Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • 1  Generelt / Antidoping / Sv: -Doping gjorde livet til et hælvete. VG.no på: 07. september 2009, 14:01
    Hadde jeg brukt en mill på paracet, hadde jeg hatt mye værre bivirkninger enn denne karen.
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Unge dopingbrukere er mer voldelige på: 07. september 2009, 13:06
    De har ikke funnet noen sammenheng mellom krim og dop. Ikke overraskende. Grunnen til at de som bruker dop er mer voldelige, er at idioter tiltrekkes av dop, på samme måte som at idioter tiltrekkes av hunden amstaff. Det er ikke bolene eller amstaffen som er problematisk i denne sammenhengen, bare at begge har en tendens til å lokke til seg neandertalere.

    Sagt på en annen måte, hulemenneskene ville bråket åkkesom.
    3  Generelt / Antidoping / Sv: Nok en idiotisk skremselspropaganda på: 03. september 2009, 12:34
    Hvorfor skulle man bli dårligere til å sloss med bruk av anabole steroider, Hans Hagerup?

    H.M., hva mener du med å ta problemet ved roten? Uansett hva man gjør med mindre man innfører dødsstraff for boling eller helt retarda fengselsstraffer så vil jo folk drive på med det etter eget ønske. Slike ting er rett og slett bare en del av samfunnet, og ser ingen løsning på å fjerne dette "problemet" som du kaller det. En fjortis uten grenser for hva han putter i seg vil jo uansett drite i hva som blir sagt til han fra alle kanter, så lenge han blir litt større og tøffere.

    En fjortiss som er så dum at han ikke har ingen grenser på hva han putter i seg, har ingen sjans til å bli større. Å legge på seg muskler så det synes er vanskelig og det kreves veldig mye disiplin, kunnskap og tallent.
    4  Generelt / Antidoping / Sv: Nok en idiotisk skremselspropaganda på: 03. september 2009, 07:19
    hehe:P du har ett godt poeng der, men grunnen til dette er vel fordi det er nødvendig når man er på toppen?
    Disse kara har vel også perfekt kosthold, perfekt med trening, og de har (burde ha) faste lege kontroller.
    det er stor forskjell imot en mobba fjortis som vil bli stor å banke alle, å hiver i seg russere som han fikk av en kompis som fikk det av han på treninga som fikk det av karen som henger ved kiosken.. uten å en gang ha hørt om PCT..

    Jeg er en av de som mener at vi ikke kan legge opp et felles sett med samfunnsregler basert på hva som kan være skadelig for en psykisk svekket fjortiss.
    Og en fjortiss som ønsker å bruke steroider for å greie å banke alle, er uannsett ingen trussel. Faktisk blir du dårligere til å sloss av steroider. Uannsett finnes det ikke en eneste dokumentasjon i hele verden som viser at det er sammenheng mellom bruk av boler og kriminell aktivitet. Jeg blir veldig lei av å høre disse forståsegpåerne som egentlig ikke har det snev av peiling. Er du så seriøs i hht dine målsetninger at du vil bruke anaboler, er det siste i verden du kan ønske deg fengselsmat med to brødskiver med jordbærsyltetøy til frokost.

    En god del dokumentasjon på helseskadelige ffekter ja, men INGEN på kriminell aktivitet. Mange kriminelle slår seg på doping, sant det, men det motsatte er ikke påvist.
    5  Generelt / Antidoping / Sv: Nok en idiotisk skremselspropaganda på: 29. august 2009, 10:43
    ettersom folk ikkje er i stand til å selv skjønne hva som er riktig bruk av steroider er det kansje det greit nok?
    eliten vil alltid få tak i det uansett.


    Det er oftest de som har mest peiling, skrevet bøker, hold foredrag ol som er de største misbrukerne. Mange eksempler på det. Et eksempel er jo proffene. De har tilgang til førstehånds informasjon fra "ekspertene", men likevel er det vel ingen tvil om at proffene er blant de tyngste brukerne. Leste at Flex f.eks hadde brukt de i 18 år, før han måtte ta nyretransplantasjon. Men han kunne vist dokumentere at det var arvelige faktorer inn i bildet, men det er jo en annen sak:-)
    6  Generelt / Antidoping / Sv: Nok en idiotisk skremselspropaganda på: 29. august 2009, 04:43
    Om du noen gang skulle tvile på at Anabole steroider er farlig, så kan du ta en titt på denne artikkelen. Den er kanskje ikke så vellformulert, og den inneholder en god del svada og direkte feil, men sannheten er at Ronny, som jeg kjente rimelig godt, døde alt for ung, som en direkte følge av bruk av steroider og effedrin (hvorvidt han brukte amfetamin vet jeg ikke).

    http://www.agderposten.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050509/LOKAL8/105090062&SearchID=73212646901460

    Det er lenge siden jeg har tenkt på han nå, det var trist, men også litt godt å bli minnet på Ronny akkurat i dag. Jeg håper på at et eventuelt lovforbud mot kjøp og bruk av steroider kan være med på å hindre at vi får mange flere slike undøvendige dødsfall.

    Du ønsker et lovforbud pga at det kan være farlig og at noen under de rette omstendighetene kan dø av det?
    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kai Greene 1000 g pro om dagen...!!?? på: 21. august 2009, 11:39
    Jeg tipper det ikke ville vært noen forskjell om han hadde byttet ut 1/2 -2/3 av den proteinmengden med tilsvarende mengde kcalorier i fett og karbs.. Men det får vi vel aldri vite Wink

    Jeg tror personlig at om 1 kg prot om dagen ikke hadde effekt, ville ikke Greene blitt tilrådet det av trenerne sine.
    8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kai Greene 1000 g pro om dagen...!!?? på: 21. august 2009, 09:57
    Når jeg nevner eksemplet Kai Greene bør det være underforstått at diskusjonen ikke skal omhandle hva som er best for Ola og Kari Nordmann med et flexigym i kjellerboden.....
    9  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Kai Greene 1000 g pro om dagen...!!?? på: 21. august 2009, 09:27
    Jeg har sett litt på hvordan Greene trener for Olympia og i den forbindelse hørte jeg treneren sa at han spiste opp til et kg protein om dagen. Han bare lo av at kroppen bare kan dra nytte av 30g pr måltid. 6 måltider er da 180g og det er umulig å bli så stor med så lite, altså er dette bare en myte.

    Men 1 kg pro pr dag, 4 kg fisk? Er det farlig? Noen som har erfaring med ekstreme proteininntak om dagen?, dvs 500++ Akkurat som man kan venne kroppen til å ta over 500 kg i bøy, kan man og venne den til å dra nytte av så mye mat?

    10  Generelt / Antidoping / Sv: Lite proffer som har dødd av doping på: 12. august 2009, 08:05
    ja det er mange bra kommentarer her.. se på alle byggerne som var mega stjerner på 90 tallet... hvor mange har det ikke gått rett til helvete med? flex, cormier,paul demayo(eller noe), orville burke, pluss noen til her:
    Paul dillett - diuretics (recovered)
    andreas munzer - multiple organ failure (died)
    mike matarrazo - heart failure (recovered)
    tom prince - renal failure (recovered)
    mohammed benazzia - heart failure (died)
    charles durr - heart failure (died)
    don youngblood - heart failure (died)
    flex wheeler - multiple renal failure (recovered)
    curtis leffler - heart failure (died)

    Om man hadde tatt de topp 30 utøverne i noen annen idrett ville man IKKE funnet like mange tilfeller av infarkt, nyre skader etc. tenk at det her bare er de fremste emd en beste legehjlpen i ryggen så kan du tenke deg alle de stakkaraene som ikke vet bedre og prøver å se sånn ut på egen hånd med en bok kjøpt fra nettet av selvutnevnte guruer som aldri fullførte high school engang... good luck

    Det der er ikke mange, og ihvertfall ikke når man trekker fra de som led fra andre ting enn steroider.
    Uannsett har mange av de gutta der ligget på doser som ville skoldet en hval og det blir litt søkt å sertifiserer alvorlighetsgraden utfra bivirkninger fra ultrahøye doser.- Jeg tror faktisk ingen uannsett miljø er uenig i at steroider i høye doser er svært helseskadelig.
    Det er ikke det som er poenget, og det vet du godt.
    11  Generelt / Antidoping / Sv: Lite proffer som har dødd av doping på: 11. august 2009, 22:02
    Kan ikke akkurat sammenligne alkohol og røyk med steorider, det skader på 2 forskjellige måter. Steorider er enormt skadelig for unge, man ødelegger hormonene fullstendig, veksten stoppes. Det er faktisk er grunn til at Lorenzo Becker er 170cm høy, og faren er vel 180.

    Ja, de skader på to forskjellige måter. 1 av 3 dør av røyk. 1 av 10 000 dør av steroider.
    Faktisk vet jeg om flere unge fotballspillere som har dødd av batterydrinker enn norske kroppsbyggere som har dødd av doping.
    12  Generelt / Antidoping / Sv: Lite proffer som har dødd av doping på: 11. august 2009, 13:23
    siden du stiller meg direkte spm får jeg svare selvom jeg egentlig er ferdig med denne tråden.

    1. nei,du kan IKKE mer enn meg om det her!
    2.hva faen er poenget med å poste en liste med preps??tror du noen her blir imponert av det eller at du forteller om ditt bruk.
    3. boka til bill phillips er vel ca 20 år nå så førstehåndsinfo du sitter på.bra jobba!!
    4.gå å ta en sjekk av leververdier,nyreverdier,blodtrykk,kolesterol,og scan hjerte ditt så snakkes vi.

    Atle, nå må du ikke bli så sint og bruke slike banneord. Jeg forstår at det kan være surt å møte sin overmann, men ta det nettopp som en mann.
    Jeg tro egentlig du samarbeider med mod her fordi du fikk dem til å slette innlegget mitt, selv om jeg påpekte antidoping-tinger, nemlig at høye doser er fullstendig bortkastet og man risikerer sykehus.
    Nuvel, men du Atle, siden vi nå begge nok nå er enige om at jeg er den rolige og sindige her og besitter den mest nøyaktige kunnskapen, foreslår jeg at vi slår en strek over denne lille disputten vår. La oss nå gå til ro med den konklusjonen at jeg bla.a. basert på min kjære kammerat Bill Phillips og min evne til å trekke konklusjoner utfra egen empirikk, fikk det siste ordet.
    Du vet, det er ingen skam og snu og uannsett hvor sterk du er og hvor mye du vet, er det alltid en som er et strå vassere.

    give me 5 and stay alive, baby
    13  Generelt / Antidoping / Sv: Lite proffer som har dødd av doping på: 11. august 2009, 11:30
    hvis du ikke vet hva du snakker om så er det nesten bedre du driter i å poste

    hva konkret var det som fikk deg til å annta at jeg ikke vet hva jeg snakker om?

    14  Generelt / Antidoping / Sv: Lite proffer som har dødd av doping på: 11. august 2009, 09:27
    korrekt ,men det er her snakk om HELT andre doser enn det bb bruker. de skriver ut 100mg testosterone hver uke og 1-2 iu hgh om dagen.disse dosene er seff IKKE helseskadelig,men heller positive for menn over 35 år.
    finnes leger i norge også som vil skrive ut det der.

    at folk må få gjøre hva dem vil med sin egen kropp uten at andre skal blande seg inn er jeg enig i.da får dem forby tobakk og alkohol også i det her landet.

    Niks. Misbruket skyldes hysj hysj og mannen i gata. I seriøse dopingbøker anbefales det det samme som legen foreskriver eller kanskje litt mer. 200 g testo i uka osv + en komponent til.

    At folk bruker 500-1000 mg i uka er pga uvitenheten anti doping Norge har skyll i.
    15  Generelt / Antidoping / Sv: Egil på tabloid med retard fra antidoping norge. på: 11. august 2009, 08:00
    DISPRIL:
    TABLETTER 300 mg: Hver tablett inneh: Acetylsalisylsyre 300 mg, hjelpestoffer.

    Bivirkninger: Vanlige (≥1/100 til <1/10): Gastrointestinale: Dyspepsi, halsbrann, uvelhet. Øvrige: Økt blødningstendens. Mindre vanlige (≥1/1000 til <1/100): Gastrointestinale: Magesår, mageblødning. Nevrologiske: Svimmelhet. Øre: Øresus. Øvrige: Allergilignende reaksjoner (urticaria, rhinitt og astma), tretthet, svetting. Sjeldne (≥1/10 000 til <1/1000): Blod/lymfe: Trombocytopeni, hemolyse ved arvelig glukose-6-fosfatdehyrogenmangel. Gastrointestinale: Kraftig gastrointestinal blødning. Lever/galle: Transaminaseøkning.
     Overdosering/Forgiftning: Symptomer: Salisylisme, kvalme, brekninger, øresus, nedsatt hørsel, svimmelhet, hyperventilasjon, uro, irritabilitet, hallusinasjoner, tørste, svette.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!