Visning av honnrposter for Eirik Sandvik
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
  • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 10. januar 2010, 02:59
    Dessverre at jeg ikke har en mastergrad i å diskutere dass artikkler.

    Det virker jo slik da du er den som hyppigst nevner ditt misnøye med dassrullartikkelen du tydeligvis heller ikke skjønte poenget med. Den treningsrelaterte posten din som ble sitert over her reflekterer for øvrig også din store kompetanse.  
     
    Sitat
    Vil Sandvik ha mitt navn, nummer og treffe meg. Kan han spørre om det høflig over privat melding. Har ingen interesse å legge ut det offentlig her til alle, men har ingen grunn til å gjemme meg heller.

    Hvorfor ikke? Du har interesse av å slenge dritt om mitt navn, men har ikke baller nok til å identifisere hvem taperen bak det er? Om det er greit at alle ser hva slags dritt du sier offentlig burde det ikke være noe problem å fremstå offentlig heller.
    Honnr gitt av : Pumpaholic!, 10. januar 2010, 03:21
    17  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 19:42
    Note to self: Ikke vær morsom hvis du skal skrive en artikkel om noe på TF.

    Det er jo ikke Eirik sin feil at TF velger å trykke artikkelene hans!? Kritikken burde jo være rettet mot TF, som ønsker å være mer seriøse enn Iform. Eirik har, så vidt jeg kjenner til, både utdanning, personlig erfaring OG en glødende interesse for trening og skadeforebygging, og at han kan langt mer enn hva som kommer til uttrykk i enkelte artikler tviler jeg ikke på.

    Poenget er vel at han, som de fleste andre som ønsker å tjene penger på noe, må rette seg inn mot massene, og ikke en haug med bedrevitende hobby-entusiaster på TF. Folk flest kan jo ikke mye om det han skriver om. Personlig kan jeg f.eks mye om ernæring, da jeg studerer det, men jeg kan lite om muskler og skadeforebygging. Da kan man jo bare anta hvor lite den jevne nordmann kan om det? Selvsagt vil Eirik da skrive til folk på en måte som er forståelig. TF er jo ikke BARE et sted for folk som hyler etter kilder og forskning, men faktisk også et sted hvor jævlig mange normale folk med lite kunnskaper leser seg opp.

    Hvis folk er interessert i ekstremt detaljerte og spesifikk anaylser og artikler, så foreslår jeg å lese forskning istedet for treningsforum.

    For øvrig er det lite kritikk av Robert Eilertsens enkle og overfladiske artikler. I den siste artiklen hans klarer han ikke en gang å referere til mifflins formel, som er den beste og mest brukte måten å finne ut basalmetabolisme.

    Den "ukjente soldat" har alltid gode innlegg som reflekterer forståelse av en saks ulike sider. Godt det er noen som både holder seg til sak og som har noe konstruktivt å komme med.
    Honnr gitt av : Frank T Tank, 10. januar 2010, 03:04
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : True, 10. januar 2010, 00:18
    19  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 18:06
    Ta et scenario:

    Jeg går inn i en skobutikk hvor det står en heslig gammel dame og prøver å overtale meg til å kjøpe noen sko. Salgsteknikken hennes er å fortelle negervitser og samtidig spytte meg i trynet. Er det første jeg gjør da å bli skoselger fordi konkuransen er enkel? Nope, fordi jeg vil ikke være skoselger! Kan jeg allikevel kritisere den gamle damens salgsteknikk? Visst faen kan jeg det Grin

    Sånn ellers syns jeg alle innleggene dine så langt har vært velformulerte, og minner overhodet ikke om dasspapir artikkelen!

    For å fortsette ditt valgte scenario:

    Om vi skal overføre din interesse innen trening (som du viser ved å være meget opptatt av dette og trolig bruker mye av tiden din til trening) til interesse for sko ville det vært soleklart at du hadde hatt stor interesse av å jobbe innen skobransjen.

    Om du kjenner til skobransjen, ser at konkurransen er dårlig (i dine øyne), bruker masse tid på den, både i form av skriverier som hobby og tid ellers benyttet til å pusse sko (trening i dette tilfellet), så vil det neste spørsmålet være om suksessen innen din lidenskap hadde vært så enkel…

    …hvorfor vil du ikke satse på bransjen med mindre du er for feig til å bevise din enorme kunnskap og dine påståtte enkle resultater om du hadde satset på bransjen?

    Blir det samme som om du skulle sagt at du lett hadde oppnådd større suksess en Donald Trump fordi du syns han er en kødd, men du vil ikke bevise det fordi du ikke vil jobbe i bransjen.

    Du kan også påstå at du hadde vunnet 100 meter i VM om du bare hadde stilt, men du gidder bare ikke bevise det fordi du heller vil løfte vekter.

    Det reflekterer å ha det i kjeften, som kjent er noe mange har.

    Nei, innleggene minner ikke om dass-analogien fordi det er en filleartikkel (som kun ble skrevet for å faktisk få frem et sentralt og viktig poeng) som er representativ for ca. 5% av det jeg skriver, noe som bevitner det faktum at du har dannet deg en mening om meg basert på dette og ikke den hele og fulle sannhet og meg og det jeg har produsert av litteratur og resultater så langt.

    Du ville ikke gått til krig uten å utdanne deg om motstanderen, men heller basert deg på et enkelt rykte, ville du vel? De fleste som kommer med krass og barnslig kritikk her gjør nettopp dette fordi de har lest et par korte artikler som ikke falt i smak på grunn av andre preferanser for valg av humor.
    Honnr gitt av : Boyscout slayer, 09. januar 2010, 18:24
    20  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 14:20
    At dette går over til å bli en diskusjon om hvorvidt rappere har livserfaring eller ikke er ganske artig..
    Honnr gitt av : haraldaa, 09. januar 2010, 16:59
    21  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : RkD, 09. januar 2010, 12:56
    22  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : Beefcake, 09. januar 2010, 08:51
    23  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : Peblo, 09. januar 2010, 07:12
    24  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : Junkfood-mannen, 09. januar 2010, 05:25
    25  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 09. januar 2010, 03:03
    26  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 02:42
    Det som er litt artig med internett er at veldig mange har sterke meninger, men veldig få velger å signere med sitt faktiske navn.

    Hadde jeg skrevet dritt om en person og signert med ”sixpacklover75”, så hadde jeg på samme tid erkjent at min integritet hadde vært inteteksisterende. Jeg avslører det meste av personlig info når jeg skriver med fullt navn. Om man ikke tør henge ut andre uten fullt navn innrømmer man rett og slett at man ikke tør å ta imot de problemene det kan og vil medføre. Feigt, patetisk og lavmål. 

    At jeg har en meget barnslig side er det ingen tvil om, men å lage en ”hat-tråd” på treningsforum reflekterer ikke akkurat større seriøsitet etter min mening. Kom til meg personlig med fullt navn, eller enda bedre - møt meg personlig, så finner vi fort ut hvem som har det i kjeften på internett eller i virkeligheten. Møt opp på Tveita - Rundtjernveien 1C. Du er velkommen, kom og si din mening til meg personlig.
     
    Møt meg gjerne og imponer meg med din nye og spennende kunnskap som du heller burde skrevet om i egne revolusjonerende artikler som alle hadde applaudert. Ja, såpass godt at du ville levd fett av din kunnskap. Skap din egen business om du er så god, vet bedre og kan alt. Få utøvere til å prestere bedre og gå ut og høst resultatene av DIN kunnskap. Markedet venter på deg, så hvorfor har du ikke startet? Bevis noe, ikke bare hakk ned på andre. Feige hater. Du vet det er sant, så enten gjør noe med det, eller i det minste tørr å snakke med ditt eget navn om du skal slenge dritt  på et forum på internett (også kalt livet ditt). Hvis ikke kan du like godt holde kjeft. Meningen til "cyberpumper" vil ha stor betydning i verden (sarkasme - noen folk må man faktisk forklare slike begrep til, så beklager til dere som vet).

    At det ikke forstås at en skrivestil på nettet ikke reflekterer den hele og fulle sannhet om meg og min person viser at vedkommende som kritiserer ikke har skjønt markedet. Tørre artikler kjeder de aller fleste og lesertall og etterspørsel lyver ikke!! Det er en mening bak alt jeg gjør og det testes, kalkuleres og justeres etter dette. Uansett... skriv deres egen shit da vel? Greit å klage på at andre ikke skriver noe nytt, men kom med noe nytt selv da og ikke bare syt over andre!

    Som nevnt, skaff gjerne e-boken min ”Løsningen på dine Skuldersmerter” og merk en helt annen tilnærming til faglitteratur enn hva en kort ”salgsartikkel” i en blogg gjør: http://sandvikstraining.com/skulderplager/ - det er en stor forskjell på dette, noe enhver med sans for markedsføring eller gjennomsnittlig intelligens forstår.

    Jeg har skrevet ca. 150 artikler de siste par årene og det sier seg selv at ting resirkuleres. Kom opp med noe revolusjonerende innen trening selv og du vil trolig få en medalje da veldig lite/tilnærmet null har dukket opp de siste tiårene annet enn resirkulering og nye kombinasjoner av gamle metoder.

    T-nation har jeg ikke lest på lang tid så at jeg tar skrivestilen derfra er enkelt og greit feil, men at jeg er fan er Cressey er det ingen tvil om – han er tross alt en av mentorene mine og har selv vært i praksis hos han i to uker – så den er logisk. Når det er sagt er det langt andre personer jeg følger med på som har påvirket trenings- og rehabfilosofien min de siste par årene. Blant annet Aaron Brooks, en av verdens fremste på rehabilitering, som jeg også i sommer hadde praksis hos i et par uker.
     
    At jeg skryter av meg selv i mine artikler ønsker jeg referanser på. Dette har jeg slettes ikke noe behov for og lar heller resultatene til mine utøvere/kunder snakke for meg.

    Om en leser av en artikkel der det står at man selv har ansvar for oppnåelse av sine resultater om man er 10 kg overvektig eller undervektig og vedkommende tar det som at jeg rakker ned på dem.. vel, det er IKKE å rakke ned på folk, det er fakta. Hadde det kommet fra ”ukjent nick” hadde ingen brydd seg.

    Spør deg selv følgende:

    Om jeg ønsker å satse på min lidenskap og vil gå inn 100% for å lykkes og jobbe HARDT for å oppnå mine målsetninger, ville jeg brydd meg om hva misunnelige personer uten suksess i sitt eget liv (og som ikke unner andre suksess som følge av dette), som ikke har baller nok til å legge igjen sitt eget navn bak sine meninger har å si på et treningsforum (der overdreven aktivitet gjerne reflekterer mangel på tid brukt på egenutvikling og realisering av egne drømmer og måletninger)?

    “Where the haters at. All the hatin cats
    Yeah Look in the mirror nigga hate on dat
    Can't fuck wit me or keep up wit me!
    So u run and tell a bitch not 2 fuck wit me
    Cuz we ballin. Ya'll crawlin
    It's aight muthafucka keep talkin
    More money Brings more Henessy
    More Hate
    More Snakes
    More Enemies
    Can't change dis. Niggas ain't shit
    Wild out pop more champagne bitch
    Still G'z up. They won't ease up
    It's cool Niggas hated on Jesus
    Can't tell em' nuttin. Niggas say I'm stuntin.
    When they hate on you then U know U doin somethin!!"

    Sannhet fra Hi Hater til Maino (haters = ikke et ukjent fenomen).
    Honnr gitt av : eggz0r, 09. januar 2010, 02:57
    27  Trening / Styrkeløft / Sv: Null fremgang i markløft. 01. desember 2009, 13:03
    Kan også være at startposisjonen din ikke er optimal. Om du starter i mer eller mindre knebøyposisjon med for mye bøy i knærne vil man ofte stange på vei opp. Dette sammen med tyngdepunktet frempå pleier ikke å være en god oppskrift på å løfte relativt tunge ting fra bakken. Smiley

    Har ikke mulighet til å laste opp et klipp på youtube? Smiley
    Honnr gitt av : Danihaue, 01. desember 2009, 13:09
    28  Trening / 5x5 / Sv: 5x5 i ALLE øvelser? 21. oktober 2009, 08:08
    8-12 reps passer som regel bra som et utgangspunkt på støtteøvelser. Smiley
    Honnr gitt av : zenurai, 15. november 2009, 17:12
    29  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Sjonglering som trening 10. september 2009, 11:22
    Hvorfor trenger du tilskudd til dette? Hva vil du oppnå?

    Jeg vil først og fremst anbefale deg å ha fokus på å fikse kostholdet, deretter kan du vurdere om du trenger tilskudd.
    Honnr gitt av : Evis, 10. september 2009, 16:22
    30  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tung knebøy for bedre prestasjoner 08. september 2009, 12:22
    Her har du f.eks. en studie på dette med at muskelfibetype IIb konverterer til IIa ved styrketrening. Kan fint komme med flere ved behov.


    R. S. Staron1, E. S. Malicky1, M. J. Leonardi1, J. E. Falkel1, F. C. Hagerman1 and G. A. Dudley1

    (1)  Department of Zoological and Biomedical Sciences, College of Osteopathic Medicine, Ohio University, 45701 Athens, OH, USA

    Accepted: 31 August 1989 

    Summary  Twenty-four women completed a 20-week heavy-resistance weight training program for the lower extremity. Workouts were twice a week and consisted of warm-up exercises followed by three sets each of full squats, vertical leg presses, leg extensions, and leg curls. All exercises were performed to failure using 6–8 RM (repetition maximum). Weight training caused a significant increase in maximal isotonic strength (1 RM) for each exercise. After training, there was a decrease in body fat percentage (p<0.05), and an increase in lean body mass (p<0.05) with no overall change in thigh girth. Biopsies were obtained before and after training from the superficial portion of the vastus lateralis muscle. Sections were prepared for histological and histochemical examination. Six fiber types (1, IC, IIC, IIA, IIAB, and IIB) were distinguished following routine myofibrillar adenosine triphosphatase histochemistry. Areas were determined for fiber types 1, IIA, and IIAB + IIB. The heavy-resistance training resulted in significant hypertrophy of all three groups: I (15%), IIA (45%), and IIAB + IIB (57%). These data are similar to those in men and suggest considerable hypertrophy of all major fiber types is also possible in women if exercise intensity and duration are sufficient. In addition, the training resulted in a significant decrease in the percentage of IIB with a concomitant increase in IIA fibers, suggesting that strength training may lead to fiber conversions.
    Honnr gitt av : Påltergeist, 08. september 2009, 12:35
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!