Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 22
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lettmelk/skummetmelk eller Helmelk på: 12. august 2010, 19:36
    Synes skummet smaker best jeg, hehe. Men får kjøre et prosjekt da. Loggfører kroppsvekt nå + fettprosent. Så gjør jeg det samme om 1mnd med Helmelk. Med unntak av etter trening, etter som at fett føcker proteinopptaket etter trening, så blir skummet i shaken etter trening. Er jo dobbelt så mye energi i fett som karbs. Så blir interessant. Regner med økt styrke, finere hud!? Hehe og kanskje masse ekstra fett. Eller kanskje jeg blir skikkelig sexy.
    2  Trening / Styrkeløft / Sv: Kondisjon/Intervall/Sprint etter styrken eller på en egen dag. på: 12. august 2010, 18:22
    Mener Mike Tuchscherer anbefalte kondisjon for styrkeløftere. Grunnet bedre blodomløp, restitusjon osv. Såvidt jeg har forstått er det to fronter i denne diskusjonen, hehe. Regner med at det da var snakk om en moderat mengde.
    3  Trening / Styrkeløft / Kondisjon/Intervall/Sprint etter styrken eller på en egen dag. på: 12. august 2010, 18:18
    Jeg er godt klar over at dette er forumet for styrkeløft. Jeg leste gjennom rekken av forskjellige underforumer, og dette tror jeg blir det mest passende stedet å poste denne, siden det omhandler effekten intervall/kondisjon og sprint har på styrken og alternativt massen. Mitt primære mål er stadig vekk styrkeøkninger, forfengelighet i form av muskelmasse er et fint pluss, men ikke noe mål i seg selv. Allikevel er det slik at jeg rent karrieremessig blir tvunget til å være allsidig av meg, samtidig som jeg på fritiden og som idrett vil drive med Styrkeløft.

    Saken er følgende: Hvilken effekt vil sprint, intervall og langkjøring ha på styrkeøkninger? Om jeg tar det etter styrken er jeg redd for å knurke med signalene jeg sender til kroppen min, om jeg tar det dagen deretter som alltid er inneklemt mellom to styrkedager er jeg redd for restitusjonen. Hvilket valg er best?

    1) Styrke først og kondisjon rett deretter?
    2) Styrke på dag 1, kondis på dag 2 etc? Forutsatt at dag 3 er styrke igjen...

    Konsekvenser. Muligens kan man drive skadebegrensning ved å drive intervall og høy intensitetskardio som går over et kortere tidsrom i stedet for å kjøre langkjøring hele veien?

    Om man f.eks løper vil eventuelle konsekvenser da kun gjelde involverte muskelgrupper? Dvs at jogging vil ha konsekvenser for markløft og knebøy men ikke benk?
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lettmelk/skummetmelk eller Helmelk på: 12. august 2010, 18:08
    Jeg forstår. Sjekket mengden av mettet fett i Helmelk. Må si jeg ble skuffet. I tillegg er det snarere anonymt hvordan fett resten er. Mulig mitt syn på mettet fett er galt, men trodde det nesten var noe man skulle unngå til det ytterste..
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lettmelk/skummetmelk eller Helmelk på: 11. august 2010, 12:48
    Er jo ikke vits i å slenge i seg masse mettet fett, men ser at fettet helmelk har som skummet ikke har er flerumettet, enumettet og den stilen der i det store bildet. Når jeg deretter tar en titt på mitt eget kosthold så kunne jeg kutte litt karbs og øke litt på fett for å treffe 30% protein 30% fett og 40% karbs. Har egentlig bare giddet å holde øye med proteinkonsum...
    6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Lettmelk/skummetmelk eller Helmelk på: 11. august 2010, 00:43
    Når det handler om å bygge muskler og styrke samtidig som det handler om å holde fettprosenten på et moderat nivå, hva vil være det beste alternativet? Mer karbo i lettmelk og mer fett i hel? Har hørt at dette fettet er bra fett mtp økning av muskelmasse, og er vel fler som sliter med for mye carbs enn for mye fett?
    7  Trening / Styrkeløft / Treningsstudio på Kos på: 15. juli 2010, 13:16
    Leste over emnene, og fant ikke noe ala "treningssenter" el. Så slenger det inn på Styrkeløftforumet, ettersom at det viktigste er at studioet har en skikkelig benk.  Kan fint klare meg uten bicepscurls på ferie. Er jo muligens latterlig å spørre om et gym når man først skal til Kos, men kunne god tenke meg å gå tatt 3 treninger i løpet av den uken jeg er på Kos. Vil fortsatt ha masse tid til de andre aktivitetene man bedriver der nede.  Er da snakk om Kos Town. Fant noe som het Fitness Village Gym. Men lød ikke helt bra, og websiden dems var nede. Så til de av dere som har vært på Kos og trent i løpet av oppholdet. Hvor kan man trene på Kos? Er det noe skikkelige treningssentre der, eller bare masse crappy Hotelltreningsrom?

    8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bergan01, film av 290x2 i SUMOmark på: 23. april 2010, 14:23
    Hvordan i alle dager får du slike armer? Driter du loddrett i isolasjon og kjører kun roing og hang-ups/chin-ups?  Grin
    9  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Å kombinere treningsprogrammer på: 13. april 2009, 12:25
    Har bare hørt mye om at det ikke er gunstig, men for se på resultatene etter neste runthrough.
    10  Trening / Treningsprogrammer / Å kombinere treningsprogrammer på: 13. april 2009, 02:32
    Jeg har tidligere gjort, og gjør det også nå. Hva er konsekvensene av dette, om det er noen? Sammenlignet med å kjøre et enkelt opplegg.

    F.eks kjører jeg eget program på armer(volum) og benk(styrke), samtidig nå.
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Gainer eller proteinpulver på: 05. april 2009, 14:21
    Jeg har trent en god del, og brukt en god del penger på proteinpulver. Jeg snakker litt med resepsjonisten på gymmet, han mener at proteinpulver kun er rettet mot deffing. Jeg deffer jo ikke, men så føler jeg at gainer er mer for bulking. Jeg gjør noe midt i mellom. Jeg bare bygger, uten å øke spesielt i fettprosent, selvfølgelig må jeg havne på overskudd, ellers blir det ikke noe bygging. Det jeg lurer på er om det er like greit for meg med gainer, som proteinpulver. Sparer jo noen små høvdinger på det.
       Spørsmålet er altså : Hva er mest gunstig når man bare bygger vanlig, ikke bulk, proteinpulver eller gainer?
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hvordan miste fett, med minimalt muskeltap. Uten kaloritelling, dieter o.l på: 04. mars 2009, 21:24
    Ja. Hvordan? Jeg vil helst slippe å ta stilling til avanserte dietter, telle kalorier osv. Jeg bare bli kvitt litt overhudsfett. Er også villig til å ofre litt masse, ettersom at jeg har nok å tære på, for min smak.
    13  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Store brystmuskler, Del2 på: 02. mars 2009, 23:34
    Takk for både del 1 og del 2. Flott artikkel! Jeg kjører benkpressprogram likt det fra TF, så selv om brystet som sagt ikke blir tatt optimalt i denne øvelsen, kutter jeg ned rutinen til 1 dag i uken. Er dette riktig framgangsmåte, eller tror du selv 2 ganger i uken med et høyvolumsbenkprogram er greit?
    14  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Kjøp av "fake" klær i nettbutikker på: 11. februar 2009, 17:41
    Bump
    15  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Kjøp av "fake" klær i nettbutikker på: 11. februar 2009, 13:22
    Har vurdert å bestille fake klær fra denne butikken, men hva er egentlig konsekvensene?
    Kommer det gjennom tollen, kan jeg risikere en bleikfeit bot?


    http://www.charmtrends.com/Ed-Hardy-Tees-5.html
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 22
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!