Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 36
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Aktivitetens trim. på: 20. oktober 2008, 23:21
    Pokker i meg BESTE sjokolade kaken jeg har smakt! (veldig små kakestykker, så 14 av de små der regnes vel som ingenting)

    Oppskrift Lumbago?

    Langpanne sjokoladekake (aka. Barnehagekake)
    1 l. kefir
    7 dl. sukker (!!!) (disse to blandes)
    150 gr. smør (smeltes)
    4 ss. kakao
    4 ts. natron
    11-12 dl. hvetemel
    Dette stekes på 175 grader i 45 min

    Glasur:
    150 gr. smør (delvis smelta)
    400 gr. melis
    4 ts. vaniljesukker
    2 ss. kakao
    3 ss. kaffe
    1 egg



    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Aktivitetens trim. på: 20. oktober 2008, 09:38
    Tusen takk for den fantastiske speakerjobben du gjorde på lørdag Nils Henning! Med sånne som deg og Oddbjørn på plass så går stevnet av seg selv Smiley

    Kaka var knallgod - men stykkene var litt små, så måtte beholde de jeg kunne selv. Tviler på at Olaf har baka kaka - med all respekt tror jeg ikke kjøkkenet er det rommet han mestrer best Cool

    Hvis det er kaken fra midt-norsk det er snakk om så var det dama mi som stod for den Smiley Olaf er kun god på en matrett: gainer.
    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Hr.Utrolig`s mosjonslogg. på: 01. september 2008, 18:26
    Dette var forferdelig vonde nyheter - ønsker deg god bedring!
    4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 03. juli 2008, 13:38

    Tidligere var koffein på dopinglisten. Koffein er sentralstimmulerende og gjør at man holder seg mere våken, konsentrert og kanskje opplever mindre smerte. Da koffein var på dopinglisten ble det diskutert hvor mye kaffe eller cola man kunne drikke og det var allment godkjent at man måtte drikke svært mye for å bli tatt i en test. Grensene var "selvsagt" satt såpass høyt at folk skulle kunne ta seg ett par kopper kaffe før trening eller stevne. Tror likevel ikke "det var meningen" at folk skulle knaske koffeintabletter. Likevel så ble dette praktisert en masse blant f.eks. styrkeløftere selv på min egen klubb. Koffeintabletter, selv om koffein var på dopinglisten, ble tygd i tide og utide. På en eller annen måte hadde man funnet ut av hvis man tok to tabletter så ble ikke dette oppdaget i en dopingtest.

    Jeg husker selv godt den gangen koffein stod på dopinglisten. Holdningen der jeg trente var da at man var forsiktig med produkter som bl.a. kaffe og cola i store mengder - nettopp for at det ikke skulle slå ut på tester. Det var ikke vanlig praksis at det ble spekulert i grenseverdiene ift. dopinglisten. I det man spekulerer med å få i seg ting man vet står på dopinglisten, med den hensikt å dra nytte av det prestasjonsmessig, vil jeg kvalifisere det som doping.

    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 09. oktober 2007, 16:13
    Jeg klarte også å tråkke på en juicekartong som Gud hadde satt på gulvet foran benken han holdt på med. Pang og 2 kvm var dekt med juice.

    At du da forventer at jeg, som hadde en rekke øvelser igjen på treningen og som egenhendig måtte ta meg av opptørkingen av juicen på gulvet, skal avbryte treningen og drøye enda lengre synes jeg er frekt.

    OD setter en kartong juice på gulvet, du tråkker på den, og Tiller er frekk siden han ikke tørker opp sølet. Helt logisk. 
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. september 2007, 14:12
    Dette gjelder bare de som løfter over 300 kg i bøy. For jeg har aldri lagt merke til at alt dreier seg om meg når jeg løfter for meg tungt. Knapt jeg får noen til å stå på siden for å sikre.
    Ikke at jeg bryr meg om at musikken forsvinner rett før jeg skal løfte eller dere står å prater og ler ved siden av, om det er meg dere ler av vites ikke. Men jeg bryr meg ikke, lar det ikke gå inn på meg. Jeg gjør det jeg skal gjøre, så får dere skinnhellige der oppe i den andre verden tro at dere er guder og høyere makter feie for egen dør.

    Godt sagt, jeg tror nok ikke du er den eneste som opplever dette.

    Skal det finnes regler i forhold til fordeling av stativ bør dette avgjøres i forhold til hvem som har utstyrstrening eller ikke. De som har utstyrtrening bør få løfte i "konkurransestativ" slik at de simulerer konkurransesitusasjonen. Da kan de som har annen utstyrsfri trening bruke de litt mindre justerbare stativene.

    Generelt så er jeg selvsagt enig i at man kan samkjøre en fordeling av stativer, men da gjør man dette ved å spørre pent. Å ha faste stativ etter hvor sterk man kunne selvsagt fungert, men jeg tror først og fremst at dette virker eksluderende på en del grupper. Alle som medlemmer, enten oss sveklinger eller dere som tar 300+ i knebøy, betaler like mye for medlemskapet og har derfor lik rett på bruk av utstyr.

    I et godt styrkeløftmiljø mener jeg man skal legge til rette for de som har utstyrstrening. Deretter legger man til rette for de som trener styrkeløft (dvs. at f.eks. bicepstrening i et knebøystativ nedprioriteres).
    At en utøver løfter mindre enn 300 i knebøy betyr ikke at løftingen ikke er viktig for denne personen. Alle tunge løfte bør behandles med lik respekt enten det er 135kg eller 350kg.
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 18. september 2007, 15:24
    Ellers var det forbaskende irriterende å komme på trening når det var så fullt på KK slik som idag. Må vente lenge før man kan få trene noenlunde okei knebøy. Sveklingene opptok hele tre knebøyrack istedet for å dele på 1 eller 2.

    Du mener altså at det er så liten variasjon i kg på sveklingløftene at vi alle burde samles om et stativ? Du kan komme tidligere, senere, kjøre sett i mellom, eller sette deg ned å vente. Men å sette deg ned å furte over at det ikke er noe ledig stativ når du kommer på trening er ikke hva jeg vil kalle god gym-etiquette.
     

     
    8  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Bilder fra KK august 07 på: 18. september 2007, 10:48
    Trond er ekstrem på teknikk, og man ser jo for så vidt at han får igjen for det så det holder. Pen i bøy og benk også. Pen fyr jamt over, egentlig. Tipper på 800+ til NM 08.

    Hahaha, takk for det, men 800+ på NM08? Tror enten du har bommet på årstallet eller vektene Wink
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: RM i Røros - 20/10 på: 15. august 2007, 14:46
    I kap. 11 i Særnorsk står Nord- og Sør-Trøndelag omtalt som en krets/region. Nordland er ikke nevnt. 
    10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 15. august 2007, 12:16
    Det ville da være mye enklere å få skivepåsetterne til å somle litt.

    Uansett, regler hjelper til med å gjør vilkårene for stevner like. Dette gjør det for eksempel lettere å sammenligne resultater fra ulike stevner. I forhold til stress så er dette et moment man som idrettsutøver bør lære å forholde seg til.
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 15. august 2007, 11:00
    Fra IPF-reglene under konkurransestyring pkt 1.e:

    Når en gruppe består av færre enn 6 løftere, skal det tildeles en ytterligere tidsfrist ved avslutningen av hver runde på følgende måte: I tilfelle av 5 løftere tillegges et minutt; ved 4 løftere 2 minutter; ved tre løftere tre minutter. 3 minutter er det maksimale tidstillegg som tillates ved avslutningen av en runde. Hvis en løfter skal løfte to ganger etter hverandre, mens klokken løper i forbindelse med tidstillegg, er 3 minutter det maksimale tillegg han kan få. Når det ytes tidstillegg, skal skivene først tas av og andre skiver settes på ved utløpet av tilleggstiden,  og deretter har løfteren ett minutt til å starte løftet.

    Vil det si at det skal gå 6 minutt + tiden det tar for å sette på skivene igjen + 1 minutt fra stangen er klar mellom hver gang hvis kun en person deltar?
    12  Trening / Styrkeløft / Sv: Hildeborg i Aftenposten i dag på: 26. april 2007, 17:44
    Jeg liker strongman, aldri vært tvil om annet. Jeg har aldri sagt at alle andre må ha samme meninger som meg. Om man liker styrkeløft eller ballett så samme for meg.

    Hvis frk. X driver idrett og blir "utbrent" av å oppleve suksess i sin idrett etter å ha drevet seriøst i et par år, mener jeg at dette kan være et tegn på svakhet.
    Håper jeg tar feil, men den som lever får se.

    At en styrkeatlet vil bli bedre av å ha et større øvelsesutvalg og nye styrkeutfordringer er jeg ikke i tvil om...


    For det første håper jeg Hildeborg blir skånet for å lese innlegg fra idioter som ikke vet hva de uttaler seg om.

    For det andre er Hildeborg en idrettsutøver - ikke en sirkusartist - så jeg skjønner ikke hvorfor strongman/woman blandes inn i dette her.

    For det tredje har Hildeborg drevet med styrkeløft i mer en et par år. Hvis jeg ikke tar feil startet hun allerede i 14-15års alderen. Siden den gang har hun dominert de ulike alderskategoriene nasjonalt og etterhvert internasjonalt. Som et klimaks avslutter juniorkarriæren med å bli verdensmester i åpen klasse! Hun er den styrkeløfteren som har blitt eksponert mest i media gjennom de siste årene og lokalt må hun nesten regnes for å være kjendis. På toppen av det hele har det vært en konstant kamp om å tilpasse fulltidsstudiene med idretten. Etter det jeg kjenner til har UiS (tidligere HiS) ikke vært den mest tilretteleggende læringsinstitusjonen.

    Når hun umiddelbart ikke har lyst å satse videre da hun føler seg utbrent etter å ha vunnet det som kan vinnes karakteriseres dette som en svakhet...
    Denne formen for uvitenhet gjør meg mildt sagt oppgitt.

    13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 25. april 2007, 12:09
    Hvorfor skjer det justismord Einar? Er det slik at det bare var en feil i rutinene og dårlige bevis? Etterforskere har krav på seg til å finne forbryter - med stor press fra blant annet media. Det fører til at det alltid vil være noen snarveier for at noen blir tatt. Hvem som blir tatt er egentlig ikke så farlig. For samfunnet er føles det beroligene at noen blir tatt (for vi ønsker selvsagt å tro at det er den rette som er tatt).
     
    14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 24. april 2007, 14:04
    Darwin snakket om naturlig seleksjon, ikke survival of the fitness.
    Survival of the fitness går ut på at de med fokus på helse ser bra ut og vil overleve!
    www.fitnessfactory.no
     
    15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 24. april 2007, 13:08
    God idé, men litt feil fokus - vi bryr nemlig ikke så mye om miljøet belastes så lenger det ikke koster velferdssamfunnet noe. Vi vil jo tross alt ha vekk bensinavgiften...Da blir det mer penger til å cruise!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 36
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!