Visning av honnrposter for Bjarne G.T.
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Militæret: Befalskule/Gjennomgåande sjøkrigsskule = lite tid til trening! 18. november 2010, 23:11
  Latterlig logg.
  Honnr gitt av : A. Holstad, 28. januar 2011, 16:04
  2  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Skulder øvelser! 29. november 2009, 13:56
  Så hvorfor spørre hva det er når han er 100% sikker på at det ikke er noe som heter det?  what

  Hvorfor heller ikke si ''Det er ingen øvelser som heter opphev og bakhev?''
  Tenkte det var øvelser jeg Smiley
  Da er det jo bare og spørre fyrn om hva de øvelsene han har kalt opp.. og bak.. egentlig er Smiley

  Det var jo faktisk det han gjorde, men kanskje litt for indirekte til at intellektet ditt oppfattet det?
  Honnr gitt av : Jonas S.K, 28. juli 2010, 13:02
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Vegen til storleik, MARKLYFT- OG FRONTBØYGFILMAR PÅ S. 5! 03. desember 2009, 16:20
  Flink Smiley synst teknikken ser bra ut på dei fleste repsa.
  nice musikk også Afro

  Takk! Musikken er alltid ekte hjå meg. Ser du kva eg meiner med frontbøygen, eller er dette innbilning?
  Honnr gitt av : Baki, 21. februar 2010, 21:05
  4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: har noen testet dette produktet? 03. desember 2009, 12:57
  Sjølv om det inkluderer "1 bottle of BAM (Bad Ass Mass™)", så er dette for det meste sjølvsagt berre tull. Bruk pengane dine på noko meir vettugt Smiley
  Honnr gitt av : anon30, 03. desember 2009, 13:26
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: kleppes kranglelogg bilde S 5 05. mai 2009, 00:37
  Jeg forstår ikke så veldig mye av det jeg heller, for jeg er passe sterk i ryggen, men klypa er svak som bare det.

  Då vert det feil å bruke reimar heile tida; no veit eg ikkje om du gjer dette, men dersom det er tilfelle ville eg ha gjort det slik: Lyft med nakne nevar heilt til grepet sviktar, for så å gå over til å bruke reimar etter dette tidspunktet. Slik vil du nok merke framgong i grepet, samstundes som at du kan tyne resten av kroppen maksimalt. Eg ser på reimar som eit verkty som burde vere dedikert til tunge lyft. Eg hadde sjølv store problem med grepet då eg for fyrste gong gjorde min entrè i marklyftleiken, men i dag er det særs godt. Sjølv brukar eg berre reimar til vekter oppimot mi maksimale yteevne, og når grepet sviktar etter ei tung økt. Hald det ekte.
  Honnr gitt av : A. Holstad, 06. mai 2009, 22:45
  6  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Loggen til hols7ad :) 05. mai 2009, 00:52
  Ser bra ut dette, Bostvid! Eg vil trekkje fram roinga, nedtrekken og skråbenken som høgdepunkta! Veit du kva kroppsvekta di ligg på? Og driv du framleis på med fotballen, eller har du gått over til det grønnare beitet, også kjent som kroppsbygging, på permanent basis? Smiley Hald det ekte.
  Honnr gitt av : A. Holstad, 05. mai 2009, 14:44
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Sigarer 31. desember 2008, 01:41
  Vel, kvalitetscigarar får du tvilsamt tak i på kiwi. Sannsynet er óg stort for at dei berre har cigarillos til sals. Dette kan jo vere greit for ein ungfole som deg då fullvaksne cigarar ofte vert litt i meste laget.
  Eit problem med desse som vert selde i daglegvarebutikkar er at dei gjerne er for turre, og at dei såleis ikkje brenn ordentleg! Høyr gjerne med personalet om kva tid dei fekk inn dei ulike typane, då ein nylegprodusert cigar er meir fuktig enn ein eldre(med mindre dei har skikkeleg fuktigheit
  Honnr gitt av : thy, 31. desember 2008, 02:01
  8  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Utholden musklatur? 30. desember 2008, 15:03
  Grunnreglene for reps ( repetisjoner) går som følger;

  1-4 reps gir nesten utelukkende styrke. Dvs. hvis man tar en vekt, der er så tung, at man kun kan løfte den mellom 1-4 ganger, da vil det utelukkende gi styrke og ingen masse/volume (størrelse), heller ikke noen markeringer / definitioner. Et blikk på vektløftere og konkurrenter illustrerer dette fullt ut. Disse er overhodet ikke muskuløse (markerte muskler). Disse styrkeløfterne som konkurrerer er kun store og meget sterke.
  Man bør man ikke alltid og utelukkende trene etter 8-12 reps prinsippet, dvs. man skal ikke alltid kun kjøre mellom 8-12 reps. Man skal derimot varierer sin trening, således at man tiltider ( ca. 1 gang år mnd) "flørter" med store vekte, dvs. her bør man forsøke å løfte en vekt, som man ikke har løftet før. Denne variasjonen vil sjokkere musklene, idet de er vant til at man alltid kjører mellom 8-12 reps. Derutover vil det også belaste musklene hardere, hvilket er godt. Til sist så vil det også gi "blod på tann", idet man hermed bestreber seg målrettet på at bryte en bestemt grense. - Det skal også nevnes, at man skal være meget forsiktig når man forsøker at løfte en vekt, som man ikke har løftet før. Sørg for at du er grundig oppvarmet og at du har strekket godt ut. Sørg også for at du løfter øvelsen noenlunde korrekt, selv om det er en vekt du aldri har løftet før.

  6-12 reps gir primært muskelmasse. Kjører man en vekt, som er så tung, at den kun tillater en å ta mellom 6-12 reps, da vil det primært giv muskelmasse samt størrelse. De fleste bodybuildere kjører også mellom 6 og 12 reps.

  15-25 reps giv primært definerte samt utholdenhet. En vekt der tillater en, å kjøre max. 15-25 reps gir primært utholdenhet samt markeringer. Denne form for trening minner meget om fitness, hvor man primært er fokusert på at øke utholdenhet og på at "forbrenne fett".

  Munnkorg hadde vore eit fint verkty å teke i bruk her.
  Til trådstartar: Ignorer dette innlegget med livet som innsats.
  Den einaste påstanden som ikkje er heilt på bærtur er at dersom du skal ha uthaldande muskulatur, må repetisjonstalet vere rimeleg høgt.
  Foresten så må vel dette vere tidenes påstand: "Et blikk på vektløftere og konkurrenter illustrerer dette fullt ut. Disse er overhodet ikke muskuløse"
  Honnr gitt av : Mr Melk, 30. desember 2008, 15:05
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Are you famous? 25. desember 2008, 22:19
  2 - sett han litt her og der. Ikkje den kvassaste kniven i skuffa, men kvassleiken byrjar å kome seg:)
  Honnr gitt av : Mr Melk, 25. desember 2008, 22:22
  10  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Ser dette ut som en bra splitt? (lover honnør) 26. november 2008, 14:00
  Er ikke det bare for nybegynnere da? Jeg presser meg hardt på hver trening, vil ikke det føre til overtrening hvis jeg trener musklene for ofte? Bare lurer. Uansett takk for forslaget Crifte Smiley

  Kvifor skal det ta lengre tid for ein dreven idrettsmann å reparere muskulaturen enn ein nybyrjar? Vonar dette vil stimulere tankegongen din Smiley
  Honnr gitt av : Jonas S.K, 02. desember 2008, 09:10
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Eg hatar nynorsk 04. november 2008, 22:15
  Jess da, her kan folk være så usaklige som de bare vil, og jeg skal begynne: jeg synes nynorsk suger kamelsvette, og at Ivar Aaaaaaasen burdte vært kaldkvelt ved fødselen. Hvorfor mener jeg det? Fordi nynorsk er drita irriterende og unødvendig. Hvorfor vi skal bli tvunget til å lære skiten på skolen er meg en gåte, spesielt med tanke på at mange ikke en gang mestrer bokmål som strengt tatt er det som er mest brukt (i min verden i allefall). Bedre å bruke tida på noe nyttig, feks soving. Diplomatisk som jeg til tider kan være, hadde det kanskje vært "naturlig" for meg å si at det er rett at alle får velge om de vil ha nynorsk eller bokmål; NEI! Jeg synes nynorsk-folka bør TVINGES til ekstra mange bokmåltimer på skolen, samtidig med at en eller annen nordlending står fremme ved kateteret og leser fritt fra kjente tekster skrevet på nynorsk, mens han voldtar hver setning som bare en nordlending kan.

  puh...

  Flesknes, din tur.

  Etter kvart geniale innlegg posta av javelite spør eg meg sjølv: Kva er drivkrafta til denne 25-årige skribenten som kjem med desse reflekterte og modne utsegnene? Er det den gilde følelsen av hjelpsemd, eller er det kanskje eit vidare mål han tek sikte på? Eg må innrøme at eg ikkje kjem fram til noko vettugt svar, kanskje kan han sjølv opplyse meg?
  Honnr gitt av : Caepp, 25. november 2008, 22:00
  12  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Trene tiiidlig/seint på dagen 06. november 2008, 21:36
  Trening tidlig på morgenen er gunstig når det gjelder å våkne opp skikkelig, og bli opplagt for resten av dagen, i tillegg til å få til en skikkelig døgnrytme - så dette anbefales!

  Når det gjelder hvor mye mat du klarer uten å bli kvalm på morgenen får du eksperimentere på selv, men her anbefaler jeg feks en gainer som du tar sammen med den maten du klarer, for å få i deg godt med næring. Etter min mening gjør det ingenting om du bøtter nedpå med proteiner og karbs sent på kvelden, Beefcake har vel vist at det med karbohydrater sent på kvelden er en myte.

  Støttar denne! Har sjølv vore igjennom ein del morgenøkter, og trykket er som regel enormt. Elles kan du få i deg så mykje næring du klarer når du står opp, for så å ta eit par bananar når du er framme på senteret. Då slepp du unna den verste svoltfølinga Wink
  Honnr gitt av : Germ, 06. november 2008, 22:58
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Eg hatar nynorsk 04. november 2008, 22:15
  Jess da, her kan folk være så usaklige som de bare vil, og jeg skal begynne: jeg synes nynorsk suger kamelsvette, og at Ivar Aaaaaaasen burdte vært kaldkvelt ved fødselen. Hvorfor mener jeg det? Fordi nynorsk er drita irriterende og unødvendig. Hvorfor vi skal bli tvunget til å lære skiten på skolen er meg en gåte, spesielt med tanke på at mange ikke en gang mestrer bokmål som strengt tatt er det som er mest brukt (i min verden i allefall). Bedre å bruke tida på noe nyttig, feks soving. Diplomatisk som jeg til tider kan være, hadde det kanskje vært "naturlig" for meg å si at det er rett at alle får velge om de vil ha nynorsk eller bokmål; NEI! Jeg synes nynorsk-folka bør TVINGES til ekstra mange bokmåltimer på skolen, samtidig med at en eller annen nordlending står fremme ved kateteret og leser fritt fra kjente tekster skrevet på nynorsk, mens han voldtar hver setning som bare en nordlending kan.

  puh...

  Flesknes, din tur.

  Etter kvart geniale innlegg posta av javelite spør eg meg sjølv: Kva er drivkrafta til denne 25-årige skribenten som kjem med desse reflekterte og modne utsegnene? Er det den gilde følelsen av hjelpsemd, eller er det kanskje eit vidare mål han tek sikte på? Eg må innrøme at eg ikkje kjem fram til noko vettugt svar, kanskje kan han sjølv opplyse meg?
  Honnr gitt av : bonaqua, 04. november 2008, 23:25
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Eg hatar nynorsk 04. november 2008, 22:15
  Jess da, her kan folk være så usaklige som de bare vil, og jeg skal begynne: jeg synes nynorsk suger kamelsvette, og at Ivar Aaaaaaasen burdte vært kaldkvelt ved fødselen. Hvorfor mener jeg det? Fordi nynorsk er drita irriterende og unødvendig. Hvorfor vi skal bli tvunget til å lære skiten på skolen er meg en gåte, spesielt med tanke på at mange ikke en gang mestrer bokmål som strengt tatt er det som er mest brukt (i min verden i allefall). Bedre å bruke tida på noe nyttig, feks soving. Diplomatisk som jeg til tider kan være, hadde det kanskje vært "naturlig" for meg å si at det er rett at alle får velge om de vil ha nynorsk eller bokmål; NEI! Jeg synes nynorsk-folka bør TVINGES til ekstra mange bokmåltimer på skolen, samtidig med at en eller annen nordlending står fremme ved kateteret og leser fritt fra kjente tekster skrevet på nynorsk, mens han voldtar hver setning som bare en nordlending kan.

  puh...

  Flesknes, din tur.

  Etter kvart geniale innlegg posta av javelite spør eg meg sjølv: Kva er drivkrafta til denne 25-årige skribenten som kjem med desse reflekterte og modne utsegnene? Er det den gilde følelsen av hjelpsemd, eller er det kanskje eit vidare mål han tek sikte på? Eg må innrøme at eg ikkje kjem fram til noko vettugt svar, kanskje kan han sjølv opplyse meg?
  Honnr gitt av : Leifbjørn, 04. november 2008, 22:42
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Trap bar. 03. november 2008, 11:27
  Ja, mht. norsk lovgivning og forumregler er det vel det. Men for oss kvæner er det helt crap =)
  Endå ein gong slær denne Dolegga til. Kvifor ingen stoppar denne usaklege skitkastinga, vert for meg eit mysterium. Eit Dolegga-fritt forum vert vel kanskje ein utopi, men eg vonar den vert sett ut i røynda i framtida. Som ei mellombels løysning hadde det kanskje vore ein idé å gje han eitt par åtvaringar, og med det halde han litt i taumane?
  Honnr gitt av : A. Holstad, 03. november 2008, 22:06
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!