for ThisIs
  Visning av honnørposter for ThisIs
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: hjelp! 25. juli 2008, 18:08
    Du spiser vel egentlig det samme som fleste andre 17-åringer rundt om i Norge gjør, og med det begår du samme feilen som dem; Du spiser altfor lite.

    Med tanke på du trener trenger du proteiner for å bygge og bevare musklene. Utifra kosten du nevner ser det ikke ut til du får i deg tilstrekkelig proteiner i løpet av en dag. Det første jeg ville gjort hadde vært noen enkle steg som bytte ut chips om kvelden til et ordentlig måltid, som f.eks en boks cottage cheese (med litt Fun Light for smakens skyld). En annen ting er å eliminere så mange brødskiver som mulig. Brødskiver i seg selv er ikke ille, men de fleste brødskiver som selges er veldig lyse og inneholder sukker. Og de som visstnok skal være mørke og grove er bare tilsatt sirup. Istedetfor en del av brødskivene kan du ty til egg, tunfisk, kylling, salat. Mulighetene er endeløse. Hvis du sier litt på trådene i mat og drikke delen av forumet vil du kunne se mange tråder som omhandler sunn og god mat for folk som både er på diett, deffer og bulker som du skal.

    For å vite hvor mye du skal spise kan du gjøre to forskjellige ting. Du kan enten ta å kalkulere hvor mange kalorier du skal spise i løpet av en dag og holde deg manisk ved det, eller så kan du prøve deg frem en ukes tid, sjekke vekta, så ser du om du må spise mer eller mindre. Selv kjører jeg en ting i mellom hvor jeg veier meg iblant, og på enkelte kvelder sjekker hvor mye kalorier jeg har fått i meg.

    Jeg har gitt deg et par pekepinner her, men hvis du ser litt rundt på forumet og søker litt vil du finne all infoen du kan trenge. Legger ved et par linker som kan være av interesse:

    Oppskrifter på brød og gjærbakst
    Oppskrift på tunfisk
    Fakta om proteiner, karbohydrater og fett
    Bulking?

    Og sist, men ikke minst: Les tråder på forumet! For 6 måneder siden visste jeg absolutt ingenting om trening og kosthold, men etter jeg begynte å lese tråder her og andre steder har jeg lært så utrolig mye.
    Honnør gitt av : Prodigy92, 26. juli 2008, 12:33
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!