Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 104
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Fotball er kjedelig på: 04. juli 2010, 11:01
  Greier ikke å skjønne denne store interessen for fotball. Mer kjedeligere sport får du ikke. Poenget er jo å skåre mål, men når du kan gå gjennom kamper der det faktisk ikke skåres et eneste mål blir det for meg meningsløst. En utrolig destruktiv sport. Gode spillere får sjelden brilliere pga av at det alltid kommer en motspiller og ødelegger (det skjer også i andre idretter, men der får de oftere poeng/mål. Da er det bedre med nettidretter som tennis, badminton og volleyball der spillerene er skilt slik at de ikke blir forstyrret og kan gjøre sine ting på sin side av nettet.

  Mener interessen for fotball er kunstig og medieskapt. Når alle andre er interessert, så må jo alle følge med. Så er det selvfølgelig artig å se de store stjernene live.

  Klart det kan være litt artig å se gode spillere gjøre gode prestasjoner på banen, men når det så sjelden blir mål ut av det er det liksom ikke like gøy. Ingen som blir imponert av en håndballspiller som gjøre noen kjempefinter, men greier ikke å få ballen i mål. Sad

  Mye dyp og grundig filosofi her, men hvordan skiller man egentlig mellom "kunstig" og reell interesse for en idrett? Prøver du å si at de fleste som regner seg for å være fotballinteresserte egentlig ikke er det?
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: TF-medlem fra Oppdal her? på: 25. mai 2010, 17:10
  Kanskje det løser seg dersom dere opphever utestengelsen av en av Oppdals store sønner, som vel har vært utestengt siden 2007? Cheesy
  3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Pudz vs sylvia - video på: 24. mai 2010, 12:13
  Dette viser bare at alle her på forumet som mener at Haugen heller burde satset på MMA (på grunn av sin styrke), har bommet totalt.

  Her fikk en mann, som er mye sterkere enn Haugen, regelrett juling..!

  Det spørs om ikke du bommer litt selv. Mange har argumentert med at Arild Haugen hadde hatt et større utbytte av sin abnormale styrke og fysikk i MMA enn i boksing, og at hans potensial følgelig hadde vært større der. At Puzdanowski som høyst forventet fikk juling av Tim Sylvia i hans tredje MMA-kamp falsifiserer ikke akkurat den antagelsen, gjør det vel?

  Når det er sagt var jeg negativt overrasket over hvor lite nytte styrken til Mariusz faktisk gjorde i den kampen. Jeg hadde om ikke annet trodd at han skulle herje med Sylvia i clinch, men den gang ei.
  4  Trening / Strongman / Sv: Tidenes sterkeste normann på: 24. mai 2010, 12:05
  1. Harald Hardråde
  2. Terje Vigen
  3. Sterke-Nils fra Seljord
  4. Kjempen som ligger under Fjære Kirke
  5. Einar Tambarskjelve
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Norsk rettsystem, er det pålitelig nok? på: 28. februar 2010, 18:21
  Å kopiere 1 femtilapp vil ofte gi mye strengere en voldtekt, incest mm, forstå det den som kan!
  Man får jo rabatt for flere forhold i Norge, kontra tillegg........

  Kan du vise til noen dommer for forfalskning av 50-lapper som dokumenterer dette?
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvor ER lillemeg vs thyve filmen?? på: 28. februar 2010, 18:19
  Dette var nok før min tid. Hva gikk denne kampen ut på?

  Slux kan sikkert finne frem tråden som foranlediget kampen!
  7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugen slo knockout IGJEN på: 28. februar 2010, 18:18
  han vant ikke på knock out, han vant fordi motstanderen var for feit og lat til å orke å dra seg på beina igjen...

  Tullete påstand. Haugens slag var kanskje ikke av de aller reneste, men det var liten tvil om at de både traff og rystet godt. Kampen var definitivt ferdig etter den tredje nedslagningen.
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvor ER lillemeg vs thyve filmen?? på: 28. februar 2010, 18:12
  LilleMeg bedyret jo å ha mistet filmen noen uker etter at kampen gikk av stabelen, dvs i 2005. Jeg tipper at den enten er fysisk destruert, eller veldig godt gjemt et eller annet sted i Rogaland. Vi får uansett aldri se den!
  9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Kampsport på: 25. januar 2010, 15:28
  hvor kom det fra? Tongue

  Fra ditt forvaklede og underutviklede hode, naturligvis. Det er på høy tid å revurdere aldersgrensen for forumdeltakelse, eventuelt innføre en slags evnetest som gjør at forumet skånes for sånne som deg.
  10  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Kampsport på: 25. januar 2010, 14:23
  Jeg er 16! hvor gammel er dere da kuk sugere Smiley

  Hvis du virkelig er 16 år, burde du konsentrere deg om ekstratimer og tett oppfølging fra støttelæreren din, fremfor å komme med infantile og unyttige bidrag på Treningsforum.
  11  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 17. desember 2009, 17:31
  Han vinner fordi han får klenge & kline når noen kommer på innsiden, han har en teknikk som robokopp. Hadde dommere gitt minus poeng for hvert kyss hadde han tapt.
  Han er like ni-trist som shrek i bokseringen, semmi shit altså..........

  Veldig saklig og innsiktsfullt. Semmy Schilt har teknisk briljante spark og knær, etter å ha drevet med fullkontaktskarate i en mannsalder, og muay thai/MMA med Golden Glory i mange år. Trøkk i nevene har han definitivt også; han har for eksempel gjentatte ganger slått motstandere både ned og ut med rette venstreslag. Videre er det fullt lovlig å clinche i K-1, såfremt man gjør det i offensivt øyemed og slipper etter å ha fullført én teknikk.
  12  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 16. desember 2009, 23:06
  Hvor finner du at jeg mener Shrek er bra???

  Han er et forsøk på entertainment, dårlig sådan, en skam for ypperste klasse i boksing.
  Han har ikke bevegelse, ikke sving i hofta og sammens Semmi shlt(eller hva den dum-smilende fjotten heter) totalt ubrukelige i ringen, alt de har er 7'+ dvs 2m10cm+++ uten størrelsen er de håpløse, dessuten får de lov til å klenge istykker kampene når deres små motstandere kommer inn i nærfight......

  Semmy Schilt har vunnet K-1 Grand Prix fire ganger.Det er ganske imponerende retardert å kalle ham for ubrukelig i ringen.
  13  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 16. desember 2009, 23:03
  Det er jo forsåvidt sannhet i det du sier i henseende knockoutpower og alder, men så du kampen? Johnson hadde ikke akkurat lynraske unnvikelser. Det skal med andre ord ikke mye til for å sabotere stilen til Vitali!?  Langt fra imponerende prestasjoner fra begge parter.

  Jeg har bare sett deler av kampen. Et viktig poeng er uansett at Johnson ikke var interessert i å vinne, men i å overleve. På mange måter er det vanskelig å møte en bokser som ikke bryr seg om at han taper hver eneste runde, slik Johnson faktisk gjorde. Boksere som faktisk intenderer å slå Vitali kan derimot vanskelig gjøre det samme.
  14  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 15. desember 2009, 13:19
  Men, de er RÅ på å slite ut motstanderne. Det skal de ha Cheesy Vet ikke om dere fikk med dere kampen i helga mellom Vitali og Johnson, men det var som du sier, ikke veldig imponerende boksing. Dausliten Johnson som knapt nok leverer et slag. Vitali klarte ikke å avgjøre før fulltid.  Det kan jo selvsagt ha noe med alderen på hele 38år å gjøre.

  Det har nok svært lite med alderen å gjøre. Johnson verken gjorde eller fikk til mye -- rent bortsett fra at han var veldig god til å sabotere stilen til Vitali. Vitali selv sa jo at Johnsons defensive stil var en uvant utfordring. For ikke altfor mange måneder var vitali på sitt aller beste da han overkjørte Arreola fullstendig, så jeg tror det er svært prematurt å si at hans beste dager er forbi. Knockoutkraften pleier jo også å være noe av det siste som forsvinner hos en bokser.
  15  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 15. desember 2009, 13:17
  Foreman, Holmes, Tyson, Frazier, Marciano, Liston etc, disse kunne knocke hvem som helst på 1 slag, det er råskap.

  Ali er den beste, men ikke spesielt rå.

  Klitschko gutta er dygtige, men de knocker kun ved mange kombinasjoner og sjeldent tidlig, motstanderne er som regel slitne og får kombinasjoner samt et kyss på haka.

  Greit nok, hvis "rå" er ensbetydende med å ha knockoutkraft i ett enkelt slag kommer ikke Klitschko-brødrene spesielt høyt opp på lista -- selv om KO/TKO-andelen er høyst respektabel hos dem begge.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 104
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!