fett, vil sixpacken vise som et flatt firkantmønster på magen din. Nei nei nei. Bulk, tren som faen og deretter deff. Hvis du er nybegynner vil jeg anbefale å bulke i 2-3 år, deretter deffe. Ingen vits i å deffe hvis du ikke har noe å vise frem.
  Kan jeg få spørre deg om hvorfor i alle dager du driver å deffer for tiden da? Skjønner ikke hvorfor du driver å anbefaler det til alle andre men du gjør det jo ikke selv :S
  Honnr gitt av : bjørn`, 14. april 2007, 19:30
  9  Generelt / Antidoping / Sv: Veksthormoner. 26. mars 2007, 15:40
  Stemmer det. Når jeg var hos legen for et år siden eller noe sånn for å sjekke hvor høy jeg kom til å bli så sa han at det ikke var noen vits uansett fordi jeg var godt inne i puberteten. Det de gjør for å hindre vekst hos folk som kommer til å bli ekstremt høye er å gi hormoner sånn at man kommer kjappere i puberteten.

  Puberteten er da altså det som gjør at du slutter å vokse. Den kjappe veksten i puberteten er liksom siste inspurt før du slutter å vokse. Etter disse skivene har lukket seg er det ikke mulig å vokse mer.
  Honnr gitt av : Bob Paar, 26. mars 2007, 16:38
  10  Trening / Forum for ungdom / Sv: morgen trening 25. mars 2007, 17:17
  Du skal ligge på 65/70% puls på morgenkardio hvordan du får dette går ut på ett Wink 
  Du kan jo måle pulsen din når du hopper trampoline iforhold til jogging så ser du hva som er mest effektivt.
  Honnr gitt av : simenL, 25. mars 2007, 17:30
  11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: trenger litt hjelp her... :D 23. mars 2007, 17:27
  Du er avhengig av chalorioverskudd for å vokse og det bør komme fra sunne matvarer. Du burde kanskje variere litt på hva du spiser Wink
  Honnr gitt av : jaadaa, 23. mars 2007, 17:39
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Bjørni`s Bilde profil;) 19. mars 2007, 23:17
  Bra at du har laget deg bildeprofil Wink Det hadde vært fett om du kunne fått noen bilder som vise mer på en gang istedenfor masse små sånn at du får helhetsutrykket. Du har ikke mye fett ihvertfall så fokuser på å spise mye Wink
  Honnr gitt av : Great, 20. mars 2007, 19:10
  13  Generelt / Antidoping / Lang informativ tråd om AAS 12. mars 2007, 18:34
  Dette er skrevet av "Educated" på Freakforum.nu synes tråden var veldig opplysende og informativ. Håper jeg ikke bryter noen regler når jeg poster den...

   Anabole steroider(AS) - Alt du trenger å vite
  Anabole steroider

  Anabole steroider eller ”aas” er egentlig en forkortelse for anabole androgene steroider. Dette står for det komplette virkeområdet. Nettopp fordi alle steroidhormoner både er anabole (oppbyggende) og androgene (står for mannlige kjønnskarakteristika). Hvor anabole og androgene de er, varierer i stor grad ut fra kjemisk struktur.

  Det finnes i utgangspunktet 3 steroidhormoner;
  *Testosteron
  *Nandrolon (Mest kjent som Deca)
  *Dihydrotestosteron (DHT)

  Alle andre steroider er enten derivater, eller bygger på disse. For eksempel er Trenbolone (Fina) et derivat av Nandrolon. Masteron og Winstrol er ett derivat av dihydrotestosteron. Derivatene blir ofte betegnet som designersteroider, fordi de får helt unike egenskaper pga. den kjemiske strukturen. Man lukker for eksempel bort aromatisering (konvertering av virkestoff til spesielt østrogen som kan forårsake gynekomasti), og gjør de mer potente. Mange steroider har fengende navn (propionate, sustanon, etc) men dette er egentlig esternavnet. Et ester er en fettsyre som bestemmer halveringstiden. Testosteron Propionate er ikke noe mer spesielt enn Testosteron Enanthate. Forskjellen ligger i halveringstid.

  Vi deler gjerne inn steroidene i 2 hovedgrupper; orale steroider og injiserbare intramuskulære (I.M) steroider. Orale: Anadrol, Anavar, Andriol, Dianabol(dbol), Halotestin, methyltestosteron, Turinabol, Primobolan tab, Winstrol tab. Intramuskulære: Testosteron, Deca, Trenbolone(Fina), Masteron, Primobolan, Winstrol inj., Parabolan, Boldenone(equipose).

  Effekt (Virkningsmekanisme)
  Den primære virkningen skyldes komplekset som dannes mellom steroidmolekylene og den androgene reseptoren (AR). Dette er den mest kjente men ikke den eneste, da en rekke potente steroider (spesielt de orale) binder seg generelt dårlig til AR. Mange av steroidene vil også virke i større og mindre grad som antagonister på glukokortikoid reseptoren (GR). I tillegg vil disse dannelsene av kompleks (steroid+AR) føre til at en rekke anabole og fettforbrennende gener blir aktivert i større grad. Dette er selvsagt avhengig av hvert enkelt steroid. Alle har ikke like kraftige effekter.

  Hvert steroid gis i mange bøker en androgen og en anabol faktor. Denne vil gi deg en viss pekepinne på hvor mye bivirkninger ett steroid medfører seg. For eksempel er Trenbolone – som ofte er det steroidet man videreutvikler i sportsdoping et meget potent androgen. Dette gir hurtig akkumulering av kroppshår, og vil for en del være negativt for kolesterolet. I tillegg kan man regne med en økning i blodtrykk (doseavhengig). Deca (Nandrolon) er høyanabolt (ca 3-4ganger så anabolt som testosteron) og lite androgent. Det vil derfor ikke påvirke kroppshåret ditt så mye. Det konverterer til progesteron bare i høyere doser (500mg pluss per uke), og er derfor betegnet som mer ”safe”, selv om enkelte studier viser at dette steroidet gjør at kroppen bruker lang tid på å få i gang egenproduksjonen igjen.

  Som man her kan forstå. Hvert enkelt steroid har til dels unike virkninger og bivirkninger. Virkning og bivirkning avhenger også av individuell respons, dose, varighet, og en eventuell synergisk effekt med andre steroidhormoner. De orale steroidene er 17 alfa alkylerte. Dette gjør det mer sannsynlig at levra ikke klarer å bryte de ned og en større mengde av virkestoffet kan bli sett i blodbanen. Det negative med denne alkyleringen er at dette virker negativt på levra, noe man kan se på en økning i leverenzymene asat og alat. Levra er meget viktig for proteinsyntesen og for hva proteinene du tilfører kroppen skal brukes til. Man anbefaler derfor generelt at injiserbare intramuskulære steroider benyttes. Det er selvsagt ikke slik at alle orale steroider er like skadelig for levra. Anavar har i studier visst seg å være det mildeste. Dianabol og Winstrol er heller ikke spesielt slemme, mens Anadrol er litt verre. Haltotestin er definitivt versting i klassen, og ikke noe jeg kan anbefale noen!

  Jeg vil nedenfor ta for meg en del bivirkninger som ofte blir ramset opp (både via fora, nasjonale og internasjonale nettsider og via media). Jeg vil etter hver bivirkning, gi en kommentar for hvor reell den er.

  Bivirkninger (Medaljens bakside)
  1) Undertrykkelse av egenproduksjonen av testosteron
  Dette skjer med alle steroider over en gitt dose. Hvor lenge denne undertrykkelsen varer avhenger av dose og varighet. Det å tilføre kroppen testosteron i høye doser vil føre til at det endokrine system slutter å produsere det. Dette gjelder for alle steroider, men hvor lenge knappen er ”av” avhenger deriblant av hvor androgent ett steroid er. Dette er som sagt en reversibel prosess, så fremt man ikke velger å bruke steroider i flere år av gangen.

  2) Leverskadelig
  De orale steroidene er de som er leverskadelig/giftig. Dette skyldes at de er 17-alfa alkylerte som skal gjøre det vanskeligere for levra å bryte de ned. Hvor leverskadelig de er avhenger av dose, valg av oralt steroid og varighet på kur. En kombinasjon med ett steroid som konverterer til østrogen (testosteron) vil gjøre skaden mindre. En kur på 8 uker med fornuftige doser vil ikke påvirke leverenzymene ASAT og ALAT i den grad at det blir farlig på noen som helst måte.

  3) Kolesterolet ditt
  Enkelte steroider (spesielt oralt winstrol) kan påvirke HDL og totalkolesterolet ditt på en negativ måte. Kolesterol er sett på en av de viktigste faktorene for hvor sannsynlig det er å få hjerte karsykdom, slik at et godt kolesterol er meget viktig. Hvor skadelig winstrol er, avhenger av dosen, varigheten på kuren og individet. Folk som kjenner til familiære problemer med kolesterol bør holde seg langt unna spesielt winstrol. Dianabol, Deca, Testosteron med flere, vil styrke kolesterolet ditt.

  4) Gynekomasti (”Gyno”, ”Bitch-titties”)
  Dette kan primært bare inntreffe ved bruk av steroider som konverterer til østrogen eller progesteron. Selv om det i enkelte studier er visst en indirekte sammenheng med noen ikke-aromatiserende steroider og gynekomasti, kan ikke disse tas høyde for pga. mangelfulle opplysninger.

  Testosteron, Deca, Dianabol, og Anadrol betegnes som de mest gyno utviklende steroidene. Man kan ofte bruke Deca i doser opp mot 500mg per uke før man merker noe, og Testosteron i ca samme dose. De fleste steroidbrukere benytter seg ofte av brystkreftmedisin (nolvadex, arimidex) som på hver sin unike måte kan balansere denne konverteringen, enten ved å blokkere østrogenreseptoren, eller ved å direkte fjerne østrogenet. Dette høres kanskje brutalt ut, men det er gjort mye forskning på området. Man burde heller ikke glemme at østrogen har en rekke positive egenskaper – både for muskelvekst OG fettforbrenning (!)

  Acne (kviser)
  Mange steroider vil kunne gi deg kviser. Dette avhenger av steroidvalg, mengde steroid og varighet på kur. Det avhenger selvsagt veldig på individet også. Enkelte kan for eksempel ha hatt store problemer med kviser i puberteten, men ikke merke noe til problemet med steroider. For andre er det stikk motsatt!

  Skallethet (Det å miste håret)
  Derivater av DHT(dihydrotestosteron) eller steroider som omdannes til DHT er de som kan forårsake dette. Dette avhenger selvsagt av om du er predisponibel for hårtap. Det betyr heller ikke at du mister håret – men at prosessen akkumulerer i hastighet. Dette problemet sees utelukkende på X kromosomet, slik at ønsker du deg en pekepinne for om du er predisponibel for å bli skallet – og i hvilken alder det vil intreffe, burde du se på menn på din mors side av slektstreet. Ble bestefaren din tidlig skallet, er sannsynligheten for at du også kan bli det større. Disse steroidene vil øke hastigheten på denne prosessen.

  Kardiovaskulære problem (Hjertet)
  Steroider kan påvirke både kolesterol, og også blodtrykk. Dette er viktige markører av sannsynligheten for hjerteproblem (f.eks infarkt eller slag). Alle steroider vil binde intracellulært vann og øke blodvolumet i kroppen. Dette vil øke blodtrykket. Vekten din og genetiske disposisjoner vil avgjøre om dette kan bli farlig. Det er derfor viktig å være i god fysisk form med en slank figur.

  Man kjenner også til at ventrikkelene i hjertet kan øke i størrelse, men dette skyldes heller fysisk aktivitet enn steroidemisbruk.

  Lukking av epifyseskivene (Gjelder deg som er ung!)!!!
  Mange gutter har lett for å innbille seg at de er ferdig utvokst som 15åringer, men faktum er noe helt annet. Selv om mange er ferdig utvokste i høyden før de er fylte 20, vokser man i bredden til man er 21-25. Misbruk av androgener og østrogener vil føre til en lukking av epifyseskivene. Dette vil gjøre videre vekst umulig. Dette er en av de beste grunnene til at du under 20, burde holde deg langt unna.
  Nyreproblemer
  Enkelte mener at trenbolone vil gi deg nyreproblemer fordi urinen din blir signifikant mørkere i fargen. Det er derfor meget viktig å drikke mye vann. Selv om dette ikke er underbygget i forskning, bør man ta alle forhåndsregler. Enkelte andre steroider, som for eksempel Deca virker styrkende på nyrefunksjonen.

  Sterilitet / Infertilitet / Azoospermia
  Sterilitet kan inntreffe mens du er på kur. Se på dt som ett p-middel som er ca 95% sikkert. Med andre ord kan du gjøre noen gravide. Mange selvlærte gutter har jo opplevd å måtte påstå at dama har vært utro fordi hun ble gravid mens de i skjul brukte steroider. Ganske alvorlig, eller hva? Azoospermia er en tilstand hvor du ikke har målbare verdier av sperma. Dette er IKKE en tilstand som kan skapes av steroider – selvsagt er denne konklusjonen basert på forskning.

  Eksempel på tryggere kurer
  Steroider er lov å besitte, selv om det ikke er lov å kjøpe og selge.

  Jeg vil her sette opp 3 kurforslag som er mer trygg enn de fleste andre. Dette for at du som uansett har tenkt å bruke steroider skal ha en mulighet til å likevel gjøre ett valg som ikke skader deg.

  Tok vekk denne delen da jeg synes den var litt vel oppfordrene


  Det finnes selvsagt også merker på markedet som er tryggere enn andre. Kort fortalt er det slik at man ofte kan få fake apotek. Med undergrunnslaber kan man derimot risikere å få underdoserte og usterille varer. Med andre ord bør du være ytterst forsiktig med hvem du kjøper av. Det finnes også mange nettsider som vil forklare deg hvordan du finner ut om noe du har kjøpt er ekte eller ikke. De undergrunnsmerkene som har høyest popularitet i Norge er Royal Quality, Europharma, Generic Pharma, og Xenon.
  Honnr gitt av : Forakt, 20. mars 2007, 05:05
  14  Trening / Forum for ungdom / Sv: hvordan forbedre bp? 19. mars 2007, 20:55
  Synes du skal slå til jeg Wink Men seriøst prøv å skriv norsk!
  Honnr gitt av : flisaa, 19. mars 2007, 21:17
  15  Trening / Forum for ungdom / Sv: Styrke eller utsende? 18. mars 2007, 00:10
  Kulere å være stor som tar 100kg bp Wink
  Nei for er du stor må du løfte mer for at det skal være "kult"
  Honnr gitt av : zenurai, 18. mars 2007, 00:17
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!