Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 17
 • 1  Generelt / Diskutèr intervjuer / SV: Intervju: Øyvind Fjeldseth på: 19. juni 2006, 04:27
  bra intervju, særlig hyggelig med lokale kjemper Wink

  godt over ett år siden jeg sist skrev et innlegg på treningsforum, tida flyr..
  2  Generelt / Åpent forum / SV: Fangestreik i Sverige - fordi de ikke får løfte! på: 05. april 2005, 00:00
  Selv om det er et poeng det der met at de kommer ut større og sterkere, så vil jeg si at store folk ofte ikke føler behov for å slåss på lik linje med med små fordi de er såpass sikre på seg selv eller noe sånt  Tongue Har aldri hørt noen si "stor hissigpropp" hvertfall

  Dessuten det å drive med vekttrening burde være en menneskerett!! Streik on!  headbang

  nå er det vel en grunn til at disse gutta er satt inn, nettopp fordi de har en trang til å oppføre seg litt ureglementert Wink
  3  Generelt / Åpent forum / SV: Michael Wibecan på big broter på: 29. mars 2005, 02:57
  han har mista relativt mye størrelse siden han kom inn i huset
  4  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: SJEKK denne monsterkaren da , Sean Allan på: 16. mars 2005, 05:11
  dette er det nye medlemmet i team DC
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Treningsopplegg, noen som kan anbefale? på: 07. februar 2005, 05:23
  ta det med ro, man blir ikke stor med en gang.. Wink

  legge på seg muskler, enten om du vil legge på deg "litt" eller mye, så er treninga temmelig lik - forskjellen er bare at man roer ned på treninga mye før om man bare vil legge på seg "litt" enn "mye" Smiley mer vedlikehold ved førstnevnte kan du si..

  uansett er det vel ingen dum ide å kikke på nybegynnerprogrammet som er listet på denne sida.

  jeg foretrekker nå å sette opp øvelser, rep., sett etc. selv - derfor ble mine første treningsår relativt testbasert, for å finne ut hva jeg likte, hva som (ikke) passet/gagnet meg, etc.

  dette er noe jeg ikke angrer på nå, selv om resultatene kanskje hadde kommet før om jeg kjørte et program oppsatt av andre.. kunnskapen jeg derimot tilegna meg i den perioden hadde nok vært mindre dersom jeg hadde kjørt et slikt program..

  men, som sagt, ta en kikk på nybegynnerprogrammet, og sett deg inn i ting som hører med i denne sporten hvis du ikke er sikker på hva som kan/bør/må forandres i programmet..

  lykke til.
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Trening av biceps på: 07. februar 2005, 05:11
  Det er IKKE slik at jo tyngre jo bedre i kroppsbygging! Hvis du skal bli styrkeløfter kan du godt bruke det sitatet der, men når det gjelder kroppsbygging er det andre ting du skal sette fokuset ditt på.

  For mange setter hele fokuset sitt på å løfte tunge vekter heller enn å sette fokus på utførelsen og kontakt med muskelen man trener. Så klart spiller vekten en rolle for hvor mye muskler du skal legge på deg, men utførelse, teknikk og kontakt spiller en MYE større rolle! Større enn du tror...

  Når det gjelder biceps. Dette er en veldig liten muskelgruppe. Feilen mange gjør her er og trene biceps for hardt, for mange sett og for ofte. Du skal aldri trene deg til utmatelse når du trener biceps. (Se biceps supersett tråden). 6 sett på biceps er mer enn nok! Personlig når jeg kuttet ned på settene, vektene og høynet på intesiteten vokste armene mine som bare det!

  Get It Right!

  gode poenger, men det er vel ikke til å komme utenom at også antall kilo er viktig. en muskel har ingen grunn til å vokse og bli sterkere dersom det den skal løfte ikke gir større motstand enn muskelen klarer etter x antall repetisjoner (nå mener jeg ikke 1-4 rep på første sett, men 4-12 sjiktet).

  ellers er jeg helt enig med deg i det du skriver om kontakt, utførelse og teknikk. altfor mange fokuserer KUN på antall kilogram..
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hvor mange sett er ideelt? på: 04. februar 2005, 15:48
  Trener ofte 5-6-7 øvelser på ryggen. Tar ca 3 sett på hver...
  Er dette alt for mye? Virker litt sånn på andre innlegg. Føler
  ikke jeg får tyna ryggen helt ved bare 2-3 øvelser. Trener
  ofte til failure (får hjelp på siste 1-2 rep)

  med to-tre øvelser a tre sett så syns du ikke du får tyna ryggen skikkelig? da kjører du enkelt og greit ikke tungt og intensivt nok.
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Styrke! på: 04. februar 2005, 15:43
  blant annet fordi du da ikke nettopp har lagt i deg med karbohydrater som må forbrennes først.
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: noen som KAN rygg her?? på: 02. februar 2005, 17:10
  her er jeg i noenlunde samme båt som tricepsman, stangroing er den ultimate ryggøvelsen for meg (selv om jeg må innrømme at jeg også har inkludert mark i opplegget mitt).
  10  Generelt / Antidoping / SV: Doping på: 01. februar 2005, 14:33
  til innlegg nummer en:

  "Han har trent lenge nok til å ikke annse seg selv som nybegynner. Han trener ofte og mye, for å bli stor. Kansje han har et forbilde på gymmen der han trener, eller har lyst å bli som en Mr. O deltager. Når han da hører av alle rundt seg at så og si alle Mr. O deltakerne bruker dop. At så og si alle Kroppsbyggere er urene. Og at til og med forbildet på gymmen ikke hadde kommet seg gjennom en dopingtest! Hvor stort er da spranget for denne gutten (som er så dedikert i det han driver med) til og begynne med dop for å nå sine mål?"

  min mening har nå alltid vært at det beste dopforebyggende er personen selv. personen du (fiktivt) beskriver må (og bør, noe jeg tar for gitt hos normalt utviklede personer) selv forstå og være klar over hvilke konsekvenser man "får med på kjøpet" ved bruk av steroider.

  "Han har trent lenge nok til å ikke annse seg selv som nybegynner"
  da bør man kunne forvente at personen har, om ikke kunnskap, værtfall kjennskap til steroider og medfølgende konsekvenser.

  "Hvor stort er da spranget for denne gutten (som er så dedikert i det han driver med) til og begynne med dop for å nå sine mål?"
  det bør være et relativt langt sprang hvis ovennenvte kriterier er oppfyllt. for eksempel antar jeg at alle som driver med vekttrening er klar over steroider, selv om mange yngre ikke er fullt ut klar over hva det kan forårsake.

  at man da forplikter seg til å vite hva man begir seg ut på, anser jeg som helt fundamentalt. dersom noen med vilje kjører i gang, vel vitende om hva som kan/vil skje, får det stå på deres regning, og ikke noe som kan beklages av autoriteter innenfor sporten..

  forebygging i seg selv er jeg helt klart for, men jeg mener at alle bør bruke sin porsjon fornuft før man begir seg ut på noe man absolutt ikke vet noe om. er man ikke i besittelse av den fornuften jeg nevnte over, så bør man i allefall være klar over akkurat det, og av den grunn overveie valget, enten alene eller i felleskap.

  mulig det jeg har skrevet ikke blir tatt positivt av alle, men det får så være.
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Øke volum i biceps, samt legger. på: 31. januar 2005, 20:46
  vekt i kg/(høyde i meter * høyde i meter)

  eks: 50/(1.50*1.50): 22.2

  BMI er dog relativt verdiløst innenfor denne sporten.. min BMI er for eksempel 29.3 - 29.6, hvor 30+ er kategorisert som kraftig fedme..
  12  Generelt / Åpent forum / SV: For spesielt intereserte: SPANK THE MONKEY!! på: 29. januar 2005, 02:28
  låta er Sugar Hill Gang - Rappers Delight
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Skuldre på: 28. januar 2005, 01:14
  kjører du rygg, så får baksiden av skuldrene etter min erfaring godt med trening der.. f.eks stangroing, markløft, nedtrekk, chins etc. jeg kjører aldri eller sjelden øvelser som framoverbøyd sidehev, fronthev, enarms hantelroing o.l. fordi belastningen blir for liten i forhold til hva man kan oppnå med andre øvelser.

  forøvrig består hele skuldertreningen min av skulderpress med fristang, skulderpress i smith og skulderpress med hantler - en øvelse per økt.
  14  Trening / Doggcrap / SV: Doggcrapp på: 24. januar 2005, 23:45
  DC anga i begynnselsen et visst antall sekunder, men gikk over til å si at man skal ha kontroll på negativen - noe som gir deg mer frihet, men samtidig også mer ansvar for at kontrollen virkelig er tilstede.
  15  Trening / Doggcrap / SV: Doggcrapp på: 24. januar 2005, 22:42
  Jeg foreslaar at han begynner paa et halt annet program, f. eks. HST eller RyP. Doggcrapp er ikke for lathunder! Wink

  hehe - det har du helt rett i.

  Dessuten tror jeg LurePer bare spoeker med oss her, og ler sikkert godt i skjegget sitt av svarene han faar. LurePer er for intelligent til aa komme opp med en slik ganske-langt-fra-Doggcrapp-clusterfuck-splitt hvis han i det hele tatt har et snev av serioesitet i seg naar det gjelder trening, noe jeg mistenker ham for aa ha naar alt kommer til alt. Ikke sant LurePer? Grin

  H

  la oss håpe det Wink
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 17
 • Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
  Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
  Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

  Slik kommer du i form i 2020

  Trening28.12.20192075

  Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening23.12.2019352

  Hva bør du trene først for optimal effekt?