Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 104
  • 16  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: kickboksing i oslo? på: 15. desember 2009, 13:15
    he he, har ikke sagt det heller, jeg hadde en ganske ironisk tone i postene langt over iforhold til at han måtte flytte til bergen kanskje du ikke så gjeipetegnet bak?

    og nevnte at det var beste klubben igjen bare for og krangle litt på gøy med lillefighter over i tråden etter han kommenterte at hvorfor skulle han flytte til bergen noe som han skjønte ikke var seriøst ment og da nevnte jeg på gøy at det er jo mest merriterte klubben..

    så kom du og ble dritseriøs pga du mener det var feil noe som det jo ikke er..

    over tid... hvem som er best i present tid skal ikke jeg legge meg opp i da jeg ikke har fulgt så mye med på det som før..

    noe meritt liste over alle klubber har jeg ikke, men var selv i miljøet og trente delvis med mange av dem på 90 tallet så jeg vet at klubben dro inn tittel etter tittel og var overlegen hele 90 tallet så en periode på 10 år og endel tittler etter 2000 og selv om sikkert ikke like mye som oslo kanskje som du nevner men 10år pluss litt etter 2000 og sier seg selv de har flest i norge da...

    edit: og såvidt jeg husker tror de ble kåret til europas beste klubb også noen ganger:)
    og trenere som trevor ambrose bård trones og flere er det kvalitet der enna:)

     Ingen vil bestride at det finnes masse kompetanse både i Bergen kickboxingklubb og de andre nevnte kickboxingklubbene lokalisert i Bergen. Påstanden din om at den beste klubben _er_ i Bergen ble like fullt ikke tolket urimelig av undertegnede, jevnfør vanlig norsk språkforståelse.  Videre tror jeg at jeg skal la denne tråden ligge; strafferettspensum må prioriteres fremfor lystbetont kverulering i dag. Smiley
    17  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 15. desember 2009, 12:48
    Klitschko brødrene er ikke råe, men dyktige boksere som bokser typisk øst-europeisk amatør-stil.

    Den ene ble jo knocket i kanvassen av en bar-fighter i Las-vegas for noen år siden, det er jo derfor Don-"looser" duke jobber med the beast from the east, fordi det ikke finnes boksere av høy kvalitet i tungvekt-klassen lenger!

    Fantastisk argumentasjon. Kan du gjøre rede for hva det kreves for å kunne titulere seg som "rå" i din verden?
    18  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: kickboksing i oslo? på: 15. desember 2009, 12:41
    men thomas kristiansen var ikke i champions når han vant alle tittlene sine:) da var han i bergen kickboxing, samme med alle de fra fana, begge klubbene ble startet etter 2000 og alle de beste titlene og profilene som lagde de klubben kom fra bergen kickboxing, pr dags dato er de nok mere spredt ja, men ikke før:)

    og fremdeles flere meritter i the long run til bergen kickboxing, den må du ta alle tittler siden 92 til 09 og sammenligne så kommer du nok frem til det samme skal du se..

    men jeg har som sagt ikke sagt at dette gjelder pr dags dato el de siste årene for den del..

    repeterer meg og sier over tid er de den mest merriterte:)

    Så kan du spørre deg selv hvilken relevans dette har overfor trådstarterens spørsmål, samt din påstand om hvilken klubb som er (i presens) best i Norge. Sitter du forresten på en oversikt over antall meritter de respektive klubbene har gjennom tidene?
    19  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: kickboksing i oslo? på: 15. desember 2009, 10:38
    uopplyst pga hva?

    var ikke infoen om disse profilene rett? jo det er de:)

    og har ikke heller sagt pr dags dato at de er klubben med mest utovere som gjorde det best på nm og sist vm..

    jeg snakker helhetsbilde at de over tid har hatt mest tittler og profiler:)

    jeg skulle gjerne nevnt det da..mem men

    Uopplyst fordi du hevder det er "rått parti" i Bergens favør. Det er vitterlig ikke tilfelle, når den klubben som gjør det aller best for tiden (slik det har vært de siste årene) er lokalisert i Oslo. I tillegg nevner du utøvere fra to minst to ulike klubber i Bergen -- Bergen og Champion og kickboxingklubb. Begge disse holder høyt nivå, men det er like fullt ikke snakk om én og samme klubb. Faktisk har Bergen også flere bra kickboxingklubber, blant andre Fana. Videre hevdet du at "Oslo" bare hadde en verdensmester, noe som jo heller ikke er riktig. Både Thea Therese Næss og Andreas Lødrup representerte den Oslo-baserte klubben Fighter da de vant gull i VM. Smiley
    20  Generelt / Diskutèr intervjuer / Sv: Arild Haugen slo knockout etter 45 sekunder på: 15. desember 2009, 10:27
    Må bare si at motstanderen var en pingle. Gav opp etter et slag. Ikke noe rart det ble seier her. Arild overasket meg med farten han hadde i kroppen, men å si hvor god han er etter å møte han lille tassen er umulig. Når skal arild møte en svart en i ringen? Ingen slår de gutta der når det kommer til boksing. Enda bedre, kimbo slice vs haugen. Satser penga på kimbo. Han er råtass

    Han er dog ikke råere enn at han ble knocket av en jab fra lett-tungvekteren Petruzelli, i tillegg til at han ble griseknocket av den tilsynelatende donut-elskende politimannen Sean Gannon. Videre er det nok litt drastisk å kollektivt attribuere bokseferdigheter til alle "de gutta der" -- i betydningen svarte menn. Verdens to råeste tungvektsboksere per i dag er for øvrig av ukrainsk herkomst, og ikke spesielt svarte.
    21  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: kickboksing i oslo? på: 15. desember 2009, 10:20
    hehe, nei regnet er ikke for alle:)

    men beste klubben er der ihvertfall:)

    skal man måle antall nm,em og vm titler fra bergen kickboxing og oslo er det rått parti:)

    der cecilie brekhus hadde sin karriere start, nå vm mester i kickboxin og boxing:)
    bård trones norges første vm mester, i en sport ingen hadde hørt om i norge engang på den tiden:) thomas kristiansen flere vm og em på slutten av 90 tallet..
    tonje sørlie vm mester..
    daniel nordås em og vm? ikke sikker på vm`en i farten..
    dette er kun noen av de profilene fra bergen kickxing med tittler, listen er altfor laaaaang til og nevne alle her hehe:)

    men uansett, sa det bare på gøy til han:) han er jo 15år så flytte pga en kampsort er jo ikke noe jeg anbefaler, kun hvis man er gammel nok og skal satse, men tviler ikke på oslo sin klubb heller, de har vel hun ene kvinnen som er vm mester husker ikke navnet i farten ;p

    Beklager, men her fremstår du rett og slett som ganske så uopplyst. Hvilken klubb ble den suverent beste under forrige Norgesmesterskap, og fra hvilken klubb kom syv av Norges ti medaljevinnere under verdensmesterskapet forrige måned? (Det kan nevnes at det er den samme klubben som Lillefighter konkurrerer for).

    22  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugens first boxing "match" på: 07. november 2009, 13:23
    Melvin Manhoef derimot. I samme kategorien, hurtig, eksplosiv og sterk, men har fantastiske hender! Fy feen, der går det unna!

    Melvin Manhoef er en svært erfaren, dreven, og særdeles teknisk muay thai-utøver. Sammenligningen er ikke veldig treffende, rent bortsett ifra at både Manhoef og Randleman er kortvokste, vanvittig eksplosive og kulørte karer i 30-årene. Wink
    23  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugens first boxing "match" på: 07. november 2009, 08:34
    http://www.youtube.com/watch?v=KSfC-JkHOSI#noexternalembed


    Og og si at randelman ikke er god striker er feil synes jeg..Han er ikke den beste,men heller ikke den dårligeste..!!

    Å si at Randleman er en god striker, er i beste fall en gedigen overdrivelse. Neida, det er ikke altfor mange andre som kan skryte av å ha slått ned Mirko CroCop -- men i hvor mange andre kamper har Randleman fremstått som en kompetent striker mot gode motstandere? Han slår en hard høyrehook, men er verken spesielt presis eller teknisk god på stående tekniker. Det Randleman faktisk har, er en enorm eksplosivitet og svært gode bryteferdigheter. Han har aldri utviklet BJJ-ferdigheter over et anstendig nybegynnernivå, og har heller ikke blitt nevneverdig mye bedre stående siden han begynte å konkurrere i MMA for mange herrens år siden.
    24  Generelt / Åpent forum / Sv: Utskjellingstråden del 3 på: 06. november 2009, 11:31
    Amen sjøl.  Det er snart adventstid, og du bør ligge lavt i terrenget når beistet får lyst på julegris.

    Advent, ja. Er det ikke da du pleier å bli påminnet at du ble unnfanget i LSD-rus under en Culture Club-konsert på Valle Hovin?
    25  Generelt / Åpent forum / Sv: Om å gjøre å være mest mulig åff tåpikk på: 30. oktober 2009, 15:46
    Er det du Fleksnes, som lærte Neil Grove å slå uppercuter?

    http://www.youtube.com/watch?v=8JU4jhgChkQ#noexternalembed
    26  Generelt / Åpent forum / Sv: Om å gjøre å være mest mulig åff tåpikk på: 29. oktober 2009, 16:09
    Jeg fordypet meg i en kvinne igår.

    Fyrte Erna Solberg opp en sigarett, etter at seansen var ferdig?
    27  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugens first boxing "match" på: 23. oktober 2009, 10:38
    Poenget mitt er at folk som var svake på gulvet nå har lært seg grunnleggende prinsipper så det blir generelt vanskeligere å sumbmitte folk i MMA.. tiden for Gracie familiens lignende utøvere som har ikke noe særlig stand up og bare er rå i bakken er forbi. MMA er virkelig nå blitt MMA..

    Det er det liten tvil om, men det var ikke helt åpenbart at det var det du gav uttrykk for i ditt forrige innlegg.
    28  Trening / Forum for ungdom / Sv: trening for og sloss? på: 22. oktober 2009, 17:00
    Ikke for å være gramatikknasist,(....)

    Oh, the irony! (For å si det på kjempegodt norsk).
    29  Generelt / Åpent forum / Sv: Om å gjøre å være mest mulig åff tåpikk på: 22. oktober 2009, 16:02
    Aha.  Stiller Jølsrud opp med supermannsdrakt og skumkanon?

    Jeg tror faktisk han kommer utkledd som Ørnulf Ørn.
    30  Generelt / Åpent forum / Sv: Om å gjøre å være mest mulig åff tåpikk på: 22. oktober 2009, 15:42
    Kaster du bort tida på sånt postmoderne vas?  Riktignok ble utskjellingstråden volume 2 fort stengt, men det må være lov å påpeke at alle postmodernister burde skrive ned sprøytet sitt på grovt sandpapir og stappe det hardt og brutalt opp i anus.

    Møt heller opp på Litteraturhuset fredag kl. 18:00.  Da holder Dan Dennett foredrag.  Han kunne vært en av hagenissene til Fleksnes, men han har interessante ting å si.

    Jeg skriver for tiden metodekapittel til masteroppgaven min, og da kommer man ikke utenom et par svadadiskusjoner. Til fredag skal jeg på skumparty hos tanta til Jølsrud, ellers hadde jeg sikkert avlagt Litteraturhuset en visitt.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 104
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!