Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 38
  • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvilket reaksjonssystem mener dere er egnet til å redusere kriminaliteten? på: 25. februar 2013, 21:54
    Har man et godt utbygget system som fanger opp barn som vokser opp i ressurssvake hjem, er man godt på vei. Ressurssvake og fattige er overrepresentert i kriminalstatistikk. I Norge er vi klar over dette og arbeider for å unngå at folk faller utenfor. Land der dette er mindre utbygget har også vesentlig høyere kriminalitet. Et humant og fornuftig reaksjonssystem viser seg også å forebygge tilbakefall til kriminalitet i samme grad som der man straffer inhumant eller strengt.

    Alt i alt har vi det ganske greit, det er en del menneskelige faktorer man selvsagt ikke kan eliminere som vil resultere kriminalitet, men man har kommet svært langt.

    Jeg tror derimot at integrering og fornuftig innvandring kan ha noe for seg. Det gjelder innpass i samfunnet og dets normer, samt innvandringspolitikk som erkjenner kulturkollisjoner og fanger opp dette. Kulturkollisjoner stiller strengere krav til integrering og et godt utbygget nettverkfor å hindre at disse ikke får innpass i norsk kultur. Da oppstår lett miniatyr-ghettoer, noe vi ikke ønsker.

    EDIT: ser nå at jeg ikke svarte på spørsmålet ditt i det hele tatt :-P
    17  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 22. januar 2013, 22:01
    Reagerte på et par ting i det utklippet fra DN:

    1. De hevder at omsetningen av dopingmidler i Norge i 2011 var på 3 MILLIARDER kroner!!1 Det er helt absurd mye penger. For å sette det i sammenheng, så omsatte PF for i underkant av 70 millioner i kosttilskudd samme år, eller 1/42 av omsetningen av dopingmidler. Jeg sliter med å tro på det.

    2. Robert Eilertsen bruker Ole Petter Drevland som forsvarer. Det betyr dessverre at han høyst sannsynlig blir frikjent for de alvorligste anklagene. Vent og se.


    Hva har det at han bruker Drevland som forsvarer noe å gjøre med frifinnelse? Drevland kan ikke trylle med faktum, og er vel heller ikke kjent for å være den beste forsvareren
    18  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PF vs BSN ? på: 27. november 2012, 21:59
    Men amerikanske produkter smaker alltid bedre Wink
    19  Generelt / Antidoping / Sv: doping i utlandet på: 07. november 2012, 22:52
    hallo! Jeg vet at dopingnorge er veldig nøye med doping, men hvor nøye er de med dette i utlandet?
    Rettet litt jeg...
    Fint om du konkretiserer spørsmålet ditt. Hvem i Norge er det vi skal sammenligne med? Opinionen, antidoping Norge?
    20  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 01. november 2012, 20:36
    Poenget er at kroppslige undersøkelser er forbeholdt politi og i noen tilfeller helsepersonell. Dette er lovbestemt, og det gjelder også når disse har hjemmel (lov) til å foreta slike inngrep. Det er strengt og ikke noe som under noen omstendighet skal kunne utføres basert på Elexia-ansattes øyemål.

    Jeg hadde aldri i verden funnet meg i å bli testet av dette apparatet, samtidig som PTén som knasker clen og anavar ber meg pisse i en kopp (han er unntatt testingen forresten). Dette handler om rettigheter til selvbestemmelse over egen kropp, og egen intimsone. Dersom dere kan tenke dere at dette er ok så kan dere heller ikke grine på nesa når dørvakter og vektere får lov til å teste deg for dop, ransake deg på vilkårlig mistanke etc. Folk må få opp øynene og innse hvilke ringvirkninger dette får med seg! Det er en skam, og enhver burde boikotte Elexia umiddelbart, enten du er ren eller dopet!
    21  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 01. november 2012, 01:04
    Med andre ord har de ingen rett til å kreve dopingkontroll av deg som medlem.
    Det er dersom du melder deg inn i etterkant at du signerer en avtale om at du godtar en test på de overnevnte vilkår. Du kan allikevel nekte og således fratre avtalen og medlemskapet.

    Dersom de prøver å dytte dette på de som er medlemmer før dette idiotiske samtykkende testapparatet ble igangsatt kan de selvsagt nekte. Det inngår ikke i deres avtaler. Hevder de at dere skal signere ny avtale må dere si nei. Sier de at du må, er det bare humbug. Avtalerevisjon går ikke én vei. Fortsetter de å mase sier man at man ikke godtar, og at dersom de innfører dette på eksisterende medlemmer er det et vesentlig avtalebrudd, fordi de ikke kan tvinge medlemskap som er inngått på andre vilkår til å la seg "frivillig teste". Da skal man kreve avtalen hevet med null kostnader og evt erstatning for de innmeldingsavgifter som påløper ved innmelding annet sted, samt ingen løpende utmeldingsperiode hos Elexia. Dette er "tvungen frivillig dopingkontroll" og det har verken Datatilsynet, Elexia eller Antidoping Norge kompetanse til å pålegge privatpersoner.

    Hilsen jurist

    NB: La dere merke til at dette ikke innebefattet de ansatte(!) Det er jo akkurat i den gruppen hovedmengden av dopet på treningssentere blir konsumert
    22  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 30. oktober 2012, 21:35
    Foreligger ingen lovendring som jeg er kjent med. Spørsmålet ble utredet i 2000, og det foreligger ikke hjemmel for private aktører å kreve prøver av medlemmer.

    Et annet morsomt problem er hvor nøye de skal være på testene. Skal alle som kjører PWO´s med ulovlige stoffer bli bortvist? Hva med tynne jenter, vil de bli testet for clen og effe? Jenter vil neppe bli testet for de har spiseforstyrrelser eller dårlig selvtillit. Mens gutter med dårlig selvtillit som faller for fristelsen til å bygge noen kg vil bli de store synderne.

    Jeg gleder meg til å se utfallet den dagen noen nekter og spm ender opp hos sivilombudsmannen e.l. Dette står seg aldri!

    Selv er jeg ren, men jeg ville aldri godtatt en slik avtale eller inngripen i min personlige rettssfære. SÆRLIG når testen er basert på øyemål fra oftest inkompetente PTér og resepsjonssansatte
    23  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Finaflex Ignite 2 på: 17. oktober 2012, 00:33


    Navn:
    Finaflex Ignite 2

    Smak:
    Watermelon
    Søtt, veldig "amerikansk".
    6/10

    Konsistens:
    lett å blande, ingen klumper etter ett "rist"

    Fordøyelighet:
    Litt uro i magen faktisk. Ikke krise, men verre enn f.eks White Flood som jo er supersurt og kan lage krøll i magen. Derimot ikke på langt nær så ille som Firece fra SAN (verste jeg har vært borti)

    Totalvurdering:
    8/10

    Pris:
    AUD 54,99

    Først vil jeg si at jeg har prøvd det meste av tilskudd og PWO´s gjennom mange år. Målet var å gå av PWO´s ettersom jeg er av den oppfatning at det ikke er sunt. Altfor mye stims, og mye koffein etter min mening. Allikevel, ettersom jeg har en over middels hard jobb med lange dager er de desverre fortsatt en del av tilskudd jeg bruker i perioder. Stort sett har jeg handlet i utlandet da jeg reiser mye. Hovedsakelig fra USA. Personlig er jeg ikke tilhenger av tilskudd som Jack3ed etc fordi de inneholdet mye stims og lite kreatin. Man føler seg euforisk når man bruker det, men det er pga kunstige midler og ikke nødvendigvis verken sunt eller noe man kan få utbytte av i treningen på sikt. Med koffein og kreatin blir man fin, det enkle er ofte det beste osv. Tror det er mange uerfarne som ser seg blinde på produkter som er proppet fulle av diverse shady innhold som gir de en "on" følelse med lite reel virkning.

    Nå kom jeg endog over denne boksen, som er ny versjon da de har fjernet 1,3 dim fra forgjengeren. Flott er det! Finaflex er bedre kjent på et litt annet marked, så gledet meg til å prøve deres rene og lovlige produkter.

    Innhold:
    Ignite 2 Complete Workout Matrix:    7,251 mg   **
    Energy & Focus Enhancement        
    1,3,7-trimethylxanthine (Caffeine), N-methyl-b-Phenylalamine HCL, 2-amino-4-methylhexane        
    Anti-Catabolic Matrix        
    CarnoSyn® (Beta Alanine), L-Leucine (Instantized), L-Valine (Instantized), L-Isoleucine (Instantized)        
    Nitric Oxide & Muscle Building Matrix        
    L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG 1:1), Creatine Gluconate, Crea-Trona® (94% Ultra Pure Creatine Monohydrate, 6% Sodium Carbonates), Agmatine Sulfate, Glycine Propionyl-L-Carnitine HCL (GPLC)        
    Testosterone Boosting Matrix        
    AMINOSTERONE™ (d-Aspartic Acid Diethyl Ester HCL), 7-methoxyflavone

    Jeg må innrømme jeg ble litt svimmel når jeg inntok dette.... Driven er god, og jeg har nesten litt for mye energi når jeg er ferdig med økten. Sammen med (mitt favorittkreatin) Green Magnitude sparker dette utrolig bra sammen. MEN, jeg kommer fortsatt til å foretrekke White Flood rett og slett fordi det gir god energi, men i riktige mengder. Det blir rett og slett litt for mye og virker litt for hardt på til at jeg ønsker å ha dette i meg i lengre perioder. Dog skal de ha pluss for merkbar dose med Beta alanine som virker utrolig godt sammen med kreatin. Kreatin av bra kvalitet er også inkludert i produktet. Videre er det liten boks og relativt liten skje, så man slipper å drikke tykk, søtt "gøgge" slik BSN og Gaspari serverer sine kunder.
    24  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Prohormoner i kosttilskudd..? på: 19. august 2012, 22:19
    Takker Grin,

    Men jeg fant her: http://www.bestsupps.co.uk/fusion-supplements-methdrol-90-caps-superdrol-clone her står de ikke at denne er et prohormon, står den bekjember øzstrogen etc står ikke noe om pct heller men det gjør det på denne "badboyen"http://www.bestsupps.co.uk/fusion-supplements-xtreme-mass-60-caps?keyword=fusion%20xtreme%20mass

    så dere er sikker på at methdrol også er prohormon?

    kompisen min sluttet å trene for 1 år siden, men er stor enda Smiley han prøvde det berre en gang ser du Smiley
    Les innholdet, ikke markedsføringen. Og det gjelder generelt for ALLE kosttilskudd. Så googler du innholdet, gjør det HVER GANG!

    Superdrol er forresten ikke et prohormon, det er aktivt steroid, det trenger ikke konvertere
    25  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Albuterex på: 08. august 2012, 21:49
    Sjekk innholdslisten. Bare tull
    http://www.youtube.com/watch?v=o1hYu3WPazY
    26  Generelt / Åpent forum / Sv: Kvinnfolk om AAS på: 04. august 2012, 02:11
    Det handler om å være alpha male, og dersom andre menn misunner deg kroppen og utseendet, vil det gi deg sosial aksept og respekt, som er noe alle kvinner ønsker i en mann - lederen i flokken.
    27  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA, ømme baller? på: 04. august 2012, 01:56
    Honnør for bra poster begge tp Wink

    Lurte på å få tatt en blodprøve for å sjekke testo, hadde vært greit å visst hvilke nivå jeg ligger på.
    Er det bare å stikke til fastlegen å spørre om han kan ta blodprøve? Vil han gjøre det så lenge det ikke feiler deg noe? Hvor mye koster det i tilfelle?

    Forresten noen som har erfaring med noe som heter Horny Goat Weed? >Cheesyhttp://www.iherb.com/Now-Foods-Horny-Goat-Weed-Extract-750-mg-90-Tablets/14524
    Jeg har brukt horny goat weed. Kjøpte det i USA, men er usikker på om det funker da jeg er ganske horny fra før av
    28  Generelt / Åpent forum / Sv: Kvinnfolk om AAS på: 29. juli 2012, 19:33
    Skulle vært et forum som het "manneguiden". Mitt første bidrag skulle vært: "kunne du vært sammen med en feit dame?"
    29  Generelt / Åpent forum / Sv: Multivitaminer på: 21. juli 2012, 18:56
    Har prøvd de fleste typer, særlig av amerikanske og jeg sverger til Orange Triad! Beste produktet man kan kjøpe IMO
    30  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: BCAA vanndrivende? på: 21. juli 2012, 18:54
    det jeg tenker da er at hvis bcaa er vanndrivende og kreatin vannbindende, vil vinninga gå opp i spinninga eller hva man sier?
    Nope, drikk mer vann
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 38
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!