Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Valg av treningsprogram på: 13. januar 2010, 16:24
    Angående RYP sitt grunnprogram som jeg har tenkt til å kjøre. Har kalkulert og på arnoldpress tar jeg 10 kg pr. hantel, så da står det jeg skal starte med 6 kg første trening. Problemet er at der hvor jeg trener er det bare hantler med vekter som sitter fast. Og de er 2.5 kg, 5 kg, 7.5 kg, 10 kg osv.. Hvordan skal jeg da gjøre det?

    Da bare tar du det som er nermest, det står det til og med i brosjyren som du kan laste ned på tn.no. Akkurat om du løfter en eller to kg mer eller mindre enn det som står i programmet har ikke noe å si. Så lenge man øker vekten kontinuerlig så funker det veldig bra.
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Valg av treningsprogram på: 06. januar 2010, 20:51
    Når det gjelder magetreningen i RYP programmet så bør man kjøre litt lettere vekter med 2 sett x 20-25 reps på treningsdag 1 og 2. Også tygre vekter med 2-3 sett x 6-8 reps på treningsdag 3.
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hva mener dere om denne type trening? på: 06. januar 2010, 20:44
    Hei, jeg bare lurer på hva folk mener om å trene kun en muskelgruppe hver økt. At man f.eks trener bryst på mandag, rygg på tirsdag, bein på onsdag, armer på torsdag og skuldre på fredag.
    Jeg har trent RYP en stund nå, og der trener man jo hele kroppen 3 ganger i uka, og da vil man jo trene f.eks armer 3 ganger i uka kontra 1 gang som man vil gjøre med programmet jeg spør om.

    Så kommer spørsmålet da; vil en trening i uka, med flere øvelser og hardere fokus på en bestemt muskelgruppe, gi bedre stimulans til å få muskelen til å bygge seg større, eller vil en til to øvelser 3 ganger i uka være bedre?

    Hva mener dere folkens?  biggrin
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: SYK 16 åring - trent i 1 år?! på: 06. januar 2010, 18:16
    SYYYK 16 ÅRING Huh
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Jeg trenger hjelp til å finne en treningsstil som passer meg på: 06. januar 2010, 18:12
    Har du prøvd ut ryp? Sjekk det ut på tn.no, der får du alt servert i fanget. Bare å sette i gang å trene, er SYYYYKT tungt viss du følger det til punkt og prikke. Har kjørt det et par ganger før og hatt god fremgang.
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan bygge store armer? på: 06. januar 2010, 18:09
    Tror de fleste har vært i samme situasjon som deg. Vi får aldri store nok armer, er jo de folk ser når man er ute på byn eller andre plasser, og de som folk har en tendens til å ville vise fram. Føler jeg sliter med samme problemet sjøl, men tingen er vel bare det å ta tia til hjelp. Ikke tro at 10 øvelser på biceps, og 10 øvelser på triceps vil gjøre at de vokser fortere. Flere er ikke bedre, tenk om det hadde vært så lett, hmm  Huh
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 3 dagers treningsprogram? Trenger hjelp!! på: 29. januar 2009, 16:00
    Hva er det med det derre trene hele kroppen hver gang opplegget? Tar altfor jævla lang tid, og siste par øvelsene kommer man til å være så møkk sliten at det er knapt vits. I tillegg vil man antagelig overtrene muskler, og trene muskler man er støl i fra før om man kjører fullkroppsprogram 3 ganger i uka.

    Kommer jo helt an på da, noen har bedre tid en andre. Jeg kjører hele kroppen 3 ganger i uka, og jeg sliter ikke med de siste øvelsene, jeg pleier til og med å ta 20-30 minutter med kardio etter styrkeøkten. Og NEI jeg kjører ikke med pingle vekter, kjører feks 3x5 med 108 + i benkpress pluss droppsett osv. Holdt på med det en stund og ikke overtrent enda Wink
    8  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Stallone på gymet, 62 år gammel på: 27. januar 2009, 23:23
    Nei, det er Harald.
    Hehe
    9  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Stallone på gymet, 62 år gammel på: 27. januar 2009, 17:38
    Stallone er kongen Wink
    10  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Kjæresten min vil ikke ha sex uten kondom på: 22. januar 2009, 22:59
    HEhe, masse fine svar her ass Tongue
    Slett meldingSlett
    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mat etter trening, da man ikke kan ta en proteinshake pga visse årsaker på: 21. januar 2009, 20:45
    Ufattelig at en overlege kan ha så lite kunnskaper om næringsstoffer. Det skal ganske store mengder proteiner til over lang tid før nyrene ( hos normalt friske) begynner å vise symptomer på skade. Skal du ha maksimalt ut av hard styrketrening burde du ligge på 2g , pluss, minus littegranne.

    Jeg forstår heller ikke logikken til denne legen. Det er da ingen forskjell på å spise 40-50gram proteiner i fra mat, kontra å få dem i seg gjennom en proteinshake. Det eneste du må passe på med nyresykdom er at du ikke overskrider det antallet proteiner pr døgn som en spesialist har fortalt deg at du kan spise. Så om legen din sier at 1 gram pr kg kroppsvekt er det maksimale du får spise pga sykdom, så får du holde deg til det. Men om de kommer i fra shake eller mat er likegyldig. Det er også likegyldig hvor store porsjoner du får proteinene i deg i. Om du spiser 3 måltider med 40 gram proteiner i hver, eller om du spiser 6 måltider med 20 gram i hver blir totalt sett det samme.
    Helt ening med deg Wink Men overlegent i buskerud er spsialist innenfor nyrer, så liksom litt rart. Men jeg ligger over 1 g per kg kroppsvekt jeg så tar det egentlig som det kommer. hehe
    12  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Vekk med fett, beholde muskler. Vil dette funke? på: 21. januar 2009, 20:16
    Heilt umulig å svare på når du ikkje opplyser om kva du et Tongue
    For å gi et lite overblikk av hva jeg kan få i meg iløpet av en dag.

    Frokost: 3 brødskiver med gulost og skinke, 3-4 glass skummet melk, 1 spsieskje linfrøolje og tran + div vitaminer.
    0900: En youghurt med havregrøtsblanding og rosiner.
    Lunsj: 4 brødskiver med gulost og aggurk, 4 glass melk + en kopp kaffe med sjokolademelk.
    Middag: Veldig forskjellig, noen ganger 3 speilegg, masse bacon og 3 brødskiver.
    Etter trening: en pose Creaforce kreatin, 1 liter melk, 3 egg, en youghurt med havregrødsblanding og rosiner, 2-3 brødskiver med skinke + en spisesje med linfrøolje.
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Vekk med fett, beholde muskler. Vil dette funke? på: 21. januar 2009, 20:09
    Bare lurer på hva dere synes om dette her. Lyst til å få vekk noe fett på magen for å få litt mer markerte magemuskler, tror dere dette vil hjelpe? Kom gjerne med forslag til forandring og tips.

    Mandag - Styrketrening
    Tirsdag - 30-45 min kardio (før frokost)
    Onsdag - Styrketrening
    Torsdag - 30-45 min kardio (før froksot)
    Fredag - Styrketrening
    Lørdag - Fri
    Søndag - 30-45 min kardio (før frokost)

    Vet at maten har mye å si, men ved å gjøre det jeg har vist over, tror dere fettprosenten vil synke? Og vil muskelmassen synke på grunn av all kardio-treningen?

    Takker for svar!
    14  Trening / RYP / Sv: Er dette virkelig gjennomførbart? på: 21. januar 2009, 20:02
    M'kay Smiley ossen går det nå da?
    I dag var det 3 sett med 5 reps (95 kg). Og etter endte 3. sett så tok jeg 20 reps (70 kg). Til fredagen er det 100 kg. Går bra hittil, får se hvordan de to siste ukene blir Wink Skal kjøre på!
    15  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Små amrmer iforhold til resten av kroppen! på: 21. januar 2009, 16:52
    La meg først starte med å si at du ikke er aleine om å, relativt sett, ha små armer i forhold til resten, men det er nå engang slik at man responderer ulikt. Noen har lett for å bygge armer, mens andre sliter med dette. Jeg bygger lett leggmuskulatur, men uansett hvor mye eller lite jeg trener armer skjer det "ingenting". Jeg har prøvd alt ifra ingenting (kun indirekte via ryggtrening) til tre ganger pr uke uten merkbare resultater. Slik jeg ser det må du rett og slett belage deg på at du ikke har lett for å legge på deg masse på armene, men noe du kan vurdere er kanskje å trene de litt mindre. Gjennom rygg- og brysttrening får biceps og triceps en del juling, og hvis du i tillegg trener armene tre ganger pr uke kan det rett og slett bli for mye. Noe mer restitusjon på biceps og triceps kan være en løsning, men det blir selvsagt bare spekulasjoner.
    Ja, vanskelig å vite hvordan man skal gå fram. Har en kompis som starta å trene for et halvt år siden og han bare fly opp i volum på armene. Sant at det er forskjell på folk.

    Takk for svar Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!