Visning av honnrposter for Nautilus88
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: kosthold er det 50% av treningen? 07. mars 2007, 01:33
  Trenger ikke å slutte på fotballen får å vokse. Han kan jo fortsette med fotballen lit til for å få litt variasjon i treningen. Det er ofre greit å gjøre andre ting også.

  Og jeg ville satset litt på kostholdet selvom han er 15 år. Det er ikke så vanskelig, mat er mat. Havregryn til frokost feks, spise det man vet er sunt. Værre er det ikke.
  Hvorfor gjøre det så vanskelig ?
  Honnr gitt av : SirWizard, 07. mars 2007, 21:31
  2  Trening / Forum for ungdom / Sv: kosthold er det 50% av treningen? 06. mars 2007, 15:04
  Det virker nesten som om du trener veldig mye. Husk at når du trener så hardt så bryter du ned musklene. Det er da du skal vile etterpå for at musklene skal kunne bygge seg opp igjen. Altså den såkalte restutisjons perioden.

  Det er like viktig for at du skal vokse noe i det hele tatt. Men trener du hele kroppen alle de 5 dagene ? For det kan fort bli litt mye. Men positivt at du er såpass ivrig som du er ! Smiley Bedre det enn å ligge på lat siden.

  Et bra kosthold er ca like viktig som treningen har jeg hørt mange steder. Å det er sikkert ikke så feil heller. Det er noe som heter å spise lite men ofte. Prøv å sleng inn 6-7 måltider om dagen. Gjerne bestående av masse frukt og grønt. Reint kjøtt, egg, nøtter, fisk osv. Prøv gjerne og drekk masse vann også, 3-4 l per dag Smiley Musklene består av 78% vann og 20 % proteiner. Så drikk masse vann også.

  Men nå er det mat for min del ! Grin Kylling filè med ris og salat Grin
  Honnr gitt av : Alexa, 06. mars 2007, 15:14
  Sider:
 • 1
 • Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
  Da kan denne metoden være noe for deg.