Visning av honnrposter for Mihoe
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 6
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mihoe trener NROL og Ashtanga (Nye bilder s.52 (gamle bilders:28,30,40,.48) 07. juni 2009, 14:46
  Trening 07.06:

  75 minutter variert yoga. Mye tøying. Deilig.
  Honnr gitt av : GrEmLiNgS, 08. juni 2009, 13:30
  2  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Kvinnelige kroppsbyggere ++ 19. mai 2009, 23:30
  Si meningen sin må være lov Smiley
  Ingen av disse damene ville synes at jeg så noe bra ut heller, og faren er vel at de hadde sagt det til meg også. Antar i alle fall at ingen av dem hadde latt seg skremme av lille meg  Grin


  Joa - lov å si meningen sin er det. Men jeg har vel generelt en motstand mot å havne i nok en for og mot dop diskusjon (som jeg har hatt litt for mange av). Jeg liker damer med muskler, men liker best naturlig vare.
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 24. mai 2009, 11:51
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Et lite flexe-bilde, sommerformen er inne ;) 18. mai 2009, 22:54
  Veldig pen fysikk faktisk Smiley
  Honnr gitt av : L0veplace, 22. mai 2009, 23:20
  4  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Situps-apparat 20. mai 2009, 14:54
   Å gjøre situps på ball er bare en treningssak - og det er jo de balanseutfordringene man får som er en del av treninga og som mobiliserer flere muskler enn bare abs.

  Når det gjelder apparatet ditt tittet jeg litt nærmere på det og ble veldig skeptisk med henhold til vekta. Det veier bare 8 kilo noe som garantert kommer til å gjøre det til en svært vaklete opplevelser. For ikke å snakke om at det sikkert kommer til å gå i stykker ganske fort.
  Honnr gitt av : StianSv, 20. mai 2009, 21:12
  5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Øvelser for "rumpa" 22. august 2008, 13:45
  Sleng på noen ettbeinsøvelser også  - bulgarsk bøy og statiske utfall for eksempel Smiley
  Honnr gitt av : Mummelmann, 29. oktober 2008, 22:32
  6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Må ned minst 15 kilo. (Avansert vektreduksjon på vanskelige premisser). 26. oktober 2008, 10:50
  Jeg har full tro på at man kan få bedre råd her enn på et slankeforum. Men det fremste rådet man vil få her -uansett- er å øke det fysiske aktivitetsnivået. De som går ned i vekt her - og jeg har selv kvittet meg med betydelige mengder med fett det siste halvåret - gjør det i kombinasjon med mye trening. Å sitte igjen med muskler og fastere figur er særdeles vanskelig hvis man ikke gjør noe for det.

  Når det gjelder trening som ikke belaster knærne er det garantert mye du kan gjøre. Klarer du å gå vil jeg tro at du kan gjøre en god del øvelser hvor du kun bruker din egen kroppsvekt som belastning. Feks knebøy og step-ups. Derfra kan man veldig forsiktig øke belastningen.

  Uten at jeg er utdannet på noen måte i forhold til rehabiliterende trening vil jeg anta at kneet ditt vil ha godt av å bygge opp støttemusklatur - og at du ved å styrke beina dine vil få mye igjen for det. Så jeg mener definitivt du bør få kontakt med noen som kan mye om det - og for alt jeg vet er det godt mulig du kan finne mye om slik trening på nettet også.

  Å trene overkroppen vil uansett ikke være noen krise hvis det er noe du gjør i en begrenset periode. Ikke noen fare for at du vil få en gigantisk overkropp med det første. Det eneste du kan "tape" er at du lettere vil gå ned i vekt og lettere holde på vekten når du når den.

  Honnr gitt av : ubertass, 26. oktober 2008, 10:55
  7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Må ned minst 15 kilo. (Avansert vektreduksjon på vanskelige premisser). 26. oktober 2008, 10:11
  Hm...å skrive om slanking her inne når du ikke har noen intensjoner om å trene med det første virker litt underlig. Tror du kanskje ville kunne hentet mer støtte på et slankeforum enn på et treningsforum.

  Dessuten er det mye trening du kan gjøre med målsetning om å øke muskelmassen i kroppen uten at dette nødvendigvis belaster knærne i det hele tatt. Høres ut som om du trenger en person med god kunnskap om rehabiliterende trening.
  Honnr gitt av : Eirik Dolega, 26. oktober 2008, 10:31
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: klarer ikke holde kjeft lenger:-) 13. oktober 2008, 11:55
  Hva slags resultater du får av et års styrketrening er veldig avhengig av hva slags utgangspunkt du har og hvor trent du var i utgangspunktet. Så vidt jeg har fått med meg har svært mange av de damene som stiller i BF trent mye annet tidligere i livet. Så det er ikke hvilke som helst sofapuddinger det er snakk om her.

  Å sammenligne med NM i ski eller skøyter er ikke annet enn tullete fordi det idretter med langt større tradisjoner og ekstremt mange flere utøvere.

  Å gjennomføre en deff er det også særdeles få "hvilke som helst damer fra gata" som vil klare.

  Tar du i betraktning både det faktum at kvinner ikke bygger muskler så lett og også har langt vanskeligere for å kvitte seg med fett er det faktisk imponerende prestasjoner, og kan ikke sammenlignes med Frøken Norge overhode.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 13. oktober 2008, 16:39
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: klarer ikke holde kjeft lenger:-) 13. oktober 2008, 11:55
  Hva slags resultater du får av et års styrketrening er veldig avhengig av hva slags utgangspunkt du har og hvor trent du var i utgangspunktet. Så vidt jeg har fått med meg har svært mange av de damene som stiller i BF trent mye annet tidligere i livet. Så det er ikke hvilke som helst sofapuddinger det er snakk om her.

  Å sammenligne med NM i ski eller skøyter er ikke annet enn tullete fordi det idretter med langt større tradisjoner og ekstremt mange flere utøvere.

  Å gjennomføre en deff er det også særdeles få "hvilke som helst damer fra gata" som vil klare.

  Tar du i betraktning både det faktum at kvinner ikke bygger muskler så lett og også har langt vanskeligere for å kvitte seg med fett er det faktisk imponerende prestasjoner, og kan ikke sammenlignes med Frøken Norge overhode.
  Honnr gitt av : Luxie, 13. oktober 2008, 12:01
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Senator Palin 03. oktober 2008, 12:06
  John Stewarts ustyrtelig morsomme dekning av den konservative pressens forhold til Palin: http://www.youtube.com/watch?v=P8Kw9qRHTek
  Honnr gitt av : Geir M, 03. oktober 2008, 12:51
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mihoe trener NROL4W (Bilder s.28,30.Nye s.40) 30. august 2008, 14:40
  Du fortsetter å imponere med gode økter. Men hvor blir det av kostloggen din? Har du sluttet å føre?

  Takk for det Luxie! Siste uka har jeg hatt halsvondt og feber - så ikke noe trening desverre Sad. Skal prøve meg forsiktig igjen i dag og se hvordan det går.

  Sluttet å logge mat fordi jeg ble litt lei av det og fordi jeg var litt redd pga noen av de spiseforstyrra jentene her inne (siden det jo ser ut som om jeg spiser ikkeno...). Vurderer å ta det opp igjen fordi jeg føler at det gir meg bedre kontroll på hva jeg får i meg - får se hva det blir til Smiley

  Ha en strålende helg!
  Honnr gitt av : Eirik Dolega, 04. september 2008, 16:22
  12  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Dere som har troen på morgentur før frokost 22. august 2008, 12:08
  vi sletter flere tråder og innlegg enn leserne/brukerne av TF greier rapportere. Desverre er det vanselig å finne ut hvor man skal sette grensa... hvilken reaksjon som fører til det beste resultatet osv...

  Vi har lite kometanse på slike sykdommer her på forumet, og de få som har peil forsvinner gjerne i den haugen med forståsegpåere (meg inkludert) som også svarer disse slankejentene.

  Det er derfor det er viktig å få rapporteringer når det er tråder eller brukere som passerer den diffuse grensa vi fortvilt forsøker å definere.

  Men, what to do??

  Jeg er glad for at du svarer på dette Egil!

  Jeg er ikke for at man kategorisk skal utestenge folk som har spiseproblemer her, men jeg ville nok blitt veldig glad hvis man hadde satt strek langt tidligere enn tilfelle er nå. Når man har bevist mer enn fem ganger at man verken er i stand til å ta til seg gode råd og fremdeles spør etter råd for hvordan man skal reduserer en fettprosent som allerede er helseskadelig syns jeg rett og slett folk bør få en forklaring og utestenges fra forumet.

  Jeg vet at dette sikkert høres veldig strengt og slemt ut, men samtidig vet jeg såpass mye om spiseforstyrrelser at jeg ikke har noen som helst tro på dilling og det å bidra til at de får fortsette med den destruktive livsførselen sin.
  Honnr gitt av : DannyOcean, 22. august 2008, 13:45
  13  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Dere som har troen på morgentur før frokost 22. august 2008, 10:27
  Jeg må ærlig innrømme at jeg blir oppriktig kvalm av anoretikere som spør (og får svar) om hvordan de skal reduserer fettprosenten sin.

  Er det ikke noen policy på dette forumet i forhold til å begrense bruken av det som et pro-ana forum? (og ja - jeg har rappotert til moderator).
  Honnr gitt av : aiwass, 22. august 2008, 11:50
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mihoe trener NROL4W (Nye bilder s.40) 10. juli 2008, 19:57
  Tok noen nye bilder i dag Smiley

  Blodåren min som jeg er så stolt av:
  Magen full av thaimat:
  Honnr gitt av : RetZ, 27. juli 2008, 00:20
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mihoe trener NROL4W (Nye bilder s.40) 10. juli 2008, 19:57
  Tok noen nye bilder i dag Smiley

  Blodåren min som jeg er så stolt av:
  Magen full av thaimat:
  Honnr gitt av : Eirik Dolega, 13. juli 2008, 14:29
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 6
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.