for såvanskelig!
  Visning av honnørposter for sÃ¥vanskelig!
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / Sv: hva syns folket om mma? 15. juni 2007, 18:48
    bare en liten kommentar til det med slåssing på gata: har hørt at no sånt som ca 80% av de som er fornærmet i en voldssak er tiltalt i en annen. med erfaringene mine gjennom jobben har jeg ingen problemer med å tro på det Smiley
    for å si det sånn: det er sjelden mors beste barn du ser med kuttskader og blåveis på legevakta en sein lørdagsnatt Grin
    så klart det finnes unntak,noen er rett og slett uheldige. men med litt sunt vett og normal folkeskikk kommer du deg unna 99% av alle slagsmål.
    Honnør gitt av : aiwass, 15. juni 2007, 22:46
    2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Takle partnerens tidligere.... 12. april 2007, 18:18
    Hehe ok, du skal få den. - Nei, det hadde ikke vært meg likegyldig - men det er nettopp også derfor at jeg ikke hadde orka å satt meg selv i en slik situasjon. Men hva er poenget ? Trådstarter her, visste hva han gikk til - så da må han faen ikke komme å klage etterpå !
    Hvis han er så sjalu og usikker, er det ikke noe annet enn ris til egen bak og involvere seg i et forhold til ei jente som har vært på halve vennegjengen hans.

    Jeg synes bare diskusjonen her er dratt helt ut av sammenheng. Det jeg argumenterte med først og fremst her var bare at jeg syntes det var utrolig respektløst og upassende å kalle kjæresten sin for "billig".

    Og hallo da ! det er mange måter å fremlegge et problem på. - Kommunikasjon er viktig i et forhold. Hvordan skal en partner vite hva som plager deg, hvis du ikke forteller det ? og hvordan skal en få ordna opp i problemer, hvis de ikke tas opp til diskusjon ?

    Du argumenterer så utrolig dumt.

    men hvordan kan du gardere deg mot at du aldri havner i en sånn situasjon? spør du helt i begynnelsen av forholdet alle venninnene dine om han har liggi med noen av dem da?
    er det vanlig praksis blant jentene?
    problemet er bare at man får veldig blandede følelser. på den ene siden har man blitt skikkelig forelska i jenta fordi hu har mange positive sider.
    men så får man greie på noe sånt som trådstarter fikk greie på, og man liker fortsatt dama,men misliker veldig det hu har gjort...
    dårlig sammenligning kanskje, men blir litt i samme gate som om man plutselig finner ut at en person har gjort noe kriminelt i fortiden, f eks slått ned og skada en person for livet eller no lignende. (skal ikke nevne drap eller voldtekt for da går nok folk helt av skaftet)
    nå blir sikkert mange kjempesjokkert over at jeg sammenligner det å pule rundt med noe kriminelt,men det er ikke det som er poenget mitt.

    poenget er at PERSONEN fortsatt er den man har blitt forelska i, men man misliker alikevel det vedkommende har gjort før i livet så sterkt at det blir et problem. det er et problem som ikke kan "undo'es" i mangel av et bedre ord.
    men følelsene for den personen har allerede oppstått, og kan ikke skrus av så lett selv om man får vite noe negativt om fortiden til partneren.
    det må da vel være forståelig skrevet?
    Honnør gitt av : Benpressmannen, 12. april 2007, 18:24
    3  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Oreos!! 28. mars 2007, 13:02
    hadde en litt merkelig opplevelse i helga, av typen som har med sex å gjøre, ikke så mye med samliv. eller det var vel egentlig dama som hadde opplevelsen da.
    jeg hadde spist en god del oreos da jeg var hos dama(dere vet de svarte kjeksgreiene med hvitt fyll i) med sjokolade utenpå, hvis det har noe å si.
    da dama sugde meg etterpå sa hun at det smakte oreos av pikken!! Grin
    noen andre som har opplevd dette, eller er villige til å forske videre på fenomenet? evt om det smaker oreos av dama også hvis hu spiser det? oreos og evt partner får dere kjøpe selv Tongue
    hun vil ikke at jeg kommer i munnen hennes da,så vi fant aldri ut om det smakte oreos av den hvite væsken som kommer når jeg kommer også....

    har hørt at det skal smake makrell i tomat av sæden hvis man spiser mye av det,men det må vel være adskillig bedre at det smaker oreos! selv om det blir litt usunt i lengden å spise en hel pakke med oreos (som jeg gjorde) hver gang man skal få seg en blowjob da....
    noen her som vet om noe annet som setter en god smak på tingene?
    Honnør gitt av : mdb, 28. mars 2007, 13:34
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!