Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Hvordan GymGrossisten prøver å LURE kundene sine med nytt produkt **EXPOSED**! på: 09. mars 2017, 13:22
  I forbindelse med at GymGrossisten har lansert et nytt produkt de kaller "Mutant One" synes jeg det var rimelig å lage en
  liten sammenligning av eksisterende gainere på markedet, inkludert dette nye produktet.
  Priser og næringsinnhold er hentet fra GymGrossisten og Proteinfabrikken (trolig de to mest populære nettbutikkene på kosttilskudd og utstyr i landet).

  Undersøkelsen snakker egentlig for seg selv når man ser på sammenligningen av både pris og næringshold, hvor næringsinnholdet er relativt likt across the board (SE VEDLEGG).
  Det er bare helt usmakelig at en så stor aktør kan prøve seg på noe så sleipt, og håper flere velger å boikotte
  slike grådige og materialistiske aktører som GymGrossisten i fremtiden.
  2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Bestille større shaker! på: 19. september 2012, 16:42
  Hei, har kjøpt meg gaineren Mutant-mass fra Proteinfabrikken (http://www.proteinfabrikken.no/default/Vekt%C3%B8kning/Mutant-Mass/Mutant-Mass-15-LB-6-8-Kg-Sjokolade-PVL-15553-p0000007567.aspx)

  Og med denne shaken skal man blande 4 "scoops" med 460-960 ML vann/melk. Og 2 scoops er omtrent 300ML i shakern, og shakern er på 700 ML.. Med 4 scoops har jeg 100ML til vann/melk og det er ikke akkurat en pulverblanding du har lyst til å spise som grøt.. Også synes jeg det blir så mye slit å måtte blande 2 shakes hveeer gang jeg skal ta.. blir liksom 4 shakes om dagen det..

  Har prøvd å leite litt, selvom jeg klarer ikke finne noen shakere som er større enn maks 800ML, som blir for lite det også.. Noen som vet hvor jeg får kjøpt større?? takker og bukker:)
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Gainer og/eller proteinshake? på: 25. mai 2012, 12:39
  Hei, skal begynne med styrketrening hvor hovedmålet er å øke i vekt.  Jeg har en relativt høy forbrenning så spiser mye. Jeg tenkte å kjøpe Mutant mass: http://proteinfabrikken.no/default/Vekt%C3%B8kning/Mutant-Mass/Mutant-Mass-15-LB-6,8-Kg-Sjokolade-PVL-15553-p0000007567.aspx

  Jeg legger merke til at den har et protein innhold på 20g pr 100gram, mens andre "pure" protein produkter har innhold på ca 80g pr 100gram..

  Derfor lurer jeg på, ville det vært mer lønnsomt for meg å ta 2 forskjellige shaker?
  tenker altså f,eks; mutant mass på morran, mutant mass etter trening og mat sammen med en pure proteinshake, og en shake med proteiner på kvelden? eller holder det med å bare forholde seg til et av produktene? vil gjerne benytte meg av mutant mass pga Kcal, men får jeg da i meg nok proteiner bare ved å bruke den? om jeg pådrar meg litt fett også så er ikke det noe jeg bekymrer meg for.
  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Opp i vekt på: 31. januar 2008, 20:29
  du må spise, MASSE mer, det der er ingenting for deg, jeg er c.a din høyde og veier HAKKET mindre og strever med å komme opp i vekt, trener 4 ganger i uken, men! spiser nesten det dobbelte som deg, sleng på MYE MYE MYE mer ...
  5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: måltid om kvelden ? på: 31. januar 2008, 12:03
  Takk for svar, enig med førstenevnte, og 63kg atm:)
  6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / måltid om kvelden ? på: 31. januar 2008, 09:47
  Har ett spørsmål, og det er det at jeg følger ett kosthold som noen hadde skrivd opp på forumet en gang her i tida iom at jeg følte det ble å passe meg bra ;

  Havregryn 80 gram (2dl)
  1 banan
  en liten håndfull mandler
  Proteinshake med 30 gram pulver
  2 spiseskjeer tran

  11:00
  Lunch:
  1 kyllingfilet eller 130 gram kjøtt/fisk
  80 gram (1dl tørrvare) ris eller ca 350 gram poteter
  en liten håndful mandler
  +grønnsaker

  11:15
  Mellommåltid:
   1 frukt

  11:30
  Før trening:
  20 gram proteinpulver
  20 gram karbohydratpulver


  Etter trening:
  30 gram proteinpulver
  80 gram karbohydratpulver

  16:00
  Middag:
  1 kyllingfilet eller 150 gram magert kjøtt/fisk
  100 gram (1,25 dl tørrvare) ris eller 400 gram poteter
  +grønnsaker

  19:30
  Kveldsmat:
  1 proteinshake med 30 gram pulver
  1 spiseskje tran
  --------------------------

  Tingen er, jeg spiser absolutt ingenting på kvelden? og jeg vurderer om jeg burde legge på 1 - 2 måltid etter der, er alltid små sulten på kvelden etc og målet er å legge på seg Smiley håper noen har noen forslag å komme med, takk;)
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: *STUCK* på: 30. januar 2008, 17:48
  Jeg vil annbefale deg å trene litt mindre å spise mere, dette er en god kombinasjon om du er på jakt etter å legge på deg, tren 4-5 dager i uka for å få ting til å gå rundt, snakk med folka på gymmet og spørr om noen som har peiling kan hjelpe deg med å sette opp øvelsene!
  Skriv ned hva du skal spise og når, skal du legge på deg må du få i deg nok (eller, scratch that, _MASSE_ !!!) karbo, proteiner og rikelig av riktig fett, drikk tran! 2 spiseskjeer til frokost, 1 før legge tid.. (kjøp tran med sitronsmak så er det null stress for di aller fleste).. Har jeg forstått meg rett, skal du gå opp i vekt er det viktig at du typ spiser, hver 3dje time Smiley
  føler du selv at du spiser mye, spis mer! mer! mer! mer! MER!! merk mine ord, ingen har dømme kraften til å dømme om man selv spiser mye / lite så spis til du bokstavligtalt er på kanten til å kaste opp /gulpe.

  Kjøp deg proteinpulver, vil annbefale deg denne med sjokoladesmak --> http://www.fitnessplanet.no/product_info.php?products_id=42 , verdt hver eneste krone.
  ta en "kopp" (følger med) 30 minutter før trening, en rett etter trening.. jeg merket drastiske forandringer på musklaturen etter jeg begynte med dette selv Smiley

  Tror helt ærlig problemet ligger der at du ikke får i deg nok mat, proteiner etc.. så ja, fiks deg ett solid kosthold, send meg en pm eller skriv her om du har lyst på mer informasjon evt, lykke til!!!

  P.S, gi opp hjelper ingen Wink

  8  Trening / Forum for ungdom / Trening og rikelig med vann ? på: 29. januar 2008, 12:16
  Trener 4-5 ganger i uken med ett ordentlig kosthold og følger dette, men, jeg drikker ekstremt lite vann! drikker for det meste bare melk, men ikke for mye av det heller..

  så spørsmålet mitt er, burde jeg begynne å drikke rikelig mye mer med vann ? eller har det ingen spesiell innvirkning på å bygge muskler ? drikker absolutt ingenting under treningen før alle øktene er over heller..

  Kom gjerne med fakta, alle svar blir satt pris på, takk  Wink
  9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvorfor skjer det ikke noe snart???? på: 04. juli 2007, 18:49
  Hmm, som noen over sier så så det veldig komplisert ut ja, ikke at jeg vet eller tror at det er det store problemet. Men jeg har ett spørsmål til deg, drikke du mye i helgene? for alkohol har veldig mye å si på fremgangen, så om du drikker i helgene, vil jeg råde deg til å roe ned med dette og heller ofre ett par uker med fyll om ikke lengere for å få di resultatene du ønsker å oppnå Smiley
  10  Generelt / Loggbok Online / Robins Loggbok på: 01. juli 2007, 06:34
   Roll Eyes trene?
  Sider:
 • 1
 • Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
  Da kan denne metoden være noe for deg.
  Derfor bør du trene pull throughs.
  Slik unngår du å lure deg selv.
  Hafthor Bjornsson pusher grensene og drar 501 kg i markløft - setter ny verdensrekord.