Visning av honnrposter for Luxie
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 6
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Kjenner dere igjen slike spørsmål? 20. januar 2009, 19:38
  Klart det finnes tusenvis av idiotiske spørsmål. Men det er da mye bedre å stille spørsmål og lære. Alle må jo starte et sted. Tipper du også engang i tida trengte litt hjelp for å komme i gang Wink Skjønner jo at det kan være litt moro å høre på uvitende fjortisser prate om treningslære, men det blir bare litt vel hovent å lage en slik tråd. - Det er min mening (:
  Honnr gitt av : Stormbringer, 20. januar 2009, 22:04
  17  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 16. januar 2009, 09:55
  ja men har ingen mulighet å telle noen kcal desverre.. bor på internatskole, og her får vi maten servert!

  Jeg skjønner ikke problemet. Jeg sulter meg ikke på noen måte, er god om mett etter hvert måltid. Har spist ca. sånn her i 1 1/2 år nå, ingen problemer så langt..

  Hvorfor skriver du innlegg her hvis du mener du vet best selv og ikke villig til å ta til deg råd?
  Honnr gitt av : ErikV, 19. januar 2009, 15:29
  18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Luxies trenings -og matlogg. (Nye bilder s.61) 18. januar 2009, 01:16
  Lørdagskveld.. Kjempedeilig med helg. Fått sykla en 30-mins økt tidligere i dag og loadet opp med mager kesam og tunfisksalat. Deretter diska jeg opp scampiwok for meg og en venninne etterfulgt av 250-300 gram sjokolade på hver også spiste jeg en hel pose sure skrikerunger-seigmenn + en og en halv liter med pepsi max. Såpass må det være. haha Grin God helg folkens.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 18. januar 2009, 14:34
  19  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 16. januar 2009, 17:22
  Luxie sier ikke hva du mener eller føler, men hun skriver om egne erfaringer. Selv om man føler seg stappmett er ikke det dermed sagt at man har fått i seg så mye mat man strengt tatt burde. Årsaken er at man, ved lavt inntak over lengre tid, har raskere for å føle seg mett. Man kan med andre ord manipulere metthetsfølelsen ved hjelp av matinntaket. Det kan med andre ord bety at du føler deg mett, men at kroppen din gjerne ville hatt et par kalorier til.

  Luxie mener selvsagt ikke at du er psykisk syk, nå tillegger du henne en mening slik du selv tolker det, hvilket er helt feil. Les innlegget en gang til.

  Åja, stemmer det - min feil! Grin

  TAKK, Gundersen at noen oppklarte det for meg. Smiley Til trådstrater: Jeg har kun prøvd å dele mine erfaringer og kanskje spare deg for en kjipt og vanskelig tid. Du spiser for lite til at du kan få i deg nok næring. Punktum. Men det virker som du tror jeg bare er ute etter deg, og setter ikke pris på den hjelpen jeg har prøvd å gi deg. Så da kan det være det samme. Jeg gidder ikke å engasjere meg mer i denne debatten. Lykke til. Når du kjenner at du mister all energi, blir svimmel og tiltaksløs begynn å spis mat og opplev hvor godt kroppen faktisk kan ha det Wink
  Honnr gitt av : NattJegeren, 18. januar 2009, 12:41
  20  Generelt / Loggbok Online / Sv: Luxies trenings -og matlogg. (Nye bilder s.61) 17. januar 2009, 15:50
  hei hopp

  tror du trgt kan ta utdanningen på NIH, de er meget god på dette, og du kan jo alltids ta andre studieretninger der også, når du vil jobbe med idrettsutøvere osv.

  Tror du kan bli en god pt/veileder, med tanke på mange av rådene du har gitt ( selv om mange ikke vil ha råd, vel og merke... uten å nevne noen Wink ) .
  En god PT er en som baserer på kunnskap via utdanningen sin OG egene erfaringer, og tror du har mye å gi der .


  Nann

  Tusen takk for tilbakemelding! Moro å høre fra en med god peiling, det betyr mye for meg. Føler selv at jeg har noe å gi, for dette er virkelig noe jeg brenner for. Da er det koselig å høre at andre ser det samme Smiley Takker for tips!

  Hva med AFPT (http://www.afpt.no/) ? Smiley
  Har gått der selv og er veldig fornøyd, og tar fortsatt kurs der.

  Ja, takk for tipset, jeg skal sjekke det ut (:

  Dette ser meget bra ut, du har blitt sterk og er nok blant de strikteste og mest disiplinterte på forumet hva angår kosthold!  Smiley Veldig fine bilder, begynner å bli bra form på deg!  Cool
  Godt at noen klarer å ta til seg informasjon og bruke det vettugt her inne (i motsetning til visse andre), resultatene taler jo for seg selv.  Wink

  Herlig tilbakemelding! Takker så mye for det! Artig å høre at noen syns jeg har blitt sterk. Jeg har i hvert fall kommet langt fra der jeg startet, så det er moro. Når det gjelder kosten er jeg veldig glad i mat. Elsker å eksprimentere og nyte maten. Tenker ikke så mye på å være strikt, men å kose meg med maten. Da er det jo heldig at jeg er veldig glad i sunn mat, hehe. Men jeg er også av den oppfatning at det er viktig å unne seg junk også. Så jeg spiser kaker, sjokolade, is, smågodt når det frister. Som regel i selskaper og helger. Men har jeg lyst på sjokolade på en vanlig hverdag, blir det sjokolade Smiley Takk for motiverende klapp på skulderen!

  Hei Luxie! Smiley

  Jeg er meget imponert over hvor strukturert du ser ut til å være, men kanskje først og fremst at du har jobbet deg opp i vekt til tross for hva du har vært gjennom. Jeg syns det er motiverende å lese om mennesker som på en eller annen måte har jobbet seg gjennom motgang, uavhengig av hva slags situasjon man har vært i.

  Uansett; må få ønske deg lykke til med målsettingene - ser ut til at du skal klare å nå de med tanke på hvor disiplinert du ser ut til å være. Som Mummelmann sier ser det også ut til at du har evne til å være ydmyk i forhold til det å høre på hva andre har å si, hvilket er viktig, om ikke essensielt, for å få god framgang. Smiley

  Hjertelig takk for koselig respons! Jeg har jobbet hardt og er veldig stolt av mine fremskritt. Så kjempehyggelig å høre at andre ser det (: Tror det er umulig å forstå hvor vanskelig en spisevegring er før man er midt oppi det. Det er det jævligste jeg har opplevd. Derfor er jeg så opptatt av å snakke visse jenter til fornuft når jeg kjenner igjen faresignal. Det er viktig å komme seg ut av sitt eget hode iblant og lytte til andre. Kanskje kan man slippe unna av mange vonde opplevelser. Råd er gull verdt. Smiley
  Honnr gitt av : Mummelmann, 17. januar 2009, 17:19
  21  Generelt / Loggbok Online / Sv: Luxies trenings -og matlogg. (Nye bilder s.61) 14. januar 2009, 20:21
  Dagens kosthold:

  Frokost: Havregrøt m/melk, kanel og en t-skje splenda
               Multivitamin, omega-3-6-9

  Lunsj: Boks mager kesam m/funlight og nøtter

  Mellommåltid: Proteincookies (85g, 22g protein)
                       Karamellkaffe

  Middag: Kjøttdeig m/broccoli, løk, paprika i sterk tomatsaus

  Mellommåltid: Proteinbar (94g, 30g protein)

  Kvelds: Skål m/eplebiter, bringebær, rosiner og kulturmelk


  Mmm.. Mat er en god venn Grin
  Honnr gitt av : Mr Melk, 16. januar 2009, 19:49
  22  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 16. januar 2009, 15:06

  Poenget mitt er, ingen kjenner kroppen din slik du gjør selv. Hvis du ikke føler noe sult, samtidig som energinivået ditt er greit, og du skal ned i vekt, trenger du ikke å spise mer..

  Problemet er bare at du kan få deg selv til å tro det utroligste. Husker selv fra den tiden jeg slet med spisevegring, at jeg var fast bestemt på at jeg var stappmett og ikke kunne spise mer. Nå hadde jeg sultet i hjel hvis jeg skulle spist sånn som jeg gjorde for et par år siden. Så det er ikke alltid man kan stole på sult og metthetsfølelse.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 16. januar 2009, 15:39
  23  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 16. januar 2009, 09:55
  ja men har ingen mulighet å telle noen kcal desverre.. bor på internatskole, og her får vi maten servert!

  Jeg skjønner ikke problemet. Jeg sulter meg ikke på noen måte, er god om mett etter hvert måltid. Har spist ca. sånn her i 1 1/2 år nå, ingen problemer så langt..

  Hvorfor skriver du innlegg her hvis du mener du vet best selv og ikke villig til å ta til deg råd?
  Honnr gitt av : Mummelmann, 16. januar 2009, 12:42
  24  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 16. januar 2009, 09:55
  ja men har ingen mulighet å telle noen kcal desverre.. bor på internatskole, og her får vi maten servert!

  Jeg skjønner ikke problemet. Jeg sulter meg ikke på noen måte, er god om mett etter hvert måltid. Har spist ca. sånn her i 1 1/2 år nå, ingen problemer så langt..

  Hvorfor skriver du innlegg her hvis du mener du vet best selv og ikke villig til å ta til deg råd?
  Honnr gitt av : Gundersen™, 16. januar 2009, 10:54
  25  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 15. januar 2009, 20:44
  Du skrev et nesten likt innlegg på "helse, kropp og trim". Leste du det jeg skrev til deg der? Ser du har forandret litt på kosten og lagt til litt mat, men står fortsatt ved det jeg skrev til deg på det andre innlegget:

  "Dette innlegget ditt er nesten identisk et annet jeg svarte på her om dagen. Tenkte jeg kunne kopiere inn det jeg svarte henne til deg også;

  "Oi oi, kjære deg. Her har du problemer. Først og fremst er det en SULTEkur du har satt opp her. Stakkars kroppen din. Det vil ikke ta lang tid før du vil miste all energi, bli svimmel og undernært. Nå er jeg fullstendig ærlig, men jeg tror det er nødvendig. Jeg sier det rett ut fordi det kanskje kan redde deg fra store problemer. Du har ikke peiling. Hvis du ønsker å komme noe sted med et kostopplegg må du få hjelp. Sett opp en time hod ernæringsfysolog før du må oppsøke legen og ender opp med en diagnose.

  Ok, dette var kanskje hardt. Men jeg kjenner meg igjen i deg. Jeg har vært der du er. Og jeg trodde jeg visste hva jeg drev med. Jeg skulle bare bli litt tynnere, få litt mer selvkontroll. Det endte opp i et anoreksiahelvete som du kommer opp i fortere enn du aner. Det er fader så hardt og livsfarlig. Og den syke vet aldri at den er alvorlig syk. Skjønner du?

  Du har satt opp en meget mager diett og får ikke halvparten av de vitaminene, mineralene, antioksidantene, proteinene og fettet du trenger. Så lite som du har satt opp er mindre enn det jeg spiste da jeg slet med anoreksia. Tankevekker?

  Nå har jeg trent styrke, kondisjon og spist bra og mye lenge. Vekta sier jeg veier mer. Men jeg ser flottere ut enn noen gang. Bra med mat og treningen er nøkkelen til en sunn og flott kropp. Sier ikke at jeg er perfekt på noen måte, men kanskje du kunne ta en kikk innom loggen min, så kan du se hvor mye du faktisk kan spise men likevel være slank. Selvsagt vet jeg at alder, gener, forbrenning osv spiller inn. Men jeg tror uansett det kunne være en tankevekker for deg.

  Jeg bestemte meg for å skrive til deg nettopp fordi du er i faresonen for å velge en ekstremt farlig vei. Håper du greier å fatte alvor. Få litt hjelp på kostopplegget ditt, så blir dette veldig bra. Ønsker deg masse lykke til!"  Som jeg skriver.. Du er helt ute å kjøre. Dette er farlig. Jeg ble mildt sagt sjokkert når jeg leste innlegget ditt. Spør legen om råd. Du burde minst ligge på 1500 kcal når du er på diett. Det er minst. Du kan ligge på 1800 kcal og trene kardio tre ganger i uka og få kjemperesultater. Du ligger jo på under 1000 kcal. Aner du hvor skadelig det er? Ikke gå i sultefella. Du vil bli utslitt, både fysisk og psykisk. Lite mat på lang sikt gjør noe med hvordan hjernen fungerer. Hvordan greier du i det hele tatt å ha overskudd til å gjøre noe som helst? Jeg er selv en smal jente, men det du spiser på en dag kunne jeg lett spist til lunsj! Ta vare på deg selv."


  Lykke til!
  Honnr gitt av : bjørn`, 15. januar 2009, 20:49
  26  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lena Alexandra sitt kosthold=) kommentar? 15. januar 2009, 20:44
  Du skrev et nesten likt innlegg på "helse, kropp og trim". Leste du det jeg skrev til deg der? Ser du har forandret litt på kosten og lagt til litt mat, men står fortsatt ved det jeg skrev til deg på det andre innlegget:

  "Dette innlegget ditt er nesten identisk et annet jeg svarte på her om dagen. Tenkte jeg kunne kopiere inn det jeg svarte henne til deg også;

  "Oi oi, kjære deg. Her har du problemer. Først og fremst er det en SULTEkur du har satt opp her. Stakkars kroppen din. Det vil ikke ta lang tid før du vil miste all energi, bli svimmel og undernært. Nå er jeg fullstendig ærlig, men jeg tror det er nødvendig. Jeg sier det rett ut fordi det kanskje kan redde deg fra store problemer. Du har ikke peiling. Hvis du ønsker å komme noe sted med et kostopplegg må du få hjelp. Sett opp en time hod ernæringsfysolog før du må oppsøke legen og ender opp med en diagnose.

  Ok, dette var kanskje hardt. Men jeg kjenner meg igjen i deg. Jeg har vært der du er. Og jeg trodde jeg visste hva jeg drev med. Jeg skulle bare bli litt tynnere, få litt mer selvkontroll. Det endte opp i et anoreksiahelvete som du kommer opp i fortere enn du aner. Det er fader så hardt og livsfarlig. Og den syke vet aldri at den er alvorlig syk. Skjønner du?

  Du har satt opp en meget mager diett og får ikke halvparten av de vitaminene, mineralene, antioksidantene, proteinene og fettet du trenger. Så lite som du har satt opp er mindre enn det jeg spiste da jeg slet med anoreksia. Tankevekker?

  Nå har jeg trent styrke, kondisjon og spist bra og mye lenge. Vekta sier jeg veier mer. Men jeg ser flottere ut enn noen gang. Bra med mat og treningen er nøkkelen til en sunn og flott kropp. Sier ikke at jeg er perfekt på noen måte, men kanskje du kunne ta en kikk innom loggen min, så kan du se hvor mye du faktisk kan spise men likevel være slank. Selvsagt vet jeg at alder, gener, forbrenning osv spiller inn. Men jeg tror uansett det kunne være en tankevekker for deg.

  Jeg bestemte meg for å skrive til deg nettopp fordi du er i faresonen for å velge en ekstremt farlig vei. Håper du greier å fatte alvor. Få litt hjelp på kostopplegget ditt, så blir dette veldig bra. Ønsker deg masse lykke til!"  Som jeg skriver.. Du er helt ute å kjøre. Dette er farlig. Jeg ble mildt sagt sjokkert når jeg leste innlegget ditt. Spør legen om råd. Du burde minst ligge på 1500 kcal når du er på diett. Det er minst. Du kan ligge på 1800 kcal og trene kardio tre ganger i uka og få kjemperesultater. Du ligger jo på under 1000 kcal. Aner du hvor skadelig det er? Ikke gå i sultefella. Du vil bli utslitt, både fysisk og psykisk. Lite mat på lang sikt gjør noe med hvordan hjernen fungerer. Hvordan greier du i det hele tatt å ha overskudd til å gjøre noe som helst? Jeg er selv en smal jente, men det du spiser på en dag kunne jeg lett spist til lunsj! Ta vare på deg selv."


  Lykke til!
  Honnr gitt av : Nann-Rosita, 15. januar 2009, 20:45
  27  Generelt / Loggbok Online / Sv: Luxies trenings -og matlogg. (Juleformen s.57) 13. januar 2009, 22:26
  Du er veldig flink og rutinert, Luxie Smiley

  Tusen hjertelig, Marte! Det varmer. Følger med på loggen din, og du motiverer og imponterer meg stadig Cheesy
  Honnr gitt av : Missy-, 13. januar 2009, 22:27
  28  Trening / Forum for ungdom / Sv: Jente 17, ned i fett%? 10. januar 2009, 16:01
  Dette innlegget ditt er nesten identisk et annet jeg svarte på her om dagen. Tenkte jeg kunne kopiere inn det jeg svarte henne til deg også;

  "Oi oi, kjære deg. Her har du problemer. Først og fremst er det en SULTEkur du har satt opp her. Stakkars kroppen din. Det vil ikke ta lang tid før du vil miste all energi, bli svimmel og undernært. Nå er jeg fullstendig ærlig, men jeg tror det er nødvendig. Jeg sier det rett ut fordi det kanskje kan redde deg fra store problemer. Du har ikke peiling. Hvis du ønsker å komme noe sted med et kostopplegg må du få hjelp. Sett opp en time hod ernæringsfysolog før du må oppsøke legen og ender opp med en diagnose.

  Ok, dette var kanskje hardt. Men jeg kjenner meg igjen i deg. Jeg har vært der du er. Og jeg trodde jeg visste hva jeg drev med. Jeg skulle bare bli litt tynnere, få litt mer selvkontroll. Det endte opp i et anoreksiahelvete som du kommer opp i fortere enn du aner. Det er fader så hardt og livsfarlig. Og den syke vet aldri at den er alvorlig syk. Skjønner du?

  Du har satt opp en meget mager diett og får ikke halvparten av de vitaminene, mineralene, antioksidantene, proteinene og fettet du trenger. Så lite som du har satt opp er mindre enn det jeg spiste da jeg slet med anoreksia. Tankevekker?

  Nå har jeg trent styrke, kondisjon og spist bra og mye lenge. Vekta sier jeg veier mer. Men jeg ser flottere ut enn noen gang. Bra med mat og treningen er nøkkelen til en sunn og flott kropp. Sier ikke at jeg er perfekt på noen måte, men kanskje du kunne ta en kikk innom loggen min, så kan du se hvor mye du faktisk kan spise men likevel være slank. Selvsagt vet jeg at alder, gener, forbrenning osv spiller inn. Men jeg tror uansett det kunne være en tankevekker for deg.

  Jeg bestemte meg for å skrive til deg nettopp fordi du er i faresonen for å velge en ekstremt farlig vei. Håper du greier å fatte alvor. Få litt hjelp på kostopplegget ditt, så blir dette veldig bra. Ønsker deg masse lykke til!"  Som jeg skriver.. Du er helt ute å kjøre. Dette er farlig. Spør legen om råd. Du burde minst ligge på 1500 kcal. Det er minst. Du kan ligge på 1800 kcal og trene kardio tre ganger i uka og få kjemperesultater. Ikke gå i sultefella. Du vil bli utslitt, både fysisk og psykisk. Lite mat på lang sikt gjør noe med hvordan hjernen fungerer. Ta vare på deg selv.
  Honnr gitt av : SilverFox, 12. januar 2009, 10:44
  29  Trening / Forum for ungdom / Sv: Jente 17, ned i fett%? 10. januar 2009, 16:01
  Dette innlegget ditt er nesten identisk et annet jeg svarte på her om dagen. Tenkte jeg kunne kopiere inn det jeg svarte henne til deg også;

  "Oi oi, kjære deg. Her har du problemer. Først og fremst er det en SULTEkur du har satt opp her. Stakkars kroppen din. Det vil ikke ta lang tid før du vil miste all energi, bli svimmel og undernært. Nå er jeg fullstendig ærlig, men jeg tror det er nødvendig. Jeg sier det rett ut fordi det kanskje kan redde deg fra store problemer. Du har ikke peiling. Hvis du ønsker å komme noe sted med et kostopplegg må du få hjelp. Sett opp en time hod ernæringsfysolog før du må oppsøke legen og ender opp med en diagnose.

  Ok, dette var kanskje hardt. Men jeg kjenner meg igjen i deg. Jeg har vært der du er. Og jeg trodde jeg visste hva jeg drev med. Jeg skulle bare bli litt tynnere, få litt mer selvkontroll. Det endte opp i et anoreksiahelvete som du kommer opp i fortere enn du aner. Det er fader så hardt og livsfarlig. Og den syke vet aldri at den er alvorlig syk. Skjønner du?

  Du har satt opp en meget mager diett og får ikke halvparten av de vitaminene, mineralene, antioksidantene, proteinene og fettet du trenger. Så lite som du har satt opp er mindre enn det jeg spiste da jeg slet med anoreksia. Tankevekker?

  Nå har jeg trent styrke, kondisjon og spist bra og mye lenge. Vekta sier jeg veier mer. Men jeg ser flottere ut enn noen gang. Bra med mat og treningen er nøkkelen til en sunn og flott kropp. Sier ikke at jeg er perfekt på noen måte, men kanskje du kunne ta en kikk innom loggen min, så kan du se hvor mye du faktisk kan spise men likevel være slank. Selvsagt vet jeg at alder, gener, forbrenning osv spiller inn. Men jeg tror uansett det kunne være en tankevekker for deg.

  Jeg bestemte meg for å skrive til deg nettopp fordi du er i faresonen for å velge en ekstremt farlig vei. Håper du greier å fatte alvor. Få litt hjelp på kostopplegget ditt, så blir dette veldig bra. Ønsker deg masse lykke til!"  Som jeg skriver.. Du er helt ute å kjøre. Dette er farlig. Spør legen om råd. Du burde minst ligge på 1500 kcal. Det er minst. Du kan ligge på 1800 kcal og trene kardio tre ganger i uka og få kjemperesultater. Ikke gå i sultefella. Du vil bli utslitt, både fysisk og psykisk. Lite mat på lang sikt gjør noe med hvordan hjernen fungerer. Ta vare på deg selv.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 12. januar 2009, 09:35
  30  Trening / Forum for ungdom / Sv: Jente 17, ned i fett%? 10. januar 2009, 16:01
  Dette innlegget ditt er nesten identisk et annet jeg svarte på her om dagen. Tenkte jeg kunne kopiere inn det jeg svarte henne til deg også;

  "Oi oi, kjære deg. Her har du problemer. Først og fremst er det en SULTEkur du har satt opp her. Stakkars kroppen din. Det vil ikke ta lang tid før du vil miste all energi, bli svimmel og undernært. Nå er jeg fullstendig ærlig, men jeg tror det er nødvendig. Jeg sier det rett ut fordi det kanskje kan redde deg fra store problemer. Du har ikke peiling. Hvis du ønsker å komme noe sted med et kostopplegg må du få hjelp. Sett opp en time hod ernæringsfysolog før du må oppsøke legen og ender opp med en diagnose.

  Ok, dette var kanskje hardt. Men jeg kjenner meg igjen i deg. Jeg har vært der du er. Og jeg trodde jeg visste hva jeg drev med. Jeg skulle bare bli litt tynnere, få litt mer selvkontroll. Det endte opp i et anoreksiahelvete som du kommer opp i fortere enn du aner. Det er fader så hardt og livsfarlig. Og den syke vet aldri at den er alvorlig syk. Skjønner du?

  Du har satt opp en meget mager diett og får ikke halvparten av de vitaminene, mineralene, antioksidantene, proteinene og fettet du trenger. Så lite som du har satt opp er mindre enn det jeg spiste da jeg slet med anoreksia. Tankevekker?

  Nå har jeg trent styrke, kondisjon og spist bra og mye lenge. Vekta sier jeg veier mer. Men jeg ser flottere ut enn noen gang. Bra med mat og treningen er nøkkelen til en sunn og flott kropp. Sier ikke at jeg er perfekt på noen måte, men kanskje du kunne ta en kikk innom loggen min, så kan du se hvor mye du faktisk kan spise men likevel være slank. Selvsagt vet jeg at alder, gener, forbrenning osv spiller inn. Men jeg tror uansett det kunne være en tankevekker for deg.

  Jeg bestemte meg for å skrive til deg nettopp fordi du er i faresonen for å velge en ekstremt farlig vei. Håper du greier å fatte alvor. Få litt hjelp på kostopplegget ditt, så blir dette veldig bra. Ønsker deg masse lykke til!"  Som jeg skriver.. Du er helt ute å kjøre. Dette er farlig. Spør legen om råd. Du burde minst ligge på 1500 kcal. Det er minst. Du kan ligge på 1800 kcal og trene kardio tre ganger i uka og få kjemperesultater. Ikke gå i sultefella. Du vil bli utslitt, både fysisk og psykisk. Lite mat på lang sikt gjør noe med hvordan hjernen fungerer. Ta vare på deg selv.
  Honnr gitt av : Pans, 12. januar 2009, 09:31
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 6
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!