Visning av honnrposter for northpole
Sider:
 • 1
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 26. oktober 2013, 19:01
  Til dere som trur MIDTBY eller andre utøvere på dette forumet er automatisk brukere vil jeg si at det er noe som heter du er uskyldig til det motsatte er bevist. Med det mener jeg at hvis du vil lure omverden eller faktisk deg selv så fører du bare skam over deg selv til sist. Hvis jeg som pumper jern og poster bilder her skal si til andre og først og fremst meg selv hele tiden jeg bruker ikke, bruker ikke men bruker hva sitter jeg igjen med? Fame, status eller penger...?

  Sterk, Blid og Dopingfri betyr ikke bare at man vil fortelle det til omverden men faktisk til deg selv og hva du som person er og den følelsen du inne deg har når du legger deg og står opp.
  At MIDTBY klarer og løfte og komme i den formen han er i er fult mulig og at noen her som antydet det er ikke mulig for de aller fleste fordi de aller fleste ikke klarer det?

  Alle vet at Arnold og de gamle gode gutta brukte litt men...
  Dette var 70 tallet de exprimentere med det og det var jo å lov med dette den gangen. Vi vet bedre i dag og Arnold vet bedre i dag. Men hvis det var slik at du ville bli straffet den gangen med livstid trur du Arnold og gutta forsatt ville blitt steike bra og sett ut som en gresk gud og ville blitt anklaget for å bruke noe uansett? Ja, abselutt fordi det skal lissom ikke gå ann fordi de aller fleste ser ikke slik ut.

  Men går vi 1000 år tilbake var vi vikinger eller menn flest sterkere og mere muskeløse en i dag og de aller fleste menn ville klare 100 kg i benkpress. Det og legge på seg 20 kg med fett er no problem og de aller fleste vil si ganske naturligt! Så sier jeg 10-15kg muskler og mange sier, no way!

  Det er å bevist at enkelte har lavere nivå av det proteinet som stopper muskeltilvekst raskere  naturligt som igjen gjør at de kan få noen extra cm rundt armene.
  Så gener har noe og si å naturligtvis på et viss plan. Men bra gener til et eller annet er også annlagt med vilje eller lidenskap så en god svømmer eller en løfter er basert med gener men sammen med lidenskap som gjør at vedkommende kan komme griselangt! Tren med hjerte, don`t think too much feel it sa Bruce Lee en gang.

  Så på basis av det MIDTBY gratulerer med dine løft og form and keep going strong!
  Honnr gitt av : StenDA, 26. oktober 2013, 19:45
  2  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Arnold bilder 27. april 2010, 15:59
  Hei. Jeg digger bodybuilding fra golden age of bodybuilding og Arnold var en kar noe for seg selv. Målbevist og karisma.
  Her er noen bilder og skjeldne bilder fra den tiden.
   

      

         

      

   


  Honnr gitt av : Tommy, 01. mai 2010, 19:54
  3  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Arnold bilder 27. april 2010, 15:59
  Hei. Jeg digger bodybuilding fra golden age of bodybuilding og Arnold var en kar noe for seg selv. Målbevist og karisma.
  Her er noen bilder og skjeldne bilder fra den tiden.
   

      

         

      

   


  Honnr gitt av : RkD, 27. april 2010, 16:09
  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Hva synes dere? 18. mai 2008, 14:51
   Grin hehe jada Arnold var og er forsatt konge. Her er et  bedre Conan bilde...  Honnr gitt av : Slakteren, 09. februar 2009, 11:26
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Knebøy! 16. mai 2008, 10:15
  Tenkte jeg ville legge inn en tanke her... Wink og det er knebøy. Så mange dessverre må jeg si sverger til du vet hva for og få en sterkere og større kropp. Men hvor mange av de trener knebøy egentlig. Oh nei...for slitsomt eller har ikke tid. Villig er dem til sette sin egen kropp i fare men trene knebøy.... ehhh. Poenget mitt er knebøy er den mest fantastiske øvelsen for og førhøye sitt egen testo produksjon. Dette er faktiskt bevist.

  Kroppen settes i en flight or fight situasjon der man er under et sterkt angrep. For og forsvare seg utsondrer kroppen under kommando fra hjernen store mengder hormoner. Vi har vel hørt om folk som under liv og død har gjort uvirkelige ting som og rive opp dører og andre ting. Knebøy gjør faktisk noe av det samme kontrollert. Fra de gylne åra innen kroppsbygging var knebøy altid med. Franco Columbu fortalte at han kunne se hvem som kjørte de tunge base...knebøy,markløft og benkpress eller de som ikke gjorde det.

  På 80 tallet så svingte pendelen det motsatt men Dorain Yates satte det på plass igjen. Gutta spør hvor mye tar du i benkpress...men tenk etter i knebøy så må takle tunge vekter oppe på ryggen de som ikke vet hva tyngdekraft er får vite det da Smiley. Tenk hva det gjør med kroppen. Det bygger og forsterker enormt  langt bedre enn benkpress der du ligger på en benk. Ikke misforstå benkpress burdte altid være med som markløft.

  Men gutta som heller drar land og strand for og kjøpe det ene og det andre...hehe men dropper king of them all burdte tenke seg om.
  Honnr gitt av : Tor Andre, 16. mai 2008, 17:37
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!