Visning av honnrposter for b0rt
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Spm. angående kosttilskudd for nybegynnere 09. august 2004, 00:58
  Ettersom du er relativt ny innenfor styrketrening vill jeg ikke hoppet på et program som innebar 4 dager i uken men heller kjørt dette programmet:
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=2390.0

  Oversikt over hvordan de forskjellige øvelsene utføres finner du her:
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=1196.0


  Når det kommer til kosttilskudd ser jeg ingen grunn til å kjøpe en haug av forskjellige tillskudd. Er jo en grunn til at et heter tillskudd, mao, stoffer du ikke får i deg gjennom det vanlige kosthodlet ditt. Først bør du skaffe deg et optimalt kosthold. Dette innebærer 2-2,5 g protein per kg kroppsvekt, dette er helt nødvendig for å bygge muskler, du bør også passe på å få i deg nok sunne fettsyrer. Her kan du starte med å ta 2 ss tran daglig og 1 ss olivenolje. Om du ønsker det kan du kjøpe deg et fettsyretilskkudd. Siden du trener fortball 3 ganger i uken må du også få i deg nok karbohydrater, for å få nok energi og gå opp i vekt. Spis ofte, gjerne 6-8 ganger daglig, dette er viktig for å holde forbrenningen oppe, dette forhindrer at du lett legger på deg fett.

  I de tre første månedene du trener trenger du nok ikke no gainer eller kreatin, her skal du i første rekke få inn teknikken på de forskjellige øvelsene og her kommer du til å vokse en del uansett siden dette er relativt nytt for kroppen din. Men du må gjerne kjøpe deg et proteinpulver, både myse (whey) og kasein / et blandingsprodukt.

  Du kan også kjøpe deg en dunk med raske karbs (f.eks maltodextrin) eller du kan få i deg andre raske karbohydrater (rosiner etc.). Etter trening er det viktig å inta raske karbohydrater for å fylle opp de tomme glykogenlagrene, dette gir også høye insulinnivåer som sørger for et bedret opptak av mysprotreinet. Maltodextrinen tas rett etter styrketreningen, 15-30 min etter dette tar du myse proteinet. Myseproteinet  har en høy biologisk verdi som gjør at det blir tatt raskt opp i kroppen, etter en styrkeøkt er dette viktig å inta etter trening for å snu den katabole fasen. Myseproteinet bør derfor blandes i vann etter trening. Etter en fotballtrening/kamp holder det med å få i seg proteiner.

  Kasein / blaningsproteinet tar du rett før du legger deg (evt. sammen med/eller i steden for måltider).

  Når det gjelder gainer ser jeg ikke vits å bruke penger på dette som sagt, du kan heller lage deg en egen gainer av proteinpulver og karbs i form av eget pulver/havregryn/etc. Gainer har ingen bivirkninger, proteinpulver/gainer/kreatin er ikke farlig på noen måte.

  Husk, spis masse mat  Food , tell proteiner. Proteinholdig mat er kjøtt, fisk, kylling, melk, egg osv osv.  Lykke til med treningen    Markløft
   
  Honnr gitt av : darbekke, 18. juni 2006, 13:15
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Treningsprogram for nybegynner spørsmål 22. juli 2004, 19:05
  1. Holder med å varme opp med 60-70 % av det du trener med, du  kjenner selv når du er "varm nok". Husk per muskelgruppe betyr ikke per øvelse. Om du trener med meget lette vekter kan det hende du ikke behøver mer enn 1. oppvarmingssett.

  2. Ja programet er gunstig, og det tar aldeles ikke 2 timer å gjennomføre. En stund siden jeg kjørte dette men brukte vel 1-1,5 time.

  3. Ja du bør tøye ut.
  Honnr gitt av : ThomasG, 23. juli 2004, 09:49
  3  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Arnold Schwarzenegger - The best BB ever 06. juli 2004, 01:06
  Så den på tv i dag, snakket lite om byggingen, kun litt om all dritten ha sa han fant på for å få byggingen ut i rampelyset.
  Honnr gitt av : dschneid, 06. juli 2004, 05:28
  4  Generelt / Åpent forum / SV: Billige vektskiver 03. juli 2004, 09:41
  http://www.gym2000.com/

  Kjøpte stang, hantler og 130 kg for 1500,- der
  Honnr gitt av : Jo1, 03. juli 2004, 12:20
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!