Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 288
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trene hender og fingre på: 25. juli 2015, 22:47
    Har tydeligvis fiska etter honnører også

     Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvorfor trene?   19. august 2008, 16:14
    Sitat fra: Morph på 19. august 2008, 09:37
    Honnør til Fleksnes..

    Men, det er ikke mulig å gi honnør? Må man ha vært registrert en viss tid eller ha skrevet nok innlegg?

    Sitat fra: bjørn` på 19. august 2008, 10:42
    Jeg tror du må ha skrevet ett visst antall innlegg.

    - Bjørn, du gir meg en honnør for han.
    Jeg foretrekker å tigge om honnører helt åpenlyst.  Det er greiere sånn.
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 13. januar 2015, 21:39
    Forsiktig nå.

    Dro femdobbel VM i utstilling med kun 3 nisser og en gnom i fjor.

    Gnomen var bola, men slapp testing. Kun 1,04 høy, men nesten 1,80 brei. Traff bra med vindmøllehus og ekstra langt skjegg på de øvrige nissene.

    Det at du ikke bryr deg om hagenisser, betyr ikke at sporten, med over 1 million aktive utøvere og mer enn 1 milliard aktive nisser, ikke er verdens største.

    Btw; Kikki og Egil Skallagrimsson/Expedite på TV2 her, ganske kul film om strongwoman forbredelsene til Kikki: http://www.tv2.no/v/871755/

    De skulle lage en film om meg og mine forberedelser til hagenisse VM også. Jeg sendte kamerateamet ut i låven der nissene oppholder seg for å få tatt litt initiell poserings-foto før intervjuet.

    Kamerateamet har aldri blitt sett siden.
    Dette er imponerende.  Det skal du ha, Fleksnes!  Men det bør sies at det sportslige nivået innen hagenisseutstilling har falt litt i de siste årene.  Alle internasjonale stevner blir jo nå lagt til isolerte og strengt overvåkede anlegg i Antarktis på grunn av smittefare og voldsrisiko, og det har lagt en demper på rekrutteringen.  At alle de tre landslagene fra Kina, Russland og Argentina ble totalt utslettet i den store kannibalismeskandalen i Novosibirsk, bidro også til at antall nisser og antall utøvere gikk drastisk ned.  

    Jeg har lagt opp.  Som dere kanskje husker, drev jeg litt i det små innen den letteste vektklassen.  Motivasjonen min forsvant da nissen min meldte seg inn i Profetens Ummah, og dro rake veien til Syria.  Men dette har sine fordeler også.  Folk er i ferd med å flytte tilbake til nabolaget mitt, og de virker i grunnen bare glade for at Trondsen i femte etasje forsvant sporløst i september i fjor.
    Hvis du ikke er snill nå Fleksnes, så henter jeg Dovregubben. Vi har vært kompiser siden 800-tallet. Så det så.
    Nei, nei, nei!  Ikke Dovregubben!!
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. januar 2015, 22:26
    Ikke ett halvgalt bidrag Danny, selv ville jeg vel heller ha anbefalt dette da:

    http://www.kalibergym.no/5x5-powerbuilding/

    Fra hva jeg har blitt fortalt ett genialt program.  Det er satt opp av Gunnar Strand Jacobsen, en av de desidert mest kompetente styrketrenerne her til lands.  Jacobsen har holdt på med styrketrening og coaching av styrkeatleter siden 90 tallet så at dette programmet vil være ekstremt effektivt tror jeg ingen vil debatere.

    Kan legge til at på 90 tallet så veide Jacobsen over 150 kg med relativt lav fett% DET sier sitt mener nå jeg.  I tillegg var han deltager på NSM en gang seint på 90 tallet, klarte en 6 plass så han mangler ikke akkurat resultater på merittlisten heller, en oppnår bare ikke slike resultater uten enorm kompetanse.
    Jeg tok en kikk på programmet fra Kaliber Gym.  Det er sikkert ikke dumt i seg selv, men jeg hadde ikke satset på dette dersom framgang i benkpress er målet.  Store, sammensatte øvelser som de tre øvelsene i styrkeløft eller de to øvelsene i vektløfting, må spesialtrenes.

    Her er et nybegynnerprogram fra en trener som har produsert haugevis av gode styrkeløftere:  
    http://www.powerliftingtowin.com/sheiko-novice-routine/

    Ikke legg for mye i begrepet 'nybegynnerprogram'.  Boris Sheiko har trent folk i verdenseliten, så slike begreper er relative.  En grunnide i alle Sheiko-rutiner er å legge et grunnlag med haugevis av løft på vekter mellom 50% og 80% av maks, og dermed bygge opp en stor arbeidskapasitet.  Etter at nybegynnerprogrammet er gjennomført, så kan du prøve deg på Sheiko #32.  Det programmet finner du her:

    http://www.powerliftingtowin.com/sheiko/

    Dersom du ikke får framgang når du spiser mye mat og kjører disse to programmene, så blir jeg overrasket.  NB:  Sheiko-programmene har lange økter, og du kan trenge inntak av næring midtveis i øktene for å stå distansen ut.

    Dersom du ønsker det enda tøffere, kan du prøve deg på Sheiko #30 og deretter Sheiko #32, eller Sheiko #29 og deretter Sheiko #32.
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 23. desember 2014, 19:42
    Jeg ønsker alle her inne en riktig GOD JUL.  Kos dere masse!
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 12. desember 2014, 18:36
    Det var nok snarere sånn at Utskjellingstråden (fred være med den) gikk sakte men sikkert tom for drivstoff og nye impulser.  Det er grenser for hva til og med sånne som Power Loppa og Fleksnes kommer på av ufinheter mot andre levende skapninger.  Men la oss se om vi kan bidra til å gi Treningsforum litt fres og driv igjen.

    Hvordan trener du benken om dagene, Loppa?  La oss se om vi kan komme på noe som kan gi deg litt framgang igjen.

    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. desember 2014, 18:22
    Så, så folkens.  La nå denne tråden bli et lite steg i retning et comeback for Treningsforum.  La dette være en tråd der folk og fe kan skrive om HVA SOM HELST.  Så ser vi hvor det bærer. 
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 05. desember 2014, 22:42
    La oss favne litt vidt i denne tråden, og se hva det blir til etterhvert.  Det er i alle fall koselig å se igjen en del gamle utskjellingstråd-kolleger.

    En ofte gjentatt påstand fra gamle veteraner i styrkeløft er at pressøvelser er de mest kroppsvektsrelaterte øvelsene.  Dersom den påstanden virkelig er sann, så er det ikke så rart at styrken i press ble skadelidende da du gikk ned i vekt.

    Jeg lå sånn ca. der du ligger nå i press da jeg var på mitt sterkeste, så jeg har kanskje ikke så mye å bidra med.  Men en øvelse som jeg syntes hjalp på styrken i pressøvelser over hodet, skråbenk og smalbenk, var Arnoldpress.  Sjekk ut 'Arnold press' eller 'Arnoldpress' via Google, og du vil finne beskrivelser av øvelsen.  La gjerne hantelne komme i kontakt med hverandre i bunnen av øvelsen.  Da aktiveres massevis av muskler i skuldrene, rundt skuldrene og mellom skuldrene.  Det gjør det også vanskelig å støte hantlene forbi svake punkter i løftebanen.  Arnoldpress er verdt et forsøk.
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 03. desember 2014, 21:22
    Jeg skjønner.  Jeg tipper at du hadde albuene pekende rett ut til sidene da du forsøkte et breiere grep i benkpress enn vanlig.  Den varianten (flies med stang) er ikke god for skuldrene.
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 02. desember 2014, 21:09
    Tåler du tunge dips når du ikke tåler benkpress?  Det er litt uvanlig.  Dips regnes ofte som litt av en skuldermoser.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 25. november 2014, 21:50
    Tja...  Kanskje kan det være en ide å lage en artikkel eller en diskusjonstråd om hvordan vi skal få Loppa opp på 100 kg i benken?  Jeg tror at fitness, kroppsbygging og strongman har fått for stor plass her på forumet.  Vi burde få mer stoff om den riktige treningen for løpere, fotballspillere, friidrettsutøvere, sjakkspillere (!), langrennsløpere, alpinister og syklister.  Stoff om sånn trening er kanskje ikke så flashy og bildespesial-vennlig, men kan øke bredden her på forumet på litt lengre sikt.

    Men annonsører for kosttilskudd og bolebukser er kanskje ikke så glade for en sånn omlegging?
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 19. november 2014, 20:51
    Dette varmer mitt hjerte.  I en verden av jålebukker, egotrippere og posører så kan jeg se her inne at det fortsatt finnes sanne og ekte personligheter.  Power loppa, Fleksnes og Beistet er genuine eksentrikere.  Nå vet jeg hva jeg har savnet de siste månedene.  Jeg blir reint rørt av å se at de er tilbake.  Formuleringer som

    Sitat
    Verste er at ingen er inne og tar ANSVAR heller, setter skapet på plass ovenfor fjortissen og gir gamlefar et dytt i ræva opp bakken!

    og

    Sitat
    Om jeg gjenoppretter Power Loppas Powerlog som desverre ble stengt av moderator på ulovlig grunnlag, kunne du tenkt deg å bli fast leser som hele tiden kommer med motiverende kommentarer til meg og min trening?

    viser at vi har å gjøre med ekte personligheter, sanne karakterer.  Fleksern og Loppa vil nå langt i livet.  Velkommen tilbake!
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 15. november 2014, 13:23
    Sjøl har jeg økt i samtlige øvelser, redusert tida på 8km og generelt herja i alt jeg har prøvd på det siste året. Hatt så mye suksess at jeg ikke har hatt tid til å skrive her engang.

    Dere får si ifra om det fortsatt finnes noen med litt tak i der ute, sleng inn et spørsmål, logg en stusselig økt, sleng ut et honnør, eller et dårlig photoshoppa overkroppselfie, bare GJØR NOE. ( Eller feed-the-troll, som det også heter. )
    Vel.. Jeg har hatt en pause herfra selv.  Jeg har ikke så mye å fortelle siden sist.  Jeg er blitt litt eldre, litt dummere, litt styggere og litt tynnere i håret siden sist.  Jeg har begynt å få trøbbel med hukommelsen, og ereksjonsfrekvensen har gått fra en gang i uka til en gang i måneden.  Ellers har lite nytt skjedd for min del.
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg 2013 på: 04. april 2014, 18:41
    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/funn-av-mulig-eksplosiver-boligblokk-evakuert-i-trondheim/a/10147212/

    Fleksnes?
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Jacko Gill, a fucking tank! (video) på: 25. mars 2014, 19:25
    Jacko Gill er et fenomenalt talent.  Skader og tekniske problemer har gjort at han har stagnert noe de siste par årene, men han er visst i siget igjen nå.  Det mest imponernede for meg i videoen, er benkpressekvensen.  Først 191 kilo og deretter 221 er imponerende med nybegynnerteknikk.
    15  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 05. desember 2013, 17:16
    Her tillegger du meg meninger, og skeier ut med litt antikrigspropaganda i samme slengen. Helt greit, men god debatteknikk er det ikke.
    Et kort svar: Innlegget mitt var ikke myntet på deg.  Det var en generell betraktning om hva som blir vektlagt og diskutert kontra hva som ikke blir det.  Jeg tror at Noam Chomsky har i stor grad rett når han beskriver hvordan opinionen gjetes og manipuleres til å løpe i flokk.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 288
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!