Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 14
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Værste one night stand opplevelse på: 01. oktober 2010, 23:40
    Vel, eg va ein gang på eit hotell ein eller anna plass i detta landstrakte land og hadde fått med meg ein fyr på rommet, hugsa ikkje forløpet til denna hendelsen, men da gjekk no som det måtte gå. Han va ekstremt ivrig, forundra meg ikkje om han va høg på nåke! Ikkje va han spesielt kompetent heller, og på ein eller anna måte fekk eg kasta han ut etterkvart... Men fyren va jo besatt og hamra på døra og skreik so heile hotellet våkna og skulle inn igjen og fullføre "verket"! Eg vart jo redd og venta det ut.. Bankingen tok omsider slutt.. Men so høyre eg plutselig romstering utafor vindauge og den samme stemma gaula at han skal inn igjen :O Han hadde altso klatra opp eit par etasja i takrenna eller nåke i den tru at eg skulle sleppe han inn vindauge. Herregud for eit rabalder! Etter det som virka som ein evigheit hamra det på døra igjen, men denna gangen rolig og rytmisk; "Er det du som er Silje? Det er ein nede i resepsjonen som seie han er i slekt med deg og må snakke med deg. Det har visst skjedd nåke alvorlig som han må snakke med deg om". Jaggu hadde ikkje fyren funne på ein historie og bedt han i resepsjonen vekke meg for å få taki meg! So der sto eg vetaskremt i berre undertøyet med ein hårsveis fra ein anna planet og prøve å forklare uten å avsløre for mykje til ein random resepsjonist. Eg forklarte at han hadde funne på alt, og meina å hugse at han vart ført vekk av politiet... Om da va min ekstreme tiltrekningskraft som dreiv denna fyren til vanvidd skal eg ikkje påstå, men nåke må det ha vert Wink

    Ellers har eg vore borti eit par suverene tapara av genlotteriet der det å utføre ein patent BJ viste seg å by på samme utfordring som når ein prøve å suge fast ein isbit gjennom eit sugerør.

    Eg har også vore offer for den ultimate sextabben det er å presse hode til jenta ned omtrent før ein ha fått av seg klærne i håp om å få ein etterlengta BJ. Det er kanskje det mest avtennande etter ein naken mann i tennissokka! Tabben blir jo enda større med hensyn på at eg med glede hadde utført nevnte BJ…
    2  Generelt / Studier og Forskninger / Sv: Veksthormoner, IGF-1 og testosteron...fører ikke til hypertrofi av muskelceller på: 29. september 2010, 21:27
    Placebo? Tongue *Følge med*
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: metthetsfølelsen er borte.. på: 28. september 2010, 00:25
    Eg gir offisielt opp...
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: metthetsfølelsen er borte.. på: 27. september 2010, 23:12
    Problemet er at du har sprikande forklaringar på kva du et, utilstrekkelig informasjon om situasjonen, urasjonelt reaksjonsmønster og urealistiske forventninga til våre clairvoyante evner. Det er i det heile tatt vanskelig å kommunisere på eit intellektuelt nivå med deg ettersom du alltid er i forsvarsposisjon. Eg startar med å svare saklig, inkludere mine eigne erfaringar og dele den løysinga eg ser som optimal. Eg får til svar at du får i deg alt dette, noko som ikkje står skrive noken plass. Eg held fram med å svare saklig og viser forståelse for at du er på FHS og ikkje har dei beste forutsetningar for å mestre eit slikt kosthold, men får fortsatt kun glefsing til svar. Deretter kopierar eg eit utdrag av kostholdet ditt som du sjølv har posta og gir min ærlige kommentar, som deretter blir besvart med sarkasme. Du benektar konsekvent ting du sjølv har påstått.

    Nøyaktig her tar eg det fra at du et brødmat fire ganger om dagen:

    "Føler meg litt snodig for tia.
    Jeg går folkehøgskole for tia og her så får vi 4 faste måltider om dagen. Brød for det meste.
    Jeg spiser alle 4 og jeg spiser også utenom. Holder godis til helgene.
    Men jeg føler at jeg kan spise i evigheter uten å bli mett..

    Feks en vanlig mandag her går i frokost:havregrynsgrøt med kanel + et glass eple juice. Lunsj: 2 skiver grovt brød med kjøttpålegg + frukt. Middag: vanlig husmorskost, kjøtt, potet, fisk, salat osv. Kvelds: 2 skiver brød med kjøttpålegg. "

    "Frokost: 1,5 sliv med havregryn + 1 ss sukker. (skal bytte om til kanel snart)

    Lunsj: 1 skive grovt brød med 3 skiver kokt skinke på.

    Middag: Pizza.

    Trening? Blir å være i stallen fra 10 til 14.

    Kvelds: 6 små kake stykker, 5 flak med nachos."



    "Frokost: 1 skive med egg. 1 glass eple juice.

    Lunsj: 2 bixit turbarer 248kcal, 1 eple.

    Middag: mye salat, 3 skiver røkt kjøttpølse, 2 små sleiver potetmos.

    MM: 1 stk bixit turbar. 124kcal

    Kvelds: ca 150g mager kesam med fun. Haha. Folk holdt på å klikke i vinkel når jeg drog fram den blandinga. 

    Blir et knekkebrød, 1 skål med 2 små sleiver kornflakes med biola."
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: metthetsfølelsen er borte.. på: 27. september 2010, 09:26
    Du ber om råd, du får jævla gode råd, og du har to muligheita:

    1. Sette pris på at folk tar seg tid til å hjelpe deg, uten å få noke som helst igjen for det, ta råda i betraktning, implementere dei i livet ditt og sjå om det fungerar. Hey, kanskje dei til og med vil løyse problemet ditt?

    2. Gå i forsvar og avfeie alle former for råd, være bitter og sur og gå glipp av muligheiten til å bli kvitt problemene dine og muligens få eit bedre liv.

    Berre ein bedrevitande ignorant ville velge det siste...
    6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: metthetsfølelsen er borte.. på: 27. september 2010, 08:58
    Frokost: 2 skiver med nøttepålegg, 1 skive med kjøttpålegg. 3 glass med eple juice.

    Lunsj: Kvikklunsj, 2 skiver med kjøttpålegg og agurk, ei flaske vann.

    Middag: Tex Mex lasagne m/ salat og ovnstekte poteter.

    Kvelds: Kaker, smågodt =P

    Trening: Gått i 1,5 time ++


    Detta e katastrofe ifølge meg... Du kan komme tilbake når du ha prøvd ut råda mine! Lykke til Smiley
    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: metthetsfølelsen er borte.. på: 27. september 2010, 08:52
    Jeg får jo i meg alt det du skriver... Utenom at vi får aldri det aller mest sunne av ris når vi er her. Det har ikke skolen økonomi til.

    Det er snakk om marginar, og eg ser at du et brød/kornprodukt til alle fire måltida. At måltida i all hovudsak er basert på brødskiver, havregryn, etc. Dersom eg et brød i det heile tatt er dette fullkornsknekkebrød eller heimebaka brød/rundstykker med ei melblanding av Hi-maize, mandelmel og litt Fibra eller grov rug. Dette brødet har eit heilt anna næringsinnhold enn vanlig grovt brød, og er det einaste som funkar for min del. Ein middag kan feks. bestå av 200 g karbonadedeig, ein haug dampa grønsaker og fire ss raud ris. Eg tvilar på at dette er det du får servert på FHS. Ein dessert/mellommåltid kan t.d. bestå av ei stor skål med jordbær/blåbær e.l. med sukrin og mager kesam. Nok ein gang tvilar eg på at FHS ville servere noke slikt. Det kreves mykje research og arbeid for å opprettholde eit slikt kosthold, og ikkje minst er det kostbart i forhold til eit "vanlig" norsk kosthold. Men det er defiinitivt verdt det!
    8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: metthetsfølelsen er borte.. på: 27. september 2010, 08:38
    Med det kostholdet der hadde nok eg hatt akorat den følelsen og; at ein kunne ete heile tiden og aldri bli mett! Det ser ut som om kostholdet ditt innehelde mykje karbs, mykje mat med lav mettheitsfølelse/indeks (MI) og i tillegg litt høg glykemisk belastning (GB) nåke som vil gi deg svingande blodsukker og cravings. Eg trur løsningen er å få ned GB og auke MI ved å velge brød av den veldig grove sorten, gjerne få inn meir protein i form av t.d. egg, fisk, kjøt, meir grønnsaker, bønner, linser, villris/fullkornsris til middag og kanskje heller kutte ned på potetene, velge bær og frukt som karbohydratkilde og supplere med feks melk/kesam for å få ned GB. Bruke sukrin som søtningsmiddel. Det er i det heile tatt ein del grep du kan gjøre for å endre kostholdet til det bedre. På eit kosthold som du beskrive blir eg trøtt og slapp, ukonsentrert og har ein konstant sultfølelse som aldri heilt forsvinn... Ved å legge om kostholdet forsvinn alle desse symptoma og du får overskudd til å gjøre alt det du har planlagt iløpet av ein dag samtidig som du blir kvitt den irriterande sultfølelsen Smiley Det er iallefall min påstand. Eg ser at dette kan bli vanskelig ettersom du kanskje er låst til ei fast matrutine på FHS, men dette er uansett mine anbefalingar Smiley Lykke til!
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: ... so lenge det ikkje føles som trening! på: 26. september 2010, 19:12
    Hehe, ja det er mykje mangt dei finne på for å selge Smiley Dersom detta e styrt av tilbud og etterspørsel e da jo berre enda tristare... Har sett ein del facebook-statusa i det siste som hylla Zumba, Piloxing etc. Gleda meg til å sjå gjennomtrente rippa kroppa på dei altso :O Ha i minne at detta e standard-BS på KK.no, so ikkje bli forundra over at halvparten av den kvinnelige befolkninger her til lands vil hevde at du blir slank av å drikke eit glass vann før kvart måltid!
    10  Generelt / Åpent forum / ... so lenge det ikkje føles som trening! på: 26. september 2010, 08:44
    Nok ein gang har KK slått til med ein tynn artikkel om "hotte" treningsmetodar som lokkar med fancy navn og lovar at dette ikkje føles som trening i det heile tatt!

    http://www.kk.no/851735/dette-er-de-hotteste-treningsnyhetene

    Dersom eg skulle være så uheldig å rote meg borti trening som ikkje føles som trening (noke som forøvrig er svært usannsynlig) ville nok heller motivasjonen bli sugd ut av meg enn at treningslysten slår gnister som KK hevda den vil. Eg har ein fornemmelse om at dette gjeld for majoriteten her inne og? Det må jo være nettopp det at ein del "uinnvidde" søke den type trening som gjør at dei ende opp som støttemedlem, fordi dei ikkje kjenne at den har nåken effekt og heller ikkje ser nåken form for resultat. Når eg har dradd med vennindene mine på trening og leika streng PT er alltid reaksjonen overveldande positiv, dei seie at dei endelig kjenne at dei har trent, dei føle det virka og er ivrig etter å vite når neste økt blir. Det er jo det mest openbare at dette er måten å plante motivasjon på, og det er ganske trist at ordet 'trening' er eit negativt lada ord for så mange at ein faktisk må presisere at ei "treningsform" ikkje føles som nettopp trening...

    Forøvrig prøve KK å påberope seg domene over Treningsforum:

    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mandelmel i pannekaker; hjelp! på: 22. september 2010, 23:27
    Smaka da nåke dao? Tongue Fiberhusk e sikkert i kategori med Hi-maize (google) som har mange fordelaktige eigenskapa!
    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mandelmel i pannekaker; hjelp! på: 22. september 2010, 23:15
    Klart det froggy Smiley Ettersom eg e nesten like lat som deg so kan da ta nåke tid før eg får gjort da altso.. Må først gidda å få i hus eit vaffeljern og evt modifisere røra lite vetta. Hang in there!
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mandelmel i pannekaker; hjelp! på: 22. september 2010, 00:39
    Hehe, takkskaruha Dr. Bloodlove Smiley Ein kan godt eta litt Grandiosa, litt chips, litt smågodt og litt pannekake i ny og ne, men for min del e da snakk om å utnytta alle margina, so da e ikkje aktuelt... Eg fekk forresten til mine første supersunne pannekake i dag Cheesy Eg hadde i eitt egg til samt ein tre-fire ss Hi-maize og holdt dei andre ingrediensane på omlag same nivå. Steikte dei leeeenge på svak varme og va meget forsiktig ved vending. Litt av eit tolmodigheitsprosjekt! Må skaffe meg eit vaffeljern om eg ska gidde detta her ser det ut til.. Uaktuelt å kompromissere på ingrediensane iallefall. Neste prosjekt bli å måle opp ingrediensane nøyaktig og få kartlagt næringsinnholdet. Da bør vera bra!
    14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Leifbjørn gjer ting han ikkje kan på: 20. september 2010, 11:18
    Ein sentimental historie om korleis dei imobile skuldrene dine hindra deg i dei mest essensielle dagligdagse gjøremål påfulgt av litt "smertefull" demonstrasjon burde gjera susen! Etter møysommelig testing av denna typen scenario for å oppnå ønska resept ha eg funne ut at den gjennomsnittlige allmennlege e usedvanlig dårlig på å gjennomskue dårlig skuespel  Cool Verdt eit forsøk!
    15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Terje bygger seg opp sakte , men sikkert! på: 19. september 2010, 23:17
    Fantastisk innsats og resultat! Digga at du ikkje ha den "fix me"-holdningen, men faktisk har gjort all research på eigenhånd og implementert det i din nye livsstil. Hadde berre alle hatt slik vilje og forståelse for ka som skal til for å nå måla sine! Eit stjerneeksempel til etterfølgelse  Bow Honnør Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 14
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!