Visning av honnrposter for mamma
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 22
 • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Craze PWO 25. juni 2012, 15:15

  På denne siden står også følgende om innhold: Vitamin C: 250mg per skopa
  Proprietary Blend*: 4580mg
  Övrigt: 470mg

  *Kreatin monohydrat, trimetylglycin (Betain), L-Citrullin, Dendrobex (Dendrobium-extrakt från stjälk koncentrerat för alkaloidinnehåll såsom dendrobin, dendroxin, dendramin, B-Fenyletylamin, N,N-Dimetyl-B-Fenyletylamin, och N,N-Dietyl-B-Fenyletylamin), B-Fenyletylmin HCl, Citramine (Extrakt från frukten Citrus Reticulata koncentrerat för N-metyltyramininnehåll), koffein.

  Extraktet Citramine innehåller antagligen även synefrin och extraktet Dendrobex innehåller antagligen MAO-inhibitors.

  Personlig ville jeg aldri tatt sjansen på noe som oppga å inneholde 470 mg med "Øvrigt", og ordlyden "inneholder antagligen...." gir heller ingen stor trygghetsfølelse. Men så ville jeg heller aldri vurdert kosttilskudd som inneholdt noen form for stimulerende midler, det tror jeg gir en slags "avhengighetsfølelse" fordi man etterhvert sikkert vil føle seg uopplagt hver gang man må klare seg uten disse midlene. Craze inneholder forøvrig også koffein, et stoff som pr i dag ikke er forbudt, men som overvåkes og kan komme tilbake på forbudslisten igjen. (Ble tatt ut av listen ca 1998)
  Honnr gitt av : Leifbjørn, 25. juni 2012, 20:12
  2  Trening / Styrkeløft / Sv: Craze PWO 22. juni 2012, 10:11
  Det største problemet med kosttilskudd av ulike slag er at det kan inneholde noe mer enn det som står på boksen. (I de fleste tilfellene fordi det kan forekomme forurensning fra annen produksjon i de samme maskinene, men bevisst tilsetning for å oppnå rykte om god effekt har visstnok også forekommet). Det er du som utøver som er ansvarlig for å ikke ha ulovlige stoffer i kroppen, så du har liten mulighet for å komme noen vei i ettertid mot en produsent av tilskudd hvis prøven avslører ulovlige stoffer, i alle fall for en vanlig stakkar som de fleste av oss med begrenset tilgang på ressurser og stjerneadvokater. En dopingdom er særdeles uønsket på rullebladet for en idrettsutøver, og den vil hefte ved ryktet ditt videre uansett hvor uskyldig du selv vet at du er.

  Det betyr at hvis du er det aller minste i tvil, bør du stå over tilskuddet!

  Selv om tilskuddet kanskje er produsert i Norge og/eller av tilsynelatende pålitelig produsent, er det ofte sammensatt av ingredienser de har fått fra ulike leverandører. Det er vanskelig å ha full oversikt over alle underleverandører og hvem som eventuelt produserer legemidler eller annet som inneholder stoffer som er ulovlige for idrettsutøvere. Noen ytterst få produsenter/leverandører er visstnok villige til å utstede forpliktende garanti for innholdet. Prøv å finne en av disse hvis du mener du har behov for kosttilskudd.
  Honnr gitt av : LilleF0t, 22. juni 2012, 11:36
  3  Trening / Styrkeløft / Sv: Ryggvondt ved knebøy/markløft 19. april 2011, 09:48
  Mitt klare råd er at du de første årene med "de tre store" alltid gir deg hvis du kjenner du begynner å jukse med teknikken. Gå ned på reps og/eller kilo til du greier å holde teknikken gjennom hele settet. Føler du at du da har fått presset musklene for lite, så finn heller en trygg støtteøvelse du kan tyne ut det siste i etter hovedøvelsen. Teknikk-uvaner man legger seg til tidlig er vanskelige å bli kvitt, hvis du lar dem slippe til før teknikken sitter skikkelig automatisert har de en tendens til å dukke opp hver eneste gang det blir tungt senere også. Da kan du på sikt pådra deg helt unødvendige skader.

  Prøv å finne noen som kan kikke litt på deg på trening. Og som kan "hakke" på deg med en gang du begynner å slurve  Wink
  Honnr gitt av : Anne Marie, 19. april 2011, 17:31
  4  Trening / Styrkeløft / Sv: Nye vektklasser. Kvalifiseringskrav? 08. desember 2010, 11:31
  Det er ikke satt opp nye krav enda, såvidt jeg vet. Men kvalifiserer du deg før nyttår gjelder de gamle vektklassene og de gamle kvalifiseringskravene. Har du klart kravet i en klasse i år, er du også kvalifisert for NM 2011 selv om klassene blir endret og du må stille i en annen klasse enn du kvalifiserte deg i.
  Honnr gitt av : Ivrig pingle, 08. desember 2010, 11:39
  5  Trening / Styrkeløft / Sv: VM Junior 03. september 2010, 09:31
  At lille Norge (selv om vi ikke liker å se på oss som små så bor det jo faktisk ikke så mange mennesker på denne lille, langstrakte, opprevne fjellknausen vår) har så mange unge løftere som er så gode at de tar medaljer i VM på en dårlig dag er faktisk HELT FANTASTISK! Det er all grunn til å bøye seg i støvet av beundring for de fantastiske talentene som finnes, og ikke minst det enorme treningsarbeidet som er lagt ned  Bow Bow Bow

  Gratulerer til alle som har vært i ilden hittil, mange flotte løft og store prestasjoner! Gleder meg til fortsettelsen!  Cheesy
  Honnr gitt av : KreV, 03. september 2010, 15:31
  6  Trening / Styrkeløft / Sv: Nasjonalt ungdom- og juniorstevne 19.Juni 2010 22. mars 2010, 11:19
  Jeg vurderer sterkt og delta, men siden jeg er såpass nybegynner er jeg litt usikkert.
  Det er flere som har hatt sitt første skikkelige styrkeløftstevne på det nasjonale ungdoms- og juniorstevnet (men da i Brumunddal), så ingen grunn til å ikke stille selv om du er nybegynner. Mange av deltagerne har begrenset stevne-erfaring, men innimellom slenger det en og annen rutinert løfter fra juniorlandslaget, så resultatmessig finner du sikkert hele skalaen.

  For to år siden sa speakeren om flere at de hadde "debutert her på torget i Brumunddal". Går ut i fra - og håper - det var styrkeløftdebuten han siktet til...... Grin
  Honnr gitt av : *Morten*, 30. mars 2010, 16:59
  7  Trening / Styrkeløft / Sv: Nasjonalt ungdom- og juniorstevne 19.Juni 2010 22. mars 2010, 11:19
  Jeg vurderer sterkt og delta, men siden jeg er såpass nybegynner er jeg litt usikkert.
  Det er flere som har hatt sitt første skikkelige styrkeløftstevne på det nasjonale ungdoms- og juniorstevnet (men da i Brumunddal), så ingen grunn til å ikke stille selv om du er nybegynner. Mange av deltagerne har begrenset stevne-erfaring, men innimellom slenger det en og annen rutinert løfter fra juniorlandslaget, så resultatmessig finner du sikkert hele skalaen.

  For to år siden sa speakeren om flere at de hadde "debutert her på torget i Brumunddal". Går ut i fra - og håper - det var styrkeløftdebuten han siktet til...... Grin
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 22. mars 2010, 11:54
  8  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw-løfting i Sverige 20. januar 2010, 16:06
  Denne tråden handlet faktisk ikke om deg og din misnøye med verden, Roy. Du har ikke vurdert å la en og annen tråd her inne handle om det den opprinnelig var ment å handle om?
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 21. januar 2010, 10:43
  9  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw-løfting i Sverige 20. januar 2010, 16:06
  Denne tråden handlet faktisk ikke om deg og din misnøye med verden, Roy. Du har ikke vurdert å la en og annen tråd her inne handle om det den opprinnelig var ment å handle om?
  Honnr gitt av : aktiviteten, 20. januar 2010, 22:55
  10  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw-løfting i Sverige 20. januar 2010, 16:00
  Det kan da umulig være interessant å diskutere argumentene for å innføre utstyr i styrkeløft  what Utstyr i styrkeløft ER innført. Argumentasjonen er historie. Get over it!

  Argumenter for å avskaffe utstyr i styrkeløft derimot, det kan man jo diskutere hvis man vil. Men også det har jo ganske liten hensikt hvis man ikke har noen strategi eller plan for å arbeide for å få endret regelverket. Endring bare i Norge er lite interessant for de fleste, vi ønsker å følge IPF og verden.

  Protokollføring og ranking av utstyrsfrie løft burde være en gavepakke til alle som øser ut galle over utstyret og sier det er utstyret som gjør at de ikke deltar. At det ikke er egne utstyrsfrie stevner er et pingleargument for å ikke delta, man må tåle å løfte i stevne sammen med de som løfter med utstyr og dermed mer. Kan man ikke løfte i et stevne uten å få medalje, må det være noe alvorlig galt med motivasjonen. Dessuten, selv om man hadde ment at egne utstyrsfrie stevner hadde vært ønskelig, er det ikke der man starter. Først får man vise at det finnes interresse for utstyrsfri løfting ved å løfte utstyrsfritt, så får man begynne å diskutere behovet for egne utstyrsfrie stevner. Antall registrerte resultater på rankingen så langt tilsier ikke at det skal være noe behov for egne stevner.
  Honnr gitt av : CYC, 20. januar 2010, 16:12
  11  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw-løfting i Sverige 19. januar 2010, 10:15
  Hvorfor ikke la en tråd om raw-løfting i Sverige være en tråd om råw-løfting i Sverige  what Eller i det minste en tråd om raw-løfting som sier WOW, dette høres spennende ut, dette har jeg lyst til å prøve!? (Eller eventuelt; dette kommer jeg ikke til å prøve, det er ikke noe for meg)

  Det er ikke noe nytt i utstyrsdiskusjonen siden de ørten siste trådene om dette, så de som ønsker å lese argumentene for og i mot (og alll drittslengingen om alle som mener noe annet enn en selv) kan bruke søkefunksjonen og lese dette i de tidligere trådene.
  Honnr gitt av : Electra, 19. januar 2010, 11:53
  12  Trening / Styrkeløft / Sv: kriterier for uttak til landslaget i styrkeløft 13. september 2009, 21:16
  Jeg syns det er bra at mamma sier en del ting som mange styrkeløftere sikkert mener, men lar være å si.
  det krever mot å komme med upopulære utsagn og å forsvare en organisasjon som får kritikk og pepper.

  Jeg er overrasket over at den type behandling som Roy har fått faktisk blir støttet av såpass med personer som den har blitt. Det sier bare noe om hvor store meningsforskjellene og synet på mennesker og god moral er.

  Jeg mener personlig at umoralen i NSF sin behandling av saken er større enn umoralen i at Roy satset på strongman utenfor NIF.

  Hele poenget med et diskusjonsforum er nettopp at folk skal kunne diskutere og komme med synspunktene sine. Men det er dessverre en del "DU burde i alle fall ikke uttale deg" -utsagn i flere av trådene her. Alle har rett til å uttale seg. (Men alle bør så langt det er mulig holde seg til sak og ikke person.) Dette er Egil og jeg helt enige om. Selv om vi er fryktelig uenig om ganske mye annet  Grin
  Honnr gitt av : haraldaa, 30. september 2009, 08:51
  13  Trening / Styrkeløft / Sv: kriterier for uttak til landslaget i styrkeløft 13. september 2009, 21:16
  Jeg syns det er bra at mamma sier en del ting som mange styrkeløftere sikkert mener, men lar være å si.
  det krever mot å komme med upopulære utsagn og å forsvare en organisasjon som får kritikk og pepper.

  Jeg er overrasket over at den type behandling som Roy har fått faktisk blir støttet av såpass med personer som den har blitt. Det sier bare noe om hvor store meningsforskjellene og synet på mennesker og god moral er.

  Jeg mener personlig at umoralen i NSF sin behandling av saken er større enn umoralen i at Roy satset på strongman utenfor NIF.

  Hele poenget med et diskusjonsforum er nettopp at folk skal kunne diskutere og komme med synspunktene sine. Men det er dessverre en del "DU burde i alle fall ikke uttale deg" -utsagn i flere av trådene her. Alle har rett til å uttale seg. (Men alle bør så langt det er mulig holde seg til sak og ikke person.) Dette er Egil og jeg helt enige om. Selv om vi er fryktelig uenig om ganske mye annet  Grin
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 13. september 2009, 22:11
  14  Trening / Styrkeløft / Sv: kriterier for uttak til landslaget i styrkeløft 13. september 2009, 00:13
  Nå har vel mamma nektet å la seg dopingteste en gang også.

  Alle med snev av kjennskap til lover og regler vet at dette ikke er sant. Jeg har aldri vært utmeldt fra styrkeløftforbundet, så hvis jeg noensinde hadde nektet å avlegge prøve hadde det blitt sidestilt med positiv prøve og jeg hadde vært utestengt. Ynkelig forsøk på å hive seg på  "forsøk på sverte hvem som helst"-bølgen til Roy. Dette burde du holde deg for god til.
  Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 13. september 2009, 00:36
  15  Trening / Styrkeløft / Sv: kriterier for uttak til landslaget i styrkeløft 13. september 2009, 00:13
  Nå har vel mamma nektet å la seg dopingteste en gang også.

  Alle med snev av kjennskap til lover og regler vet at dette ikke er sant. Jeg har aldri vært utmeldt fra styrkeløftforbundet, så hvis jeg noensinde hadde nektet å avlegge prøve hadde det blitt sidestilt med positiv prøve og jeg hadde vært utestengt. Ynkelig forsøk på å hive seg på  "forsøk på sverte hvem som helst"-bølgen til Roy. Dette burde du holde deg for god til.
  Honnr gitt av : Geir M, 13. september 2009, 00:23
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 22
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!