Visning av honnrposter for kingzulu
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 5
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 20. februar 2012, 23:14
  edit
  Honnr gitt av : Lars E., 21. februar 2012, 11:11
  2  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 20. februar 2012, 23:14
  edit
  Honnr gitt av : Lars H, 21. februar 2012, 01:15
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Patrick Braude sine synspunkter på norsk bedømming av bodyfitness og NKF 03. november 2009, 19:29
  tar frem popcornposen og setter meg godt til rette... rofl  Grin
  Honnr gitt av : Nann-Rosita, 03. november 2009, 19:58
  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: atle nyter livets goder :) 18. oktober 2009, 23:52
  tusen takk

  A STAR IS BORN!!
  se på han,lyser sportstalent.tøffing som ikke gråter i det hele tatt.babysvømming nexst  Grin

  merk dere navnet adrian feiger med en gang
  Honnr gitt av : VegarGjerdrum, 22. oktober 2009, 23:46
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: diett til nm 2009(nytt bilde lagt ut 3.okt) 04. oktober 2009, 22:21
  ok,da er det på tide med oppsummering fra nm.jeg hadde en dårlig følelse helt fra shitloadingen var ferdig torsdag.jeg var full av væske og fikk den ikke vekk.
  itillegg måtte jeg tre veldig gode byggere.og da nytter det ikke komme off.det er min egen skyld så ingen bortforklaringer.jeg hadde 3 byggere som var bedre enn meg idag.
  nå er det sikkert mange som koser seg over at atle ble rævkjørt.til dere kan jeg fortelle at jeg overhodet ikke er skuffet.hadde jeg vært iform,og blitt rævkjørt hadde saken vært en annen.

  se og lær nå er man off så innrøm det som jeg gjør istedenfor og bortforklare med masse piss eller svada

  jeg lever fortsatt mitt gode liv,som mange av dere haters kan se langt etter Smiley

  så vil jeg gratulere daniel kompis med 2.plassen og beste posør prisen.herlig ass.ikke lenge før du er nr1 i -90 klassen med din fremgang om dagen,og kansje det dukker en ny sponsor opp snart også Wink

  så vil jeg gratulere jørgen med overall.vi har konkurrert lenge sammen men aldri pratet noe særlig(slo faktisk jørgen en gang på sm for mange år siden som jeg er litt stolt av hehe),men på nm lå vi ved siden av hverandre og pratet litt.og jørgen ga meg gode råd som far siden jeg får unge snart.han har jo 2 barn selv..hyggelig!
  bra du greide målet ditt,jørgen!lykke til på nordisk Smiley

  vil også ønske min gamle kompis knut lykke til på nordisk!kult å konkurrere sammen.

  nå skal jeg bar slappe av og ta det rolig med trening.trene 3 ganger i uken tenker jeg fremover og leve livet!et liv jeg digger  Grin
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 06. oktober 2009, 11:14
  6  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: diett til nm 2009(nytt bilde lagt ut 3.okt) 04. oktober 2009, 22:45
  Synes ikke du var så ille som du skal ha det til selv, men delegaten din hadde ikke gjort jobben med fargen din, du ble alt for lys...å det tapte du litt på.....

  Nå kan du heller konse om baby i steden for diett og bygging Grin

  Kenneth.

  ja kan være fargen ikke var bra.skal sjekke bildene,men det var formen min som ikke holdt mål som er årsaken til at jeg ble rævkjørt.så ingen bortforklaringer fra meg.gutta var bedre.
  ja nå er det baby på programmet..blir bra Smiley

  denne er til marius,selvom jeg ikke liker deg måtte jeg le av det du sa under intervju på iform...haha..følgende melding kommer fra marius til marika under intervjuet:

  Må si en ting til! Det er en som tror han kommer til å vinne hele greia i dag. Han heter Ali. Jeg regner med at han får sjokk i dag, for han får nok ikke pallplass. Får han pallplass, så gir jeg fra meg min i hvertfall.

  Honnr gitt av : Fenrikflink, 05. oktober 2009, 07:36
  7  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Stavanger Open 2009 28. september 2009, 11:25
  Ja det var helt enorm forskjell mellom sendingen og bildene. Det var flere ganger jeg tenkte at den og den hadde bommet på formen nå jeg så sendingen, men når jeg så bildene så var de i den beste formen jeg har sett dem noen gang!


  enig bildene viser bedre form enn sendingen gjorde!

  og forøvrig til alle DRAMA QUEENS som løper til marius etter sending og forteller at ohhhh "atle disset deg på webcasten" få dere et jævla liv!!jeg holder med akkurat hvem jeg vil under sendingene,og seff holder jeg med med daniel som jeg har kjent i nærmere 10 år når han stiller!
  Honnr gitt av : Kikki, 28. september 2009, 11:32
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: diett til nm 2009(nytt bilde lagt ut 24. sept) 24. september 2009, 22:19
  " sterk,blid og dopingfri Smiley

  ONLY GOD CAN JUDGE ME! "


  Hhaehhaehaeaehaehaehaehhae.... hhahehaeaehhaehaehaeaeh

  det kommer en dag når du skal gjøre opp for dine handlinger her på jorden!du tok kansje ikke den?huk tak i meg på nm så skal jeg redgjøre det dypere for deg Smiley
  Honnr gitt av : NK, 26. september 2009, 15:49
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: diett til nm 2009 16. juli 2009, 12:55
  har blitt endel spm fra folk om hvorfor jeg sluttet på 24fitness.
  jeg har blitt kalt rasist og en som har noe imot innvandrere og diverse piss.her er min versjon av saken!

  til dem som mener jeg er rasist kan jeg fortelle at jeg opp igjennom årene har :
  -2 år var jeg sammen med iransk jente
  -2 år var jeg sammen med colombiansk jente
  -5 år var jeg sammen med og gift med ungarsk jente
  -hun jeg skal få barn med nå er opprinnelig fra estland
  -en av mine beste kompiser er bosnisk muslim

  grunnen til at jeg gikk over fra 24fitness til haralds for et år siden var at d var blitt et miljø på haralds jeg misstrivdes i med mye stress og at det lett ble konflikter.slik det var på haralds den gangen er det nå blitt på 24fitness bare mye verre.
  det er blitt ansatt feil folk som har latt hvem som helst begynne å trene der,med det resultat at det er stor overvekt av utlendinger(spesielt irakere/kurdere).
  her en dag satt jeg på sykkelen og hadde cardio og så meg rundt og jeg var eneste norske blant 15 andre.
  jeg er en person som sier ifra hvis det er ting jeg ikke liker og ga tommi beskjed om dette.samtidig ga jeg beskjd til den andre personen som jobber der(irakisk).om at nå måtte det bli en forandring,fordi vi norske byggerne ikke lenger trivdes.dette ble tydeligvis ikke godt motatt da han selv har økonomisk interesser i å være pt for disse utlandske,og det ble dermed spredt som ild i tørt gress at jeg var "rasist".

  jeg skal nå gå innpå hvorfor det ikke fungerer slik det er nå.vi kommer fra helt forskjellige kulturer.de har helt andre syn på ting enn det vi norske har og dermed oppstår konflikter lett.
  -en bag blir skøvet til side med foten fra min del for å få plass til å trene foran speilet blir oppfattet som IKKE respekt.
  -en vifte blir satt på(det er 30 grader,jeg er norsk og synes d er varmt) blir sett på som LITE respektfullt fordi han vil da fryse.
  -jeg trener med ipod, og når jeg trener,så trener jeg.hilser ikke på alle og enhvermann.dette blir sett på som LITE respektfullt.
  -jeg er en person som sjelden snakker med ukjente folk,og er da avvisende overfor dem.dette blir sett på som LITE respektfullt.

  jeg sier fra hvis det er noe jeg ikke liker,og det blir ikke tolerert fra deres side!

  alt dette er gjør at det stadig oppstår situasjoner der det er like før helvete bryter løs.når man må ha et balltre liggende klar i baggen før man skal på gymmet er det ikke trivelig.en norsk kompis av meg(mest stille og rolige fyren som finnes har blitt slått etter der oppe).
  ALT DETTE STRESSET HER TRENGER JEG RETT OG SLETT IKKE PÅ DIETT.JEG ØNSKER BARE Å VÆRE PÅ ET STILLE OG ROLIG STED HVOR JEG KAN TRENE IFRED MED MIN IPOD UTEN Å KOMME OPP I KONSTANTE KONFLIKTER!

  Honnr gitt av : Teletubbi104, 26. september 2009, 10:05
  10  Generelt / Antidoping / bodybuilding.com raidet for selling steroids 25. september 2009, 18:03
  Food and Drug Administration investigators executed a search warrant Thursday on an Idaho-based supplement company that does an estimated $150 million in sales a year over the Internet, looking for evidence it deals in designer steroids and andro.

  Investigators searched the headquarters of bodybuilding.com, a company based in Meridian, Idaho, according to a person familiar with the search. The person, who requested anonymity, was not authorized to discuss the investigation.

  The affidavit filed in Idaho District Court listed more than 60 products sold by the company that contained five controlled substances or designer steroids, including andro and madol, a designer steroid the FDA identified in a similar probe that prompted the July raid of American Cellular Labs."

  Full story from HeraldNet.com

  "The affidavit claims that the Web site has been illegally selling five anabolic steroids with the names “Madol,” “Tren,” “Superdrol,” “Androstenedione,” and “Turinabol,” despite five “warning letters” from the FDA since 2002 informing the company that it was in violation of the law.

  “It's a significant step but it also unfortunately highlights the ineffective regulation of this industry,” said Travis Tygart, president of the U.S. Anti-Doping Agency. “We've got to wonder how many others are out there continuing to sell these and other anabolic steroids.”

  Rob Blenkinsop, the FDA special agent who signed the 86-page affidavit, was also involved with the BALCO crackdown and was listed as a government witness in last year's perjury trial against Tammy Thomas. In the document, Blenkinsop claims to have been involved with the execution of four search warrants in the last four months at firms “involved with the illegal distribution of misbranded and unapproved drugs being marketed as dietary supplements.”

  Full story from NYDailyNews.com

  "According to the documents, 26 of 31 products purchased by the Food and Drug Administration as part of the investigation tested positive for at least one steroid. Among the steroids found in the products were Madol, Tren, Superdrol, androstenedione, and Turinabol."

  "The F.D.A.’s investigations of supplements have caught the attention of members of Congress. Senator Arlen Specter, Democrat of Pennsylvania, has called a hearing on Tuesday before the Senate Judiciary Subcommittee on Crime and Drugs titled “Body Building Products and Hidden Steroids: Enforcement Barriers.”

  Full story from the NYTimes.com

  Honnr gitt av : bergan01, 25. september 2009, 18:24
  11  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: diett til nm 2009(nytt bilde lagt ut 24. sept) 24. september 2009, 22:19
  " sterk,blid og dopingfri Smiley

  ONLY GOD CAN JUDGE ME! "


  Hhaehhaehaeaehaehaehaehhae.... hhahehaeaehhaehaehaeaeh

  det kommer en dag når du skal gjøre opp for dine handlinger her på jorden!du tok kansje ikke den?huk tak i meg på nm så skal jeg redgjøre det dypere for deg Smiley
  Honnr gitt av : Unforgiven, 25. september 2009, 01:42
  12  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Stavanger Open 2009 21. september 2009, 01:28

  Ja og det er selvfølgelig tøft gjort den gangen, men det er ikke det som er poenget her. Poenget er hvilke holdninger som lyser opp i denne diskusjonen.

  Og hvilke signaler sender det videre i miljøet om folk skal trekke seg unna bare fordi en proff kommer fra utlandet for å stille i Norge?
  Som om ikke Nordmenn er stive og sære nok fra før, så skal vi til og med trekke oss fra våre egne konkurranser når andre som eventuelt er bedre dukker opp?

  Er det bedre om Stefan kommer og ender opp med å stå der helt alene, eller at han får litt konkurranse fra kanskje en håndfull personer med potensiale for fremtiden?
  Hva med 2,3,4,5,6,7 plassen osv? Skal de også droppe ut fordi de har hørt om noen bedre?
  Hva om Stefan faktisk ikke er i kjempeform til Stavanger av en eller annen grunn, hvor kult hadde det ikke vært å finne over Stefan? hehe

  hehe han vinner nok lett selvom han er flere uker ut fra vm.skal vedde for han til og med har fått betalt reise,kost og losji Wink

  men se ting litt fra min side også.jeg stiller i tungvekt.skal jeg stille på våren mot en drit god litauer og få skambank eller skal jeg stille på høsten i nm og ha en fair sjanse til å ta hele gjengen?valget er enkelt for meg ihvertfall med 4-5mnd med diett og null sosialt liv.da velger jeg det siste hvor jeg har størst sjanse å få noe tilbake for alt slitet Wink
  Honnr gitt av : SilverFox, 21. september 2009, 09:42
  13  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no 11. september 2009, 15:58
  Vet det er et ømt tema det med selvpåførte skader.
  Vi gjør feilberegninger hele tiden og kommer oppi mye selvforskyldt uføre.
  Skal selvfølgelig ta oss av de som er syke, uansett grunn, når "uløkka" er et faktum.
  Gutten som sto frem her har like stort krav på pleie som "alle andre".
  Men Boolegjengen som mener det er en menneskerett å få føkke seg opp som de vil med det argumentet at det KUN går utover dem selv tar jo grunnleggende feil.. Det stemmer ikke her i landet..
  Vet ikke om det stemmer i USA en gang.. Der blir det vel regress dersom forsikringsselskapet får vite at skadene kommer av dop..

  helt uenig!han får ta regningen selv.han viste hva at bruket hans var skadelig!
  selv bruker jeg alltid private leger=volvat,så slipper andre å betale for mine sykdommer.
  synes det burde bli som i usa.man får betale selv for all legehjelp.er jo rene sosialkontoret i dette landet som altfor mange utnyter,spesielt nye landsmenn.
  Honnr gitt av : TFKong1, 11. september 2009, 16:09
  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: JSJ`s vei mot AF 10. september 2009, 16:02
  Jeg? Hvordan visste du det?

  ta å kom deg over til riktig forbund nå jan..kan da ikke være kult å drive å konkurrere med seg selv hele tiden Wink
  Honnr gitt av : Kikki, 10. september 2009, 17:59
  15  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no 08. september 2009, 15:22
  akkurat hvilket kallenavn du vil ha bryr jeg meg fint lite om;-)

  ok,greit PEDO!

  EDIT:du har vært ute etter meg flere ganger i denne tråden..
  Honnr gitt av : Teletubbi104, 08. september 2009, 17:32
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 5
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!